.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Haziran 2009 Salı

Gordon Schildenfeld Gönderildi

Geçtiğimiz yıl topu oyuna sokan stoper ihtiyacımız! nedeniyle transfer ettiğimiz Gordon Schildenfeld'le resmi olarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bonservisinin verilip gönderildiği şeklinde bir haber var. Detayları açıklandığında yazarız. Önce geçen sene aldıklarını yollayacaksın ki, seneye yine bu dönem göndereceklerini alabilesin...

8 Yorum:

zubi dedi ki...

acayip bi olumsuzluk var bu aralar blogda. olumlu bakmak için de hiç bi neden yok zaten. allah sonumuzu hayır etsin. ne güzel şurdan bu kadar gelir burdan bu kadar gelir diyerek hesaplar, transferler yapıyoduk ama şampiyonluk unutturmuş bize bazı şeyleri.

oof of!

mehmetozy dedi ki...

mustafa denizli nin çıkıp gönderilecekler, yapılacak transferler, takviye istediği mevkiler hakkında açıklama yapması gerekir bu aralar. camiada umutsuzluk havası var. çıkıp konuşsun yine bizi umutlandırsın içimizi rahatlatsın. ne zaman ipler demirörenin eline geçiyor başarısızlıklar ortaya çıkıyor medya üzerimize geliyor vs..
doya doya şampiyonluğumuzu yaşayamıyoruz.

ben umutsuz değilim açıkçası, mustafa denizli'ye güvenim transfer konusunda sonsuz. emin olun, hiç olmadı gider adı bilinmedik iki almancı alır gelir yine takıma adapte eder. ama benim anlamadığım daha 15 gün öncesinin şampiyonluğuna sevinceğine, 1 yıl sonrasının kaçan şampiyonluğuna hayıflanan arkadaşlar. yahu durun biraz be, transfer sezonu daha yeni açıldı, lig 5.si fenerbahçe ile Beşiktaş'ın aynı hızla transfer yapması beklenemezdi zaten, adamlar korku cumhuriyeti kurmaya çalışırken, siz de korkarak buna iştirak ediyosunuz.

beş dakikada Beşiktaş, beş dakikada değişir bütün işler.

mehmetozy dedi ki...

basında inanılmaz bir şekilde baskı var başkana. (onlara göre) topuz mağlubiyetini affettirmek için büyük bir yıldız alma peşindeymişte bilmem ne. işte ben de bundan korkuyorum. demirören buradan aldığı gazla 30 küsür yaşında sırf ismi duyulmuş diye bir transfer yapacak denizli ye sormadan.. sonra akibeti gordon dan farklı olmayacak.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ayrıca fenerbahçe geleneksel transfer politikasına tekrardan geri dönmüştür. Her sene transfer şampiyonu olup nal topladığı dönemleri unutmayalım. Gs de hoca dışında önemli bi transfer yapmadı. Biraz sakin olalım hakkaten. Bu oyuna gelmeyelim. Ben Mustafa Hoca'nın çok iyi oyuncular bulacağından çok Demirörenin aceleci ve gaz transferleri engelleyeceğini hatta engellediğini düşünüyorum. Bir şekilde Nihat fazla paralar verilerek transer edilirdi bence ki benim görüşüm Mustafa Denizli engellemiştir bunu.

habua_bakhala dedi ki...

bence de çok fazla panik halinde olduğumuzu düşünüyorum taraftar bazında. Mustafa Denizliye güvenim tam ve kesinlikle güzel transferler olacağını düşünüyorum. ayrıca Mustafa Denizlinin gurbetçi oyuncu manyaklığını göz önüne alırsak 2-3 tane gurbetçi alacağımızı düşünüyorum.

bi okudum da yazımı amma çok düşünüyormuşum.

Gökhan dedi ki...

çok panik halinde olduğumuz doğrudur fakat geçmişte yapılan hataları düşününce de nasıl panik yapmayalım diye düşünüyorum.
Önümüzdeki sezon hazır cl'den 15 milyon euro da gelmişken iyi bir stratejiyle bence 2-3 yıl içinde çok büyük bir atılım yapma şansımız var ama henüz yapılan hiç bir şey yok.

Azwraith dedi ki...

NTV spor Beşiktaş'a Schildenfeld şoku diye başlık atmıştı dün, çözülmüş mü yani? Kaynak?

Yorum Gönder

Ara