.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Mustafa Denizli Haberleri

Bugun Fanatik gazetesinde yayınlanan 2 haber dikkat çekiyor. Bunlardan birincisi Mustafa Denizli'nin ekibine 3 adet yardımcı antrenör daha katılmasını istedigi, ve bu isimlerin de Ümit Kayıhan, Tahsin Demir ve Şakir Özkayımoğlu oldugu. Kayıhan dışındakilerin kimler olduğunu bilmiyorum, fakat Orhan Yıldırım'ın haberinin devaminda Demirören'in de bu istege olumlu cevap vermediginden bahsedilmiş: http://fanatik.ekolay.net/fanatik/-Oyuncu-de%C4%9Fil-hoca-istiyor!_3_HDetail_33_139536.htm Bir diger haberde de Mustafa Denizli'nin Beşiktaş yönetimi tarafindan gündeme getirilen Quaresma, Mutu, Ronaldo gibi isimlere hep soguk baktıgı (ki bu adamlari alabilme ihtimallerimiz nedir çok merak ederim) belirtilirken, asıl haberin can alan noktasinda ise Denizli'nin sadece menejer Oguz Tarhan tarafindan onerilen isimlerle ilgilendigi ve bu durumun tepki çektigi iddia ediliyor. Bu adamin onerdigi isimler de Buonanotte ve Yıldıray'mış, Yıldıray için Antepspor başkani "bize bile önerdiler almadık adam top oynamıyor" demiş te miş miş: http://fanatik.ekolay.net/fanatik/BE%C5%9E%C4%B0KTA%C5%9E-Varsa-yoksa-Buonanotte!_3_HDetail_33_139533.htm

11 Yorum:

kveldsmork dedi ki...

buradaki sorunsal ; orhan yıldırım kaç ismal air ettiğidir

ian dedi ki...

ilk haber doğru ise eğer, bence gayet olumlu bir gelişme.. mustafa denizli geçen sene çok yoruldu, ona yardım edecek birilerine ihtiyaç olduğu kanaatindeyim.. ama tabi göreve getirilecek isimler önemli.. beşiktaş taraftarını mutlu edecek isimler olmalı ki bunlar da eski futbolculardan birkaçı olabilir.. antrenör diplomaları var mı yok mu bilmiyorum ama recep çetin ve gökhan keskin olabilir.. hatta kabul ederse feyyaz uçar süper olur..

ikinci haber ile ilgili, tek menajere bağlı kalmak pek doğru değil tabi ama, bahsedilen menajer oğuz tarhan değil de ogan tarhan ise bi parça daha rahat olunabilir.. adam tabiki kendi kârını düşünecektir ilk olarak ama futbolu çok iyi bilen biri.. mustafa hoca da boş adama güvenmez diye düşünüyorum..

transfer ile ilgili, zapo gider transfer kapanır bence.. batu da gaziantep'e gitmiş zaten.. yabancıya gitmedi bari =p .. gönülden geçen ise, buonanotte kumarının oynanması.. olmadı manisa semalarından sezer öztürk'ün getirilmesi..

Bu haberi yaptıran bir menejerdir , sadece ogan nemalanmasin hepimiz sağalım bu ineği demek istemistir . Mustafa Denizli iki haberde de kotu gosterilerek taraftar önüne atılmak istenmiş böylece her zamanki rantın sağlanması için ortam olussturulmaya cabalanmistir ... Fuck you lan alayımıza at hırsızları ...

Adsız dedi ki...

Bu blogu devamlı ve severek takip ediyorum yalnız bir eleştirim olacak.Son zamanlarda medyanın takımımız üzerine oynadığı oyunlar ya da haberler dışında başka yazılar yazılmaz oldu.Medyanın ne halt olduğunu yıllardır biliyoruz zaten.Bence tartışmamız gereken başka şeyler var.Mesela neden forzaya üye olamıyoruz.Birileri diyebilir ki başka takım taraftarlarının girmesini engellemek için yapıyoruz diye ama öyle olsa ne olacakki kısıtlama bizim ruhumuza uyuyor mu? Birde medya bizi dışlıyorsa biz neden kendi medyamızı oluşturmuyoruz.Bu çok zor mu ? Bizim kadar netle ilgilenen taraftar grubu yok adam akıllı bir site kurmak bu kadar zor mu?

@syhvbyz1903

Elestirilerin icin cok tesekkurler; bu tur hatirlatmalara/silkinmelere her zaman ihtiyacimiz var.

Son zamanlarda medya konusunun sik sik gundeme gelmesinin belirli sebepleri var. Bunlardan birincisi, aktif olarak medya harici seyler yazan yazarlarimizin "yillik izin"lerini kullaniyor olmalari; bunun haricinde medya takipcisi yazarlarin da izin kullanmamalari. Kriz sebebiyle bizi oturttular blog'un basina, kendileri Marmaris'te Bodrum'da. Peh.

Baska bir sebep de, hizli gecen transfer gundeminin durulmasi, yonetimin sessizligi, daha takimi alici gozle izleyememiz vs. gibi sebeplerle; bize anlatacak konunun kalmamasi. Yaz durgunlugu bizi de vurdu yani.

Ucuncu sebep de, bir Fenerbahce gazli medyanin ayak seslerini duymamiz ve de bunu butun sene hissedebilecegimiz korkusu. (Bu konuda tum blog yazarlari hemfikir degil, onu da belirteyim.) Bu durgunlukta, medyanin tutarsizliklarini gordukce yazmak geliyor icimden benim.

Kendi fikirlerim boyle.
-----------------------------------
Haa, eger futboldan kurtulmak ve nefes almak istiyorsaniz; yorumlariyla bize katkida bulunan Ismail Yazici'nin blog'unu (asisttime.blogspot.com) tavsiye ederim. Ben dun nefes aldim mesela, iyi oldu.

Adsız dedi ki...

asisttime.blogspot.com'a devamlı bakıyorum gerçekden bu konuda haklısın.Şu an gündemdeki yabancı oyuncularla ilgili bir yazı fena olmaz diye düşünüyorum.Mesela;Queresma,Sapara,Diego ve Sosa.Hangisi iyi olur gibi.

Medya ile ilgili yazilarin siklikla olmasi guzel birsey, cunku bize kimlerle ugrasmamiz gerektigini her daim hatirlatmaktadir...

asist time dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
asist time dedi ki...

ilgi ve alakanız için tesekkur ederim.

@ shelbyl
Yalnız "Yazici" soyadı nereden aklında kaldı cok merak ediyorum :)

gecen sene yogunluktan pek guncelleyemediğim için 2-3 arkadası yazar yaptım ama onlarda saolsun sadece bugune kadar 1 er yazı yazdılar :) hani diger yazarlar diycem ama onlarda da gecmiyor.

Medya içinde de ben kendimi bildim bileli Turk Medyası Besiktası sevmez hatta Turk Medyası Galatasaray'ı da sevmez.

Yazarlarda- muhabirlerde sonucta aldıgı paraya bakar. Mesela yıllarca ben Onur Belge'yi Besiktas'lı bilirdim. Bir de soru sorma yetenegi var dogal olarak bu işin okulu okuyanların sayısının spor basınında az oldugunu dusunuyorum.

Mesela bi aralar Besiktas tv de ozgur sancar vardı. Oyle bir sorular sorardı ki oyunculara ben sinir olurdum tv basında ama gecen de muhabbet sırasında biişey ogrendim ki şaşırmamak elde degil; Turkiye'de en genç profesyonel olan futbolcu Ozgur Sancar mıs. 12 mi 14 yaşında mı ne tam hatırlamıyorum.

Oha yalniz Ismail Yazici diyerek iyi yazmisim. Surc-i lisan ettik, affola.

Ama ben bulacagim referans noktasini, aklima takildi simdi :)

vts dedi ki...

Şakir Özkayımoğlu, yakın zamanda İzmirspor teknik direktörlüğü yaptı ve İzmir piyasasında bilinen bir isim. Sebebini bilmesem de dış piyasadan da eşi dostu var. Yaz aylarında Çeşme'de görülebilir.

Yorum Gönder

Ara