.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Haziran 2009 Cuma

Black or White

Ortaokulda deli gibi dinlerdik. Teneffüste tuvaletin ıslak zeminin kayganlığından istifade moonwalk denerdik. Hazırlık sınıfı günleri. İngilizceyle ve karşı cinsle ilk aşinalıklar... Hemen arzu ettiğin mesafeyi katedemiyorsun ikisinde de. Yaza doğru okulcana Alanya'ya gitmiştik. O vakit Michael abimizin They don't care about us'ı patlamış. Otobüste silme bu çalıyor. Eşlik ediyoruz hep bir ağızdan nakarat kısmında: "Everybody says that, dinomino kerebautas". Şimdi yıllar sonra yeniden dinleyince eski gramer hatalarını düzeltiyorum o eski güzel günlerden kalma. Hoşuna gider miydi bilmem, ama seni siyah halinle hatırlayacağım. Elveda Kral...

6 Yorum:

Allah günahlarını affetsin, Black or White! Kral öldü... Mübarek kandil gecesinde hemde...

öne eğilme hareketini yapıcam diye az yere yapışmamıştım. hala efekt olmadığına ve o hareketi yapabildiğine inanırım :)) ilk aldığım albumde o'nunkiydi.

tathar dedi ki...

kendisinin büyük bir hayranı değildim ama hayatımda çok önemli bir yeri vardır merak edenleri sözlüğe alayım; #16394469

ery dedi ki...

..ah be michael'ım be...hani evinde özel bi dondurucu alet vardı, oraya girip 30 yaş gençleşiyodun...?? (çocukluk dönemi sanrıları)

..bi dönem daha kapandı.. başımız sağolsun...

okka dedi ki...

king of pop yok artık.onun gibisi gelmez bir daha tam bir efsane

jeankier dedi ki...

Gerçek Beşiktaş' lı.. Hayatının yarısını SİYAH diğer yarısını BEYAZ olarak geçirmiş müstesna insan Michael Jackson' a Allah' tan rahmet diliyoruz..

Yorum Gönder

Ara