.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Haziran 2009 Pazartesi

Ne demeli bu bildiriye?

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15083

17 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

şu yazıyı bizden biri kaleme alsaydı sanırım kalite noksanlığı üzerine yorumlar yapılırdı.

beşiktaş kulübünün yönetim düzeyinin bu olması bizi üzüyor.

hurma'nın "ne" olduğu hepimizin malumu lakin bunun ifadesi bu mu olmalıdır?

haklı olmakla haklı kalmak başka kavramlardır. biz haklı da olsak haksız da olsak hep haksız olmayı başarıyoruz.

niye açıklama yapmaya gerek duydular onu da anlamadım.

yuki the zorba dedi ki...

Ben bildirileri kimin yazdığını merak ediyorum. Bunlar bir avukatın elinden çıkmış yazılar değil. Ya da bir avukatsa bunu yazan, gerçekten gözü kör derecede fanatik bir adam. Aklım almıyor. İlla bildiri yayınlayacaksan, üç gün önce yayınlayacaktın. Hepimiz anladık zaten olacakları. Şimdi şu saatte çıkan bildiriyle yine herkese, ve tabii ki fırsat kollayan medyaya koz verildi...

Cherubim dedi ki...

Allahım neydi Beşiktaş taraftarının günahıydı da böyle bildirilere imza atan yöneticileri musallat ettin başımıza..

Özlemden dedi ki...

hakkımızı helal ettik???? ne olduğunu bilmek????yine ve yeniden tümer????
of allahım kim yazar bu yazıyı?kim koyar resmi siteye?gülelim mi ağlayalım mı?

krasotkin dedi ki...

Malum şahsın "ne" olduğunu herkes biliyor nedir ya? hıncalın pembe kazağından daha büyük bir fiyasko.

Kalten dedi ki...

Bana çok kötü gelmedi aslında

En azından geçmiş bildirilerin ortalamasının üzerinde gibi?

Sertug Ozgur dedi ki...

Bu nasıl resmi açıklamadır yahu, sanki beşiktaş taraftar forumundan birileri kaleme almış gibi.

Yalnız ne yalan söyleyeyim hurma bey'e ithafen sarfedilen beyanat çok hoşuma gitti. Adam her yerde çamur atup duruyodu.

hımm.. bence açıklamanın sonu şöyle bitirilebilirdi,

...geçmişe çekelim sünger, ama son kez yarraamı ye fener..

içerik olarak özellikle hurma ve tümer kısımları çok seviyesiz olmuş, ama diğer kısımlar bence çok fena değil.

ha hurma ile biraz daha uğraşılsın isterim ilerleyen günlerde, çok pis nefret ettirdi adam kendini.. bu arada vergi kaçırma işi ne oldu yukicim, var mı bir gelişme? yaptın mı şikayeti?

delgado dedi ki...

Öncelikle belirtmek isteriz ki, Mehmet Topuz bu yıl Kulübümüz’ün transfer gündeminde yer almayan bir futbolcu idi. Topuz’un menajerleri, yabancı bir oyuncu ile ilgili Kulübümüz’le yaptıkları görüşme sırasında; Mehmet Topuz’un da Kayserispor’dan ayrılmak istediğini, Kayserispor kulübünün kendisine kulüp bulmasını, transfer için yardımcı olacaklarını ifade ettiklerini, bu nedenle Beşiktaşlı olan bu futbolcunun, Beşiktaş’ta forma giymekten onur duyacağını ve Beşiktaş Kulübü ile kendisi için temas kurmalarını istediğini iletmişlerdir.

Bu gelişme üzerine Kulübümüz değerli bir futbolcu olan Mehmet Topuz’u kadrosunu katmak için harekete geçmiş;

bu ne be, taşak mı geçiyolar? şimdi kerem şeras'ın menajeri gelse "çocuk ana karnından beri beşiktaşlı, yatak nevresimi hep siyah beyazdı, ölümüne beşiktaşı bi görüşün kulüple sizde oynasın çocuk" dese alacak mıyız adamı?

kafanıza sıçayım.

voodoo girl dedi ki...

dili beni de inanılmaz rahatsız etti içimizden birine söyleseler daha güzel yazarmışız.

norton dedi ki...

Isi,o isin ehilleri,uzmanları yapmadıgı sürece bu acıklamalar kacınılmazdır.Bunlar fanatizm kokan,provoke edici,karsı tarafa cevap hakkı doguran,taraftara yaranmak maksadıyla yapılan sevimsiz acıklamalar.Tumer defterini tekrar tekrar acmanın kime ne yararı var?Hurma'ya itham edilen soylemler dogru olabilir;fakat uslup yanlıs.Bunlar,benim hıncımı yatıstırabilir,bana sirin gozukebilir;ancak Besiktas'ın imajını asagılara ceker.Suni gündem yaratır,basının ekmegine yag sürer,Besiktas'ın esas hedeflere odaklanması noktasında sapmalar yasatabilir.

Bütün klüplere halkla iliskiler(pr) uzmanı kesinlikle gerekli,bunlar klübün basınla olan iliskisini düzenlemeli,fevri hareketlere mahal vermemelidir.Gerektiginde sosyal projelerde yer almalı,klübün marka degerini arttırmalı,pazarlama birimiyle koordineli tanıtım,iletisim faaliyetleri yürütülmeli.Biz kurumsal klüp olduk,anonim sirketiz demekle olmuyor bu isler.

aamet jr. dedi ki...

Mevcut yönetim taraftar gibi düşünüp taraftar gibi davrandığını yine yeni yeniden gözümüze sokmuştur.

Benim de en çok kafaya taktığım yer köle ticareti, Hurma meselesi değil de aslında transfer gündeminde yoktu menajer dedi diye aldık demeleri. Hey allahım ya..

Bence içerik olarak gayet güzel bir bidiri olmuş.Belki üsluba biraz daha dikkat edebilirlerdi ama beşiktaş'ın amatör ruhunun etkisi ve halk takımı olması sebebiyle üslupta beni rahatsız etmedi.

ati99 dedi ki...

bildiride gecen ucakta kagida besiktas'ta oynamak istiyorum yazmak olayini bilen var mi? nedir ne degildir bu is? bu topuz olayinda, daha once gundeme gelmemisti boyle bir iddia sanirim. ilk defa duydum ben.

Belli ki bu bildiriyi yazan arkadaş, akşam evinde duble rakısına mezesini, rokasını arkadaş ederek fena bir halet-i ruhiye içinde döktürmüş. Tribün yanımın gururunu belki biraz okşayabilir ancak bir Beşiktaşlı olarak böylesine "ucuz" bir bildiriyi sindirmek imkansız. Topuz hadisesinde, Demirören ve yönetiminde çok suç bulmuyorken, sağolsunlar bir anda bir çuval inciri bok edebilen bir yapıya sahip yönetimimiz var.

yuki the zorba dedi ki...

@ati99
Geçen sene bir Beşiktaş uçağında Mehmet Topuz da seyahat ediyor, o sırada ya basından birisiyle, ya da futbolcu arkadaşlarından birisiyle şakalaşırken böyle bir geyik yapıyor. Tabii takım uçaklarındaki ortamları tahmin edersiniz; bütün basın falan orda hemen haber yapanlar oldu ama Fener medyasının arasında kayboldu tabii...

yuki the zorba dedi ki...

@beautiful freak
Ben hasta Beşiktaşlı bir YMM tanıdığım aracılığıyla kendi adım ve soyadımı içerecek şekilde dilekçemi yolladım. Yarın öbürgün gazeteler rating'e sıkışırlarsa muhtemelen benim adımı da içerecek şekilde bu konu gündeme gelebilir :)

Kayserispor'da yönetici olan arkadaşıma konudan bahsettim. Kendilerine çok güveniyorlar. Bunun temeli de malum, devlet yapısının en tepesine kadar dayanıyor. Ancak ve ancak bu konuda kamuoyu baskısı yaratılırsa ceza alırlar. Artık transfer sonlandığına göre, muhtemelen kamuoyu da yaratılamayacaktır.

Tek dayanağımız bu dilekçenin verileceği Maliye Müfettişinin bu işi iyi denetmenlere vermesi ve onların da yılmaması... Mevcut yapıda zor ama olmayacak şey değil...

Yorum Gönder

Ara