.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Anket

11 Yorum:

vallahi yoktur :)

baş ya da karın agrısı cekmeden ızledıgım tek mac ve sezonun en ıyı futbolunu oynadıgmız ama listede olmayan fortıs ceyrek fınal ıkıncı mac olan 4 şubat 2009 beşiktaş antalyaspor maçı'dır. super futbolun dısında ıbo ve serdar da gol atmıstır. bu ayrıntı da oldukca ılgınctır zıra.

AQ-47 dedi ki...

Yenilmemize rağmen ilk yarıdaki GS maçı. Takım en azından karakterli ve ayağa top oynuyordu. Hele 10 kişi kalınca daha da çok savaşmamız ve Holosko'nun golü...Delgado ilk golü atsa da, kırmızı alıp çıkınca yokluğu hiç belli olmamıştı. İnceman'ın saçma penaltısı (hakemle ortaklaşa) olmasa o maç berabere bile bitmezdi.

simplextablosu dedi ki...

Sezonun en formda takımlarından Trabzonspor'u sahasına hapsettiğimiz, dalga dalga geldiğimiz o dakikaları hatırlayınca, oy vermek için fazlaca düşünmedim ben pek.

matiasemilio dedi ki...

düşünmeksizin kendi evimizde oynadığımız ts macını işaretledim..samsundan kalkıp geldim maça,puan kaybettik ama başım dik dönüyordum iyi oyun sayesinde..

Gökhan dedi ki...

içerdeki ts maçı bence de.
daha sonra da ilk yarıdaki sivas,bursa,fb maçları falan geliyor.

Bazi maclarin belli yarilarinda veya belli bolumlerinde iyi oyunlar oynamamiza ragmen bir macin butunu ile degerlendirirsem Besiktas - Genclerbirligi macina gider benim oyum.

Gecen sezonki sampiyonlugu tek mac ile ozdeslestirmek isteeydim de bu maci secerdim.

Bastan sona yuksek konsantrasyon ve oyun disiplini ile oynayan, belki pozisyon bulmakta zorlanan fakat rakibine de nefes aldirmayan, sabirla, ozveriyle, birbirinin hatasini kapatarak ve tirnaklariyla kaziya kaziya sonuca ulasan bir takim vardi.

Noat Samisa dedi ki...

Starks ile tamamen aynı fikirdeyim.

3-0'lık Gençlerbirliği maçı beni şampiyonluğa inandıran maçtır. İnönü'deki Trabzonspor maçının ilk yarısını mükemmel oynamıştık, Bursaspor maçında da 10 kişi olmamıza rağmen ikinci yarıda gol için her şeyi yapmıştı takım. Ama bütün olarak bir maç seçmek gerekirse, benim için Gençlerbirliği maçıdır.

yuki the zorba dedi ki...

anket kastırıyor yalnız bir türlü açılmadı. Açılınca da oyu kaydetmedi. 34 satır aşmış biraz polldaddy'nin sınırlarını :)

alper dedi ki...

ben de hiç düşünmedim bile...:)) 29.hafta eskişehir maçı.rakibe verilmiş tek pozisyon yokken o maçı alacağımız o kadar belliydi.ve en korkulan deplasmandı o anlar itibariyle.rahat geçmiştik.

purplepurple dedi ki...

inönü'deki ts maçı, çok açık ara. hatta sezonun tek gerçekten 'iyi' oynadığımız maçıydı

selo dedi ki...

trabzon maçı tabikide.bu kadar rakibi boğduğumuz 90 dakika sağdan soldan ortalar şişirme yapmadan bir maç bitirmiştik.Ben o maçtan sonra şampiyonluk için aşırı umutlanmıştım.100.yılda böyle antep maçı vardır 1-1 inönüde kalmıştım inanılmaz baskılı oynamıştık ondan sonrada şampiyonluk gelmişti.aynı trabzon maçı gibi.

Yorum Gönder

Ara