.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Ağustos 2009 Pazartesi

A2 ligi maçı İnönü Stadı'na hayırlı olsun!

A2 liginde Galatasaray ile oynayacağımız maç 25 Ağustos 2009 Çarşamba günü saat 16:30'da İnönü Stadında. Umarım A2 maçların hepsi bir düzene koyulur ve İnönü Stadında oynanır. Sadece derbi maçlarına özel olmaması dileğiyle.

5 Yorum:

pclion dedi ki...

Harika haber ama malesef programım uymuyor. Yoksa Beşiktaşlı arkadaşlarla bir organizasyona girmek isterdim...

ian dedi ki...

beşiktaş tv'de sergen yalçın'ın röportajını dinledim geçen gün.. sadece açılış maçı inönü'de, diğerleri nevzat demir'de dedi.. çocuklar ortamı tanısın gibilerinden bişeyler söyledi :) talep olursa başka maçlar da alınabilir inönü'ye.. eylül'de falan zor olur gerçi, avrupa şl maçları falan.. kapalı'dan ücretsiz olarak izlenebilecekmiş yarın.. gelebilen gelsin..

bi de sergen'in bazı söyledikleri hiç hoşuma gitmedi.. "ben aslında antrenörlük düşünmüyorum ama bir sene daha staj yapmam gerekiyor belge alabilmem için.. sene sonunda ne olur bilinmez." falan dedi.. işte a2 takımı böyle düşünen bir sergen'e emanet.. yazık tek kelimeyle.. neyseki gökhan keskin var.. genel koordinatör olarak.. sergen yine aynı sergen.. küçükken kilyos'tan fulya'ya gelebilsin diye altına araba çekmiş kulup.. şimdi de stajını yapıyor adam..

Gökhan dedi ki...

maç çarşamba değil salı günü olacak.
16.30'da çok erken değil mi ya,süper lig maçları sıcaktan dolayı 21.00 de olur,a2 maçları 16.30'da.

delgado dedi ki...

silivri'de a2 takımını izleme şansım oldu.

eğer çıkarabildiysem emre özkan, necip, orhan bi de ali küçik oynadı tanıdıklarımızdan. forvette sonradan aşırı sakallı büyük gösteren biri oynadı, can erdem diyeceğim de onun hala ne işi var a2de anlamadım. önliberoda da aşırı esmer bi arkadaş vardı, çok koşan agresif tekniği de ortalamanın altında olmayan bir tip, tanıyanlarınız vardır belki 1-2 seneye a takımı zorlayabilir.

yalnız diyeceğim şu, sergen kesinlikle antrenörlük yapmamalı, en azından beşiktaş'ta herhangi bir rol almamalı. antrenörlüğün havasına girememiş hala, girecek gibi de gözükmüyor. maç boyu ne oturduğu yerden kalktı ne kimseye uyarı yaptı, ne oyundan çıkanları karşıladı. tarz olarak böyle antrenörler var belki ama baş antrenörün yapması gereken uyarıları gökhan yaptı, onlarla yakından ilgilendi. sergen garip bi havalarda, telefonla konuşuyo ediyo falan. türlü türlü ilginçlikler. görmek istemiyorum kendisini açıkçası o takımın başında.

Yorum Gönder

Ara