.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Ağustos 2009 Çarşamba

Anket

19 Yorum:

asist time dedi ki...

Bobo'nun satılıp yerine orta saha alınacaksa kesinlikle satılmamalı.

Şahsen bir de Bobo satılırsa ondan daha iyi oyuncu alınacagına da inanmıyorum.

Nobre kabusu ile bizi bas basa bırakmamalı.

Gökhan dedi ki...

ilk şık diyorum.pazarlık yapacak durumda değiliz bence.
-yabancı alabilmek için adamı satmak zorundayız.
-seneye sözleşmesi bitiyor,bedavaya kaçırma tehlikesi yüksek.
-2 yıldır yeteri kadar kendini vererek oynamıyor.
-25 yaşına geldi neredeyse,gelişim göstermesi çok düşük bir ihtimal o yüzden beklemek de çok anlamlı değil.

Kalten dedi ki...

FM'de böyle sözleşme uzatmaya niyeti olmayan adamları patır-patır satarsın ya, seçeneklerde olmayan şıkkım o yüzden şu:

Sözleşme yenilenmeli, yenilerse yine de yıl sonunda Şampiyonlar Ligi ile fiyatını arttırdığı düşünülerek 7-8'e satmalı; yenilemezse 3'üne 5'ine bakmadan satılmalı

menderes mete dedi ki...

Bobo-Holosko-Nobre: Öyle ilginç forvetlerimiz var ki bunların iyi mi kötü mü olduğuna dair anketler hep kafa kafaya gider..Serdar Özkan'da ki gibi bir sonuç bunlarda ortaya çıkmaz....

alper dedi ki...

Basında çıkan haberler doğruysa, BOBO gerçekten gitmek istiyorsa bu sene içerisinde sözleşme imzalaması çok zor.Sezon sonunda bedava gideceğine 3-5 e bakıp satılmalı.Başka seçenek kalmıyor geriye.Maalesef..:((

Ama içimden geçen sese oy verdim ankette.Bir punduna getirip Nobreyi satsak daha bir şık oluruz sanki.:)

d.amokachi dedi ki...

3'e 5'e bakmadan satılmalı. Gitmek istiyor ve sözleşme yenilemek istemeyecek. Sezon sonu bedava gideceğine satmalı. Mümkünse Nobre'de satılmalı. Batuhan, Holosko, Nihat yeterli forvet hattı için. Daha da hala forvet istiyorlarsa Sercan'ı alsınlar...

matiasemilio dedi ki...

ilk şık diyorum ve gökhanın dediklerine katılıyorum..
4 milyona satarsın 3-4 milyon da katıp cok iyi bir ortasaha alırsın..hem batuhan da var,forvette sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum..ama forvete pozisyon hazırlayacak futbolcumuzun olmadığı su götürmez bir gerçek..

purplepurple dedi ki...

iyi bir sözleşme yapıp, üstüne de özel motivasyonla oynar duruma getirilmeli. yanındaki diğer forvetler 2.5 milyon euro ve 3.5 milyon euro (hala ve hala yuh be!) alırken bu adamı 1 milyona oynatıyorsan isteksizliğine de anlam verememezlik etmeyeceksin!

(ünlem koydum ki sinirli olduğum belli olsun:P)

SİYAH ULAN! dedi ki...

"sadece iyi paraya satılmalı" şıkkını işaretledim, ama burada iyi paradan kastım 8-10 milyon eurolar değil tabi, önümüzdeki sene sözleşmesinin biteceği de göz önünde bulundurularak 4-6 milyon euro civarına satılabilir diye düşünüyorum. tamam yetenekli topçu aynı zamanda yaşı da genç ama maalesef istikrarlı bir görüntü çizemedi geldiğinden beri. sezon içinde form tutması gerçekten uzun zaman alıyor ve çok çabuk küsebiliyor. o nedenle mevcut talipler ile biraz pazarlık yaparak bahsettiğim meblaya satılması hem Beşiktaş hem de Bobo için en hayırlısı diye düşünüyorum..

bezendra dedi ki...

benim anlamadiim şu nobre gitsinci tayfasi...adam türk pasaportunda oynuo, oynadii zmn sahada en çok koşan adam...türkie'de yerli statüsünde alabiliceen daa ii bi forwet yok...daha ne satmasi punduna getirmesi anlamiş diilim...

AQ-47 dedi ki...

Nobre satılmaz tabii ki, ben de Kalten gibi düşünüyorum, Bobo'yu bu yıl CL'de parlatıp satmak lazım, onun için uzatılsın, adam maaş kıyaslaması yapıyorsa tabii isteksiz olur, siz ne yapardınız onun yerinde olsanız...

ian dedi ki...

üzülürüm giderse.. bir devrin sonu olur benim için.. abartmıyorum.. :) ama öyle bir ortam oluştuki takımda, gitmesi hem kendi için hem beşiktaş için iyi olacakmış gibi duruyor.. sentetien ilgileniyormuş diye yazılıyor gomis'in yerine.. takımdaki en sevdiğim futbolcuya "sadece iyi paraya satılmalı" diyorum.. sonumuz iyi olsun.. siroki brijeg maçında kaptanlık bandını "beşiktaş benim takımım" der gibi takışıyla kalır hep akıllarda..

Bobo motive oldugunda Besiktas standardinda iyi bir forvet. Tabii isteksiz oldugunda ise hic cekilmiyor.

Su maas konusuna da degineyim. Birincisi Nobre'nin aldigi senelik aldigi 2.2M euro'nun 1'er milyon euro'sunun Figer'e imza parasi olarak gittigini bilmeyeni artik odunla dovuyorlar. Bunu en iyi bilen Bobo oldugu icin onun maasi Bobo'yu baglamaz. Ayrica Nobre Turk statusunde oldugu icin belli oranda yuksek maasi makul hale getiriyor.

Kendi maasini Nihat ile kiyasliyorsa, once La Liga gibi bir ligde Ronaldo kalibresinde bir oyuncu ile ayni sayida (23) gol atacak, kendini buralarda ispatladiktan sonra bu rakamlari isteyecek. Kariyerindeki zirve noktasi Turkiye ligi ise ve burada da genelde iyi denebilecek ama super olmayan bir performans sergilemisse aldigi parayi opup basina koyacak. Aldigi maasi kiyaslayabilecegi kisi Nihat hic degil.

SOnuc olarak ya hemen en fazla yillik 1.5M euro gibi bir fiyattan sozlesme uzatilmali ya da seneye para almadan kaptirmamak icin simdi minimum 6M euro civarina satilmali. Tabii yerine alinacak adami belirlendi ise.

Unknown dedi ki...

ha toraman santrfor oynamış ha nobre. aynı şey. toraman uzaktan filan da vurabiliyor en azından. nobre fenerdeyken de isteyeni edeni yoktu bizdeyken de yok. olmaz da zaten adam ilerdeki stoper.
bir de şu var. nobre'nin maaşının bir milyon eurosu figer'e gidiyormuş. bunun kazık atmak oldugu çok açıktır. sırf bu yüzden bile gitmesini isteyene bişey denemez. punduna getirip falan satamayız zaten. alan çıkmaz hayatta millet saf mı. anca bedavaya gider. serdar özkan da aynı hikaye.
bobo illa gidecekse, ki öyle görünüyor, nobre de gitsin yoksa alacağı süre artar maçlarda ve daha da çok zarar görürüz.

AQ-47 dedi ki...

Bobo'ya St. Etienne 5 milyon veriyormuş, eğer satılırsa yerine bari Batuhan'ı oynatabilsek. Ama bence bizimkiler gider Fatih Tekke'yi alır. Kötü futbolcu demiyorum, yaramaz diyorum...Belki de ileri uçta Holosko, sağda Nihat olayına girebiliriz, o da ihtimal dahilinde.

menderes mete dedi ki...

St. Etienne takımına 5.5 milyon euroya bugün itibariyle satılmıştır...

ya bobo gidici gibi de, geçen gün habertürk te bi haber vardı. rusya-arjantin maçından sonra pavluçenko ile röportaj yapmışlar.adama demişler ki beşiktaş seninle ilgileniyomuş ne diyosun bu konuya. adam da gülümseyip gitmem lazım demiş. yani piyasası beşiktaş üstünde seyreden bi adamı alabilirmiyiz bilmiyorum ama bobonun gitme haberinden bi gün önce bu haberin cıkması ilginc. yüksek olasılıkla balon, körün taşı kıvamında dogru olabilir. o degilde pavluçenko yu napacaz geldigini hayal etsek bile hic bilmiyorum.

matiasemilio dedi ki...

isteksiz olduğunda bobo takımın en cekilmez futbolcusu oluyor..
ayrıca nobre türkiye liglerinin en iyi santrforlarındandır.nokta.

alper dedi ki...

PAVLUCENKO

Gelme ihtimali varmıdır sizce beyler??
Yada bizim bu oyuncuya ihtiyacımız varmıdır??
Yada bizim yönetim alabilir mi??

Yorum Gönder

Ara