.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

10 Temmuz 2009 Cuma

Çankaya Köşküne Duyurulur: "Lonny Baxter Beşiktaş'ta"

Lonny'i bilenler "şimdi bu başlık ne alaka " demeyecektir elbette. Bundan 3 sene önce beyaz saray'a karşı bir jipin içinden ateş etme muhabbeti olmuştu lonny'nin ve ben de o zaman Ekşi Sözlük'e yazmıştım bu olayı. aradan neredeyse 3 sene geçmiş ve Lonny Türkiye'nin yolunu tutmuş. Hayırlısı olsun diyelim Beşiktaş'a. Umarım parasını zamanında alamayıp giden diğer basketbolcuların durumuna düşmez Beşiktaş'ta.

2 Yorum:

SİYAH ULAN! dedi ki...

maksimum 1 sene oynayıp kaçar bu da diğer yabancılar gibi

asist time dedi ki...

1-2 haftadır uğraşılan transfer gerceklestirilmiş durumda , oyuncunun verimliliği acısından basarılı bir transfer hamlesi. Pota altında belki de nokta atışı yapıldı diyebilirim. Cevher ile cok iyi bir ikili olacaklardır. Cevher - Baxter cok iyi bir ilk bes rotasyonu oluştursalarda benchde ki Fletcher cok buyuk bir soru işareti. Adem Oren ile sozlesme yenilemelerinin gereksiz oldugunu dusunsemde benchde pota altında yeterli bir katkı alınması zor gibi gozukmekte. Bakalım hiç izlemediğim Kevin Fletcher hem Baxter'ı yedekleyip hem de skor anlamında yeterli katkıyı verirse bir nebze olsun yeterli bir seviyeye ulasabiliriz. Baxter oyunun iki alanında da yeterli katkıyı verebilecek seviyede ozellikle savunmada ki sertliği rakip hucumlarının direncinin erken dusmesini saglayabilir.

Para konusunda da oyle aman aman bir paraya imzalanmadı. Takımda da oyuncular arasında pek bir butce dengesizliği de yok oyuncu secimlerin de ise tabiri caizse ayagımızı yorgarnına gore uzatıyoruz.

Sonuc olarak gectigimiz yıllarda yasanan oyuncuların parasal sorunları ile bu sezon cok nadir karsılasacagımızı dusunuyorum.

Yorum Gönder

Ara