.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Haziran 2009 Pazartesi

Şeytan Diyor ki

Tüm ahlaksız, çifkef yapısına rağmen al bonservisi elindeki Diego Lugano'yu. At Sivok'u öne. Lugano-Toraman ve Ernst-Sivok dörtlüsü önlü arkalı oynasın. Sonra Fener isterse gitsin Matias Delgado'yu alsın... ve sonra Aziz Yıldırım Saraçoğlu'nda transfer şovu yapsın.

25 Yorum:

lugano Beşiktaş'a gelse, fenerbahç'de gördüğü kartların 5 katını görür, her maç 10 kişi kalırız valla:)

Aborjin dedi ki...

Düzgün bi karakteri olsa düşünülebilirdi ancak hiç gerek yok. Zaten zor barınır Beşiktaş'ta, adi herif.

stfud dedi ki...

lugano transferi bu yönetimle olur, ancak delgado'yu kakalayamayız:)

o bize doğru 8 işareti yaptığı anda ne çocuğu olduğu hakkında gerekli fikri vermiştir . bu yüzden şeytana selam söyle , uzak dursun bir zahmet ...

Özlemden dedi ki...

şeytan bişey demesin, aman ha!!!!!!!!

norton dedi ki...

Lugano gibi futbol teroristi bi oyuncuyu Besiktasla aynı cümlede bile kullanmamak gerekir.Ben kullandım,ahan da bakın,hic hos olmadı.

Ayrıca biz demedik mi Besiktas'ın Fenerle transfer yarısına girmesi bize zarar verir.Allahtan seytan dıyor: )

Sertug Ozgur dedi ki...

nasıl nobre fenerde kendini yere attığında verilen kolay düdükler, beşiktaşta oynarken verilmiyosa, lugano'nun bizde 3 maç üst üste oynaması o derece olasıdır. Ayrıca 5 kuruş takımını si.lmeden oynuyo herif, fenerliler de lugano ruhu falan diyo tey allam

krasotkin dedi ki...

bu arada özer hurmacı da gitti hayırlı olsun :S

marpione dedi ki...

jessie aman yapma ya. daha yeni bu sene adam oldu takım da sahada gereksiz işlerle uğraşıp kart görmekten kurtuldular. bırak lugano'yu materazzi bile gelse istemem. zaten tribünler dünden razı galeyana gelip saçmalamaya, sonra gelsin cezalar ve saha kapatmalar.

inşallah gazcının kulağına gitmez bu fikir. gidip gene figer'e milyonlar bayılıp gelir.

Gökhan dedi ki...

bizden uzak olsun da ne yaparsa yapsın.istediği kadar iyi futbolcu olsun böyle bir adamı kabul edemem ki üstteki yorumlarda da söylendiği gibi bize gelecek olsa kart rekoru kırar

Sezer Öztürk'ü de gs alıyormuş.Kafayı yemememek elde değil.Artık spor haberlerine bakasım gelmiyor.Sen yerliler kapışılınca,yabancının kralını getirsen ne olacak.Beklerde ekrem dağ ve ibrahim üzülmez'le her sene şampiyon olamazsın.

Unknown dedi ki...

Bu bunye Nobre'yi, Rustu'yu, Okan Buruk'u kaldirirken cok sikinti cekti. Bir de Lugano deme lutfen Jessie. Bu arada farzedelim senin fantezi tuttu, Fink nolcak? :))) Yoksa akibeti simdiden belli mi bu muhtesem transferin?

carlito dedi ki...

Bilsem ki bize Şampiyonlar Ligini getirecek adam olacak yine de istemem vallahi de billahi de, hem bu adam bizde kart manyağı olur sezon da ortalama 10-15 maç ancak oynar...

Beyler şöyle bir transfer duyumunuz falan var mı bildiğiniz yoksa bile birşeyler sıkın çok moralim bozuldu valla.Varlık içinde yokluk çekiyoruz.

Buraksem dedi ki...

kaçırılacaklar listesi;

1)murat ceylan
2)orhan şam
3)eren albayrak (bursaspor )

asist time dedi ki...

Aziz Yıldırım'ı yavas yavas Juventus'un efsane baskanı:) Moggi'ye benzetiyorum. O da Italya liginde ki parlayan piyasası olan butun oyuncuları, rakipleri guclenmesin diye tranfer etmesi ile bilinir. Yakın da Sercan'ı Ibrahim Akın'ı Volkan Sen'i filan da transfer ederlerse hiç şaşırmam.

Yalnız bizim için ise bu sessizlik hiç de iyi gozukmuyor.

Bekle bekle nereye kadar yerli oyuncular bir bir kacıyor. Rakiplerin arasında en yetersiz yerli kadroya sahip olmamıza ragmen hala beklemedeyiz. Bu sessizliğin ustune bir Hamit Altıntop hamlesi gelirse eyvallah derim ama muhakkak bu takıma Sezer Ozturk ve Murat Ceylan hamleleri de şart.

Kanat oyuncumuz yok sol onde kim oynayacak Yusuf mu Delgado mu Tello mu, Sezer işte tam aradıgımız adam. Daha hala haber1903 un haberinden Cuma gununden bahsediliyor yani yok artık ya ..

lugano, aurelio, tuncay 3lüsünden herhangi biri beşiktaş'a gelirse, gidene kadar beşiktaşlılığımı askıya alırım. o kadar net.

okka dedi ki...

caner erkini hala alamadı bizimkiler.gerçi hoş kimi aldık ki?seneye şampiyonlar ligine biz değilde fb-gs katılacak gibi daha adam gibi transfer yapamadık.

Panenka dedi ki...

@natura horror

Rustu,Nobre,Ali Gunes, Mehmet Yozgatli v.s. transferlerinde askiya mi aldin besiktasliligini?
Mehmet aurelio neden bu kadar rahatsiz ediyor ki seni?

beşiktaş forması giyen birine saldırdı ... yetmez mi ?

Pamukk dedi ki...

lugano mu? tövbe de..

Sertug Ozgur dedi ki...

Aurelio'ya benim de alerjim var. Oynadığı futbolu her zaman beğenmişimdir orası ayrı da. Şu Türkiye'de çirkef olup da en çok efendi pozisyonunda nitelendirilen veya göze batmayan adamdır kendisi tuncay hatta semih'le birlikte. Nedense hep fenerli lam bunlar?! Ricardinho olayı falan değil, saha içindeki hareketleri,faul, dirsekleri,onda da lugano kadar olmasa da bir acımasızlık görüyorum.

Adsız dedi ki...

fotospor ekibi burayı okuyor herhalde :p http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=fotospor

marpione dedi ki...

Diego Lugano

F.Bahçe'den Beşiktaş'a / Fanatik

Mehmet Topuz transferinde prestij kaybeden Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibinden rövanşı almak için atağa kalktı. Beşiktaş Yönetimi´nin hedefi Diego Lugano... İstanbul´a getirilen menacer Juan Figer´le görüşmelere başlandı

http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&KategoriID=14&ArticleID=1108407&PAGE=2&Date=19.06.2009&b=Transferde gunun 10 bombasi

yuh diyorum. elinde zapo varken onu gönderip lugano'yu almak da neyin nesi. figer'le hala iş yapmak da zaten saçmalık.

AQ-47 dedi ki...

Lugano değil bize lazım olan, Sivok'la zaten Toraman hatta Zan bile oynuyor...Ki adam antipatik de, Fenerde almadığı kırmızıları seneye bizde toptan tahsil ederler...Sol bek oynayacak biri lazım, Caner mesela...Ver parayı yönetim, çal düdüğü yönetim...

Yorum Gönder

Ara