.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Haziran 2009 Çarşamba

Ve İnsan

Hakem İlker Meral: 15 senedir eczacılık yapıyorum ve köylerden gelen 10 yıllık bir müşterim var. 60-65 yaşlarında bir büyüğüm. Yönettiğim Beşiktaş maçının ardından eczaneye gelip "Ben senin kaç yıllık müşterinim?" diye sordu. "10 yıllık müşterimsin" dedim. "Arkadaş, Sivok'u niye attın? Bu adam sana ne yaptı da attın? Bir daha ne dükkânına geleceğim ne de ilaç alacağım" dedi. O anda şaka yaptığını düşünmüştüm. Ama o maçı yöneteli neredeyse 3 ay oldu, bir daha eczaneme uğramadı.

3 Yorum:

Kerem Akbaş dedi ki...

Delikanlı da olsak, renkli takım tutmasak ta, renk körlüğü kötü bir şey. Sanırım o mevzu bahis kart Ankaraspor maçında çıkmıştı ve kırmızı kartın babasıydı.

MyT dedi ki...

Bırakalım artık kırmızı kartı penaltıyı, çifte şampiyonluk geldi, gerisi hikaye. Asıl Mustafa Denizli'nin bırakacağı konuşuluyor. Blog neden bu kadar ilgisiz onu anlayamadım ben...

Kerem Akbaş dedi ki...

MyT@

Haklısın ama bırakacağını sanmıyorum, umalım ki kalırsa uzun soluklu bir sözleşme olsun ve bir yardımcısı yetiştirsin. Ne Terim ne Denizli yardımcı yetiştirme konusunda başarılı, ya da yardımcılıktan öteye gidemiyorlar yanındakiler.

Yorum Gönder

Ara