.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Haziran 2009 Salı

Erman Kılıç da Sivasspor'da

Kezman'ın yaptığı aşırtma vuruşta şampiyonluğu kaybettiğimizi düşünenler var, hayır! Beşiktaş şampiyonluğu dün, bugün ve yarın kaybediyor. Sadece ortaya çıkışı o tarihte oluyor... Sivasspor Erman Kılıç karşılığında Herve Tum, Kanfory Silla ve bir miktar para verecek. Erman karşılığında verilenlere bakarsanız ciddi bir meblağ. Tum, Türkiye liginde her zaman iş yapacak oyunculardan biriydi. Hele bu seneki Sivasspor'da önemli işler yapmıştı. Aynı şekilde Kanfory Silla da lig ortalamasının üzerindeki oyunculardan biriydi. Ne diyelim, hayırlı olsun...

14 Yorum:

delgado dedi ki...

ahaha tum'u vermişler lan. ne kadar para verdiler üstüne acaba, adamlar daha 2 sezon önce aldı 3 milyon euro'ya.

hem boşver, biz de 2.liglerden falan bulamaz mıyız böyle bi serseri mayın? bulamayız evet.

Pamukk dedi ki...

alt yapıdaki yerlilere kalıcak umudumuz bu gidişle

serdar özkan bomba gibi başlicak sezona
dermişim :)

Sertug Ozgur dedi ki...

Bana göre Sivas eğer verdiği para fazla değilse iyi iş yapmış. Tum geçen sene takıma katkı yapsa da yokluğu çok aranacak bir oyuncu değil. Ha zamanında 3 milyon vermişse o zaman yapılan hata, belki de takıma katkı yaptığı için hata sayılmaz da, ama dediğim gibi bana göre vasat bir oyuncu. Keza Sylla da. Ayrıca yabancı transferi için 2tane kontenjan boşaltmış.

asist time dedi ki...

Olof Melberg Panathiniakos a gitmiş tam bizim adamımızdı

SİVAS DA GELİYOR , SERVETİ SATAN G.SARAY DA SALDIRACAK . TRabzon zaten akıllandı . fener türk oyuncu bırakmadı .... ve beşiktaşşş ... helal be yine her zamanki gibi sıçtı ağzımıza ...

asist time dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
asist time dedi ki...

bu arada Giovanni Dos Santos Galatsaray'ın resmi sitesinden duyuruldugu gibi kaldırılmıs.

http://img268.imageshack.us/img268/3546/dossantos.jpg

Demek ki Topuz olayı gundemi fazla mesgul edince Rijkaard olayı gibi arada kaynamasın diye biraz ortamın sakinleşmesini bekliyorlar.

Sertug Ozgur dedi ki...

Way anasını elalem ne transferler yapıyo be.. Sitemim şu ana kadar suskun kalmak değil alınacak adamların kartondan yıldız olma endişesi.

okka dedi ki...

giden gidene bizimkiler hala tatil yapsın şurda burda.
ikinci bir şamp ligi sıfır çekme vakası ile karşı karşıya gelmek üzereyiz...

pclion dedi ki...

İsmail Arslan, o tamamen şaka amaçlı benim bir arkadaşımın hazırladığı giriş resmidir. Resmi sitenin neredeyse aynısı olmuş, o ayrı. :)

Jessie, bir noktayı düzelteyim, Sivasspor bu transferde parayı alan taraf, veren değil. Tum+Sylla'yı verdiler, karşılığında Erman ve para alıyorlar. İki taraf için de olumlu bir takas olduğunu düşünüyorum ama Erman'ın Beşiktaş'a gelmesini bekliyordum ben de senin gibi. Şaşırdım, Sivasspor iyi iş kotarmış...

asist time dedi ki...

@ pclion

harika olmus arkadasının ellerine saglık :). Bi arkadas mesaj olarak yollamıştı demek ki Rijkaard transferi ve Haldun Ustunel'in yonetimsel basarısından sonra bu tur haberler bile insana hiç acaba dedirttirmiyor.

BU TÜR HABERLERE ACABA DEDİRTMEYECEK YÖNETİCİ İSTİYORUM , BOLTONA OTOBÜS KALDIRACAK OLANLARDAN DEGİL !

tai dedi ki...

kamanan geldiğinden beri tum farazi kalıyordu sivassporda. dolayısıyla erman kılıç son derece güzel bir transfer sivas için.

asist time dedi ki...

Belki de transfer yapamayımışımızın nedeni bahsedildiği gibi gercekten de anadolu takımlarına borclardandır.

Mesela ilgilendiğimiz oyunculardan Sezer Ozturk, Manisa'dan Holosko veya Ugur'un paraları daha odenmemişse transfere yanaşmıyor olabilirler.

Aynı şekilde Antep Başkanı Ibrahim Kızıl her ne kadar başkanımızın yakın arkadası da olsa onun da hesap verdiği bir yonetim kurulu var Ekrem Dag'ı sanırım 2 milyon ytl ye almıştık belki de o para hala yatmamıştır.

Bursaspor'da bilkeza Yusuf olayından dolayı aynı yolu izliyor olabilir.

Su ana kadar ismi gecen Erhan Guven'i de anca takasla o da Aydın gibi bir yetenegi vererek aldık. Belki de gecmiş transfer Hakan Arıkan'dan kalan parayı Aydın takası ile kapattılar.

Kim bilebilir ki cunku bu kadar surec gecmesine ragmen hala yerli sıkıntımızı giderebilmiş degiliz.

Yorum Gönder

Ara