.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Quaresma, Martina Navratilova, Süha Özgermi, Nadya Komanaçi Beşiktaş'ta!

Ayrıntılar az birazı yarım geçe sonra...

27 Yorum:

Jokond dedi ki...

sevgili admin sierra leone'de shukubaba diye bi futbolcu var lütfen yönetime bildirin. amcamın oğlu görmüş çok beğenmiş alalım o çocuğu.

Jokond dedi ki...

arkadaşım lütfen yalan haber yapmayın. nadya komanaçi hem bize yaramaz. yönetim sesimizi duy!

Jokond dedi ki...

arkadaşlar sakin olun, şu an italya'da başkanın kaldığı otelden size yazıyorum. önümdeki masada quaresma'nın anasının halasının kızının oğlu oturuyor. aynı zamanda quaresma'nın menajeriymiş. başkan şimdi cepten quaresma'yı aradı, türkü dinletiyor. bu iş olacak gibi!

Jokond dedi ki...

kuarejma bize yaramaz!!!!11 o kadar para eder mi be! bize genç yetenekler lazım. kundaktaki bebekler beşiktaş aşkıyla yanıp tutuşuyor. senede bir gün de olsa kismesizler yurdunu ziyaret edelim arkadaşlar.

Jokond dedi ki...

bi dakka beyler! her şeye yeni gelin gibi atlamayın. hemen tepki göstermeyin. quaresma'nın nişanlısının annesinin ninesi yugoslav göçmeni bir türkmüş. ninesinin hatırası için neden bize gelmesin? neden olmasın? şimdi onlar düşünsün!!!

Jokond dedi ki...

arkadaşlar, ben londra'dan yazan gurbetçi bir kardeşinizim. yaklaşık 2 dakika 34 saniye önce quaresma ile yolda karşılaştım. beşiktaşın teklifini söyledim. allahın izniyle hayırlısıyla haftaya salı günü beşiktaşın kampına katılacağını söyledi. süper kalite bi adam valla bak yeminlen.

Jokond dedi ki...

cibiliyet gazetesi az önce son dakika haberi geçti. menajeri transferi yalanlamış. sonra da soruyu soran muhabiri yalamış!

Jokond dedi ki...

şimdi abi navratilova'yı aldık diyelim eyvallah. 4-8-12-7 taktiğinde bu hatun nerede oynayacak? servis kırması artısı evet ama artık bütün dünya ace taktiğini terk etmedi mi? bize sağdan bek en vole yapacak adamlar lazım. yalan mı?

krasotkin dedi ki...

allah aşkına yok mu şu blogu takip eden yönetimden biri. nadya komanachi'nin youtube videolarını, bir de üstüne fm screenshotını gösterin, alıp getirsinler hemen. hem bizde eski yıllarına da döneceğine inanıyorum. şampiyonlar ligi ayrı bir motivasyon olacaktır kendisine.

krasotkin dedi ki...

ayrıca nadya komanachi ile anna kournikova'nın leopar desenli tangasının da ortasahada çok iyi bir ikili olacağını düşünüyorum. yönetim annanın donundaki tenis topunu da ikna etmeyi başarırsa türkiyeye seve seve gelecektir. şampiyonlar ligi önemli.

Unknown dedi ki...

ne kadar doğru bilemiyorum ama mustafa denizli'nin ağzından sürekli bir gurbetçi futbolcu transferi yazılıyor, çiziliyor. hatta yine lig.tv kaynaklı olarak mustafa denizli iki farklı gurbetçi transferinden bahsediyordu kısa bir süre önce. nedir ne değildir bu istenilen transfer(ler) bilen var mı?

Quaresma cingene asillidir. Besiktas Avrupa kitasindadir. O nedenle Quaresma, Trakya'ya geri doneceginden bir nevi gurbetci futbolcu sayilabilir.

Gulmeyin lan!

zubi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
zubi dedi ki...

haber1903 quaresma haberi yapmış malum. altta da sağolsun arkadaşlar yorumları döşemişler tabii. bi göz gezdireyim dedim. millet admine abanıyo : noluyo admin? geliyo mu admin? gidiyo mu admin? ses ver admin! yazık arkadaşın biri de şöyle demiş ki bence burdakilere açık ara yapar :

-admin bu suskunluğundan beşiktaşın quaresmayla ilgilendiğini mi çıkarmalıyız?

ahahah. çok acayip=)

kveldsmork dedi ki...

haber1903 te bu haberi gör(e)medim?

zubi dedi ki...

pardon yorumlar quaresma haberinin değil bobo haberinin altındaymış=)

yanlız şaka maka "tabata" gelmiş :)))
inşallah doğrudur...

Jokond dedi ki...

sayın admin az önce totem yaptım quaresma için. sağ baldırımdaki kıllardan geliyor/gelmiyor yaptım ve geliyor çıktı!!! ne diyosun admin? cevap ver pls.

Veinsea dedi ki...

yalnız güvenilmeyen kaynak hürriyete göre ismail köybaşından vazgeçip tabatayı alacakmış bjk. yok ya!

Kaan Bilgin dedi ki...

Quaresma bize gelsin 20 bira alıp maç öncesi dağıtacağım Kazan'da.

Fatih dedi ki...

bir son dakika haberine gore suheyl uygur besiktas'la prensipte anlasmis.

gokhan zan'in gitmesiyle olusan stoper acigini doldurmasi dusunulen suheyl'in rakip forvetleri bayarak etkisiz hale getirecegi dusunulurse yerinde bir transfer olacaktir bu. evet.

siyah dedi ki...

beyler ingilterenin chelsea şehrinde yaşıyorum,inter kulübünden bi yöneticiyle görüştüm quaresma bizde.kaynak sağlam.şimdiye kadar hiç duyum,transfer haberi falan yazmadım, inanın yani ilk kez yazdığım için doğru bu.

Jokond dedi ki...

since 1903 doğru söylüyor. ben de yanındaydım. hatta emin olmak için adama inter milan marşı söylettik. iki yerde vurgu hatası yaptı o kadar!

beyler su mu kaçırdık ne??

stfud dedi ki...

@veinsea:o kadar da değil.bana kolpa haber gibi geldi tabata olayı..

Kaan Bilgin dedi ki...

muhtemelen poulsen için juventus'a 18 milyon euro teklif edilmesi gibi balon bir haber tabata haberi. 8.5 milyon euro'ya neler alınır lan ??

Suha Ozgermi gereksiz bir transfer, cok bonservis vermesek bari.

Yorum Gönder

Ara