.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Haziran 2009 Pazartesi

Bel Altından Argümanlar Oteli

Mehmet Topuz'un tuttuğu takım kadar başımıza ve başınıza taş düşsün.

14 Yorum:

Bu adamı bide en objektif yorumcu diye pompalıyorlar ya ona yanarım
futboldan da anlasa gam yemiycem

Adsız dedi ki...

not defteri programında Beşiktaş şampiyon olduğu halde son hafta feneri haftanın takımı yapmıştı, cisse'nin holoskoya verdiği pası es geçip guiza'nın asistini seçmişti hep alttan alttan fenere oynuyor, iyi yorumcu ama yanlı...

Adsız dedi ki...

bu arada hakkaten de yakışmış sarı-kırmızı :)

AQ-47 dedi ki...

Boşverin, Aziz Yıldırım'ın basın temsilcisi...Dün baksanıza başkanım, başkanım...

simplextablosu dedi ki...

Sabri'ye benziyomuş be Rıdvan.
Aynı üçgen.

marpione dedi ki...

shelby tebrik ederim. dünkü programın üzerine cuk oturmuş. ben de hatırlıyorum rıdvan'ın sarıyer'den fenere geçerken bir sürtüşme olduğunu ama bu fotoğrafı ilk defa gördüm. büyük lokma ye büyük konuşma lafı anlam kazandı.

bugün şu ünlü telegol programının çok kısa bir bölümünü izleyebildim. şu ahmet çakar'ın "futbolcu karşı kulubün başkanını arar mı hiç?" serenatı yaptığı kısım çok komikti. hiç aradınız mı başkanları diyor kimseden çıt yok. arada gargamel serhat tanju'yu iteliyor "sen metin aşık falan fıstık" diye ama her olaya atlamasıyla ünlü tanju çolak bile susuyor.

bir de tüpçü gene seviyesizliğini gösterip çakar'la ufaklık mufaklık geyiğine gireceğine biraz zeka gösterip (wit der buna anglosakson) "sen programa ne zaman bikiniyle çıkacaksın" falan diyebilseymiş iyi olacakmış. önce fenerbahçe'ye hakaret etmesi (ezik olduklarını düşünmemiz basın toplantısında söyleyebileceği anlamına gelmiyor), şimdi de bu.

şu transfer olayı resmen geniş açılı bir "türk futbolu kokuşmuşluğu" fotoğrafına dönüştü. bakarsan herkes kendince haklı ama ortada kolektif bir "hak ve hukuk" yok. memleketin durumuna da ayna olsun.

rica: şu telegol programının tamamına link bilen varsa lütfen göndersin. ben aradım ama hep bölük pörçük şeyler buldum.

Stan Van Gundy dedi ki...

Fakat Rıdvan bu transfer esnasinda, belki yaşınız yetmedigi için bilmiyorsunuzdur ama, Galatasaray takimindan aldigi yuklu miktarda parayi iade etmistir ve ben Fener'liyim demiştir.

Rıdvan her ne kadar saçmasapan bir açıklama yapıp olayin gidişatini etkilese de sonunda bir FB'li olarak ben Mehmet Topuz'u takimda gormek istemem demiştir.

* Rıdvan Dilmen bir taraftardir.
* Rıdvan Dilmen bir Fenerlidir.
* Türkiye'deki medya Fenerbahçe ve Galatasaray medyasi olmasina ragmen Fenerbahçe son 15 senelik donemde ağır basmaktadır.
* Dezenfermasyon konusunda Aziz Yildirim'dan buyuk isim yoktur çünkü medyayi çok iyi yönetmektedir.
* Türkiye'de tarafsiz spor gazetesi yada gazetelerin spor sayfalari yoktur. Hepsi ama hepsi taraflidir.

"Fakat Rıdvan bu transfer esnasinda, belki yaşınız yetmedigi için bilmiyorsunuzdur ama, Galatasaray takimindan aldigi yuklu miktarda parayi iade etmistir ve ben Fener'liyim demiştir."

Mehmet Topuz Fener'in verdigi paranin daha azina Besiktas ile anlasinca da "kolpa" olmustur. Ridvan'in beni deli eden ikiyuzlulugu de o noktada baslar.

Bu hadiseyi bir yukaridaki post'ta jessie zaten guzel genellemistir; otesi aylak bakkalliktir.

birkan dedi ki...

Mehmet Topuz Fener'in verdigi paranin daha azina Besiktas ile anlasinca
Bu söylediğine kendin inanıyormusun?

libertyfighter dedi ki...

@birkan
ridvan'in aldigi yuklu parayi iade ettigine ne kadar inaniyorsak o kadar inaniyoruz.

birkan dedi ki...

Rıdvan'ın parayı iç ettiğini kimse söylemiyor ama tuhaf olan sizin Memet'in hiç yanlışı olmadığına inanmanız.Yazdıklarınıza baktım önce zorla götürülüyor kendisine birşey sorulmamış demişsiniz.
Evet taraftarlık inanç meselesidir ama Memet haşa peygamber değil onun her yaptığının doğru olduğunu kabullenmek zorunda değilsiniz.
Bence kalben olmasada hem o hem Beşiktaş daha istekli o yüzden Beşiktaşta olmalı.

@birkan

"Mehmet Topuz Fener'in verdigi paranin daha azina Besiktas ile anlasinca..."

Ben Topuz'un hangi takimi tuttuguna zerre onem vermiyorum post'ta yazdigim cumleyi okuduysan; fakat boyle bir laf ediliyorsa insanlar tarafindan, ya bunu yalanlarsin, ya da kabul edersin. Ama bunu yok saymazsin.

Ya da en azindan bu takim tutma isinin sacma ooldugunu soylersin, sen de buna dair yeni rivayetler ortaya atmazsin.

Bilmem anlatabildim mi?

One Shot dedi ki...

mide meselesi önemli birazda. insan midesi her seyi kaldırınca aziz insan olup cıkıyoruz. Allah korusun. sahsen benim midem kaldırmaz Bjk ye gelmek istemeyen topcuyu. İSterse MEssi olsun. önemli olan samimyet. Bjk taraftarı olamayabilir ama MEhmet gibi basbagırırsa oynamam diye Adım atamaz klupten içeri.
Rıdvan ne oluyo .... basın oynuyo. Rıdvan yakısmayanı yapıyon olmuyo

http://tinyurl.com/lcro3r

Ridvan gunah cikarmis.

Yorum Gönder

Ara