.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Temmuz 2009 Perşembe

2009 Türkiye'sinden Manzaralar

"Alınan kararlara göre, taraftarlar kendi araçlarıyla Atatürk Olimpiyat Stadı'na özel stickerları olmadan gidemeyecek. Sınırlı sayıda otopark bulunduğu için Beşiktaş'a verilecek 2000 adet sticker, kulübün Pazarlama Departmanı'ndan Oğuz Karaoğlu'ndan cuma ve cumartesi günü temin edilebilecek. Stickerlar sınırlı sayıda olduğundan 4 bilet alan taraftara 1 sticker verilebilecek."

14 Yorum:

yuki the zorba dedi ki...

OHA demek istiyorum...

Stan Van Gundy dedi ki...

Maç günü şehir dışından gelenlerin herhalde yürüyerek gelmesini istiyorlar. Ayıp ve yazık!

asist time dedi ki...

CL finalinde de yanlıs hatırlamıyorsam aynı prosedur uygulanmıstı.

cha dedi ki...

nasıl ya koskoca 80bin kişilik olimpiyat stadında 4000 araçlık mı otopark var:s max. bir arabaya 5 kişi binse 20000 kişi eder. geri kalan 60000 kişi de stadın yakınlarında istasyonu bulunan istanbul'un hemen hemen her yerinden gelen metro hatlarından(!) birine binsin ama dimi?

geçen gün akşam vakti bir kanalda kendilerini seyretmişlerdir , kanal d mi ne verdi o filmi ... bilen bilir !

En iyi sehir ve bolge planlama bolumune (ODTU) giris taban puaninin 331 oldugu bir ulkede, bu tur arizalar cikmasi normaldir.

Unknown dedi ki...

şimdi stad zaten full kapasite satışda değil, ki full kapasite satış da olsa stadın tamamı dolmayacak (herkes bunun farkındadır) ve buna rağmen 4 bilet 1 sticker diyorlar..

delgado dedi ki...

stada yenibosna'dan nasıl gidebilirim, minibüs tarzı bir araç var mı?

Bilgilendirme amaçlıdır ve ayrıca affınıza sığınarak hay dötüne koyayım federasyon ;

Stada iki yolla gidilebilir ...

1-Arabası olanlar Cuma ve Cumartesi kulübe giderek Beşiktaş stikerı alarak maça özel araçlarıyla gidebilirler . Tabi güzergahlara uyarak ve 4 kişilik biletlere sahipseler . Çünkü 4 kişilik bileti olanlar stiker alabiliyor . Güzergah Doğu tribün , ileri !

2-Otobüsle gidecekler öyle Delgado'nun dilediği gibi Y.Bosnadan gidemeyecekler . Burnunun dibindeki stada önce İnönü'ye ya da 4.Levent İETT 'ye gidip oradan otobüslere binmek zorundalar . Bu otobüsler 150 tane olup hiç durmadan stada gideceklerdir . Stada Maslak'tan çıkıp Tem-İstoç yolunu kullanıp ulaşacak olan otobüsler sadece Beşiktaş taraftarı taşıyacaklardır . Çevreyolu ve Y.Bosnayı kullanacak olan rakip taraftardır .

Notlar :
- Stickerı olmayan ottoparka araba bırakamaz . Otopark 5 liradır .
- Pazar günü bilet staddan satılmayacak , sakın oraya biletsiz gelmeyin . Hatta bileti olmayan yarı yoldan döndürülür .
- Rakip ile yol dahil hiç bir karayolunda karşılaşılmayacaktır . Taş alıp gelmeyin boşu boşuna .
- EkşiBeşiktaş ; organizasyon yapın , buradan seslenin ve taraftar toplayın , asıl önemli maç 7 Ağustos'ta ... Unutmayın !

asist time dedi ki...

@delgado

Altınşehir guzergahından gecen otobus ve minubusler yeterli.

Toplu taşıma araçlarını kullanacak arkadaşlar için en iyi yol;

Trenle Kucukcekmeceye gelip, tren istasyonunun hemen onunden kalkan Altınşehir minubuslerine binerseniz sofor en yakın yerde sizi bırakır.


Şirinevlerden ise; Altınşehir-Bayramtepe minubuslerine binebilirsiniz.

Otobus olarak da cok alternatif var en yakın olarak Guvercintepe otobusleri indirir.

Ikitelli Başakşehir otobuslerine binersenizde bi 10 dk lık yurume mesafesi uzagında inebilirsiniz.

Bir de çift katlı Bahcesehir otobusleri var onlarda Altınşehir den geciyor diye biliyorum.

Bir anda ayaklı harita oluverdik:) kolay degil daha ortada stad filan yok iken dagın ortasında tek bir mercedes levhası bulunurken lise cagımda her zaman gectigim yerdir.

@ t2

ne yani atıyorum evi floryada,avcılarda veya kucukcekmeece de olan biri 10-15 dklık mesafe olan stad a gelmek icin bir de dolmabahceye mi gelecek.

Oyle bir kural koymus olabilirler ama tabi yine herkes kendi imkanları ile istediği gibi stada gelecektir.

Kartal Bafiler dedi ki...

Beni engelleyemezler gidiyorum,sticker bulamazsam arabaya nah işareti yapıştırıp gideceğim !

@ asist time ...

Altınşehir minibüsleriyle yolladığın delgado'yu Fenerlilerin kucağına yollamış olabileceğinden mütevellit kurallara karşı gelmen dolayısıyla no-post yemiş bulunmaktasın . Elendin 08 Asist ... :(

Yol güzergahı önemli , polis sizi yönlendirecek ve o nah işaretleri yüzünden sevdiğinizden ayrı kalabilirsiniz ...

Beklemek lazım bir müddet , ben açıkçası soğudum . Gitmemk lazım geliyor bazen , boş tribünlere oynansın ve kepazeliklerine şahit olsunlar istiyorum ...

Ama bilmiyorum ....

delgado dedi ki...

@t2

altınşehir'den gidilen yolların sonu fenerbahçe taraftarlarının giriş kapılarına bağlanmamışsa sorun yok aslında. evim silivri'de, erkenden burdaki mavi otobüsleri kullanıp küçükçekmece'de iner altınşehir'e giden minibüse binerim asist time'ın dediği gibi ama bu altınşehir nerdedir yolculuk ne kadar sürer hiç haberim yok, eve yine mavi otobüslerle dönmek zorundayım ki maç en iyi ihtimal 11de bitse küçükçekmece'ye 12'de falan varmalıyım, mavi otobüslerin sonuncusu yeni bosna'dan 12'den önce yola çıkıyor diye biliyorum.

ama maç günü daha evvelsi akşamdan istanbul'da olma ihtimalim var, inönü'ye gidip ordan kalkan otobüslerle de gidebilirim böyle olursa. otobüsler saat kaçtan kaça kalkıyor bu arada? gerçi yine eve dönüş problem olacağından aynı yola çıkıyor, mavi otobüsle dönmem gerektiğinden.

saati yok , dolunca kalkıyor stadın ordan otobüsler ...

şeytan hala gitme diyor zorluyor ama ... hayvan herifler ...

Yorum Gönder

Ara