.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Haziran 2009 Salı

Yönetim İstifa?

Günümüzde üzerimize üzerimize gelen öyle şiddetli bir haber bombardımanı var ki, artık normalde bizi üzecek, sevindirecek ve en nihayetinde bir duygu oluşturacak haberlere bile tepkisiz kalabiliyoruz. Doğudan gelen bir ölüm haberi esnasında kanal değiştirip, trafik kazası haberini dizi izler gibi izleyebiliyoruz. Yıldırım Demirören de yıllar yılı yaptığı icraatlar sonucu aynı noktaya geldi. Mehmet Topuz meselesinde hiç gereği yokken komik duruma düşülmüş, o hırsla Nihat'a gidilmiş yine aynı trajikomik hal devam etmiş, Gökhan Zan bonservisi elinde gitmiş, dahası sözleşme yenileme prosüdürleri amatörce yönetilmiş, Bobo hala satılamamış, zaten bir elin parmaklarını geçmeyen yerli oyuncular bir bir kaptırılmış, teknik direktörle bile anlaşılamamış... O kadar kabullendik ki Yıldırım Demirören'i... Artık ne yaparsa yapsın "Malezya depremi", "Giresun'da trafik kazası" sıradanlığında izliyoruz olanları. Beşiktaş Yusuf Şimşek transferinden dolayı 1 milyon dolar ödemeye mahkum ediliyor problem edenimiz yok. Sorun 1 milyon dolar mıdır yoksa Beşiktaş'ı itibarı mıdır düşünen yok. Bursaspor'a para + oyuncu vereceksiniz. Oyuncu gitmek istemeyince oluşan itilafı bir türlü oturup çözemeyeceksiniz. Sonra bir daha nasıl Kayseri'den, Bursaspor'dan oyuncu alacaksınız? Aldınız diyelim, Beşiktaş'ın adını bu tip problemli hadiselere neden sokarsınız, ne hakla sokarsınız diyen bir insan yok. Gökhan Zan'ın opsiyonunu 20 gün uzatmayıp başka takımla görüştüğü anlaşılınca "biz teklifimizi vermiştik" gibi abuk subuk bir savunma bile başlı başına bir istifa gerekçesidir. Beşiktaş kulübü Gökhan Zan'la bir iki defa "şifaen" görüşmüş. Çok enteresan yönetim şekilleri bunlar... Çok fazla geriye gitmeyelim; son 1 ayda ard arda o kadar büyük skandallar patladı ki... Demirören değil de, bir başka başkan görevde olsaydı çoktan istifa sesleri yükselirdi. Bu kadar duyarsızlık, bu kadar kendi haline bırakmışlık hiç hayra alamet değil. Yönetim İstifa...

33 Yorum:

İRFAN AK dedi ki...

Gerçekten çok doğru adam kulübü kendi malı gibi kullanmaya başladı acilen istifa etmeli.Bide şu Haber1903'da artık kolpa yazmaya başladı.Yok transfer masalı 1 yok 2 ne bunlar taraftarları mı kandırıyorsunuz

theotheo dedi ki...

jessie düştüğün yanlış şu.

nihat kahveci beşiktaştan 4 milyon euro istedi yıllık, bu şekilde gelse sevinirmiydin. messiyi mi alıyorsun?

mehmet topuz'a verilen paralar ortada, bu paranın ederimidir?

mustafa denizli demekki zan'ı istemedi üstüne düşülmedi bu kadar basit.

yönetimin istifa etmesini gerektirecek bir durum olduğunu göremiyorum, bu yönetim gidip kim gelecek bu konuda hiçbir fikriniz yok.

2 tane kupa kazanılmış, mustafa denizli işinin başında değil hala, sözleşmeyi de imzalamadı. biraz hocaya suç bulsak?

theotheo dedi ki...

arsenal flamini'yle önceden sözleşme uzatmadı. belki de gelecek şampiyonluğu kaçırdı? hemde bir sene öncesinde kolaylıkla uzatma imkanı varken uzatmadı.

wenger taviz verdi m? hayır. 2.5 milyon euro ücret önerdi. milan 5.5 verdi.

şimdi arsenal istifa mı demeliyiz. flamininin arsenaldeki rolüyle, gökhan zan'ın beşiktaştaki rolü birmidir?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

gökhan zan gider, kalır konu o değil. yada topuz gelir-gelmez. nihat gelir-gelmez.

beşiktaş kulübünün tüm bu işleyiş içinde düştüğü durumdur sorgulanması gereken.

mehmet topuz gittikten sonra çıkılıp, topuz beşiktaş'lıymış ama beşiktaş'lı duruşuna sahip değilmiş denemez. beşiktaş kulübü bu açıklamayı yapamaz.

bunun üzerine panik halde nihat'a gidemez. transfer böyle panikle olmaz. hiç gereği yokken kamuoyu gözünde 2. yenilgiyi almış şekle düşemez.

zan gider-kalır ayrı konu. ama gidiş biçimi yanlıştır. senle sözleşme yenilemeyeceğiz der gönderir yada gel imzalayalım dersin. sözleşmesinin bitmesinden 20 gün geçmiş hala şifaen konuşmalar kulüp yöneticiliğinin hangi şartlarda yapıldığını ortaya koyar. yoksa zan gelmiş bu gitmiş konu o değil.

aynı mantıkla, konu beşiktaş'ın 1 milyon dolar ceza ödemesi de değil. konu beşiktaş adının düşürüldüğü nokta. kayseri bize oyuncu satmayınca kızıyoruz ama öbür taraftan haklı oldukları da ortaya çıkıyor. basit bir transfer meselesini bile içinden çıkılmaz hale getiriyoruz.

teknik direktör de imzalamak istemiyorsa gider bir teknik direktör getirirsin.

bu mantıkla suçlu denizli, suçtu topuz, suçlu nihat, suçlu aydın karabulut. yok öyle bir şey.

bu saydığım hiçbir isim yönetici değil. gökhan zan'ın yöneteceği tek varlık olabilir o da kendisi. gökhan oraya gider, buraya gelir, futbolu bırakır, fenere gider. eleştiremeyiz. onun hayatıdır. ama yönetimi eleştiririz. zan'ı ikna edememesini, görüşme sürecini doğru yönetememesini eleştirebiliriz.

theotheo dedi ki...

doğru yönetemediğini nerden biliyorsun?

bizde 500 bin alırken, 1.7 vaat edilmiş gitmiş, oyuncuyu bağlayacak halin yok. gökhan 1.7 lik oyuncu mudur? değildir.

beşiktaş takımında maaş dengesini bozan tek oyuncu kaldı o da delgado. cisse 1.5 alıyordu o da gitti. delgado bu sene de kalırsa 2 alacak.

delgado giderse eğer takımnı en yüksek ücretlisi figerli nobreyi saymazsak. rüştü reçber olacak o da 1.5 milyon euro.

nasıl dengeli bir maaş politikamız var? bu yönetimin bir artısı değilmidir.

gs'nin açlıktan ağzı kokarken dağıttığı paralar neyin nesi? uzun vadeden bunların getireceği şeyler konuşulmuyor.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

theotheo senden başka olayı böyle anlatan var mı?

kulübün açıklaması şu; maaş isteğini beklerken başka kulübe imza attı.

sözleşmesi biteli 20 gün olmuş...

hadi diyelim ki senin dediğin gibi gerçekten. denizli istemedi ve gönderildi. kamuoyuna bunu anlatabildiler mi?

beşiktaş kamuoyunda hangi pozisyonda şu anda? zan gitti mi, gönderildi mi?

senin yorumunu sormuyorum, kamuoyu algısını soruyorum.

benim bir bayan arkadaşım telefon açmış, yaa nası sözleşme yapmayı unuturlar, gerçek mi bu? diyor... hadi ona ben anlattım, diğerlerine kim anlatacak?

beşiktaş'ı, beşiktaş'ın değerlerini, beşiktaş'la ilgili olan her şeyi doğru bir şekilde ifade etmek değil midir yönetimin görevlerinden biri? belki de en önemlisi.

bugün git messi'yi al istersen. onu doğru anlatamazsan bir anlamı yok ki.

istediğin konuda haklı ol. haklılığını ortaya koyamazsan bir anlamı yok ki.

theotheo dedi ki...

kamuoyu gayet mutlu, biz rüştüyü fenerden nasıl aldık? bunları düşünün biraz.

hangi taraftar yönetimine bu kadar haksızlık yapıyor. istifa demek çok kolay.

ortada hiçbir başarı yokken istifa etmeyen, abuk sabuk işlere imza atıp beşiktaşa milyonlarca euroya mal olan, tarihi hezimetler yaşayan, tutarsız laflar eden, verdiği sözleri unutan bir yönetimin çift kupayla kapattığı bir sezon sonrası istifa etmeyeceği hepimizin malumu. o nedenle yapılan yanlışları dile getirmek ayrı, onları istifaya davet etmeye çalışarak boşa kürek çekmek ayrı.


umalım da başkan çok gaza gelip 1-2 milyon etmeyecek futbolculara değerinin 5-10 mislini verip getirmesin. böyle olacağına takıma hiç transfer yapılmasın daha iyi...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

gökhan zan'ın gitmesi, topuz'un kaçması değil mesele. rüştü gelmiş te ne olmuş. onlar transfer başarısıdır veya değildir. kamuoyu algısı çok daha derin ve önemli bir mesele.

ne diyorum sana, messi'yi alsak doğru anlatamadığımız için ondan sağlayacağımız yararı maksimize edemeyeceğiz. misal bu.

bana göre topuz meselesinde yönetim haklıdır. haklıdır da kamuoyuna bunu anlatabilmiş midir? yoo. o zaman haklılığının bir anlamı kalmıyor ki.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ayrıca, yönetim istifa demek bir duruştur. istifa eder, etmez, yeridir-değildir ayrı konular.

her yönetim istifa demek gerçekten bugün istifa etsin anlamında değildir. ha ederse de başımızın üstünde yeri var. etse de etmese de...

theotheo dedi ki...

jessie senin beşiktaş sevgini iyi biliyorum. bu konuda bi sıkıntımız yok. senin istifa isteğini de herkes biliyor.

ama bunu ısıtıp ısıtıp sunman çok yıpratıyo herkesi. burası yeri geldiğinde 100 kişinin online olduğu müthiş bir platform haline geldi. yönetimimize sahip çıkalım. daha iyisi gelene kadar.

Buraksem dedi ki...

en son gs maçında sabriden çok gökhan zan a küfrettim, hatırlıorum..top ayağına gelince gözlerimi kapattım tüm maç, aptal aptal ileri çıkarken kalbim duracak gibi oluyordu, kaldı ki, onun yüzünden yediğimiz gollerin haddi var hesabı yok..hiçbir futbolcu beşiktaş dan gitti diye bu kadar sevinmemiştim, ne gordon, ne diatta, ne de higuain...

Gökçe dedi ki...

benim duydugum bedelsiz veya çok düşük bedelle kaptırılacak bir futbolcu daha var. Ki bu göreceli olarak düşük ihtimal de gerçekleşirse yerinde zor durur...

Saygılar...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben de daha iyisi gelsin diyorum başka bir şey demiyorum. bu acayip bir noktaya götürür beni. gökhan zan'dan daha iyi gelene kadar zan'a destek verelim de diyebilirdik ama demedik. niye demedik? serdar özkan top ayağına gelince neden bir uğultu oluşuyor? ona da daha iyisi gelene kadar destek verelim demedik?

benim duruşum bellidir. şampiyon olsak ta değişmez, olmasak da değişmez. doğru yaptıklarında da söylemeyi bilirim (topuz) yanlış yaptıklarında da söylerim.

ısıtıp ısıtıp ortaya koyma meselesi. sana veya size son 1 ayda olan bitenler normal geliyorsa bir şey diyemem. ama daha önce dediğim gibi, del bosque'yi, diğer skandalları bir kenara koyalım. sadece son 1 ay bile 'şampiyon beşiktaş' algısından nereye geldiğimizi gösterir. bunu hangi cümlelerle ifade edeceksin?

ne dedik şampiyon olunca?

bu şampiyonluğu bir fırsat ve beşiktaş rüzgarına dönüştürmek gerek, bunun planları var mı dedik. beşiktaş önümüzdeki sene şampiyonlar ligi'ne gidecek tek türk takımı. sizce bunu bize hissettiriyor mu? kamuoyundaki şampiyonluk gücünü de alıp "beşiktaş atılımı" yapmayı başardı mı? para pulu koy kenara, topuz ve özer'i biz alsaydık kaç sene arkamıza bakmazdık bir daha? o yaratılan atılım yapan beşiktaş algısı önümüzdeki sezon bir değil üç adım fark koymaz mıydı aramıza?

sadece transfer stratejisi değil elbet. hep söylüyorum 10 yaşındaki çocuğa bir hikaye, bir mesaj vermelisiniz. tek mesajınız "şampiyonluk" ise gider fenerbahçe-galatasaray'ı tutar çocuk. bunu kim planlayacak? ben mi?

şampiyon oldun arkadaşım sen. elinin en kuvvetli olduğu dönem bu. çık bir basın toplantısı yap. şunları şunları yapıyoruz de, önümüzdeki sene beşiktaş'ın atılım yılı olacak de. bunun için şunları şunları yapıyoruz de. anadolu'daki beşiktaş derneklerini gözden geçiriyoruz de, kahve mantığıyla çalışan müesseseler yerine o kentteki beşiktaş'lıları gerçek anlamda bir araya getirecek, fikir üretilecek ve uygulanacak yerler haline getiriyoruz de. anadoluda beşiktaş sevgisini artırmak adına taraftarımızla birlikte şu çalışmalarımız var de.

benim bir yönetimden beklediğim budur.

sembolist dedi ki...

şampiyonluk maçına kaptan olarak çıkmış bir futbolcunun(gökhanın) bedelsiz olrak en büyük rakibe gitmesi öyle ya da böyle,kademe hatası yapsa da yapmasa da büyük bri fiyaskodur..Ee o zaman şampiyon olmanın bir espirsi kaldı mı BJK için.Şampiyon olmak demek,konvoyla kutlama yapıp siyah beyaz forma giymek demek değil sadece,kadro istikraryla ve yapılacak 1-2 takviyeyle lige ambargo koymak anlamına gelmek adına temel atmak demektir.Malesef BjK sil baştan(cisse-zan takımdna gitti) kadro yapcak ve 'sabır' kelimesni sık sık duycağız..
saygılar.

Sorun gökhan zanın gitmesi değil ki eğer onun yerine iyi bir yerli stoper alınırsa topuz yerine de nuri şahin gibi bir isim getirilirse bu skandalların esamesi bile okunmaz. Fakat Y.D ve yönetim kurulu bunu başarabilir mi orasına ben de cok inanmıyorum.

pclion dedi ki...

Fazla yorum yapmayacağım, zaten blogda yaptık ama ufak bir ek yapmak isterim. Galatasaray'ın Zan'a daha çok para önererek ikna ettiği varsayımı üstünden gidildiğini görüyorum. Galatasaray'ı yakından takip eden biri olarak böyle bir olasılığın çok düşük olduğunu belirtmek isterim, Galatasaray üç büyükler içinde en düşük maaş bütçesine sahip ekiptir, özellikle yerli oyuncular bakımından. Bırakın 2 milyon euroyu 1.5 milyon euro verilmesi bile büyük sürpriz olur zira Galatasaray'da yerli oyuncularda 1.4 milyon euro tavandır, o da geçen seneki performanslarından sonra Servet Çetin'e verilmiştir devre arasında. Arda da ona yakın bir para alıyor, bunun dışında o kadar yıllık ücret alan yerli oyuncu yok Galatasaray'da. Ben maksimum 1.2 milyon euro derim Zan için...

okka dedi ki...

sercanı da fb aldı deniliyor.fb tr'deki bütün iyi topçuları(bilica-topuz-özer) topladı tabatayı da alırlarsa tam olacak
biz hala yok gökhan yok topuz.seneye nal toplayacaz nal.hadi hayırlısı

yusuf arslan dedi ki...

Mehmet topuz fenevde(olsun özer daha yetenekli) Özer fenevde(olsun sercan var,batu ile iyi ikili olacak) Sercan fenevde(olsun İsmail var,Murat var) Onları antep satmıyormuş Yıl2011-Yabancı sayısı düştü(abi gönderdiğimiz yabancıların yerine hangi yerliyi oynatacaz biz)
23.06.2

scugnizzi dedi ki...

blogda birkaç gündür gökhan zan'ın beşiktaş'tan yıllık toplam 500 bin euro aldığı yazılıyor. yahu buna inanabiliyor musunuz cidden? serkan balcı'nın ts'den yılda 1.250 milyon euro aldığı ortamda -yeni sözleşmesinde maaşı düşürüldü- gökhan zan da minumum yılda 800-850 bin euro alıyordur. o da minumum yani, daha aşağısı kurtarmaz.

theotheo dedi ki...

@scugnizzi

maç başı ücretlerle toplamda 500 bin euro yapıyor, o yüzden gitmek için kıvranıyordu.

eğer sözkonusu eleştiri sırf şu son bir ayda olanlar için ise, katılmıyorum. ama evet, arada bu tavrı hatırlatmak gerek, zira bu yönetim anlayışından hoşlanmıyoruz birçoğumz.

seba sonrası dönemdeki seçimlerde hep iki kanat yarıştı ve bunlara gelenekçilerle yenilikçiler adını vermek pekala mümkün. yenilikçiler, Beşiktaş'ın değerlerinden uzak, yarışmacılığın bir adım ötesinde, diğer büyükler gibi çirkin bir rekabete girdikleri için büyük rahatsızlık yaratıyorlar. ancak sonuçta hep dediğim gibi, ne kadar bu zihniyete karşı olsak da, ben olağanüstü kongrelerin, sık değiştirilen teknik ekiplerin uzun vadede hep zarar getirdiğini düşünüyorum.

son gelişmeler ise, yusuf transferinde bir anlaşmazlık vardı, evet, bunun da cezası 1 milyon dolar etti ki, çok fazla değil. biraz düşününce erhan güveni 1 milyon dolara aldık gibi birşey oldu.

mehmet topuz konusunda ise zaten çoğumuz hemfikiriz, Beşiktaş çok da yanlış bir yol izlemedi ancak o son bildirideki bazı hitap şekilleri, Beşiktaş'ın saygınlığı zedelemesi idi sorun. Ha bu bir sorundu ancak, ben şahsen hurma'ya o cinsten bir laf sokulması ile, az da olsa iç yağların erimesi durumunu yaşadım, açıkça söylemem gerekirse.

zan meselesi ise, idari bir karar ancak tıpkı nevio scala'yı göndermek için hasta bu adam diyen yenilikçi kanat, ya da tümer'le görüşmeyip, tümeri göndermek istediğini de net olarak söyleyemeyen yenilikçi kanat,yine taraftarı karşısına almamak için gökhanla çalışmak istemediğini söylemek yerine, şifaen masallar okudu. gökhanla denizlinin çalışmak istemediği bir ay öncesinde gazetelerde yazıyordu ama çok kulak asmamıştık.

gökhan'ın gidişine sırf milli takım futbolcusu olduğu için ya da kaptan olması açısından bakılıyosa, bu konuda ben pek katılamıycam. e işte o zaman batuhan da milli oyuncu, sonuçta bahsettiğimiz türk milli takımı değil, fatih terim milli takımı. kaptanlık mevzusu ise, takımın birinci ikinci kaptanı belli, kaptanlık pazubandı takması sakıncalı olan isimler belli (üzülmez-toraman), e bu şartlarda birkaç maç kaptanlık yaptı diye, Beşiktaş'ın kaptanı gitti demek ne kadar doğru tartışılır. o mantıkla, serdar özkan da gitse demek Beşiktaş kaptanı gitti diye üzülmemiz gerek?

yeni bir stoper alınacağı artık çok malum, uzun boylu, hava toplarında etkili bir adam gelecek. yerli bir isim, mesela edizin ismi geçiyor ya da başka biri, 4 isim stoperi rahatça götürür. gökhan zanı sırf yedek oturtmak için de elde tutmak çok akıl karı değildi. hep dedik, eldek türk oyuncularının kalitesi arttırılmalı ancak, kimsenin de ilk 11de düşündüğü bir isim değildi zan, gelin itiraf edelim..

transferlerde geç kalındığına ise ben inanmıyorum. ortada bir fenerbahçe gerçeği var, piyasayıçok yükselten. mehmet topuz transferini sırf oyuncunun yeteneklerinden dolayı çok istiyordum, ama neredeyse 10 milyon avroya geleyen bir mehmet topuz, gelse bizim mali işlerden sorumlu yazarımız jessie'yi kalpten götürürdü. hakeza özer de, öle çok sıcak baktığım bir isim değildi buna rağmen 5 milyon avro gibi bir fiyata gitti. şu an takımın ihtiyaçları belli, sol bek öncelikli, sağ bek idare edilebilir, stoperlere uzun boylu biri eklenmeli, ortaya, sol içe bir adam lazım, ve bobo giderse yerine bir tane sol açık da oynayabilecek bir isim gelirse fena olmaz. o yüzden paniğe gerek yok, denizlinin veya demirörenin çeşmede rakıları yuvarlayıp, ohh ne güzel şampiyon olduk dediklerini düşünmüyorum, yarın imza töreninde bazı açıklamalarda da bulunurlar büyük ihtimal..

ha bir de sercan mevzusu var, sercan fenerin veya Beşiktaşın kaçıncı forveti olacak, sercandan medet umuyorsak, neden batuhandan medet ummuyoruz gibi sorular da bir yandan aklıma gelmiyor değil.

gökhan zanın aldığı ücret ise, imkbden ulaşabilceğiniz üzere, şu şekilde...

TARİH:21/07/2008

HABER:
BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 21.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimiz profesyonel futbolcularından Gökhan Zan ile yıllık 850.000 YTL garanti para ve 25.000 YTL maçbaşı ücreti olmak üzere 1 yıl+1 yıl opsiyonlu olmak üzere sözleşme imzalanmıştır.”
 •   •  •   •  •   • 

scugnizzi dedi ki...

gökhan zan geçtiğimiz sezon toplam 28 maç oynamış (19 lig, 7 türkiye kupası, 2 uefa). 28x25 700 milyar eder. toplam 1.550 ediyor. euro'yu geçtiğimiz yıl geneli 2 milyon kabul edersek 775 bin euro eder ki, primlerle vs. benim dediğime geliyor...

Stan Van Gundy dedi ki...

Istifa etmesinler de olaganustu genel kurul yapilsin :)

asist time dedi ki...

Daha devre arasında sadece 4 veya bilemediniz 5 tane transfer yapılacagı acıklanmıstı. Fink-Erhan Guven transfer edildi. Demekki 2 veya en kotu 3 oyuncu daha transfer edilecek. Biraz sakin olunmalı basının gazı ile yanlış hareket etmiyorlar iste ne guzel bizde basının gazına gelmeyelim sakin olalım.

Nihat diyorsunuz; Basın Villareal yonetimi ile anlasıldı Nihat istemedi diyordu. Villarreal baskanı yaptıgı acıklamada Nihat ile alakalı Besiktas ile hiç gorusme yapmadık dedi.

Murat Kus sozde Besiktas'a mahcubuz demiş o haber de yalan cıktı Murat Kus boyle bir acıklamada bulunulmadıgını soyledi neymiş Nihat haberi zaten yalan habermiş.

Gokhan Zan'ı isteseydi zaten Mustafa Denizli sezon sonuna dogru 5 hafta filan kala sozlesme imzalar son haftalara daha hırslı girmesini saglardı ama istemediği zaten belliydi ben gitmesine sevindim.

Yusuf Simsek transferinden zaten 1 milyon dolarlık bir şart vardı o da zaten odenecekti. Bursasporlu bazı yoneticiler federasyona yazı yollamıslar onlardan da cevap geldi.

Tamam bende yonetimin biran once istifa etmesi taraftarıyım ama bu blogda git gide her postta yonetim istifa sesleri duyulmaya baslandı. Bu da biraz sıktı acıkcası.

4 transfer yapılacagını varsayarsak Fink ve Erhan Guven den sonra Yossi Benayoun ismi gundemde Gundjohnsen'e 3 milyon euro onerdiğimiz soyleniyor yani oncelikle yabancı oyuncularımızdan Zapo veya Bobo'nun satışını beklemeliyiz.

Haber 1903'ün bombası Benayoun'muş.Adamı tanımlarken kısa boylu falan diyorlardı.1.78 boy nasıl kısa oluyor dünya ortalamasından haberleri var mı bu adamların.

AQ-47 dedi ki...

İstifa etmeleri durumunda ortaya çıkacak düzgün bir aday var mı arkadaşlar? bu bile ayıp, koca Beşiktaş'ın yönetime talip üyesi yok...Benayoun'a gelince, bence boş bir transfer olur, Bobo'yu göndermekte hevesli yönetim GeSe'nin Servet'ten 8, yanılmıyorsam Meira'dan 6 milyon euro kazandığından habersiz midir? Diyelim Bobo yerine Benayoun geldi, bir forvet alıp bir forvet göndermiş olacağımızın, dolayısıyla kadro derinliği falan yaratılmayacağının farkındasınız, değil mi? Yahu zaten Demirören'e borçlanıyoruz değil mi? Daha önce beyan etmişti faizini almayacağım fakat anaparayı tahsil edeceğim diye...Zaten 60 milyonu geçtik, o zaman verelim parayı, ama parayı hak edecek oyuncuyu alalım...Bobo'yu göndermeden Benayoun belki faydalı olur, ama gönderirsek asla...bu arada Fener'e en büyük nispet de Tuncay'ın getirilmesi olur ki, Aziz Yıldırım hırsından kudurur...

Adsız dedi ki...

Bende bu yönetimin istifa etmesini istiyorum.Kötü yönetiliyoruz ,çok hata yapıyorlar ama bu ülkede hangi yönetim bunlardan farklı ki ? Rakiplerimiz de aynı şekilde yönetilmiyor mu? Fenerbahçe son 3 yılda transfere ne kadar para harcadı ve kaç oyuncusu bedava gitti ? Aragones le Delbosqe olayı farklı mı? Oyuncu transferi yapacak parası olmayan Gsaray teknik direktöre yıllık 4 milyon euro verirken hatalı değil mi? Bonservisi elinde olan oyuncu almak başarımıdır?Mesela aldıkları kaleci Franco'yu biz alsak kim mutlu olurdu? Kısacası sistem bu ülkede değişmediği sürece hangi yönetim gelirse gelsin hepsi aynı hepside skandal.Muhalefet denen insanlarda sadece konuşuyor seçimde de aday olmuyorlar.Onlar istemeden biz istesek ne değişir??

jtr dedi ki...

"Gaziantepsporlu İsmail Köybaşı, Beşiktaş ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı" kaynak ntv spor hayırlı olsun

AQ-47 dedi ki...

Ulan bir transfer haberi geldi yine unuttuk yönetimi falan..:)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

freak naber yaw?

Yorum Gönder

Ara