.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Temmuz 2009 Cuma

Matteo Ferrari Beşiktaş'ta

Ayrıntılar az sonra...

37 Yorum:

stfud dedi ki...

hayırlısı olsun..

theotheo dedi ki...

bi de metzelderi alırız:))

bi bilen şey ettirsin şu adamı yahu?

Çok sevindim.Sivok defansta çok yumuşak kalıyordu.Toraman'la ile çok iyi bir ikili olacaklar.Umarım ayağı da sivok kadar iyidir.

Kaan Bilgin dedi ki...

o değil de aida yespica maçları kapalı tribünün eski açık tarafında kalan localardan birinde izlerse o loca cmylmz tabiriyle "yıkanır".

Gökhan dedi ki...

@ postwar

tam da ben bununla ilgili birşey diyecektim :)
nuria bermudez den çok daha fazla ilgi çekecektir aida yespica türkiye ye gelirse.

Benim öğrendiğim kadarıyla sert bir oyuncu,klasik bir kesici ama topu oyuna sokmada sorunları varmış.TSL'nin yeni Luganosu diyebilirmişiz ama ben izlemedim tabi.Serie A'yı yakından izleyen bir arkadaş referans.

solomon dedi ki...

doğruysa bu 9 yabancı oldu
holosko
sivok
zapo
delgado
bobo
tello
ernst
fink
ferrari.

birini göndermek lazım kim gidecek. bobo dışında taliplisi yok. bence delgaod gitsin zaten gene sakatmış sezon başında yok. olsa da ne faydası var ne ihtiyaç var. zapo diyolar. kim alır ki ?

metzelder olsa daha temiz olurdu ama olsun, bu da iyidir. hayırlı olsun beşiktaşımıza.
kendisini ben lugano'dan çok edu'ya benzetirim. bir tek edu'da olan golcülük yok:P onun dışında sivok'un oyun kurma becerisine yakın bir tekniği, toraman'ın italya görmüşü gibi de defans bilgisi var. bu dediklerim 4-5 maç izlemiş bir gözlemcinin görüşleridir. hangi maçlarda izlediğimi dahi haıtrılamıyorum pek, ama büyük maçlardı. şu anda türkiye süper liginde olan en iyi 3 defans oyuncusundan biridir garanti. adı da güzel keratanın. tek eksi yönü, biraz yaşlı olması. 30 yaşında neredeyse. nedense metzelder içimde kalmış onunla kıyaslayıp duruyorum. 185 cm boyu vardı en son, uzamadıysa:)dalyan gibi maşşallah.

krasotkin dedi ki...

arkadşalar şu yaş konusuna takılmayın artık. son yıllarda süre uzamış da olsa (yönetimin eli açıklığı sağolsun) yabancı bir futbolcunun takımda ortalama oynama süresi çok uzun değil. hatta bobo 4 sene takımda kalınca rekor oluyor. 29 yaşıdanki adam en verimli döneminde takıma gelmiş, o da en iyi ihtimalle bobonun oynama rekorunu egale etse al sana 35. türkiyede forma giyecek olan bir italyan savunmacı için çok mu?

şu yaş konusunu 10 sene önceki gibi düşünmemek lazım. eskiden 32 ye gelen bir adam alman değilse bitikti. şimdi 35e merdiven dayayayan taner gülleri, yusuf şimşek performanlsarı ortada.

metzelder beni de heyecanlandırmıştı ama ferrari de gelmişse hoş gelmiş.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

beni ferrari heyecanlandırmıştı hala heyecanlandırıyor.

krasotkin dedi ki...

metzelder'den ve diğer herkesten bağımsız bakınca ferrari de elbette heyecan verici bir transfer. oynadığı takımlar belli, geldiği lig belli.. yerine geldiği kişi ile kıyaslanınca da güzel bir iş çıkarıldığı muhakkak. ancak real madridden gelecek olan bir savunma oyuncusu beni daha çok tatmin ederdi.

yuki the zorba dedi ki...

Dürüst olmak gerekirse, Metzelder'i Alman Milli Takımı'nda tapınarak izlediğim için çok istemiştim... Bir de Dortmund geçmişi benim için çekiciydi. Dortmund hastasıyım...

Öte yandan Ferrari'yi defalarca izleyip; adamı defalarca önemsememişim. Çünkü bir sürü maçını izledim adamın, 10'un üzerindedir... Ama hiç alıcı gözle takip etmemişim... Dizlerim dövünmekten morardı!

Neticede boyu 1,85, benden bir santim uzun; demek ki kısa! Benden bir yaş büyük, demek ki hala genç! :) Bu kadar sene on taneden fazla maçını televizyon vermiş, ben de izlemişim... Üstelik iyi takımlarda... Demek ki boş topçu değil. Benim Ferrari'ye izleyene kadar bakış açım maalesef bundan ibaret; ümitli ama cahil... :))))

Pamukk dedi ki...

bol bol kırmızı kart görür o zaman.. Beşiktaş forması giyince kırmızı kartlar kredi kartına dönüşüyo

curseof26 dedi ki...

şurada
Denizli 3 gurbetçi oyuncuyla ilgilendimizi söylemiş biri de Ömer Toprak, o da belirmiş geçenlerde bir trafik kazası geçirdiğini futbolcunun umarım ciddi birşeyi yoktur. Eğer alabilirsek hem yerli hem de genç bir stoperimiz olur. Gökhan Zan'ın yerine Ömer Toprak ilaç gibi gelir. Rıdvan ve İsmail mükemmel transferlerdi bir de Ömer olursa geleceğin savunmasına sahip oluruz. Ferrari'nin yanında bu oyuncular daha rahat oynarlar ve tecrübe kazanırlar. Sadece bugün için değil önümüzdeki yıllar için de umutlanmaya başladım.

delgado dedi ki...

ömer'in sakatlığı çok ciddi, en az 6 ay yok diyordu gazetelerde. go-kart aracında kaza yapmış.

curseof26 dedi ki...

@delgado teşekkürler ben diğer gubetçileri de merak ettim umarım ömer bir an önce iyileşir.

delgado dedi ki...

yalnız genoalılar ferrari'nin gitmeyeceği konusunda ısrarcı, hem menajer hem ferrari hem de genoa başkanı yalanlamış gideceği haberlerini... italya'daki kaynaklar da bunu işaret ediyor, ilginç.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ferrari beni heyecanlandırıyor umarım kesin doğrudur. Uzun zamandır istediğim sivok yerine 1. sınıf kaliteli defans için ferrari süper bir isim. Yönetimi, hocayı tebrik ediyorum eğer doğruysa.

jeankier dedi ki...

Bize arabacı takımı diyenler Ferrari görsün kardeşim :)

zubi dedi ki...

günlerdir ısrarla ferrari diyen haber 1903 de şu an metzelder haberlerini doğrulamış. seçimi denizlinin yapacağını söylemiş. (kolpa denmesine rağmen ben tutuyorum bu siteyi)

ferrari mi metzelder mi ? gökhan zan sonrası seçeneklere bakın! bu günleri de mi görecektik allahım, sana çok şükür!

Stan Van Gundy dedi ki...

şampiyonlar ligi için kadro kurulduğunu görmek çok umut verici. adamı rahatlatıyor..

İnşallah metzelder gelmez.Bize ferrari gibi yapışkan stoper lazım. Bununla ilgili bir anket de açılabilir.

Kaan Bilgin dedi ki...

metzelder veya ferrari, hangisinin hücuma yönelik oyun kurma becerisi yüksekse onu tercih ederim ben olsam. ronaldo ve zago ikilisi sonrasında bu konuda çok sıkıntı çektik.

Malvinas dedi ki...

Ferrari'nin kariyerinde hiç direkt kırmızı kart olmadığını hatırlatiym. Dolayısıyla Lugano ile ya da klasik İtalyan savunması ile karşılaştıracak kadar sert değil.

Emrah D dedi ki...

yabancı stopere bu kadar para vermeye gerek yok bence. Kasımpaşalı Jens Berthel Askou'nun sözleşmesi bitti bu sezon bonservisi elinde, Kasımpaşa'yı istemediği için kontratı uzatmadı Jens (İngiltere ve Almanya'dan gelen teklifleri değerlendirecekmiş). Bence Türkiye liglerinin en iyi 3 defans oyuncusundan birisidir. Alalım mutlu olalım.

Rattlehead dedi ki...

Zapo'yu gönderebilecekleri kesin mi?Patlamasın elimizde?

Kaan Bilgin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
stfud dedi ki...

ntvspor'a göre resmi sözleşmeyi imzalamış.

asist time dedi ki...

Yıldırım Demiroren bi de Ferrari'nin yanında Gokhan Inler'i de getirip Besiktas tarihinin en iyi kadrosunu kurmuyor mu ? Oyle bir hamle olsa ne super olur.

Ernst-Gokhan Inler-Nihat olm kacın lan :)

Keske bu kriz ortamında boyle bir hamle yapılabilse aslında Zapotocny + 12 milyon euro teklif edilebilir. Zaten Zapo dan da bir 4.5 milyon euro daha vereceğimizden 16-17 milyon euro luk bir bonservis Udinese klubu icin pek de azımsanmayacak makul bir rakam olabilir.

Adsız dedi ki...

doğru bir transfer olacağını düşünüyorum, umarım haklı çıkarım ve Beşiktaşımız için hayırlı olur

Gökhan dedi ki...

kariyerine bakınca doğru bir transfer olduğunu düşünüyorum.ama bir yerde genoa nın geçen yıl 3lü savunma oynadığını duymuştum,umarım bu durum herhangi bir probleme yol açmaz ve 4lü savunmada da aynı şekilde oynayabilir

Dogruyu soyleyim kacimiz bu adami daha onceden cok iyi taniyorduk? Allah icin ben bir elin bes parmagini gececegini sanmiyorum? haaa, besiktasimiza cok hayirli bir transfer olur insallah ama benim merak ettigim bu adamin hangi menecerlik sirketine bagli oldugu. Bir bilen varsa soylesin lutfen...

attika dedi ki...

Ntvspor bobo kesin yolcu dedi dün akşam, yani zapo değil bobo gidecek gibi...bir de ferrari base diye bir menajerlik şirketinin oyuncusu, kewell da o şirketin topçusu ayrıca...

yine pürüz cıktı diyorlar simdide, sanırım hanımı sorun çıkarmıs, yada bir kısım medyaya göre öyle deniliyor, bekleyip görecegiz artık...

bugün saat 16:30da türkiye de olacağı söyleniyor.

simplextablosu dedi ki...

forza 14.30da stadyumun önünden havaalanına otobüs kaldırıyor. söylenti falan değil sanırım baya bildiğin geliyor adam.

Yorum Gönder

Ara