.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Temmuz 2009 Perşembe

Allah'ın Adını Verdim, Bir Sus...

Öncelikle henüz herhangi bir yalanlama gelmemiş olan haberimizi okuyalım:
Sonrasını ise bilemiyorum, umarım sakin olabilirim de klavyemden çok ağır kelimeler çıkmaz:
Sen nasıl bir insansın yahu?? Bütün basın "Tello maaşına zam istedi", "Tello mutsuz", "Tello depresyonda" diye inlerken, Tello'nun tek yaptığı çıkıp "Ben maaşımdan memnunum" demek oldu. Hem de Delgado'nun yattığı yerden 2.1 milyon Avro aldığı bir ortamda, sadece 900 bin Avro alırken. Ayıp yahu. Günah. Sen kimsin de Tello'ya "çekip gitsin" diyebiliyorsun. Geçtiğimiz sezonki şampiyonluktaki payın ne? Sık sık çıkıp abuk subuk konuşmalar yapmaktan başka ne işe yararsın? (Örneğin, avukat olarak aylarca Del Bosque davasını kazanacağımızı söyledin, ama kazanamadık, orada herhangi bir katkıda bulunabildin mi?) Bir tane futbolcu transferinde payın oldu mu?? Bir tane aklı başında açıklaman oldu mu??
Üzgünüm ama Levent, Rodrigo'nun parmağı bile etmezsin. "Levent mi gitsin, Rodrigo mu?" diye anket yapsak, Levent %95'ten aşağı çıkarsa bu söylediklerimi yalarım aynen. Daha da ileri gidemiyorsam yaşındandır, başka bir şeyden sanma.

20 Yorum:

theotheo dedi ki...

biraz saygılı olun ulan beşiktaş'ın yöneticilerine bu kadar terbiyesizlik görmedim arkadaş.

türk gençliğinin en büyük sorunu kendinden büyük, tecrübeli insanlara hakaret etmek, haddini bilmemek.

tello beğenmiyosa maaşını siktirsin gitsin. bu lafın neresi yanlış, görende zidane sanır.

Antidoto dedi ki...

siktirip gitmesi gereken tello ya da futbolcular değil, yaptıkları her açıklamayla ve eylemle Beşiktaş'ı kepaze eden böyle adamlardır.Düşün lan yakamızdan akbabalar..

molosztash dedi ki...

üzgünüm ama hiçbir saygı uyandırmıyor Levent Erdoğan bende.

Tello'nun ağzından dedikodulardan başka "paramdan memnun değilim" şeklinde herhangi bir açıklama gördünüz mü??

Hal böyleyken, Tello hakkındaki dedikodular Tello tarafından doğrulanmamışken, "çekip gitsin" lafı nedir, anlayabilmiş değilim. Bu Levent Erdoğan'ın 1., 2., ya da 18. densiz açıklaması bile değil. Yüzlercesi var...

Pamukk dedi ki...

defol levent erdoğan

geloraptor dedi ki...

Bir insana insanlığından ötürü saygı duyulur ama boşa yaşadığı yıllardan ve hiçbir halta yaramayan tecrübesinden saygı duyulmaz. İnsan olmaktan gelen saygıyı koruyamana kim neden saygı duysun. Türk insanının asıl problemi bir halt haketmeyen insanlara "hakettiği değeri" vermemesidir.

utkuuki dedi ki...

tello ztn şampiyonluk için neler taptı neler doğru adamın aldığı maaş az bile delgadonun aldığı parayı kısıp birazını telloya verseler nolcak asıl leventin gitmesi lazım bu arada theotheo yu haklı bulmuyorum

Kerem Akbaş dedi ki...

Tipe bak çay demle. Yönetici olmak için maalesef sadece para gerekiyor başka bir özelliğe gerek yok. yok 5 sene şampyionlukmuş, yok C.Ronaldo transferini gölgede bırakacak transfermiş, yok defolup gitsinmiş. Geçiniz bunları biz bu kulübe ne kadar prestij kattınız. Geldiğinizde Beşiktaş ne durumdaydı şimdi ne durumda? Del Bosque'den, Zapo'dan, Kör Gordan'dan, Ailtoni kleberson, Ricardinho, Diatta, Hugein transferlerinin zararlarını kim karşılayacak? Bunlara cevap verin.

theotheo dedi ki...

sonra türkiye niye gelişmiyor diyorsunuz. ulan kimseye saygınız yok herif 40 senelik avukat beşiktaş yöneticisi cv sine baksan başın döner bayılırsın.

sen ne yaptın ak daha, daha buradayken serdar özkan'ın ne anası ne babası kalıyor, ne ertugrul'un fethullahçılığı, ne bobonun siktirip gitmesi vs vs.

sen taraftar olarak bunu yapıyorsun, sonra da levent erdoğan'a hakaret ediyorsun, işte beşiktaş genç taraftar profili bundan ibaret. yazık.

cha dedi ki...

tello'nun sorunu, bence maaşını beğenmemekten çok kendinden kötü futblcuların, geçen seneki şampiyonlukta attığı 1 gol dışında katkısı olmayan delgado'nun kendinden 2 kat daha fazla para almasıdır. keşke tello'ya çektikleri resti delgado'ya çekebilseler.boservissiz yıllık bırakın 900 bin€ yu 2 katına tello ayarında sol bek, 10 numara, sol açık alabiliyor musunuz?

zubi dedi ki...

kardeşim bana ne levent erdoğanın cvsinden? isterse dünyanın 1 numaralı avukatı olsun. benim takımıma bi dava kazandırmış mı? moloztashın da dediği gibi geçen sene bana şampiyonluk için ne katkı sağlamış? totalde adam ne yapmış beşitkaşa ne yarar getirmiş ben ona bakarım.

bakarım bakarım da öyle bakarım sadece bi bok bulamam. yöneticilik aklına geleni söylemekle şampiyonluk sonrası takım maskotu gibi kutlamadan kutlamalara koşmakla olmaz.

hala da bazı aklıevveller çıkar bu adamları savunur. cıkcık beşitkaşın genç profiline bak der. lan senin yöneticinin vizyonsuzluğuna, cahilliğine bak sen de sonra bize laf söyle.

asıl dönün de bi kendi amatör yönetim tarzınıza bakın. kambur olmuşsunuz sizin yüzünüzden bi adım bile ileri gidemiyoruz ama bunu anlamaktan bile acizsiniz. bak sinirlendim öğlen öğlen...

Pamukk dedi ki...

adam her açıklamasıyla bizi rezil ediyor, komik duruma düşüyor, zarar veriyor hala daha nasıl savunalım saygı duyalım yahu

delgado dedi ki...

beşiktaş holding mi lan adamın cv'sine bakılacak işe alınırken? napmış adam, 30 sene boyunca manchester united'da futbol şube sorumluluğu mu? 20 sene tff'de bilmemne zamazingo müdürlüğü mü? hiçbir şeyin profesyonel yapılmadığı ülkede profesyonel olmayan yönetimleri destekleyen dar vizyonlu elmayla armutu ayırt edemeyen taraftar işte.

adam gelmiş cv diyor ya.

cv diyor adam.

fidddas dedi ki...

buraya yazılan bazı yorumların iyi niyetten yoksun olduğunu düşünüyorum...
herşey apaçık ortadayken sırf suyu bulandırmaya yönelik yorumlar gibi geliyor bana...
ha bakarsan herkes istediğini düşünmekte özgürdür ama maksatlı olması o kadar da masum değil bence...

geloraptor dedi ki...

40 yıllık avukatsa siktirsin gitsin avukatlık yapsın. Bu işler cv ile olmuyor. Bu kadar zaman bir halta yaramayan bir adamı savunan gençliğin haline asıl acınması gerekir. Neyse ki buradakilerin neredeyse %90'ı aksi yönde düşünüyor.

Yapsaniza bi anket, bi ise yaramiyacagini bilsemde gitsin diye oy kullanmak icon sabirsizlaniyorum

Şekerli dedi ki...

* Bu tür açıklamaları medya önünde yapmak yöneticilikden ne kadar anladığını göstermektedir. Bu ilk hatası olmadığı gibi sonuncusuda olmayacaktır. Ayrıca bu söylemleri oyuncu hakaretdir.
* Sayın Erdoğan'ın söylemleri ne kadar ayıp ve oyuncuyu renci edicisiyse sizlerin bir Beşiktaş yöneticisine hakaret etmesi de onun söylemlerinden farksızdır.
* Oyuncu için ise başkası bu kadar alıyor bende isterim demek abestir. Bir sözleşme vardır ve taraflar bu sözleşmeye uymakla yükümlüdürler.

@theotheo

"Ne elbiseler gordum icinde insan yok
Ne insanlar gordum uzerinde elbise yok"

Ben demiyorum bunu, yucelerin yucesi bir adam diyor.

O yuzden bana "adamin yasi, cv'si, susu busu" diyerek gelme arkadas. Kurke hurmet edeceksek eyvah ki ne eyvah; Nasreddin Hoca bize bir sey ogretememis demektir.

Stan Van Gundy dedi ki...

Anlamsız ve çirkin bir açıklama tamam ama...bu açıklama nasıl haber oluyor? Bunu kim yazdırıyor? Bu açıklama kime yapılıyor?!

Tello'nun maaşına sırf "denge" kurmak adına 100.000 € bir zam yapılması hem futbolcuyu tatmin eder hem de performans olarak takımı olumlu etkiler. Kaldı ki adam böyle bir isteği olmadığını da söyledi. Eee?! Sen neden çıkıp açıklama yapıyorsun? Kimsin ki sen? Sen nasıl Asbaşkan olabildin? Demek ki Asbaşkansın, bu açıklama için Başkan'la ortak bir karar falan almış olmalısın? Yada yönetimden bu tarz sesler yükselmiş olmalı..

Ne kadar gereksiz ve yönetici kılıklı adam varsa malesef Yıldırım Demirören yönetiminde 2 seçimdir toplanıyorlar. Beşiktaş'ıma yakışmıyor bu insanlar. Gerçekten.

marpione dedi ki...

bence bu haber tamamen yalan, fabrikasyon.ortada haberi yapanın ismi bile yok.

hatta bence celal kolot pr'ı bu. haber aslında "tello'yu celal kolot ucuza getirmişti" diyor. yazılış amacı öyle geldi bana.

marpione dedi ki...

ayrıca levent erdoğan'ın yönetimdeki "varlığı" beşiktaş için tehlikeli olmaya başladı.

bir şekilde "adı çıkmış" olduğu için bu tarz setup haberlerde akla malzeme olarak ilk o geliyor. beşiktaş taraftarının zihninde "levent erdoğan bunu kesin yapmıştır" fikri oluşturuldu, sık sık da sömürülüyor.

bu nedenle yönetimde "güvenlik açığı" halinde bu yönetici artık. o nedenle uzaklaşması ya da kenara çekilmesi lazım.

Yorum Gönder

Ara