.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Haziran 2009 Cuma

Erhan Güven Beşiktaş'ta (mı?)

Artık her transfere temkinli yaklaşmak lazım; fakat Ntvspor'un haberine göre Aydın Karabulut ile takas olunacakmış. Tabii Aydın Ankaraspor'a gider mi, gitmezse Beşiktaş'a "En sorunlu transfer halleden kulüp" Oscar'ı verilir mi, orasını bilemem. Orhan Şam, El Saka, Abdurrahman falan derken Erhan'ı almışız, hayırlı olsun. Söylenilene göre kendisi ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış. Bu da Jessie'nin "Topuz sağ bek mi oynayacak?" endişesini giderici bir hamle olmuş olsun. Erhan Güven kimdir? 183 cm boyunda, 75 kilo ağırlığında olan Erhan, 2003-04 ve 2007-08 sezonları arasında Gençlerbirliği'nde oynamış, geçen sene Ankaraspor'a transfer olmuştur. 34 lig maçının 33'ünde forma giymiştir. Kendisi 2005 yılında "Geniş Tabanlı Milli Takım" olarak adlandırılan A2 milli takımına çağrılmıştır. Edit: Bu mesaj kendini birkaç gün içinde imha edebilir, bu satırların sahibi hiçbir mesuliyet kabul etmez.

19 Yorum:

Alper dedi ki...

Ankarasporu yoğun biçimde takip ettiğim üç senenin akabinde söyleyebilirim ki, Erhan Güven on numara bir oyuncudur, kişiliği olsun top tekniği pas kalitesi olsun takım oyunu olsun uyum sağlama olsun her şeyiyle müthiştir. Ayrıca yakışıklı olması da cabası :)

asist time dedi ki...

ankara ile o kadar mac yaptık hiçbirinde de dikkatimi cekmedi. Bayagı istikrarlı bir oyuncuymus.

Mustafa Denizli'nin listesinin en ust sıralarında olduguna gore Mustafa Denizli'nin beklentileri olan bir oyuncu.

Bu transfer ile beraber "Serdar Kurtulus'un " akıbeti de yolcu olacak gibi.

okka dedi ki...

artık her transfer haberinin sonuna soru eki koymak farz oldu. =)

T. Egemen Gul dedi ki...

Volkan Şen'i almışlar. Çok sinirliyim şu an.

asist time dedi ki...

Bir de Erhan transferi ile beraber;

Sağ bek; Erhan - Ekrem

Sol bek; Yabancı veya yerli - Ibrahim


bu da demek oluyor ki artık Toraman'ı sağ bekte izleyemiycez.

Orta ikili rotasyonunda da Sivok'un varlığını da dusunursek Toraman-Sivok ve yedekte de Gokhan Zan ile beraber yine aynı 3 lu rotasyon ile sezona başlıyacagımızın işaretidir.

Gokhan ve Toramanın (artık sağ bek rotasyonunda olmayacagından ) stoper rotasyonunda olması Zapo'nun gelecek sezon da bench de cakılı kalacagı gozukmekte. Bu nedenle Zapo'nun kalması da pek bir anlam ifade etmiyor gibi.

Sertug Ozgur dedi ki...

volkan şen? sıranı lugano volkan ve barnettaya gelmesinden korkuyorum eğer doğruysa..

T. Egemen Gul dedi ki...

Erhan Güven kim yaaa!?!
Aydın gibi bir adamı da kaybettik ya helal olsun bize.. Aydin'i ver 27 yasinda adam al.. Offffff.. offfffffff!

T. Egemen Gul dedi ki...

Hayir be abi. Volkan Şen'i Fener almış. Ben Fener'e gitmesine uyuz oldum.

Sertug Ozgur dedi ki...

@ismail arslan

dün mehmet topuz transfer haberinde şevkle paso kadro kurmuştuk, valla artık ne kadro kuracak istek bıraktılar ne de başka bişey.

Sertug Ozgur dedi ki...

volkan şen belliydi ya. zaten dünkü transfer yenilgisinden sonra 3-4 gün içinde fener alır diyodum. Belki de mehmet topuzu oynatamıyacağına inanmalarının bi habercisidir bu.

asist time dedi ki...

@ lakerda

bence oyle dusunme bu tur transfer hamleleri; Turkiye'nin en iyi ekonomik yapısına sahip bir takım oyuncunun bonservisini alıyor ve oyuncu besiktas dan baska takımdan oynamam diyor hele ki bu oyuncu turkiye liginde transfer olacagı bir takımı direk seviye yukseltecek kaliteda, bir fener tarafından dusunsenize ne kadar sinir bozucu bir durum.

Bu transfer sonuclandıgında hem prestij acısından cok buyuk deger kazanıcaz hem de takımın kalitesi daha cok artacaktır.

delgado dedi ki...

erhan fena adam değil, genç uğur demirkol sol bekte o sağ bekte erhan iyi oynuyorlardı 1.yarı. erhan son maçlarda ediz'in partneri oldu sanırım, stoper oynadı.

AQ-47 dedi ki...

Erhan'ın bize golü vardı sanki???? Bu arada sürekli altyazı geçiyor Volkan Şen'i bırakmayacağız diye...

istikrarlı ayrıca çakma sağbek de değil bence akıllı bir transfer hamlesi.
adımız caner'le anılıyor bu durumda volkan şen bizim için gereksiz bir transfer olurdu fener aldıysa kendileri için hayırlı olsun.
bazıları kedi ciğer ilişkisi diye düşünebilir ama ben caner'i volkan'a tercih ederim şahsen inşallah caner işi olur.

AQ-47 dedi ki...

Caner transferi süper olur, kaliteli yerli iskeleti oluşturmaya başlarız böylece, bir de şu Delgado'nun yerine Hagi gibi bir adam olsa...

asist time dedi ki...

Yukarıda da belirttim Erhan transferi ile beraber gozuktu ki Serdar Kurtulus bir takıma takasda gidecek gibi duruyor bakalım bu transfer donemi cok hareketli gececek gibi.

Sertug Ozgur dedi ki...

erhan sanırım denizlinin bildiği bir isim ve onun talebiyle alınmıştır, valla hiç dikkatimi çekmemişti oyunuyla. Ismail arslan'ın dediği gibi serdar kurtuluş takas için göz kırpıyor bu durumda.

Volkan şen'i de fener aldıysa hayırlı olsun. Yetenekli bir oyuncu ama istikrarsız, ilerde ne eder ne yapar muamma bir isim, biraz daha oynayıp kendini kanıtlaması gerekirdi.

MyT dedi ki...

Erhan'ı beğenirim TSL'nin kalburüstü topçularındandır. Beşiktaşımıza hayırlı olsun. Bu arada, profesyonel futbolcudur, tuttuğu takım ne derece önemlidir tartışılır fakat Erhan'ın galatasaray'lı olduğunu söyleyenler var. Haberiniz olsun...

BLueMooN dedi ki...

erhan güven neymiş ya :))) ulan ne adamsınız.

Yorum Gönder

Ara