.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Temmuz 2009 Perşembe

Maçın Ardından...

Öncelikle:
Özlemişiz lan...
- Ortasahamız inanılmaz dirençli, taş gibi. Fink ve Ernst iyi anlaşıyorlar, defansif olarak zaten süper, ofansif anlamda da katkıları var ellerinden geldikçe. Uğur İnceman (ki hep sevmişimdir kendisini) da olumlu katkıda bulundu. Bir de pas vereceği yeri telgrafla bildirmese daha iyi olacak.
- Hakan Arıkan da sürekli eleştirilmesine karşın hep savunduğum bir isim. O da sezona iyi hazırlanmış, bunu gördük.
- Erhan iyi bir görev adamı. Ekrem'den - doğal olarak - defansif anlamda çok daha iyi. Ofansif katkısı sınırlı olsa da var. İyi bir alternatif.
- Ferrari daha Aida'yı unutamamış. Ama Serie A'dan stoper olsun taştan olsun. Sivok ise her zamanki Sivok.
- İsmail arada kademe hataları yapsa da, kafasını pek maça veremese de, vasatın altına düşmeyeceğini gösterdi. Sevdik seni çocuk!
- Şu takımın hücumuna Nobre'nin yaptığı katkıyı gene küçümseyen, görmezden gelen olursa meşe budağından yapılma odunumla dalacağım.
- Bobo biraz daha toparlanmış gözüktü Lyon maçına kıyasla. Özellikle geriye koşup kademeye girdiği bir pozisyon vardı ki, çok sevindim.
- Serdar da her zamanki Serdar. Ah Serdar, vah Serdar.
Şimdi gördük ki, 4-3-3'te canavar gibi bir ortasahamız oluyor, fakat kanat adamları vasat olunca pek üretim olmuyor. Ama o ortasaha rotasyonuna Sivok'un da katılabileceğini düşünürsek, bu sene de en sağlam yerimiz iskeletimiz olacak, orası kesin. O üçlüye hücumsal olarak da şu anki en iyi alternatif Tello. 4-4-1-1'e yumuşak geçiş yapıp hızlı çıktığımızda da güzel şeyler oldu. Erkan Zengin biraz daha ne yapacağından emin olsa daha verimli ataklar geliştirebilirdik.
Ayrıca geçen maçta en önemli özellikler olarak bahsettiğim "toplu savunma toplu hücum" olayını bu maçta da gördük. Bunu görmek de adamı yeterince heyecanlandırıyor zaten.
Bir de tekrar hatırlatmak lazım: Oynadığımız takım Porto idi.
Daha teknik analizi yapar zaten diğer arkadaşlar. Ben kısaca şunu diyeyim: Bu takım bu haliyle ligin ilk haftalarına hazır. Huzur içinde uyuyabilirsiniz.

5 Yorum:

yuki the zorba dedi ki...

Neredeyse ayni seyleri yazmisiz :)

delgado dedi ki...

meşe odunu yetmezse beni de bacaklarımdan tutmak suretiyle kullanabilirsin sopa niyetine. laf anlatmaktan bıktık, bu yolla daha ikna edici olabiliriz sanırım :)

yalnız bobo'yu gördüm gözlerime inanamadım gerçekten de, hatta yayın ara ara kesildiğinden birden 13 numaranın kaydığını görünce yakın planda herhalde top kaybedince gaza geldi pres yaptı ilerde sandım. bu isteğini maçın geneline yaysın canımı yesin, aferin valla.

Aklin yolu bir Yuki :)

SirEvo dedi ki...

Bobo şu takımda gördüğüm en gereksiz adam.
Kendisine buradan bir "yazıklar olsun bobo aldığın o paralara" diyorum.
Nobre girdikten sonra atak hattımızda olan canlanmayı gördükten sonra hele, nobre gibi bir adam bile bu tarz etki yaratıyorsa, bobo gibi bir tarafları havada olan, "aklı karışık" olan adamın orada ne iş yaptığını sormak isterim size.
İnşallah ve inşallah oynamaz bir daha şu maçlarda. Fener'e iş yapıyor, guiza armudunun bize yaptığı gibi, ama onun dışında please go! :D

Nerdeyse ayni anda ayni resmi cekmisiz:) bizde ozledik nihati be abim... Porto 0-0' yatti acaba onlar maci almak zorunda olsa nasil olurdu? Belki biz daha acik alanlar bulup farka gidebilirdik diye dusunuyorum... Ama defansimizdaki birebirlerdeki faul problemini ve kornerlerdeki verimsizligimizi gidermemiz lazim

Yorum Gönder

Ara