.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Pankart Ödülü

Tribün Dergi takipçileri görmüşlerdir, 2008-2009 sezonunun en iyi el emeği pankartı oylaması vardı. Oylamayı Bursaspor tribünlerinden Unitimsah grubunun hazırladığı pankart kazanmış. Banada 37 x 15mt ebatlarındaki bu pankart için uğraşanların ellerine sağlık, tribünlerinden Serdar içinde Allah rahmet eylesin demek düşüyor. Bursa tribünleri doğrusuyla yanlışıyla Türkiye'nin önemli tribünlerindendir. Dinamik yapısı itibariyle (organizasyon, beste çeşitliliği, destek vs.) Beşiktaş tribünüyle benzer yanları var. Ancak tabi 2004te başlayan sorunlar nedeniyle bir Beşiktaş taraftarı olarak Bursa tribününden bahsetmek riskli. Lakin bu kadar güzel bir pankart hazırlamış olduklarını görünce paylaşmadan duramadım. Kendi tribünleri için emek verenlerin başımın üzerinde yeri var.

5 Yorum:

bir bursalı olarak, şehrimin takımı ve aşık olduğum iki takım arasındaki husumetin tamamen rant kaynaklı olduğunu belirtmek isterim...Türkiye'nin en büyük 2 taraftar topluluğunu karşı karşıya getirmekte emeği geçen Sinan engin ve saz arkadaşı sergen e de binlerce lanet olsun...

Buraksem dedi ki...

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=38802

bu tip yalanları bile görmek güzel; geçen seneki bebbe,semavi, tjikuzu seviyesini biraz yükseltmişiz belli :))))

purplepurple dedi ki...

bayılıyorum bu pankarta. ilk gördüğümden beri seviyorum, burda yayınlamak da güzel olmuş.

yuki the zorba dedi ki...

Mükemmel pankart...

marpione dedi ki...

bizim de son çifte kupamızı göremeden, tam kavuşmuşken doyamadan giden bir canımız var. görür görmez aklıma ilk gelen o oldu. kopyasını değil elbet ama onun için de bir şeyler yapılsaydı keşke. yapıldıysa da ben görmedim.

güzel iş çıkartmışlar.

Yorum Gönder

Ara