.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Mayıs 2009 Cumartesi

TSL.31. Hafta Ankaraspor 1-4 Beşiktaş

Stat: Yenikent ASAŞ Stadı Hakemler: Halis Özkahya, Ekrem Kan, Ali Zağlı, Zafer Demir (4. Hakem) Ankaraspor: Senecky, Ömer Aysan, Ediz, Erhan, Baki, Adem, Hürriyet (Dk. 60 Özer)-Özer (Dk. 79 Theo), Neca, Bilal (Dk. 60 Anıl), Mehmet Çakır, Mehmet Özdemir Yedekler: Ramazan Kurşunlu, Özer, Anıl, Theo, Konate, Ramazan Kahya, Umut Teknik Direktör: Aykut Kocaman Beşiktaş: Rüştü, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Sivok (Dk. 46 Gökhan Zan), İbrahim Üzülmez, Cisse, Ernst, Delgado (Dk. 69 Tello), Yusuf (Dk. 76 Uğur İnceman), Holosko, Bobo Yedekler: Hakan Arıkan, Gökhan Zan, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Tello, Serdar Özkan, Zapotocny Teknik Direktör: Mustafa Denizli Goller: Holosko (Dk. 29), Ediz (Dk. 61), İbrahim Toraman (Dk. 71), Bobo (Dk. 88),Tello (Dk. 90) Sarı Kartlar: Holosko (Dk. 7), Adem (Dk. 30), Sivok (Dk. 37), Ediz (Dk. 62)

84 Yorum:

Starks dedi ki...

Normalde mactan 1 gun once acilan mac konusu simdiden acildigina gore bunu herhalde "onumuzdeki maclara bakalim" seklinde yorumlamak gerek :)

Bu macin kimle oldugundan cok nerede oldugu onemli. Daha 24 saat onceye kadar ustuste iki deplasman maci olmasi belki bir dezavantaj olarak gozukurken, simdi Denizli ve tum futbolcular bundan son derece memnundurlar. Bu sonuctan, daha da onemlisi bu ruhsuz oyundan sonra hicbiri Inonu'ye hemen cikmak istemezdi. Bu acidan mutludurlar.

EnisteKolaKoy dedi ki...

Bu maça gitmeye niyetim vardı ama içimdeki tüm heves öldü dün itibariyle. Belki cuma günü bi gaz gelir yine. Maça gelirsek, çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Maçların aynı saatte başlaması da iyi oldu artık, eğer varsa lider olma "stresi" o da kalkar ortadan artık.

Ligdeki tüm maçlar aynı saatte oynanacakmış.Bu maçı nasıl ve nerden izleyeceğiz ?

yuki the zorba dedi ki...

Ben Cumartesi Ankara'dayım. Sahip çıkın bize :)

Gidelim şu maça...

Adsız dedi ki...

yenikent te olsa giderim diyordum..dünkü maçı izledikten sonra tüm hevesim gitti..

arif dedi ki...

bjkliler allah yardımcınız olsun bir ankaralı olarak o stadın bulunduğu konum itibariyle gidilesi bir yer değil.Gsli olduğum için sezon ortasında kupa maçına gitmiştim ve daha stadın adam gibi bir büfesi dahi yok.Dağ bası desem dağbasına hakaret etmiş olurum ta öyle ücra bir köşede ankara içine yaklasık 40-50 km mesafede istanbuldan gidiş daha kolay sakın ank içine uğrayıp ordan stada gitmeye çalısmayın istanbuldan ankaraya gelenler bilir kazan ilçesini gecince yenikente yaklasırsınız zaten:) biz ankaralılarında basımızda melih gökcek adlı bir sportif(!)baskanın olması dolayısıyla bu stat ankaralılara armağandır bilginize:)

Adsız dedi ki...

Bu maçta takımı yalnız bırakmamak gerekir.
Çünkü biz kötü günde hep omuz omuzayız.....

maç boyu kapalıda kavga ederek mi? gol yenince dut yemiş bülbül kesilerek mi? zor dakikalarda, top kaptıran yada kötü bir şut çeken futbolcuya hönkürerek mi? nasıl omuz omuzasın "ADSIZ"

Akil var antik var, bizi iki macta inonude yenen takimi yenecegiz diyoruz yine.. abicim kandirmayalim kendimizi, bir beraberlik alir ligede havluyu tamamen atariz gibi geliyor bana.
INSALLAH YANILIRIM... Iki kupayida aliriz ama gorunen koy klavuz istemez misali, ligi ucuncu bitirecegiz gibime geliyor bu sene...
Belki tek artimiz artik demirorenin gotmesi olabilir, bu basiretsiz adam nede yuzsuz bir adam yapisti koltuga mubarek...

yuki the zorba dedi ki...

Bize tathar sahip çıktı sağolsun...

Freak Delgado'nun performansı sonrası başlığı açıp kayboldu sanırım :)

Ben kesin Ankara'dayım. Olur da bilet bulamazsak, maçı Beşiktaşlılarla izleyebileceğimiz bir yer söylerseniz iyi olur. Ben zırt pırt bir Fener'e bakalım, bir Sivas'a bakalım yapan yerde izleyemem, inme iner bir tarafıma, inmezden önce kanalı değiştirene ben inerim, 105 kiloyum, ağırım! :)

O değil de bu stada Ankaraspor'a ayrılan biletlerden sebeplenemez miyiz? Ayartamaz mıyız elinde bilet olan belediye otobüsü şöförlerini?

küllerimden doğmak için toparlanma sürecindeyim yukicim, kusura bakma:) valla gelmek isterdim ankaraya ama kaldım istabulda, git gel, benimki de bünye geçen hafta vandaydım, sonra ankara şimdi istanbul, rakım değişiklerinden ve rakı değişikliklerinden benim de bünye bozuldu. ankarada öyle ligtvye kalırsan, gideceğin yer dernekler olmalı, ayrancıda ankara beşiktaşlılar derneği olması lazım hiç gitmediğim, herkesin alınıp alınmadığını bilmediğim...bilet mevzusu ise, sanmıyorum aslında o kadar yoğun bir talep olacağını, 19 mayısta olsa zor olurdu bilet bulmak ama asaşa ayaklar geri geri gittiğinden, bence bilet bulursun. ama aman kafaya dikkat et, jant gelebilir.

zubi dedi ki...

fener maçından sonra bi ton küfür ettim dönüş yolunda.

kuzenim telefon açtı "ben böyle takımın..." dedi "ben de" dedim.

eve geldim dedem "aah ulan kartal yaktın yine bizi" dedi. "sorma dede her sene aynı şey" dedim.

yarın iş icabı ankaraya gidiyorum, cuma dönüyorum. c.tesi tekrar yola çıkıp ankaraya gidiyorum. bitarafımızdan kan getirdin beşiktaş yine de seni seviyorum=)


biletler hala çıkmamış. ne zaman çıkacağı konusunda fikri, bilgisi olan biri paylaşırsa sevinirim.

yuki the zorba dedi ki...

Bu arada Freak rakı değişikliği demişken, kimse zehirlenmedi di mi rakıdan? Spirit iyi di mi :)

O kadar fotoğraf da elimizde patladı... Şampiyon olalım, o zaman süsleriz blogu...

valla spiritle maçtan sonra görüştüm, çok fenaydı..meğer ne büyük beşiktaşlıymış ya da ne büyük fener düşmanıymuş haberimiz yokmuş,resmen yıkılmıştı..

o fotoğrafları bizim maile atabilirsin bak,yeni koyduk sağa,taptaze..eksibesiktas@gmail.com

Adsız dedi ki...

biletimizi aldık gidiyoruz yenikente, fener maçı sonrası stadtan çıkarken diyordum daha gitmem maçlara, ulan gençliğimizde gitmiycezde ne zaman gidecez

yuki the zorba dedi ki...

Ben de kaptım biletimi... Hayırlısıyla Cumartesi Ankara'dayız...

Pamukk dedi ki...

hakem halis özkahya

theotheo dedi ki...

Ergenekon soruşturmasının ikinci iddianamesinin ek klasörlerinde yer alan 9 gizli tanığın ifadeleri vahim. En çarpıcılarından biri ise Poyraz kod adlı tanığın iddiaları. Poyraz, 2004 yılındaki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde Sedat Peker’in, Sergen ve Tümer’i yanına çağırıp “Bu maçı kaybedeceksiniz” dediğini ileri sürdü

Ergenekon soruşturmasının 2’nci iddianamesinin ekleri arasında yer alan belgelerde futbol camiasını karıştıracak bilgiler de yer aldı. Savcılığa ifade veren gizli tanık Poyraz, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta şike yapıldığını ileri sürdü. Sedat Peker’e en yakın isimlerden Poyraz, maçla ilgili birçok detay da verdi. İşte “Poyraz” kod adlı gizli tanığın ifadeleri: “Sergen Yalçın İstanbulspor’a transfer ücretinden 300 milyar lirayı Cem Uzan’dan alamıyordu. Bu tahsilat konusu Sedat Peker’e geldi. Sedat Peker de Cem Uzan’a haber göndererek, parayı bir an evvel ödemesini söyledi. Bu tahsilat da gerçekleşmiş oldu. Bu olaydan sonra Sergen Yalçın, Sedat Peker’in adamı oldu. Böylece Sedat Peker bir taraftan da spor camiasına girmeye başladı.”

’Tümer hiç sahaya çıkmadı’

“Daha sonraki süreçte Sergen Yalçın Beşiktaş’a geçti. O yıllarda, Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin çok iddialı bir maçı vardı. Fenerbahçe veya Beşiktaş’tan hangisi yenerse şampiyon olacaktı. Bu maçtan önce Sedat Peker, Sergen Yalçın aracılığıyla Beşiktaşlı futbolcuları yanına çağırdı. Hatırladığım kadarı ile 3 ya da 4 futbolcu geldi. Benim bildiğim kadarıyla bu futbolcular Tümer ve Sergen Yalçın’dı. Diğerlerinin isimlerini hatırlamıyorum. Sedat Peker bunlara hitaben, ”Maçı kaybedin, nasıl kaybediyorsanız kaybedin, o sizin sorununuz“ dedi ve gönderdi. Ben bu olaya bizzat şahit olduğum için çok merak ettim, normalde maç izlemediğim halde, Beşiktaş-Fenerbahçe maçını özellikle seyrettim. Gerçekten de Beşiktaş kaybetti. Maçı izlediğim kadarı ile Tümer maça çıkmamak için her türlü çirkefliği yaştı. Maç başladığı sırada yedek kulübesinde oturuyordu. Yedek kulübesinden hakeme müdahale etmeye çalışıyordu. Hakem onu uyarmaya geldiğinde yüzüne tükürdü ve bunun üzerine Tümer yedek kulübesinde iken kırmızı kart gördü ve bu maçı Beşiktaş kaybetti.”

’Yıldırım Peker’e para verdi’

“Bu olaydan dolayı Sedat Peker, Aziz Yıldırım’dan yüksek miktarda para istedi. Zaten daha önceden Aziz Yıldırım ile bu konuda anlaşmışlardı. Sedat Peker vaat edilen parayı aldıktan sonra, ilerleyen dönemde yine Aziz Yıldırım’dan para istedi. Bunun üzerine Aziz Yıldırım bunaldı ve istifa etmek istediğini söyledi. Hatta bu istifa konuları o dönemde medyada da yer aldı.”

SERGEN YALÇIN: ‘Yalan, ben o maçta var gücümle oynadım’

“İddİa edildiği gibi ben böyle bir görüşme yapmadım. Ne yüz yüze ne de telefonla böyle bir görüşme yapmam söz konusu değil. Bu iddiaların hiç biri doğru değil. Benim bilerek oynamamam mümkün değil. Zaten o maçı izleyenler benim ne denli çaba harcadığımı ve maçı kazanmak için elimden gelen tüm gücümü sarf ettiğimi hatırlayacaklardır. Bu iddiaların tamamı yalan!”

Kaynak : haberturk

theotheo dedi ki...

bu şerefsizleri takımdan kovan kim.

Sayın Yıldırım Demirören.

Swift dedi ki...

Birincisi Sergen o macta cok iyi oynadi, takimin en iyi bir iki oyuncusundan biriydi.

Ikincisi... Diyelim Tumer veya bir baskasi boyle birsey yapti. Kimse birsey diyemez. Adam mafya, gelmis tehdit ediyor, devlet bu adamlara dokunamiyor, adam neden hayatini riske atsin. Buradan oturdugun yerden sallamak kolay, aileni mafya gelsin tehdit etsin, devlet de bu adamlara dokunamasin, ne yapacaksin?

Kimse hikaye anlatmasin, burada bekara kari bosamak kolay. Sedat Peker'e serefsiz demiyorsun da, bu adamlara diyorsun. Yazik.

theotheo dedi ki...

ulan kendini niye gebe bıraktırıyosun mafyaya.

varmı böyle birşey. hadi sıkıyosa gelsin ernst'e yapsın bakim böyle birşey, yer mi?

bu olayın öncesini bilmiyorsunuz.

sergen istanbulspor'da alacağını tahsil ettirmek için sedat peker'e başvuruyor, bu şekilde olaylar gelişiyor, bilip bilmeden konuşmayın.

Swift dedi ki...

Sacma sapan konusuyorsun, Ernts simdi burda, 2 yil sonra yok. Alman konsolosluguna bir basvurdu mu, devlet korumasi verirler adama. Mafya salak mi bu adama gitsin.

Obur adamlar hayat boyu burada, simdi birsey yapamasan, 3 yil, 5 yil sonra bir yerden gelir. Hayatboyu suphe icinde mi yasayacaksin. Bos konusuyorsun, oturdugun yerden konusmak kolay.

Fatih Tekke bu ulkeden bunun icin kacti.

theotheo dedi ki...

hamile kalırsan olacağı bu.

sen bu adamların kulüpten temizledin mi ona bak derim.

Swift dedi ki...

Neyi temizledin yahu, Sinan Engin'i kim musallat etti? Sinan Engin olmasa bu Sedat boyle yanasabilir miydi bizim oyunculara. Denizli gelmese Sinan'i gonderecegi var miydi Demiroren'in?

Neyse... hukukun olmadigi, orman kanunlarinin isledigi ulkede boyle seyler maalesef normal.

theotheo dedi ki...

seba dönemine gidilirse ne olacak. oradan neler çıkacağını biliyo musun?

efsane başkan seba ha?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bu iş bizi aşar mı aşmaz mı burada konuşulur mu yoksa nerede konuşulur bilmiyorum ama seba / mafya / mit ilişkisini bilen birinden dinlemek isterim.

theotheo dedi ki...

ergenekon 2. iddianamesinin bu bölümlerini oku jessie, çok hoş(!) şeyler var.

Adsız dedi ki...

@theotheo

bi ara biri senin hangi partiyi, hangi siyasi lideri desteklediğini sormuştu.

sakıncası yoksa cevabını okumak isteriz.

aamet jr. dedi ki...

Hadi böyle bir olay vardır yoktur olabilir. O sene olanlar hala meçhul zaten de.

Adam diyo ki; Birkaç adam maçı sattı. Ben bir Sergen'le Tümer'i biliyorum. Sergen çok kötü oynadı, Tümer maç başlamadan kırmızı kart gördü.

Gelgelelim maça bakıyoruz. Sergen sahada çırpınanlardan biri. Tümer kart mart görmemiş oyunda. Sonra bu adamları kovan Demirörendir deyip, Demirören'i övüyorsun.

Pes valla.. Söyleyecek bir şey bulamadım.

T. Egemen Gul dedi ki...

Ben sormnustum.. Sorduktan sonra da theotheo 3-4 gun yok oldu. Taa ki Besiktas maglubiyetine kadar. Denizli gitsin falan kov bu adamı. Başkana sallamayın diye.

Acaip bişi, Zagor gibi, Batman gibi, Robin gibi.. Yok lan Joker gibi.. :))

T. Egemen Gul dedi ki...

Ayrıca daha once yaptigim yorumlari silen arkadasa da selamlarimi iletiyorum. Sansuru hayatinin orta yerine konuslandirmis bir adamdan da ortamdan da tiksinirim evet ama önce bi sormak lazım neden diye?

Hakaret ettin birader ondan sildim diyorsa milyonlarin sesi oldum der güler geçerim. Birak sal kendini sonradan sansür uygulama bari.. Sen sözlükçü adamsın, büyük düşün :))

theotheo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Nobre sezonu kapatmış.Eğer Hacettepe maçında sakat sakat oynamayıp dinlendirilseydi belki şu an 4 puan farkla liderdik.
Hiç anlamıyorum takım şampiyonluğa giderken lig sonuncusuna karşı sakat sakat oynayıp ilerideki hayati maçları riske atmak mı fedakarlık oluyor ? Nobre'nin kazanma hırsına hiçbirşey demiyorum takım içinde böyle oyunculara da her zaman ihtiyaç vardır ama bu olaydan sonra gözümdeki profesyonelliği 0'dır.
29 yaşındaki bir futbolcu kendi vücudunu hiç mi tanımaz,bu kadar sorumsuz olur.Hadi Nobre yaptı bir hata teknik heyet olaya nasıl müdahele etmez göz göre göre şampiyonluk elimizden gidiyor.Bobo'yla şampiyonluk falan gelmez.

Parti olayini ilk ben, tamamen geyigine sormustum; taklitlerinden sakininiz. Yalniz yazacaklarimin bundan sonrasi geyik degil.

theotheo, daha once de bunu konustuk zaten.

Sayin Yildirim Demiroren Sinan Engin'i geri getirdi kulubun basina. O da mi -senin tabirinle- hamileydi de Engin gibi bir adami kulubun basina musallat etti yeniden? Ki Engin'in Alaattin Cakici olaylari da afise olmustu neticede.

Su soruma cevap istiyorum, ama net bir cevap.

theotheo dedi ki...

e o zaman size mehmet eymür'ün yeğeninin serdar bilgili zamanında bjk travel'ın müdürü olduğunu söylerim şaşıp kalırsınız.

bu alaaddin çakıcı olaylarından sonra, kendisi de kovulmuştu. sinan engin olayın ön tarafa çıkan sadece bir yüzü, buraya takılıp kalmak yanlış olur. geldiğimiz noktada takımın bir çok çakaldan temizlenmiş olduğunu görmek beni mutlu ediyor.

bir tek çakal yusuf şimşek kaldı onu da sepetleriz inşallah yakında.

Bak daha da net sorayim o zaman.

Mafya ile iliskisi ayan beyan olan Sinan Engin, Demiroren zamaninda neden tekrar kulubun kapisindan iceri girmistir? Bu olayin sebebi nedir? Demiroren'in disinda bazi faktorler mi vardir?

Ben daha acik Turkce konusamiyorum, elden bu kadar geliyor.

theotheo dedi ki...

yani sinan engin'in ne kadar ilişkisi varsa mafyayla, eymür'ün 10 kat daha fazla ilşkisi vardı, zaten bu pasaport konusunu falan gerçekleştiren isim eymür'dür. o konuyu yanlış bilmeyelim.

sinan engin elbette beşiktaş kulübü niteliğine yakışmayacak davranışlar sergilemiştir, ve tekrar kulübe girmesi hatadır, ancak demirören'in onun birleştirici ve motive edici gücünü güvenmiş onu görevin başına getirmiştir. geldikten sonrada görüldüğü kadarıyla bir yanlışı olmamıştır. şimdi de kulüple resmi ilişiği kesilmiş durumdadır.

sayın demirören hatalar yapmış olabilir, ancak bu hatalar ne sebayla boy ölçüşebilir ne de bilgili ile.

ya theotheo kardes, ne hatasi yapmis seba, ne hatasi yapmis bilgili? birak allahini seversen... Altin caglarimizi yasamisiz bu baskanlarla, Demirorenin ne yaptigi, daha dogrusu ne yapmadigi ortada, bak bizi bile birbirine dusuruyor, birak bu saksakciligi, guzel kardesim benim...

theotheo ama gene demagoji.

Ben diyorum ki, madem Demiroren'in onceligi mafyayi temizlemek; Sinan Engin'in kulupte isi ne? Sen diyorsun ki, "motive edici guc". Yahu zaten kimse babasinin hayrina mafyaya baglanmaz, herkesin motivasyonu bir "guc"tur.

Ayrica ben Demiroren iyi, Seba kotu vs. demedim. Ben Demiroren'in samimiyetini sorguladim bu mafya hususunda, sen bana "o hata yapti ama X ile Y daha fazla hata yapti" diyorsun. Bana ne X ile Y'den?

Sen dedin ki, Demiroren baskanimiz iyidir cunku mafyadan temizledi kulubu. Ben de dedim ki Engin'in isi ne. Cevabimi aldim, tatmin olmadim.

Ikinci soru geliyor. Yakin zamanda kongrede goruntulerini gordugumuz, mafya bozuntusu, belde silahla kongreye giren elemanlarin orada isi ne?

Ne mi demek istiyorum? Turkiye'de cogu onemli kulup baskaninin mafya ile iliskisi vardir, oyle ya da boyle. Mafya bir degil, herkesin kendi mafyasi var. Ha, Demiroren samimiyse, kendisini alir basim ustune koyarim. Ama o samimiyeti goremedim ben ne yazik ki.

Swift dedi ki...

Once haberi okuyalim.

----------------
Tello Espriyi Patlatti.

Beşiktaş kafilesini taşıyan uçakta bir bayan futbolseverin, imza istediği Delgado'nun hemen yanında oturan Tello'yu tanımaması espri konusu oldu.

Şilili yıldızın, Delgado'dan imza aldıktan sonra, bayan futbolsevere dönüp, Türkçe olarak, "Benden niye imza istemiyorsun? Ben Sergen Yalçın'ım!" demesi, futbolcular ve yolcuları güldürdü. Neye uğradığını şaşıran bayan taraftar, gazetecilere, "Delgado'nun yanında oturan o esmer futbolcuyu tanımıyorum, ama onun Sergen Yalçın olmadığını biliyorum" deyince uçakta kahkaha koptu.

----------------

Her esprinin altinda bir gercek yatar denir. Bu da Tello'nun bilincaltindakileri gosteriyor. Sezon boyu her mac takimi kurtarsa da, taraftarin sezon boyu tatil yapan Delgado'yu daha cok tutacagini artik anlamis. Bilincalti bu sekilde espriyle tepki veriyor. Ki bu ornekte goruldugu ve hala Tello ve Delgado'nun bircok kisi tarafindan ayni kefeye konulmasi ile hakli da.

Bu arada Tello'nun ben Sergen Yalcin'im demesi de bir baska ayrinti. Bu da yine bilincaltinin Delgado'ya yaptigi bir gonderme.

Evet bugunluk bu kadar psikanaliz yeter.

yuki the zorba dedi ki...

Bilenler bilir, ne Fenerbahçe'yi ne de Galatasaray'ı severim... Ben Beşiktaşlıyım ve sonrasında futbolseverim... Galatasaray'ı da Fener'i de rekabet için değil, futbol sevdiğimden izlerim... Maçlarına giderim, keyif alırım...

İki gündür, çocukluğumdan ilk gençliğime pisliğini bulaştırmış adamların adları yazılıyor bu blogda. Futbol sevgim dolayısıyla gittiğim 97 yılının İstanbulspor - Galatasaray maçından bahsediliyor mesela... Evet futbol sevgisiyle gidip, Galatasaraylıların arasında efendi gibi izleyip, o küçük yaşta karşıma çıkmış bin felaket arasında futbolla hayata tutunmuş benim, futboldan ve tabii ki hayattan soğuyup, boşluğa düştüğüm maçtan bahsediliyor...

Ben yarın Ankara'dayım... Epey zaman oldu deplasmana gitmeyeli; deplasmandayım. Sonra, Çarşamba İzmir'deyim... 3 sene olmuş Beşiktaş'ın peşinden İzmir'e gitmeyeli... Haftaya Ankara'dayım... Ertesi hafta İnönü'de... Sonra ver elini Denizli... Mustafa Denizli'yle Denizli'de barışıp, iki kupayı da Dolmabahçe'de görmek istiyorum... O yüzden Beşiktaş'ın peşinde koşuyorum ben... Varsın katmerli şerefsizlikler burada aklanmaya çalışılsın. Benim gündemim bu. Bugün ne Demirören konuşulmalı, ne Seba, ne Bilgili, ne de Polat, Gürsoy, ne "Seni Seven Gebersin" Tanrıyar... Tek gündem Beşiktaş...

Maçı konuşalım artık

Yaşım nedeniyle seba döneminde futbolla ilgilensem de,o zaman ki yönetimi analiz edecek kadar bilgim yoktu ama seba bıratıktan sonra halefi olarak bilgili'yi desteklemediğini biliyorum.Bu bakımdan Bilgili ve Seba'yı aynı kefeye koymak ne kadar doğru olur bilemiyorum.
Serdar Bilgili'nin 3-5 kişi kendisine küfretti diye istifa etmesi hiçbir zaman bana inandırıcı gelmemişti.Bu ani istifanın arkasında Serdar Bilgili'ye çok ağır ithamlar var.Hepimizin bildiği gibi 2003-2004 sezonunun devre arasına takımımız 7-8 puan farkla lider giriyor.Rakibimiz ise daha o sene yepyeni futbolcularla kurulmuş olan fenerbahçe.Herkes beşiktaş'ın şampiyonluğundan emin.Fenerbahçeliler bile şampiyonluğa inanmıyor.Ermanla şansal televizyonlarda beşiktaş böyle giderse işsiz kalıcaz diye hayıflanıyor.Ve ikinci devre o malum Samsun maçıyla başlıyor gerisini anlatmaya gerek yok.
Serdar Bilgili'ye yapılan suçlama ise devre arasında şampiyonluğu, Aziz Yıldırım'a Rusya'daki şirketlerinin borcu kapatması şartıyla satması.İddiaya göre ilk önce takımdaki 3-4 yabancı futbolcu takımı sabote etmesi için ayarlanıyor.Yine federasyon da bu olayın içinde.İnce ince doğruyorlar beşiktaş'ı.İddiayı destekleyen savlar ise Lucescu'nun maçtan sonraki basın toplantılarında ikinci yarı boyunca bazı futbolcularının blinçli olarak mücadele etmemesini ima etmesi,Yıldırım Demirören'in devre arasında istifa etmesi,Demirören'in başkan olduktan sonra bitmek bilmez fenerbahçe kompleksi,Lucescu,Zago ve Giunti'nin sezon biter bitmez apar topar ülkeyi terk etmesi,Serdar Bilgili'nin istifa ettikten sonra hiçbiryerde görünmemesi.
Tabi bunların hepsi iddia.Ne kadarı doğrudur bilemiyorum.Beşiktaş'ta başkanlık yapmış birinin bunları yapacağına inanmak istemiyorum ve inanmıyorum.2 sene önce yönetim 2004 şampiyonluğunun kaçması ile ilgili bir komisyon kurmuştu ama ne olduysa bir sonuç çıkmadı.
Neyse artık önümüze bakalım.O kadrodan kala kala bir gökhanla ibo kalmış.Takım şampiyonluğa giderken konsantremizi bozmayalım.

theotheo dedi ki...

asıl acı olan, fenerbahçeden 2 senedir 1 puan dahi alamamış olmak.

hadi gelin bunu değiştirelim, sayın demirören'e şu türkiye kupasını hediye edelim. ama eğer burdada hüsran olursa, bu ruhsuzların hepsini siktir edin gitsin.

delgado dedi ki...

beşiktaş maç kazanır; demirören bizi bırakma.

beşiktaş maç kaybeder; siktir git mustafa denizli.

T. Egemen Gul dedi ki...

Theotheo haklı.

Pesimist Kadri dedi ki...

Jessie basta olmak uzere Tello karsiti mesajlar karsiligini bulmus, 2 mac kotu oynadi diye kesik yemis. 2 yildir kotu oynayan Delgado yine sahada.

Butun keyfim kacti. Artik kimse formanin adaletli dagitildigini Tello'ya anlatamaz.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

tello ben veya başkaları eleştirdi diye kesilmiş değil. demek hoca da bizle aynı şeyi görüyor.

tello'nun futbol oynamadığını görmek için o maçı izlemek yeterli

ayrıca kupa maçını da düşünün. orada da tello oynayacaktır.

8 günde 3 maç kolay değil. hele haftada 1 maçı kaldıramayan oyuncuların olunca..

Pesimist Kadri dedi ki...

Kimin futbol oynayip oynamadigi, takimin sampiyonluk potasina kimlerin katkilariyla girdigini herkes gordu.

Ulker'in sozlesmeye ilk 11 oynama sarti koydugunu dusunuyorum. Gokhan Zan kesik yiyor, Tello yiyor, Serdar Ozkan yiyor, Cisse yiyor, bir tek bu adam her zaman demirbas.

Amigo Orhan'in attigi kafa, Denizli ile birlikte Delgado'ya gelirse kimse sasirmasin.

marpione dedi ki...

ne acaip bir sezon oldu be.

Adsız dedi ki...

aman sabahlar olmasın : )

ASLAN dedi ki...

Başkanıyla hocasıyla topçusuyla Fenere Sıvazspor...Aldın mı babayı?

Tebrikler Beşiktaş'a...

Malvinas dedi ki...

Jessieeeeeeeeeee
ben; "ben demiştim" demeyi seviyorum, bu takım bu sene s... s... şampiyon

hepimize hayırlı olsun!!!

delgado dedi ki...

vay anasını be...

aslan dedi ki...

şampiyon galatasaray. inönüde 3 çekeriz size...

aslan dedi ki...

şampiyon galatasaray. inönüde 3 çekeriz size...

Adsız dedi ki...

40 kere söylersen olur belki aslanım..

aslan dedi ki...

şampiyon galatasaray. inönüde 3 çekeriz size...

aslan dedi ki...

şampiyon galatasaray. inönüde 3 çekeriz size...

aslan dedi ki...

peki şey diyeyim . fenerbahçeye altı (6) def üstüste yenilmek nasıl bir duygu ?.. sizin şampiyon olup olmamanız bundan böyle bize ve fb ye bağlı

Gürcan Ulusoy dedi ki...

güzel bi duygu aslancım.. boşver

T. Egemen Gul dedi ki...

Tello'ya bol keseden sallayanlari bu macta ve mactan sonra gormek isterdim. Mactan once hala Jessie futbol oynamıyor demiş.

Komik. Yersiz.
Yapmayın bu tarz şeyler. Gerçekten yapmayın ya.

Cisse'yi de istemiyorsunuz ama inşallah Fink geldiginde Cisse'nin rolunu Ernst üstlenir.. Yoksa seneye keşke gondermeseydik diyip durucaz. Bu adam gidecegini bile bile bu kadar oynuyorsa, helal olsun ya.. Vallahi alnından öpülesi..

kveldsmork dedi ki...

kaldı 37 ... az kaldı aslan

aslan dedi ki...

peki jessie o zaman kupada da aynını yaparlar 7 olur..çok koymaz herhalde artık.. bu arada derbilerde 0 çekip şampiyon olursanız gene bir ilki becereceksiniz.

T. Egemen Gul dedi ki...

Aslan bi çık aradan bak dalgana yaa.. Ne bulaşık adamsın be birader sen?

Ugur Inceman sezon sonunda kalsın şu Delgado'dan da bir an önce kurtaralım. Daha once de yazmıştım. Bu sezon böyle Sivas'ın 3x3 ve Besiktas'in 3x3'uyle biter. Sampiyonluk da kupa da bizim olur :)

aslan dedi ki...

gerçekler acıdır tabi. peki gidelim. kupa fenerbahçenin sizi hep yeniyorlar zaten. lig ise trabzon yada sivasın olmadı galatasarayın.

iyi geceler.

T. Egemen Gul dedi ki...

Iste sen ve senin gibi adamlar sayesinde Fenerliler nasıl çirkef olarak biliniyorsa Galatasaraylılar da yavşak olarak bilinmeye devam edecek sanırım.

Ayrıca Jessie sen hep böyle konus olur mu birader. Sen konuştukça tersi çıkıyor. Ne söylesen yanlış. Hayır baktım NTVSpor'da, Adnan Aybaba falan sanıyordum seni ama değilmişsin..

:)

Şaka bir yana, Jessie bazı goruslerine gerçekten katılmak mümkün değil. Tello Tello dedin butun hafta, adam bir maçı daha aldı verdi kucagimiza.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bu hafta aldı, haftaya verir...

ne güzel işte bundan sonra son yarım saat girsin. maçı alsın götürsün...

ayrıca aldı dediğin maç ta enteresan. nerde aldı? alex in 432 gol 4328 asist istatistikleri gibi istatistik manyağı mı yapacaksın bizi?

Malvinas dedi ki...

@Aslan

6'mı dedin???

cüneyt dedi ki...

ya birader saçmalayayın allasen tello neyi almış zaten dakka 90 + 3 3-1 öndeyiz kalecinin aptallığından gol atıyor maçı aldı oluyor. 4-1 kazanıyoruz aynen kansere devam bıktım şerefsizim .. böyle şampiyonluk olmaz olsun yeminle. gs yi yenip olacaklarsa olsunlar yok gs ye de yenilip elalemin puan kayıplarıyla olacaksak olmayalım. böyle abuk sabuk şampiyonluk görülmemiştir ligde.

Malvinas dedi ki...

CÜNEYT KARDEŞİM,
gözünü seveyim asab bozma, şampiyon oluyoruz

T. Egemen Gul dedi ki...

Jessie sampiyonlukla beraber Denizli birakırsa sen de Besiktas'i birak bence :)

cüneyt dedi ki...

doğru ama bu şampiyonluk gazı kaçmış gazozdur.. geçen hafta bu sitedeki yorumları hatırlayın. neyse başka birşey demeyecem ama içim çok buruk. ama şu gs yi evirip çevirirsek bak o zaman keyfim yerine gelecek :)

T. Egemen Gul dedi ki...

Cuneyt, NTV'yi ac senden bahsediyolar :) Jessie sen de..

cüneyt dedi ki...

şu an TV yi açma şansım yok mesele nedir anlatır mısın ?

tabi ciddi isen

Malvinas dedi ki...

Arkadaşlar,
asitsiz kola-gazoz vs. ayaklarını bırakalım artık geçen hafta bir kaza oldu bu çarşamba intikamı alınacak umarım. Bu şampiyonluğa hala inanmayan varsa bizi meşgul etmesin lütfen yaa

ASLAN dedi ki...

küçük harfli aslan,nereği var böyle şeylerin güzel kardeşim,hazmedemiyorsan girme...bak,ben bizim takımın havlu attığını çoktan kabul ettim,sıvazspordansa bjk olsun istiordum,avantajı yakaladılar,memnun oldum.fenerin kupa orucunuda devam ettirmelerini istiyorum açıkçası,kupalar avrupa kıtasına gelsin,anti-anadolu!

cüneyt dedi ki...

ben de onu diyorum malvinas. eminim ki şu an her beşiktaşlının için de az yada çok bir sıkıntı var. o 2 maçı alsınlar. almak zorundalar. yeter artık. aslan mıdır kedi midir adam 6 kez üstüste diyor doğru diyor. kupada fb yi ligde gs yi yenmek zorundalar. kupada umrumda değil artık elaleme laf yapma fırsatı veriyoruz..

T. Egemen Gul dedi ki...

Tello'nun mac 1-1'e geldikten sonra on direge acilan 3 kornerden sonra 4'uncu de akıllı davranıp yan pas yapması. Ve akabinde 2'nci golu atmamiz.

3'uncu goldeki muhtesem asisti.
Ve 4'uncu goldeki zekası.

Bu adamın Delgado'dan daha degerli olmasi icin Delgado'nun gitmesi gerekiyorsa bi an önce gitsin.. Gerci onun kafası da hala Sporting de sanki..

Sampiyon olalim bir Tello forması alıcam sırf bu sene şampiyonluk yolunda yaptigi katki nedeniyle.

Adsız dedi ki...

muhahahaha
bir aslan miyav dedi

Pesimist Kadri dedi ki...

Cuneyt, 1 hafta once Sivas, IBB ve Gencler maclarinin en az birinde yenilecek yazmistim sana hatirlaran. Hacettepe maci da 70'e kadar berabere gider, sonrasini bilmem demistim.

Goreceksin Hacettepe macini da kolay alamayacaklar. Ha Ankaragucunu yenebilir miyiz dersen onu da baskasi soylesin.

aamet jr. dedi ki...

Fener'in biz dahil herhangi bir takıma olan galibiyet serisine gönderme yapcak olan en son taraftar Galatasaray taraftarı olmalı. Onu da yapmış ya "aslan"ım, diyecek söz bulamıyorum.

Güzel oldu güzel. Ama yine de fazla gaza gelmemek lazım. Beşiktaş bu. Sivas'ın haftaya da çok zorlanacağını düşünüyorum. Adamlar dağıldı psikolojikman.

İzmir yolculuğu çok neşeli geçecek. Dönüşte de yüzümüz gülerse, asiti tekrar yerine gelir o şampiyonluğun merak etmeyin.

Gökhan dedi ki...

kesin konuşmak konu beşiktaş olunca zor tabi ama artık buradan da vermeyız heralde şampiyonluğu.
şampiyonluğun geleceği günü o an semtin halini düşünüyorum artık sadece.kupadakı fb macını bıle cok fazla onemsemıyorum.
aslanım sen de git bi soda bişey iç daha kolay hazmedersin.

carlito dedi ki...

Fenerbahçe'nin galibiyetlerini kalkan yapıp gelip burda şov yapan Galatasaray'lı gördüm ya daha gözüm açık gitmem :))

Adsız dedi ki...

sivok-toraman
çisse-ernst

bu iş, bu kadar basit.

Yorum Gönder

Ara