.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Haziran 2009 Perşembe

Kombine

Kulüpten yapılan açıklama metni;

15 Haziran 2009 ile 27 Haziran 2009 tarihi mesai bitimine kadar eski kombine kart sahiplerine eski yerlerini almak üzere öncelik tanınacaktır.

Taraftarlarımız kombine kartlarını tüm kredi kartlarına 5 taksit ile satın alabileceklerdir.

Ayrıca Vakıfbank Taraftar Kredi Kartı sahiplarimize Vakıfbank tarafından özel olarak +3 taksit imkanı sağlanacaktır.

Kombine kart satışları; BJK İnönü Stadyumu altında yer alan Kombine Kart Satış Merkezi'nden, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nden ve www.biletix.com internet sitesinden yapılacaktır.

Kombine Kart Satış Merkezimiz Pazar günü hariç haftanın 6 günü 10:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Divan Kurulu Üyelerimiz'e % 15 indirim uygulanacaktır ve her bir Divan Kurulu Üyemiz indirimli olarak 1 adet kombine kart satın alabilecektir.

2009 – 2010 Sezonu Kombine Kart fiyatları aşağıdaki gibidir:

VIP ÜST D 6.900 TL NUMARALI ORTA 2.500 TL
VIP ÜST B&E 4.850 TL NUMARALI KENAR 1.900 TL
VIP ÜST A&F 3.500 TL KAPALI ÜST 1.400 TL
VIP ALT A&F 2.500 TL KAPALI ALT 1.150 TL
VIP ALT B&E 3.100 TL YENİ AÇIK 600 TL
VIP ALT C&D 3.500 TL ESKİ AÇIK 500 TL

Beşiktaş ve Vakıfbank'tan taraftarlarımıza büyük hizmet;

2009 yılı ile birlikte başta tasarımı olmak üzere büyük değişime giren Vakıfbank Taraftar Kredi Kartımız ile birlikte bir ilke daha imza atıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kombine kartlarımız tüm kredi kartlarına 5 taksit olarak satılmakta. Ancak Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kredi Kartı sahipleri kombine kartlarını bu kredi kartları ile aldıkları taktirde +3 taksit imkanına kavuşacaklardır. Böylelikle taraftarlarımız 2009-2010 sezonu kombine kartlarına 8 taksit imkanı ile sahip olacaklardır.

İstanbul'da oturan EkşiBeşiktaş üyeleri olarak beraber kapalı kombinesi alma fikri vardı. Konuyla ilgili paylaşmamız gereken bir şey varsa paylaşalım, sonra da kombinelerimizi alalım...

19 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

fiyatlar nasıl? iyi galiba

Pamukk dedi ki...

geçen sene uefa varken gelen zamla kıyaslanırsa bu sene cl var, gayet makul geldi bana. 5taksit diyorlar ama ilk taksitte yarısını çekip gerisini 4e bölüyorlar, bu sene de böyle mi acaba:)

MIRAT dedi ki...

ilk ay 2 taksidi birden çekiyorlar. yani kapalı alt üzerinden hesaplarsak:

1.150/5=230

460- ilk ay temmuz
230- ikinci ay ağustos
230- 3. ay eylül
230- 4. ay ekim

şeklinde olacak sanki. vakıfbak'da artı 3 taksit yapıyormuş bu arada.

MIRAT
forzadaki yazıdan mı kopyaladın bunu =?

yuki the zorba dedi ki...

Bu biletler bu stada hala çok pahalı. Yine alıcaz ama bu fiyata kombine mi olur. Numaralı Orta-Kenar'ı mesela bu kadar pahalı yapan şey nedir anlamıyorum ben! Bu ülkede enflasyon yüzde 5'ken, benim maaşıma aldığım zam da enflasyona endeksliyken, iki yılda benim aldığım kombine kart %65 nasıl zamlanır biri bana anlatsın...

ha bir de Jessie ...
Toplu tatile mi çıktınız , aksama var yazılarda ... ? hayrola ... bir mehmet topuz hukuksal süreç beklemedeyim haberiniz ola ... sevgiler ..

MIRAT dedi ki...

t2,

forzadan kopyalamadım kendim yazdım. ama gördüm ordaki yazıyı. daha önce böyle işliyordu sistem.

yuki the zorba dedi ki...

Nerden çıktı bu %65 zam? Ben hemen söyleyeyim. Geçen sene yapılan %50'ye yakın zamdan çıktı. O nereden çıktı, "Olur da stadı yıkarsak, iki kombine vericez Olimpiyat Stadı'na gelenlere" hikayesiyle başladı... E gitmedik Olimpiyata, adam başı 1 kartla kaldık. Kaçan da %50'ye yakın zam oldu.

Bunların hepsi, bonservisine üç yerine on para verilen adamalrın açığını kapatmak için taraftara çıkarılan faturalardır. Taraftar da, kongre de bu yönetim şeklini ibra ettikçe, olan bizim gibi kendi imkanlarıyla şehir şehir, memleket memleket Beşiktaş peşinde koşanlara olur tabii...

yuki the zorba dedi ki...

Bu arada Jessie, evet abi alıcam ben yine mecburen Kapalı'dan... Numaralı yine coşkun fiyatlara çıkmış...

Gökhan dedi ki...

yeni açığa gelen zammın oranı kapalıya göre daha fazla.400 dü geçen sene yeni açık.
babama açıkla kapalı arasında fazla fark kalmamış yap bi babalık demeyi düşünüyorum :)

Adsız dedi ki...

demek ki seneye de İnönü'deyiz...

sanırsam kardeşimle yine yeni açıktaki yerimizi alacağız. 2 kapalı kombinesi beni aşar.

Mırat eyvallah birşey ima etmedim merak etme :)

kapalı alt 1150 güzel fiyattır . yine de pahalı diyenlere hak veriyorum . ama kıçımızı da yırtsak messiyi seyreden ile aynı parayı öderken bile bu kafa egemen oldukça yapacak birşey yok . ayrıca ne inönüymüş be kardeşim , yıkıl yıkıl yıkılmıyor !

Stan Van Gundy dedi ki...

Inonu Stadyumu'yla ilgili pek fazla üstünde düsünmeye gerek yok. Fakat Besiktas JK'nin karar vermesi gereken bir sey var. Atletizim pisti kaldirlacak mi kaldirilmayacak mi? Öncelikle buna karar vermek gerek.
Bence kaldirilsin.

Tamam 19 Mayıs'lar, 23Nisan'lar Inonu'de kutlanamayacak fakat boylece bir futbol stadyumu kazandirilabilecek Besiktas'a.. Sanırım kulup hala Inonu'de kiracı. 30-35 yil falan kaldı kira kontratinin sona ermesine. Yani bu açıdan da bir problem yok.

O halde mimarı açıdan yapılması gerekenleri sıralayalım.

1)Yıkmak?
Kesinlikle yanlış bir düşünce. Bina dışı sabit tutularak içeride sahayi dondurme şansınız var, koşu pisti nedeniyle. Ve bu dondurme yapilirsa, pisti kaldirmak koşuluyla toplamda 39-41.000 koltuk sayisina sahip olabilirsiniz.

2)Modern gorunum?
Once kapalı ve numarali'nin yerleri acilen değiştirilmeli. Boylece kapali tarafi bina dışından sabit tutularak localarla, restoran ve dükkanlar(spor salonu, tekstil mağazalari vs gibi) desteklenerek öngörülen kapasite düşürülmesine rağmen kazanç arttırılarak daha elit bir gorunum kazandirilabilir. Böylece kapali alt one indirilerek kalkan piste yerlestirilecek koltuklarla kapasite dengede tutulacaktir.

Numarali tribun arkaya dogru genisletilerek yol kenarindan ve tribun altindan cikislarla yaklasik 10-12 metrelik destek saglaniyor.. Böylece tribun kapasitesi artarken modern tavani ve koltuk yerleştirme planinin kaydirilmasiyla 5000 kişilik bir alan açılıyor. Numaralinin aşağıya doğru genişlemesiyle de 2000 kişilik kapasite daha ekleniyor..

Daha çok şey var çözüm için..

Fakat bir mimar olarak kafamda çözemediğim tek şey var. Çünkü devletin, belediyenin ve valiliğin buna verecegi destek çok önemli bu noktada. Deniz tarafina doğru genişletmeye izin verilip verilmemesi çok onemli.. Verilmese bile sahanın pozisyonunu merkezden zıt kutuplara dondurup taşıyarak eski açık tribünlerin tamirati ve modern gorunume kavuşması sağlanabilir.

Extra bir çözüm olarak da o alandaki yolun kapatilip tribünleri o alana doğru kaydirip yolu da tüp geçitle varsa deniz altina indirmek. Böylece tarihi dokuya zarar vermemiş oluyorsunuz. Fakat çok pahali bir sistem.

3)Süre?
Benim size anlattigim sistemin oturup stad yıkılmadan zamanla çözüme kavuşturulmasi çok kolay. Zira 1 aylık şubat tatili ve 3 aylık yaz donemi gibi dolu dolu bir çalışma süreniz var..

Bu da demektir ki ortalama 19-23.000 kapasiteyle 4 yıl geçirmek. Fakat sonrasinda 39-41.000 + 2-5.000 = Max 46.000 kişilik bir stadyuma sahip olabiliriz. Bakın bunlari sadece oturma plani olarak düşünün. Boğaz manzarali restorani ve spor merkezi, çeşitli mağazalarla desteklendiğinde Beşiktaş bütün borçlarından da kurtulur.

Ama Allah'in akil fikir vermesi gerek.

taksim dedi ki...

@Stan,

Ya dalga geçiyorsun, ya da yıllardır mabede uğramadın ..

Stan bu yazıyı 2002-2003'te falan mı yazdın??

Güzel de yazmışsın da.. emeğine yazık.

Bu vakıfbank kartı kaç taksit yapıyor?

Gökhan dedi ki...

@ bobo
8 taksit olması lazım

Ousan dedi ki...

Kapalı hayalimiz yine yalan oldu desenize,yeni açıkta devam maalesef.

Yorum Gönder

Ara