.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Haziran 2009 Perşembe

Stadyumda yapmayın

Nihat Kahveci'nin transfer haberinin daha üzerinden 24 saat geçmeden basında bir haber yer aldı. Habere göre Yıldırım Demirören Nihat'ın imza törenini stadyumda yapmayı planlıyormuş. Anlaşılan bu iş bir şova dönüştürülecek. Yıldırım Demirören ve şurekası aradan yıllar geçmesine rağmen hala bir şeyi anlayamadı. Biz Fenerbahçe veya Galatasaray değiliz. Onlarla sidik yarıştırmak, gövde gösterisi yapmak bizi büyütmez tam aksine küçültür. Beşiktaş her zaman tevazunun, sadeliğin kulübü olmuştur. Gidin Ümraniye'de her zamanki basın odasında sade ve güzel bir törenle imzayı attırın ama ne olursunuz stadyumda garip gureba ve özenti bir şovla bizi utandırmayın. Bırakın Nihat şovunu golleriyle, futboluyla yapsın...
Bu işi stadyumda yapmayın...

14 Yorum:

Pamukk dedi ki...

Nihat mütevazi çocuktur,istemez stadda yapılmasını. diye tahmin ediyorum.

Kerem Akbaş dedi ki...

%100 katılıyorum.

Kaan Bilgin dedi ki...

yönetim 40 yılın başında iyi bir iş yaptı ya içine etmezlerse olmaz. yap efendi gibi tesislerde falan ne gerek var stadyuma.

Temur dedi ki...

Galatasaraylı olarak söyleyebilirim ki biz stadlarda imza töreni yapmıyoruz arkdaş. Daha doğrusu yapamıyoruz. Maazallah yıkılır falan altında kalırız.

Stan Van Gundy dedi ki...

Güzel fikir değil stadyum şovu. Hatta çirkin. İrrite.

Viola dedi ki...

Stadyum da yapsinlar, soyle 42 bin kisilik, guzel olur :)

yuki the zorba dedi ki...

nerden çıktı bu şimdi? Hiç lazım değil!

efelainen dedi ki...

yok arkadaş bu böyle olmayacak.en iyisi y.demirören ve a.yıldırım gelsin biraraya işesinler.collina hakemliğinde gerekli ölçümler yapılsın ve bu konu ilelebet açılmamak üzere kapansın.herkeslerde şöyle bi rahatlasın.

jtr dedi ki...

arkadaslar bu arada michael jackson aramızdan ayrılmıs,özünde zenci bir abimizdi ne de olsa nur içinde yatsın...

Adsız dedi ki...

Galatasaray'in stadyumda imza töreni yaptığını hiç hatırlamıyorum ama stadin yanındaki çadırda olmuştur. Bu bahsettiğiniz sidik yarışında Fenerbahçe açık ara liderdir.

stadyumda yapılmasına hiç gerek yok gerçekten. imzanı tesislerde attırırsın paşa paşa. ama bence eski gelenekleri geri getirmek lazım. ben her yaz sezon açılışına gittiğimi hatırlarım mesela 12-18 yaş aralığımda falan. yeni transferlerle taraftarın asıl kaynaştığı yer orasıdır. yarı sahada maç yapar takım, bol bol geyik döner. şahsım adına nihat'lı bir sezon açılışı istiyorum.

Jokond dedi ki...

bahsi edilen sidik yarışını sadece imza tönreiyle kısıtlamamak lazım. fenerbahçe ve galatasaray'ın kimyasında var şov bizınıs. stadyuma aslan getirip kafeste dolaştırmak, sahanın ortasına bayrak dikmek vesaire.

hem stadyumda imza töreni yapıp bi de şapka falan giydirirlerse iyice itici bi görüntü olur. ama her zaman beşiktaşlılık duruşundan dem vurup bunun ne olduğundan habersiz olan yıldırım demirören ve yandaşlarının yapmayacağı iş değil doğrusu. sesimizi duyan varsa gelin vazgeçin, yakışmaz bize, gitmem de o törene...

Yorum Gönder

Ara