.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Haziran 2009 Pazartesi

Anket

10 Yorum:

Rory Breaker dedi ki...

Metalist maçını açıp izleyelim hep beraber görelim olumlu mudur olumsuz mudur. Bence takım bir el bombasını yolladı iyi de oldu. Evet hırslıydı, zaman zaman iyi çıkış yaptığı dönemler oldu, ama mental açıdan kesinlikle yeterli değildi. Topla anlamsız ileri çıkışlarıyla çok defa başımıza iş açtı. Kendisine verdiği hizmetler için teşekkür edip yolunun açık olmasını dilerim. Darısı Delgado'nun başına...

Rory Breaker dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
EnisteKolaKoy dedi ki...

tello'nun elinden kupayı kaptıgından beri çok sinirliydim bu herife, geçen arkadaşla muhabbet ederken demiştim "servet gitti şimdi gökhan gs'ye giderse şaşırmayalım hiç" diye. yanılmadığım için mutluyum. bunun yaptığı hataları koray şanlı yapsın daha iyi. en azından çocuğun önü açılmış oldu, tabi düşünülüyorsa.

okka dedi ki...

herkes gidiyor daha bomba bir transfer haberi duymadık.biri uyandırsın çeşmedeki zatı artık

Cherubim dedi ki...

Bu adam John Terry değil Gökhan Zan. Herhangi bir stoper de süper ligde oynayan onun oynadığı kadar oynar, ama o kadar hata yapmaz, maç kaybettirmez derbi statüsünde. Milli takım oyuncusu olabilir, ama İbrahim Toraman'ın çeyreği değildir performans ve kalite olarak. Gitmesinin tek negatif yanı herhangi bir maddi girdi sağlamamasıdır. Yoksa çıkartırsın altyapıdan adamı tutarsın yedekte. Toraman - Sivok varken bu adamın oynaması yanlış zaten..

Yönetimin yöneticilik yeteneğine sahip olmayan insanlardan oluştuğunu da dünya alem biliyor. Tartışmaya gerek yok zaten..

Olumsuzdur dedim ama, olumlu olup olmadigi en gec 31 Agustos'ta belli olacaktir, oyle demek istiyorum ben daha cok.

xearoson dedi ki...

kafası karışıklar için de bir şık gerekli ankete.gökhan'dan kurtulduk iyi oldu ama bedavaya gsye kaptırmakta pek hoş deiğil bence.

carlito dedi ki...

Bizim için olumludur ancak 3 sezondur İnönü'de onun sayesinde kazanan Fb için olumsuzdur !

tai dedi ki...

alternatifi olarak altyapıdan bir beşiktaşlı çıkıp oynayacaksa olumludur, 2 milyon € ya ankaraspordan ediz alınacaksa(burası sallamasyon) olumsuzdur. galatasaraya gittiği için olumludur ama bizden gittikten sonra kendini aşar galatasaraya faydalı olursa(düşük ihtimal) olumsuzdur. sonuç olarak kısa vadede süperdir veya çok yazık oldu diyemeyiz. shelbyl 31 ağustos demiş ben de aynısını düşünenlerdenim.

Fatih dedi ki...

el bombasi, takimini yakan adam vs gibi seyler ne kadar dogru olsa da gokhan zan'in bonservissiz bir sekilde besiktas'in rakibine gitmis olmasi, rakibinde yedek kalsa bile kulube zenginligi saglayarak gerektiginde sahaya surulebilecek olmasi, besiktas'in hic planda yokken (belki gerek de yokken) bir turk defans aramaya baslamasi, bulamamasi, bulsa da transferini yuzune gozune bulastirmasi (bkz bjk transfer politikasi, yanlislari, hatalari, beceriksizlikleri, vs)

daha da eklenir bu listeye. ne olursa olsun, milli takimda oynamis, hatalari, kronik sakatliklari vs vs de olsa bu transfer besiktas acisindan olumsuzdur. alternatifini bulamadan bu adam elden kacirilmistir.

zaten benzer seyleri birsuru kisi de yazmis ama zan'in hatalari/kusurlari/yetenegi disinda yorumlarda ve oylamada biraz da olsa kizginligin etkileri bulunmakta.

Yorum Gönder

Ara