.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Gelirleri

Beşiktaş'in şampiyonlar ligi organizasyonundan alacagi paralarla ilgili genel bir bilgi vermek istedim (ntvspor'dan dinledigim kadariyla): - Şampiyonlar Ligi'ne direk katildigimiz için 7.1m Euro garanti - Yayin gelirlerinden duşen havuz payi Türkiye için toplam 10m Euro. Bu para Sivasspor %99 zaten Şampiyonlar Ligi'nden elendigi için tamamen Beşiktaş'a kalmak üzere. Aralik ayında ödeniyormuş. - Organizasyonda oynanacak maçlarda alinacak her galibiyet için 800bin, her beraberlik için 400bin Euro. Yani kaba bir hesapla, maçlarda alacagimiz puanlara göre 17 ila 22 milyon Euro (sadece grup maçlari sonrasinda) arasinda bir gelirimiz var. Daha hiçbişey yapmadan kasaya 17m Euro'yu koymak ta guzelmiş.

13 Yorum:

çOk ObJeKtİf BiR yAzI oLmUş :)

ian dedi ki...

@ "Daha hiçbişey yapmadan kasaya 17m Euro'yu koymak ta guzelmiş."

katılmıyorum.. geçen sezon dilleri dışarıda koştu çocuklar her maçın son dakikasına kadar.. =)

Temur dedi ki...

çok değil iki ismail parası

ergin aslan dedi ki...

Bu rakalar çok doğru olmayabilir. Haberi ben de gördüm NTV'de... Bu hesapla 0 çeksen dahi 17 milyon Euro alıyorsun. Nerede böyle bolluk. Umarım dedikleri gibidir ama bu işte bir yanlışlık var...

Gökhan dedi ki...

doğru olması gerekir.daha önceden de yayın geliri hariç 5.4 milyon € para alınıyordu sadece giriş ve maç başı paralardan.5.4 lük gelir 7.1 e çıkarılmış işte.
galibiyete verilen 600bin 800e beraberliğe verilen 300bin de 400e çıkarılmış.

habib esener dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
asist time dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
asist time dedi ki...

Porto macında ilk yarı 0-0 bitti. Ama bahsetmeden gecemiycem ilk 25 dk oyle bir pres yaptık ki rakip alanda porto bile adam akıllı rakip yarı sahaya yani bizim alanda 3 pas yapamadı.

Hele Fink'in performansı o nasıl bir alan daraltmadır. Bekleri one cıkıyor Fink karsılıyor Belluschi geriden top alıp sırtını donuyor Fink karşısına cıkıyor gercekten cok yararlı bir transfer olacak gibi.

Son olarak da rakipten Freddy Guarin adlı futbolcuyu cok begendim,Porto nereden bulup getiriyor boyle oyuncuları helal olsun.

can dedi ki...

guarin denen adam zaten yillarin cm efsanesi ya bizimkiler her zamanki gibi kacirirlar böylelerini

Temur dedi ki...

Guarin demek Cm'de frikik golü demekti hey gidi...

AQ-47 dedi ki...

sefamız olsun, çatır çatır yiyelim Sivas'tan gelen paraları..:)

matiasemilio dedi ki...

bu paralar gelecekse paraya kıyacaksın kral bi transfer yapacaksın..parası yok denilen cimbom nasıl yapıyor!!

repLanigre dedi ki...

17m euro para geldi quaresma'yi alalim modunda coşmaktansa en azindan, a takim kadrosunun yillik toplam ücret maliyetinin çok büyük bi kısmını (tamamini? bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?) karşilayacagini dusunerek rahatlanabilir.

gerçi sugardaddy çakmasi bi başkanin harçliklariyla donen bi klup olarak o paranin da hali hazirda mevcut olan giderlere harcanacagina inanmiyorum ama neyse.

Yorum Gönder

Ara