.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Haziran 2009 Çarşamba

Rıdvan Şimşek Beşiktaş'ta

Bu da hayırlı olsun. Bilenler anlatsın... Uğur Meleke diyor ki; Link Haber Link

30 Yorum:

Unknown dedi ki...

Yamulmuyorsam bu sene Bank Asya Liginin en degerli oyuncusu secildi. Fakat yine kaynak sormadan edemeyecegim. Resmi sitede birsey goremedim.

pancurtaran dedi ki...

abi bunun kaynagı nedir hic bir yerde yazmıyo

www.ziya1903.com !

zubi dedi ki...

ziyadan sonra ntv de açıkladı. hayırlı olsun! yok mu canlı izlemiş bi vatandaş?

okka dedi ki...

şahane işler bunlar.dünyanın parasını bayılmaya gerek yok özümüzde anadolumuzda ne oyuncular var.biz bakalım yeter.

Rory Breaker dedi ki...

İşte istediğimiz bu. Potansiyel yıldız adaylarının takımımızda parlaması. Milyon eurolar saçılan salak saçma sönmüş yıldızlar yerine bu tarz transferler en mantıklısı. Devamı gelir umarım...
Türk futboluna ve Beşiktaşımıza hayırlı olsun...

lan bekletiyorsun bekletiyorsun üzüyorsun ... bir gecede yüzümü yine güldürmeyi başarıyorsun ... ulan beşiktaş sen ne büyüksün ... (çocuklar gibi şenim a.q.)

Noah dedi ki...

ntvsporda haberi geçti.
Hayırlısı olsun.

xearoson dedi ki...

bir tanede yerli stoper be başkan..kapak olsun çamur atan medyaya.

Unknown dedi ki...

bank asya liginde geçen sezonun en değerli genç yeteneği seçilmiş 1991 doğumlu sağbek. izleyeme fırsatım olmadı maalesef , izleyenlerden yorum bekliyoruz. uğur meleke 'nin yazdıklarına göre bu sefer karbiden turnayı gözünden vurmuş olabiliriz. bir de bu çocukların imza attıklarını görsek , süfer olacak :)

Karşıyaka futbol şubesi başkanına göre transfer yarın sonlanacakmış.İstermisiniz yarın aziz yıldırım araya girsin rıdvan'ı alsın.Rakiplerimiz transferleri gizlice yürütürken neden tüm transferlerimiz basına sızıyor ya da sızdırılıyor anlayamıyorum.

theotheo dedi ki...

başkan'a dua edin siz. helal başkanım yürü be. kim tutar senin. gözyaşına kurban.

Gökhan dedi ki...

söylenenlere göre geleceği parlak bir oyuncu.ismail ile birlikte aynı gün transferinin gerçekleşmesiyle acaba nasıl transfer yapılması gerekir öğrendi mi yönetim diye de umutlanıyorum.
eğer ismail i alırken antep e serdar kurtuluş u vermediysek elimizde sağbek oynayabilecek 5 oyuncu oluyor.ama halen o mevki için içim rahat değil.

Noat Samisa dedi ki...

Eğer resmileşirse İsmail'in transferinden daha çok sevineceğim bu habere. Yeni çıkış yapan 17 yaşında biri için inanılmaz bir sezon geçirdi Rıdvan. Bu gelişim hızıyla da daha da üstüne koyabilir görünüyor. Umarım resmileşir ve çok değerli bir genç oyuncuyu A takımımıza kazandırırız.

Bir de Çaykur Rizespor'dan Ahmet Görken Görk'ü istiyorum, Denizli duy beni.

Erkin Soydaş dedi ki...

http://www.mackolik.com/Futbol/Haber/83359/Ridvan-Simsek-Besiktasa-mi-Gidiyor

Eğer rıdvan ve ismail gerçekten geldiyse bobo'nun sözleşmesi uzatılıp kesinlikle takımda kalması sağlanmalıdır.İsmail ve Rıdvan'ın kenarlardan yapacağı ortalarla bobo Türkiye'de gol kralı olur.Şmapiyonlar liginde de kendini 1-2 maç gösterdi mi seneye inanılmaz rakamlara satıp bu seneki yerli transferlerin maliyetlerini çıkartabiliriz.

bu transferler niye gecenin bir körü gerçekleşiyor. karanlık cokmeden, oglen yemekte falan bulussalarda halletseler su transfleri olmaz mı?

koysalar resmi siteye, ogrensek adam akıllı. kız kacırır gıbı gecenın bı yarısında transfer yapıyoruz.

bu arada hayırlı olsun.
dc,m(r veya c),bir de fc alırsak tamamdır trnasfer.

carlito dedi ki...

İyi işler yapmaya başladık, İsmail ve Rıdvan'ın yanında bir de Murat Ceylan'ı alsaydık hat trick yapmış olacaktık ama hayırlısı bu kadarına da şükür.

Bank Asya'yı yakından takip eden kim varsa ilk bu çocuğun adını söylüyorlardı, birde Sezer Öztürk var tabi keşke onu da alsak.

krasotkin dedi ki...

hürriyet nihat da tamam demiş. duyan eden var mı?

nwbrn dedi ki...

ismail air dikkat...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11938528.asp?gid=211

MIRAT dedi ki...

nihat'la 3 yıllık anlaşma yapılmış ntv spor'a göre. hayırlı olsun.

3 yıllık ımzalamıs nıhat hayırlı olsun.

bilenler anlatsın nihat'ı :)

Stan Van Gundy dedi ki...

Rıdvan mükemmel bir sağ bek. Eger butun bir sezon ısrar edilirse 34'uncu haftada Gokhan Gonul'den 2 gömlek üstün bir Rıdvan görecegimize emin olabilirsiniz. Tek kelimiyle kusursuz bir oyuncu.

Unknown dedi ki...

Bir Karsiyakali olarak soyluyorum. Ridvan cok yetenekli bir oyuncu. Hazirlik kampi basladiginda herkez bu ismin bir gun gelip kesinlikle ilk onbirde oynayacagini soyluyordu Yalnizca 5 hafta surdu formayi kapmasi. Ayaklari cok cabuk, sifira kadar inip ortalari, ceza sahasina girerken kalecinin tersine cektigi sutlar imzasi oldu, bilekleri cok ince. Bekte oldukca onemli isler yapti. Acikta oynadiginda cok etkili degildi. Holoskonun acacagi koridorlarda cok is yapacaktir. Fakat cok genc ve 2 sene icinde bu buyuk cikisi kaldirabilecek mi ondan supheliyim. Bizim gecen sene playoff a kalmayi garantiledigimiz hayati macta 25inci dakikada rakibin baldirina basarak kirmizi kart gormustu. Mental olarak yardim olmaya ihtiyaci olabilir, ama onun disinda yeteneklerine izleyince inanamayacaksiniz.

Pamukk dedi ki...

"daha 18 yaşında bşiktaşlılara sölüyorum 10 sene sağ bek almanıza gerek yok hayırlı olsun" gibi cümleler okudum. bu gençlerin dilinden anlar umarım sn.Denizli. e Nihat da abilik yapar :p

hayırlı olsun. bu da istediğim, sevindiğim transferlerden.

kveldsmork dedi ki...

rıdvan şu anda trt2 de fransaya karşı oynuyor.
neciple beraber
fransanın golü rıdvanın kanadından geldi malesef.
ama necip gayet aklı başında oynuyor.
meraklısına

delgado dedi ki...

rıdvan'la necip bizim takımın en iyilerinden... rıdvan golde adamını kaçırdı belki ama orda 7 kişi 1 adamdan top alamadı aynı zamanda, bodozlama giren sol bekin de büyük katkısı var golde sağolsun, maçın en kötüsü zaten o ve en ilerdeki umut bulut(!)

nwbrn dedi ki...

bir daniel alves görüyorum sanki bu velette. helal olsun insiyatif te alıyor.

simplextablosu dedi ki...

ilk defa bugün milli maçta izledim trt2'den. artıları ve eksileri var. bir kere ileri çıkışları çok süratli. rakip savunmanın sol kanadında kademe kaybolduğu anda bindirme yapıp rahatlıkla pozisyona girebilir. topa hakim, topla oynamayı seviyor, top kontrolü iyi. geriden çıkarken pasların çoğunu yana oynadı, ileri doğru oynadığı toplardada yerden pas yüzdesi daha yüksek. bunlarla birlikte sık sık (her bulduğu fırsatta) hücuma katkı yaptığı için savunması gereken sağ kanatta boşluklar bırakabiliyor. eğer 4-3-3 oynayacaksak ve orta sağ iç tarafda oynayacak oyuncu fink olacaksa rıdvan'ın kademesine dikkat etmesi gerekecek. aynı zamanda stoperlerinde rıdvan'ın ileri çıkışlarında uyanık olması lazım. çok süratli olduğu için yetişip kademesini tamamlayabilir ama bu maçta bir kaç kere kovalamayı bıraktı, stoperler temizledi arkasını. fizik olarak ne kadar kuvvetli olduğunu bilemiyorum. ufak tefek gözüküyor ama yere sağlam basıyorsa çok problem yaşamaz. elbette yaşı çok genç olduğu için daha gelişecektir. mustafa denizli'nin sağ bek için sezon başında ilk düşüneceği isim olmayacaktır muhtemelen. ama temennimiz sağbek için uzun yıllar bizi başka adama muhtaç bırakmayacak bir performans ortaya koyması yönünde. hoş şimdi transfer coşkusuyla bizde tozpembe bakıyoruz herşeye, bir hazırlık maçları başlasın bakalım kim nasıl oynuyor.
bu arada Bursaspor'lu Serdar Aziz isimli bir stoper vardı maçta. '90 doğumluymuş. Rahatlıkla söyleyebilirimki resmen bir süper yıldız adayı.
Bizim Necip'te 10 numaralı formasıyla orta sahadaydı. çok klas hareketler, şık paslar, şık çalımlar attı. ama biraz daha sorumluluk alması gerekiyormuş gibi geldi bana. çok akıllı oynuyor, ama maç içinde devamlılığı yok.

Yorum Gönder

Ara