.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Temmuz 2009 Cuma

Boynuna İp Bağlar, Gezdiririm...

"Kimsin sen? Ben seni Antalya'dan aldırır, boynuna ip bağlar İstanbul'da gezdiririm. Sen o dummkopf mu engel olacak buna sanıyorsun?" Beş dakika süren pazarlığın açılış cümlesi...

14 Yorum:

ben artık diyecek kelime bulamıyorum, bu adamlar eziklikte sınır tanımıyorlar ama neden? neden? tam bir psikoanaliz konusu, çocukluğuna inmek lazım bu fenerlilerin...

http://federicocarlito.blogspot.com/2009/07/turkiye-kupas-verin-bence.html

neler oluyor yine ?

Pamukk dedi ki...

yine noldu

birkan dedi ki...

İyi demiş.İnsan haddini bilmeli, kulüpleri birbirine düşürmemeli.

zubi dedi ki...

gezdirsin şimdi işte istediği gibi.

halt! 6 kere 8?

okka dedi ki...

ne oldu bir de biz anlasak?

AZİZ YILDIRIM = YILDIRIM DEMİRÖREN

onlar Bok Biz Kaka ... Sakın ha yadsımayın ya da geri çekilip uzaktan rakibe bakmayın ... Tek fark onlar işin sonunu getiriyor bizimkisinde ise o kalibre dahi yok !

ayrıca yemişim topuzunu da fenerini de ... yıllardır en temiziyiz diye tuttururken bjk travel ile mafyaları , sinan engin gibi adamları , sergen yalçın ve kopyalarını , yıldırım demirören ve levent erdoğan safsatalarını barındırmıyor muyuz !
geçiniz efendiler ... geçiniz ....

Jokond dedi ki...

o beş dakikalık pazarlığı okusaydık? bir link rica etseydik?

yuki the zorba dedi ki...

Arkadaslar yayinlanmis bir kaynak yok bu konuda. Bahsi gecen konusma iceride onun uzerinde onde gelen ?!? Kayserilinin gozleri onu de cereyan eden bir sahne. Benim de cok yakin bir arkadasim Kayserispor'da yonetici oldugu icin onun uzerinden bu duyumu birinci agizdan aldim.

İsin ozeti Aziz Yildirim yaklasik dort dakika suren bir monologla tehditleri ustte gordugunuz sekilde savurduktan sonra, Topuz'a ona sahip cikacaklarini, istedigi parayi vereceklerini ve rahat olmasini buyurup, "tamam baskanim" cevabini alip, Topuz'u ucaga bindirip getiriyor.

Konu hepimiz icin kapandi. Ancak benim gozumde bu cumlelerle teyidini aldigim uzere asil hersey simdi basliyor. Korkunc bir sezon izleyebiliriz. Her seyi yapip bir sekilde yukari tirmanmaya calisacaklar. Aziz yildirim'in bu sekilde sadece gariban bir futbolcuyla mi konusacagini dusunuyorsunuz?

zubi dedi ki...

ntv 90 dk programını yayından kaldırmış. futbol analizi açısından kalitesiz bir program olsa da bu program yaklaşık 500 bölüm yayınlanmış. aldığı reklamları, sponsorlukları ve hatta hıncalı işin içine katarsak çok rahat yayında kalabilecek bi programdı.

haşmet babaoğlunun yazdığı yazı :

http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/babaoglu/2009/07/06/takim_formali_medya_patronlari_ve_gelecek_sezon

cidden çok acayip. iş aleni biçimde bu boyutlara taşınıyosa, neler gelir başımıza önümüzdeki sezon düşünmek bile istemiyorum.

ben mehmet topuz olayını sadece bir güç gösterisi olarak düşünüyodum ama bu olaydan sonra yuki'ye hak vermemek elde değil. Allah sonumuzu hayır etsin.

yuki the zorba dedi ki...

@Zubi
Ben de 90 dakikanın yayından kaldırılmasıyla birlikte bu durumu hissettim açıkçası... İlk başta tamamen gereksiz bulduğum bir program olduğunu belirtmeliyim... Ancak hızla bu tarafa doğru yapılan koşu beni korkutmaya başladı... Bu sefer her zamankindan daha çok sahip çıkmalıyız, bu takım bize iki kupa kazandırdıysa bize verdikleri bu hediyeye onları yalnız bırakmayarak karşılık vermeliyiz... Futbolcularımız ve camiamız sindirilememeli... Bugün basındaki haberlerin haline bakacak olursanız her zamankinden çok yıpratılma çabası gözlemlersiniz...

zubi dedi ki...

kesinlikle katılıyorum. öyle bi hale geldik ki transferi bitirirsek o transfer çok maliyetli oluyo, bitiremezsek beceriksiz ilan ediliyoruz. takımda zaten herkes mutsuz. parasını beğenmeyenler mi dersiniz, hocayla arası açık olanlar mı. medyamız zatan gs yalakalığı da yaptığından olan bitenler hakkında hiçbi fikri yok gs li kardeşlerimizin. varsa da ben okuduğum bloglarda hiç bunları yazan birini görmedim.

ama geçen sene söyledik biz bu oyunu bozarız diye. bu sene yine bozarız.

Yorum Gönder

Ara