.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Temmuz 2009 Perşembe

Satılan kombine sayısı: 2550

Dün veya önceki gün Fatih Doğan yazdı bunu... Toplam 2550 kombine kart satılmış. Neden bu kadar az? Herkes benim gibi "Alıcam nasılsa" mı diyor? Bir de bu sene bütün maçlar İnönü'de lafını duyanınız var mı? Aman Levent Erdoğan demeyin, başkasından duyanınız var mı? Geçen sene bu açıklanınca patlamıştı satışlar hatırlarsınız...

17 Yorum:

geçen sene de çok kötü gidiyordu başlarda satışlar, sonradan yanılmıyorsam 11 bin civarını bulmuştu. yine en kötü 10 bini bulacaktır. kriz sonrası insanlar olabildiğince öteliyor bir yere para bağlama işini, ay başını bekleyenler var, inönü'nün durumu kesin değil vs. ama asıl sebep aynen benim de senin gibi içine dahil olduğum "nasıl olsa alacağım"cılar. daha vakit var. endişelenmeye gerek yok zannımca.

Bay Kerahet dedi ki...

Vakıfbank +3 taksit veriyordu.(yanılmıyorsam) kredi kartını bekleyen bayağı bir kişi de vardır.

GEÇEN SENE EBELİRSİZLİK VARDI BU SENE KRİZ ... cumartesi alıyorum , alır almaz da müzemize ziyaret için uğruyorum ... kapalı alttan sevgilerle ...

simplextablosu dedi ki...

valla vakıfbanktan aradılar benide, gönderin dedim hala gelmedi. ben hem onu bekliyorum hemde bi punduna getirirsem kapalı alt alıcam ama hala bi takım sorunlar var.
neysede, şampiyonlar liginde garanti 3 maç varken bu sene kombine almayalımda hangi sene alalım?

Gökhan dedi ki...

ben de vakıfbank taraftar kartını bekliyorum.kart elime geçsin alacağım hemen

Kaan Bilgin dedi ki...

ben aldım 1 adet kapalı alt. muhtemelen bir çok kişi parayı toparlamaya çalışmakla birlikte vakıfbank kartını da bekliyordur. yumurta kapıya dayandığı zaman yine en az 10.000 adet civarı satış olur.

İRFAN AK dedi ki...

Kombineler bu kadar pahalıyken ortada adam akıllı transfer yokken kombine satışı rekoru beklemek hayalperestliktir.

Zafer Yılmaz dedi ki...

Diğer kartlara da taksit yapılabiliyor ama çok az vade farkı var sanırım.

habib esener dedi ki...

foto sizce de muazzam değil mi arkadaşlar? bu fotoyu kim seçmişse eline sağlık hakkaten. mücadele ruhu, arkadaşlık, neşe hepsi var fotoda.

Ousan dedi ki...

Açıkçası ben yönetimin ağzından bu sene de İnönü'deyiz lafının çıkmasını bekliyorum,bi de şu vakıfbank taraftar karta da başvurmadım henüz üşenmekten:) Yeni Açık alan varsa peşinat ve taksitlendirmeyi nasıl yapıyorlar söyleyebilirmi?

yuki the zorba dedi ki...

@habib esener
Geçen sene kartı elime alınca tüylerim diken diken olmuştu. Böyle bir fotoğraf olamaz; bu kimin arşivindeyse, o arşivi kurcalamak lazım bence...

@Ousan
Jessie'yle ben de o peşinat ve taksitlendirmeyi konuştum geçen gün. O aldı çünkü kartı.

Biletix'ten telefonla falan alırsanız kartınızda kombine bedelini bloke edip, oradan taksit taksit çekim yapıyor. Normal bir yerden alışveriş yapıyor gibi... Bunu biletix'le konuştum.

Ama stada gidip alırsan, Jessie'nin de söylediği kadarıyla önce Peşinatı çekiyorlar sadece ardından da her ay o ayın taksidini mail-order sistemiyle çekiyorlar. Yani kredi kartın bloke olmuyor. 300 lira limitli kartla bile kombine kart alınabilir bu sayede. Yıllardır hep böyle yapıyor kulüp, bence doğru olanı da bu zaten.

Bence biletix'teki arkadaşlar biraz cahil olabilir. O yüzden her halükarda stada gidip oradan almak lazım...

Stan Van Gundy dedi ki...

@Irfan Ak

Kombineler ucuz. Ortada adam akıllı 5 tane transfer var.

Ayrıca rakamlarin şu anki hali kimseyi kandırmasın. Bu tarz haberler genelde birkaç bin satış arttırmak için çıkıyor. Kombine satışını patlatacak tek olay bu sezon butun maçlarımızı Inonu'de oynayacagiz açıklamasıdır.

Ousan dedi ki...

@yuki the zorba

Evet dediğin gibi kart limitinin 600 ytl olmasına gerek yok,her ay belli bir gün çekiyor o parayı,öğrenci olduğumdan geçen sene 300tl limitli kredi kartıyla alabilmiştim kombineyi.Ben sormak istediğimi tam dillendiremedim sanırım,geçen sene 400tl idi kombine,200 peşinat çekip geri kalanı taksitlendiriyorlardı.Bu sene o peşinat ne kadar onu merak ettim.

Kartal Bafiler dedi ki...

Bende "Alıcam nasıl olsacılardanım"
:)

EnisteKolaKoy dedi ki...

6 senedir kombine sektirmeyen ben, türk silahlı kuvvetleri'nin engeline takıldım maalesef. subat'tan itibaren bilet kovalamaya baslıcaz artık, sezon sonunda da kullanılmıs bi kombineyi birisinden alıp müzeye kaldırırız artık. şampiyonlar ligi müziğini kışladan dinlemek epey bi koyacak bana ama yapacak bişey yok artık.

frankenstein dedi ki...

10 bini bulur diyoruz ama bence az stad 32 bin kişilik kombine en az 19-20 bin olmalı bu yakışır Beşiktaş'ıma.

sözlüğe biletix maceramı yazdım. çomartesi alıyorum amına koyim. biletix'ten alınca otomatik b'den atıyor. almayacam lan b'den. yine b'ye gidecez ama almayacam

Yorum Gönder

Ara