.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

7 Haziran 2009 Pazar

Lig Uzun Bir Maraton, Şampiyonluk Bir Dakika

Fotoğraf Ankara-Tunalı'daki şampiyonluk kutlamalarından. Şu elinde ilk kez meşale tutan delikanlı da ben oluyorum; zorla tutuşturdular işte, yoksa biz bildiğimizden mi oynuyoruz sanki?.. Ne güzel birşeydir şu şampiyonluk gecesi ancak o değil de, şampiyon olalım bu sene uçalım göklere dedik o kadar, bir hafta bile sürmedi yahu!? Tüketim toplumu dedikleri bu olsa gerek, yedik koca şampiyonluğu haftasında. Hasret altı sene sürer, kavuşmak bir dakika; gündem değişti, bizim topçular şu an nerede kimsenin haberi yok, bir şampiyonluk galası dahi yapılmadı ve tek derdimiz gelecek senenin takımı oldu. Evet, gelecek sene önemli ancak önemli olmasının nedeni şampiyon olmaksa, önce bir şu şampiyonluğa güzelce sevinmek, şampiyonlukta payı olan kişilere payelerini yeterince vermek önemli. Medya malum zaten, pek bir beklenti içinde olmamak gerekli, ki hiçbir zaman Beşiktaş'ın ön sayfalara çıkması gibi bir isteğim olmadı, ancak isterim ki Beşiktaşlılar şu şampiyonluğun coşkusunu yeni sezon başlangıcına kadar diri tutsunlar, balkonda bayrakları, üzerlerinde formaları ile arz-ı endam eylesinler. Şampiyonlukta emeği geçenlerin taraftar haricinde tamamı aşağıdaki posterde. Futbolcular, teknik ekip, yönetim, başkan ve malzemecisinden-masörüne herkes. (bu kalıbı kullanmadan edemedim) Tekrar teşekkürler, ancak sen Holosko. Şampiyonluk posterinde nereye bakıyorsun be öyle?

10 Yorum:

10 tespit:

1. Sag tarafta kalan yoneticiler daha bir samimi gozukuyorlar. Ellerini futbolcularin omzuna koymuslar, onlara arka cikmislar. Sol taraftakilerin oyle bir derdi yok.

2. Holosko "Lan gene kalkti bu ama hatun da yeni dogurdu, Tayfur Hoca sap falan diyordu bir sorusturayim ben bunu" diye dusunmekte.

3. Alttan ikinci sirada en sagdaki abimizin "Gene mi osurdun be adam?" bakisi da cok basarili.

4. Levent Erdogan yine gulmuyor, yine gulmuyor.

5. Sol taraf defansifken sag taraf direkt hucumcu olmus. Sol taraf sag tarafi yener.

6. Herkes siyah-beyaz kravat takmisken, lacivert rengi tercih etmis Demiroren'in 3 sagindaki yoneticiyi kiniyorum.

7. Kafasi en rahat, en genis adamlar Ugur ile Yusuf.

8. Serdar Ozkan zirt pirt imaj degistiriyor; bu bir rahatsizlik, buhran emaresidir.

9. Serdar Kurtulus ile tercuman arasinda kalan abi direkt ezilmis, adamin hacmi yariya inmis.

10. Erkut Senturk nereden cikti yahu?

Saygilar.

Adsız dedi ki...

Çok önemli bir noktaya temas etmişsin bir Mehmet Topuz mevzusu tüm gündemi unutturdu ama tabii ki biz astık bayrakları camlara balkonları başımız dik geziyoruz gururla.
Ha bir de Süper Kupa'da Feneri bir kez daha yenip galibiyet sayısını eşitlemek lazım tekrardan, benim için şampiyonluk kadar önemli, o yüzden iple çekiyorum 2 ay sonrasını...

Sertug Ozgur dedi ki...

+demirören'in depresif ve masum yüz ifadesi burda da eksik olmamış.

Stan Van Gundy dedi ki...

Levent Bey'e laf atmayi birakin artik lütfen. Adamin yuzu bu sekilde. Bir problemi var yada Allah bu sekilde yaratmis. Belki de gülemiyor, gulunce cirkin oldugunu falan dusunuyordur, kompleks yapmistir.

Yeter gerçekten cılkını çıkardınız.

molosztash dedi ki...

Şampiyonluk posteriyle ilgili en büyük ironilerden biri de bu sezon sadece 1 lig maçında giyilen çubuklu formalarla çektirilmiş olmasıdır. Tezahürata, postere gelince çubuklu, maça gelince beyaz, oh ne ala...

@Stan Van Gundy

Benim Levent Erdogan'a takintim surada baslamistir. Kendisi Ertunc Bey'in aciklamasi uzerine "Yalan atiyorlar, stad yikilacak, kombine satmak icin boyle yapiyorlar" demistir. Stad da yikilmamistir.

O aciklamasindan sonra Levent Bey agizyla kus tutsa bana yaranamaz. Sebebi de gayet aciktir.

Ki Levent Bey'in vukuati bununla da sinirli degildir. Kendisinin aciklamalari cogunlukla bir "ic mihrak" imaji vermektedir.

Keske utandirsa kendisi beni. Olmadi ama henuz boyle bir durum.

voodoo girl dedi ki...

bugün şöyle bir şey duydum çarşı ankara grubu gençlerbirliği tesislerinin içindeki avenue adlı mekanda bu cuma bir kutlama organizasyonu yapıyor, alen gelecekmiş, futbolculardan yusuf ve şu an netleşmemiş bir isim daha gelecekmiş, yıldırım demirören de bekleniyormuş, sınırsız içki ve yanında zımbırtılar 60 tl fiyat veriyorlar. var mıdır ankaralılardan katılmayı düşünen?

Stan Van Gundy dedi ki...

@Shelbyl

Bir taraftar olarak bu şekilde bir şikayet dilekçesi birakma hakkiniz var kulube. Birakin degerlendirilsin.

"Bu açıklamalar beni rahatsiz etmiştir bir taraftar olarak. Umarim ilk kongrede Levent Erdoğan ile yollarınızı ayırırsınız, bir Beşiktaş taraftari olarak mutlu olacagim" yazar, üstüne de bu dilekçeye adresime cevap gonderilmisini istiyorum notunu ileştirirseniz belki de "Dilekçeniz değerlendirilmeye alınmıştır" ibaresi dışında başka cevaplar da alabilirsiniz.

repLanigre dedi ki...

nobre de çok haşin bakmiş ya ehueh

repLanigre dedi ki...

3.kalecimiz kimdir bu arada?

Yorum Gönder

Ara