.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

10 Temmuz 2009 Cuma

Kalk Ayağa Be Vedat Abi!

Duyduğum kadarıyla durumu pek iyi değilmiş ve yoğun bakıma kaldırılmış bugün itibariyle. Oysa ki "beni Beşiktaş'ın şampiyonluğu ayağa kaldırır" demişti. Daha ne istiyosun şampiyon işte Beşiktaş'ın kalk ayağa be abi!!

6 Yorum:

babamın "hayatımda gördüğüm en soğukkanlı futbolcuydu" dediği, her daim yusuf'la birlikte andığı adamdır vedat kaptan. her daim tevazuyu koruması, aklı başında ve sakin konuşmaları, yürekten bağlılığıyla gözümde "beşiktaşlı" tanımının vücut bulmuş şeklidir. bu yıl şampiyonluğu kazandığımızda ilk o gelmişti aklıma. umarım bir an önce ayağa kalkar.

yuki the zorba dedi ki...

Fotoğrafta nasıl da Robert de Niro'ya benziyor değil mi Vedat Baba...

SİYAH ULAN! dedi ki...

dualarımız seninle vedat kaptan, bu maçı da alacaksın Allah'ın izniyle..

Veinsea dedi ki...

Hadi be Vedat Abi. Sen de bırakıp gitme.

threepoint dedi ki...

dua edelim dostlar...
hastaneye gittim ziyarete, ailesiyle sohbet ettim. kendisi kadar güzel bir ailesi var vedat abinin. eşinin de hepimize selamı var, "o her zaman en yakın akrabalarım beşiktaş taraftarlarıdır derdi, onun sevgisini hakettiğini gösterdiniz çocuklar" dedi ve sevgilerini yolladı. oğlu suat abi, o da çok güzel bir insan, zaten bizden biri... biz hep umutluyduk, ama bu sefer umudumuz tükenmek üzere dedi. öyle büyük sıkıntıları varken, o an bile ne kadar güzel insanlar olduklarını hissettirdiler. bize düşen dua etmek, abi ne olur kalk ayağa...

Maalesef kaybetmişiz Veday abi'yi. Başımız sağolsun :(

Yorum Gönder

Ara