.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Haziran 2009 Perşembe

Nihat Kahveci Yuvaya Döndü...

37 Yorum:

Bu hiza yetismedik bugun... :) sanirim denizlinin listesi devreye giriyor...

Kaan Bilgin dedi ki...

neleroloyor ?! nasıl bir gece lan bu. resmen bizim yönetim transfer konusunda bir gecede iliklerine kadar boşaldı. bu ne lan?!

nihat'ın kalıtesını konusmaya gerek yok sanırım. ıspanya lıgınde kendını yeterı kadar ıspatladı.tek sorunu yasadıgı sakatlıklar. ıyılesmeyen bır sakatlık sorunu var kı forvet hattını emanet edecegımız nıhat'ın sezonun yarısını sakat gecırme olasılıgı mumkun.

bu transfer gostereıyor kı bobo ya yol gorunmus. denızlı batuhan'ın da cagırdıgına gore bobo dan bosalan yabancı kontenjanına orta sahaya yabancı alınarak degerlendırılecek.

aslında defansın sagına soluna alınan genc fitbolcuların ıyı cıkıslar yaptıgı, yıllardır gormedıgımızı son cızgıye ınıp orta yaptıklarından bahsedılıyor. bobo boyle ortamda gol kralı olur sankı.

orta sahaya ve zapo'nun yerıne bırer kalıtelı ısımle takım bıraz derlı toplu gozuktu. ama ben hala dr ve dl lerın sampıyonlar lıgı maclarında ne yapacaklarını merak edıyorum.

bu gece bombardıman sanırım bıttı. 3 kız kacırma olayıyla 25 hazıran transfer gunlugu tamamlandı.

threepoint dedi ki...

ne ernst'in ne delgadonun kalbi kırılmadan, lütfen #8 ve kaptanlık bandı verilsin kendine.

Stan Van Gundy dedi ki...

Istemiyorum.
Dahasi bu sistem Nihat'i oynatmaz. Dahasi 4,5 milyon Euro bonservis bedeli oduyoruz. Nihat'a ne kadar yillik para vereceksin? Hazir olsa da olmasa da her maç 80'inci dakikadan sonra maç başı parasini da alsin diye oyuna alacaksin.. Istemiyorum..

Nihat'tan cok daha hazir ve iyi bir Holosko'yu kaldirip cope mi atacaksin? Nihat'i nerede oynatacaksin? Son derece şişirme bir transfer oldu bu. Umarim kesin değildir. Vazgeçilmesini ümit ediyorum şu an itibariyle..

Stan Van Gundy dedi ki...

Nihat yerine Sercan gelsin. Bobo'yu da sat. Ama Sercan gibi bir Türk forvet bulup alamayacaksan da artık Bobo'yla 3 yıllığı imzala. Bobo'dan iyisi Şam'da kayısı.

jtr dedi ki...

4,5 milyon euro ya sercan ın tek bacağını alırsın anca.

topuz'un sözleşmesinin son yılında 8(yada 7) milyon + emreciksin a gittiği dönemde bursa başkanı saf mı bu gencecik adamı bu paraya bıraksın.10 milyondan açıyodur kapıyı,tok satıcı nede olsa.

Bir özer hurmacı 4.2 gibi kelepir denecek bir fiyata gitti ama o da kronik sakat diyorlar.

şampiyonlar liginde sercan gibi uefa maçı bile görmemiş adamdan mı verim bekliyosun???

nihat yapılacak en mantıklı transferdir.

ayrıca nihat'ın karşısına çıkacak gemiyi ilk terkden fare olan gökhan zan ın yüz ifadesini merak ediyorum...

habua_bakhala dedi ki...

öz evladımızın geri dönmesi beni inanılmaz mutlu etmiştir. Nihatla Sercanın aynı cümle içinde kullanılması klavye hatasıdır.

Stan Van Gundy dedi ki...

Nihat'a verecegin para yerine diyorum Bobo'yu sat, parayi Sercan'a yatir.

Nihat'a ne kadar yillik para vereceksin?
Nihat'tan cok daha hazir ve iyi bir Holosko'yu kaldirip cope mi atacaksin?
Nihat'i nerede oynatacaksin?
Mevcut kadronun içinde Nihat'in yeri neresidir?
Tek forvet oynadığımızda Nihat'in gol atabilecegini düşünen var mıdır?

Duygusallığı bir kenara birakip gerçekçi olalim lütfen.

@Stan Van Gundy

Nihatın yeri 4 3 3 ün soludur bence, sağında Holosko ortada Bobo oynamalı, Tello ne olucak derseniz o da Delgadonun bölgesinde süper işler çıkaracaktır nasıl olsa asist kralımız... Nihat ise çizgiden ceza sahasına hareketlenip tehlikeli pozisyonlar yaratabilir.Oralardon cok golu vardı Villarealde...

habua_bakhala dedi ki...

2.2 m euro yıllık verilecek deniyor Sabahta. Sercanı 9 dan aşağı vermez bursa. bence Nihat iyidir.

3 lü forvetin sağındaki adam olarak oynayabilir. Holoskoda var orada gerçi. benim için önemli olan öz evladımıza kavuşmaktı. gerisini hocamız düşünsün.

jtr dedi ki...

1)yazılanlara itibar etmiyorum nasıl olsa imza atılınca borsaya bildirilir ben 2-2.3 m euro olarak tahmin ediyorum ve yakışır tosunuma diyorum.takım içi dengeler mengeler diyen,açsın yumurtalarını kontrol etsin bakalım terazinin ayarı denk mi diye

2)Holoskoyu bir kenara kaldırıp atanı Allah taş eder,ama holosko'nun da saç baş yoldurduğu çok maç oldu.aylarca demedi mi futbol dinozorları holoskonun yeri sağ açık değil ileri uç diye.al sana ileri uç.bobo da yolcuysa eğer meydan holoskoyla nobreye kalıyor.nihat sağ kanatta da yer bulur kendisine.bu takımda yusuf un 90 dk sol açık oynadığı maçlar var hatırlatırım...

3)çim sahada

4)yukarda da belirtildiği gibi asıl olarak orta sahanın sağı,duruma göre ileri ikiliden biri.

5)kısfmet

jtr dedi ki...

eklemeyi unutmusum,yukardaki post stan van grundy nin sorularına cevaben yazılmıstır.

aamet jr. dedi ki...

#8 Uğur'da. Adam gibi istenirse zorluk çıkarmaz sanırım.

Ben genel anlamda faydalı olacağını düşünüyorum. Her maç banko ilk 11 oynamayacak belki ama harbi bir liderlik yapacak. Tecrübesini ihtiyaç duyulan anlarda konuşturacak, gerektiği yerde takımı mental olarak sırtlayacak.

Tecrübeden kastım şu. Euro 2008 Çek maçı.Skor 2-1, dakika 80 küsür. Sağlı sollu geliyoruz. Kazım aldığını içeri kesiyor. Auta giden bir orta sonrası Nihat geliyor ekrana. Kazım'a laf anlatıyor. Elleriyle sakin, yerden oynayalım diye.

scugnizzi dedi ki...

maceraya gerek yok, beşiktaş'ın nihat'ı çift forvette oynatması lazım. 4-3-3 falan nihat'a ters.

Forza dedi ki...

@Stan Van Gundy

Bu takimin abi'ye ihtiyaci var. Derbileri kaybetme nedenlerimizden ilkini bertaraf ettik basimizdan, simdi Nihat'la beraber takimin ozguveni artacak, ayaklar yere daha saglam ve korkusuz basacak.

Sampiyonlar liginde rakiplere bol bol euro08 i hatirlattiracagiz, Sociedad ve Villareal'de attigi 80 golun istatistigi yeter!

Sociedad'ta takimini Real Madrid'le son haftaya kadar nasil kafa kafaya goturdugunu unutmadiniz heralde..

Manu'ya karsi ayaklari titreyecek Sercan'a karsi, en olgun donemine girecek Nihat'i almak dogru olandir... Baskan ilk defa bu kadar dogru transferler yapiyor! Pesimist halleri rafa kaldirip bu formayi yakisana teslim etmenin rahatligini yasamaliyiz.

Ayrica, odenen paralar da o kadar astronomik degil. Nihat hem Besiktas cikisli, hem milli takimin santraforu; hem de Ispanya'da 7 sene oynayip ust duzey futbolda saygi kazanmis bir oyuncu. Paralari repo yapip, formayi youlaya-cagdasa-niyaziye verelim tekrar istersen ?

marpione dedi ki...

takım kaptanı olarak, bir abi olarak, gönülden beşiktaş'lı olarak her zaman kapım açık kendisine.

yalnız bu durum "ispanya'dan tek bir talipli bulamamış olmasını" ve €4.5m'un çok gereksiz bir harcama olması gerçeğini değiştirmiyor.

biz bu adamı -ve şampiyonluğu- buna benzer bir fiyata satmıştık. 2m euro'ya alsalardı çok daha mutlu olurdum. gene saçmışlar parayı salak gibi.

adophis dedi ki...

biz nihat'ı 5 milyon dolara satmıştık diye hatırlıyorum şimdi daha pahalıya alıyoruz sanki ama önemli değil, sonunda kaptan geri döndü ya önemli olan o...

ispanyaya 5 milyon dolara giden nihat ile beşiktaşa 4,5 milyon yuroya dönen nihat aynı mı sizce?

ha dersiniz o zaman gençti, bombaydı falan filan.

eğer nihat onca yıldır beşiktaşta olsaydı bir gram ileri gidemezdi.
sırf o 7 yıllık tecrübesi için verilir o para.

Jokond dedi ki...

Nihat'ın yuvaya dönmesinden daha güzel bir haber olamazdı.

Bellamy. dedi ki...

Tekrar başarılı olmasını kalpten istiyorum. Nihat bu camianın gururudur ve bu formayı giymek en çok ona yakışır!

bazı arkadaşlar demişler ki "nihatı 5 milyon dolara sattık daha pahalıya alıyoruz". bir kere yok öyle birşey. biz nihatı 5 milyon dolara sattığımızda dolar euro paritesi şimdiki gibi değildi ve dolar daha değerliydi. o zaman ki şartlara göre değerlendirmek lazım bu durumu.


neyse para konusunu geçelim. ben nihatın ispanyada kalacağını düşünüyordum ama resmi sözleşme imzalanmadan da inanmam bu saatten sonra. eğer geldiğini farzedersek bence isabet olur. bu takım yıllardır adam gibi bir kaptan görmedi. sergenden sonra (onun da kaptanlığı tartışılır) laf olsun diye verilen kaptanlıklar gördük. nihat sahada olmasa yedekte otursa bile bu takıma çok şey katar.

tai dedi ki...

siteyi bir açıyorum nihat'lar ismail'ler rıdvan'lar alınmış. ne güzel bir güne başlangıçtır bu böyle. hepimize hayırlı olsun.

zubi dedi ki...

en kariyerli ve prestijli türk futbolcuyu alıyoruz. olsun o kadar maliyeti.

o bant kolunda görelim onu inönüde barcelona maçında direkten dönen topu, toshack, yatarak yaptığı berbat gol sevinci gelsin aklımıza... şöyle bi eskilere dönelim.

Unknown dedi ki...

arkadaslar bakıyorumda insanların agzında milyon eurolar kuş olmuş uçuyor.. yapmayın gözünüzü seveyim.. pavel nedved in senelik 4 milyon euro ya oynadıgı bi gezegende sercan a nasıl olurda 9 milyon euoro verirsin ? bu nasıl bi kafadır ? mehmet topuz kimdir ki 8 milyon euoro +bi genc topcu etmektedir ? burası neresi ? katar olduk da haberimiz mi yok ? bu rakamlar ne ?? deliricem resmen...Adriano denen adam şişman ya da deil brezilyanın geçen kupa da starıydı 1,7 milyon dolara oynuor...sercan kim ulan ?? birileri bizi cok fena düdüklüyor ? serie A da en cok kazanan yabancı topcu kac para alıor bi sorun ( zlatan ı geç ) ...alex kimdir senelik 3,5 milyon avro ya oynar??* nobre aramızda kaç kişiden daha teknik bi adamdır ( aramızda diorum süper ligde demiyorum dikkat !! ) da 2,5 milyon avroya imza atar... neler oluyor yahu ???? burası neresi ??

alınan adamların hepsi yedek nedemek ?? 87 dogumluı diye bi adam yedek mi olmak zorunda ?? millet 90 dogumlularla CLigininde yarı final final oynuyor yapmayın...alsın rıdvanı 25 maç sorgusuz sualsiz oynatsın bak bakalım bi daha sağbek arımıyo BJK ??? ama sorgu sual yok... bi maç sıctı diye hemen topa tutmak yok ...kiralık gönderilcek haberleri yok !!

Gürcan Ulusoy dedi ki...

umarım sakatlık falan yaşamaz.

carlito dedi ki...

İmza töreni sırasında 'yeni kaptanımız Nihattır' açıklamasını duyarsam sevincim 2 kat artacak.

Para konularına girmeye hiç gerek yok, Fb paraları sokağa saçarken kimse bişey demez biz Nihat'a 4.5 verince çok derler, neresi çok be valla bedavaya aldık, senelik 2-2.5 arası bişey alır bu da normal.

Holosko ile yanyana oynar mı muhabbetleri hemen başlamış ama Nihat'ın gelişiyle Holosko artık istediği yerde oynamaya başlar, en çok o sevinir Nihat'ın gelişine.

bezendra dedi ki...

isterse gol bile atmasin ama şu takimin kaptanı beşiktaşlı olsun artık!kadroya bakınca hep liderlik yapıcak beşiktaşliliğindan şüphe etmediğim bi kaptandı en büyük eksik...

şimdi tüm bunların yanına özgüweni gelmiş awrupada ismi olan we hala 29 (yazıyla yirmidokuz) yaşında bi forwet olması Nihat'ın "forwet oyuncusu" olarak transfer edilmesinin çok ötesinde olduğunun göstergesi...

sakatmış formsuzmuş...tabiki de nihat'ın kötü oynicaği maçlar olucaktır...ama ben her maç enazından rakibinden hakeminden yöneticisinden fazlasıyla saygı görücek bi adamı kaptan olarak geri aldım...4,5 milyonla da değeri ölçülmicek bi transferdir.

sewiorz ulan!

Pamukk dedi ki...

çok sevindim kanımızdan canımızdan Nihatı Beşiktaş forması altında göreceğim için.
Nihat ve Beşiktaş için iyi mi oldu kötü mü oldu emin değilim. bekleyip görücez.
hayırlı olsun.. amin..

delgado dedi ki...

ya biz aldık mı bu adamları?

"borsaya bildirildi" diyor. sadece görüşmelere başlamışız :S

Pamukk dedi ki...

nihat'ın Beşiktaşa transferiyle milli takım kapısı kapanır mı kendisine :p

carlito dedi ki...

@Pamuk

Hadi Nihat yıllardır oynuyor milli takımda doymuştur artık, ya İsmail'in akıbeti nolacak çocuk hayatında milli takım yüzü göremez artık aynı şey Rıdvan içinde geçerli.

valla ismail köybaşı'nın transfer haberini okuyunca çok sevindim. nihat'ı görünce kendimden geçtim. muhtemelen bundan 2-3 yıl önceki performansını gösteremeyecektir. ama inanın umrumda değil. gelsin, her maç yedek kulübesinde otursun, o bile yeter. aldığı para da helal olsun. babası bağcılar belediyesinde zabıtayken, daha profesyonel sözleşme bile imzalamamışken, esenler'den minibüsle tesislere gittiğini de biliriz biz nihat'ın. yuvana hoş geldin kaptan(inşallah)!

molosztash dedi ki...

yahu arkadaş bizim standartlarımız ne zaman bu kadar yükseldi de Nihat'ı beğenmez olduk?? Nedir bu eleştirme merakı anlamıyorum. Adam geldi abicim, geçen senelerde Fenerbahçe 10 milyon yuro'dan fazla önerdi, gitmedi, ama bize geldi. Nihat bu yahu, 1000 defa sakatlandı, 1001 defa geri geldi.

Transfer borsasında fiyatların uçması konusuna gelince. Abi herkes değerini bulur, Topuz'u 8 Milyon Yuro'ya satan da alan da memnunsa "niye bu piyasa bu kadar yükseldi" dememizin hiç manası kalmaz. Sorun şurada ki, birçok Anadolu takımı artık yıldızlarını satmaktansa kadrosunda tutmayı daha öncelikli sayıyor, fiyatların yükseliş nedeni bu. Bence Anadolu kulüplerinin TV gelirlerinin artması sonucu, futbolcu satmaya ihtiyaç duymamaları da bunda etken.

Yabancı sınırlaması da olunca yerliler bulunmaz Hint kumaşı oluyor, almak için de bir sürü para gözden çıkarılıyor.

Sen istediğin kadar Sercan 9 milyon etmez de, başkanı "9'dan aşağıya vermem" diyor, para veren de çıkıyorsa, o adam 9 milyon eder demek ki abi.

Nihat'ın ölüsü bile takıma Delgado'dan çok liderlik eder. Hayırlı uğurlu olsun, daha dün TV'de Barcelona maçındaki muhteşem oyununu seyretmiştim. Umarım başarılı olur tekrar...

xearoson dedi ki...

Biz Beşiktaşlıyız ne kadar endüstriyel futbol devride olsa duygusal bakıyoruz olaylara.Aklım 2 senedir sakat olan bir adama bu kadar para verilir mi derken,kalbim hoşgeldin Nihat,inşallah kaptan olursun diyor :D

rbaggio dedi ki...

sayın yetkililer sitenin sağındaki fotoğraflara nihat yakışır artık :)

Yorum Gönder

Ara