.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Haziran 2009 Cuma

Çirkin Nedir?

Hayır yazmayayım, artık kanıksadık diyorum; ama birader, her gün ben acayip şeyler görmek zorunda da değilim yahu. Çifte standart da bir yere kadar.
Fener için çirkin iddialar. Şu haberi okuyunca aklınızda ne çağrışıyor bir düşünün. Çirkin iddia, sanki "asılsız, yersiz, adice iddia" demek değil mi? Yamuluyorsam düzeltin.
Peki iddia ne? Roberto Carlos Fenerbahçe'den ayrılabilirmiş, ayrılma sebebi de "maaşının ödenmesinde gecikmeler olması" imiş. Çirkin iddia bu. Haberi merak eden buradan okusun.
Acaba diyorum Milliyet Gazetesi şunu mu demek istedi; "Fenerbahçe Kulübü, kendisine yakışmayan çirkinlikte bir davranışta bulunmuş, çirkin olan iddiayı yapan değil, hakkında iddiada bulunulan". İşte o noktada aklıma, Beşiktaş'ın çeşitli branşlarda ödemeleri geciktirmesi üzerine yapılan haberler geliyor. Açlıktan bayılan hentbolcüler, takımdan kaçan basketbolcuların lanse edilişi düşüyor aklıma. "Şüphe edilmeyecek şekilde doğru" olarak yazılan haberler bunlar.
Fenerbahçe Quasimodo gibi, çirkinse de asil. Biz ise bildiğim Odysseus peşinde koşan Tepegöz (Cyclops)'üz.
Şu haberin Milliyet'in günün en önemli 7 haberini verdiği flash box'larda, şu şekilde sunulması bana batıyor arkadaşım. Battıkça da yazmaya devam ediyorum aptal olduğumdan.

6 Yorum:

mehmetozy dedi ki...

luganonun ülkesindeki radyo kanalına aziz yıldırım hakkında yaptığı açıklamaları da ne hikmetse gündemi fazla meşgul etmedi, bikaç gün sonra unutuldu gitti.

birkan dedi ki...

Olabilir bu bir taktiktir performansından memnun kalınmayan oyuncuya Türkiyede böyle yaparlar.
O da zaten anlamış gitmek istiyor.
Cebinde 10 lira olan adam 2 liralık gereksiz harcama yaparsa çok konuşulmayabilir ama cebinde 5 lira olan adam 3 liralısını israf ederse bu eleştirilir bahsettiğin olaya böyle bakmak lazım.

Stan Van Gundy dedi ki...

Milliyet okuman senin hatan Shelbyl :))

Stan Van Gundy dedi ki...

"Milliyet okuyan Shelbyl için çirkin iddialar"

Şimdi bu cumlede Shelbyl'i aklayip iddiayi ortaya atani yerin dibine mi sokuyoruz? Hadi canım oradan... Olur mu oyle sey.. Koskoca Milliyet yapar mi oyle sey.. Olsa olsa kedidir o..

theotheo dedi ki...

aynı gazetelerin beşiktaş karşıtı haberlerini getirip burada sergiliyorsunuz ama? bu ne yaman çelişkidir?

ati99 dedi ki...

milliyet'in besiktas muhabiri serdar sarıdag'dır. bu yuzden milliyet'ın besiktas'taki odemelerle yaptıgı haberlerde kullandıgı dil ile, fenerbahce'nin odemeleriyle ilgili haberlerde kullandgı dil farklıdır. cok onemsememek gerek.

Yorum Gönder

Ara