.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Mayıs 2009 Pazar

TSL 33.Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Stat: BJK İnönü Stadı Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Baki Tuncay Akkın, Mustafa Emre Eyisoy, Deniz Çoban (4. Hakem) Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Cisse, Ernst (Uğur İnceman Dk. 85), Tello (Dk. 46 Yusuf), Holosko, Bobo (Dk. 74 Nobre) Yedekler: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Mert Nobre, Serdar Özkan, Yusuf Şimşek Teknik Direktör: Mustafa Denizli Galatasaray: Orkun, Sabri, Emre Aşık, Mehmet Topal, Hakan Balta, Kewell, Barış, Ayhan, Arda, Nonda, Baros Yedekler: Aykut Erçetin, Uğur Uçar, Aydın Yılmaz, Yaser Yıldız, Volkan Yaman, Murat Akça, Mehmet Güven Teknik Direktör: Bülent Korkmaz. Goller: Mehmet Topal (Dk. 40 kk.) Kewell (Dk. 49), Yusuf (Dk. 59) Sarı Kartlar: Emre Aşık (Dk. 24), Sabri (Dk. 45), Yusuf (Dk. 54), Ernst (Dk. 67), Sivok (Dk. 78), Hakan Arıkan (Dk. 84)

101 Yorum:

ingiltereden arkadaşım geliyor bu maçta şampiyonu alkışlamak için

Gürcan Ulusoy dedi ki...

maçtan önce gelin beşiktaş'a. yiyip içelim beraber...

aamet jr. dedi ki...

Yenersek şampiyonluğu kutlama olasılığımız gayet yüksek gibime geliyor. Yeneceğimizi de düşündüğümden diyorum ki;

Bu maç o maç..Ayrıyetten biraz alakasız olacak ama...

Ortak noktamız Beşiktaş olduğuna göre, herkes az-çok top oynamayı biliyodur. Bir halı saha organizasyonu ayarlansa nasıl olur? Bir nevi blog zirvesi..

tai dedi ki...

çok istiyorum istanbula gelmek. şöyle ki
http://img43.imageshack.us/my.php?image=kuponv.jpg
mayışları alamadığım düşünülürse tek malvarlığım bu gözüküyor. o yüzden kalbim fram'la atıcak bu akşam. tutarsa da artık ne yapıp edip gelicem istanbula.

t2 dedi ki...
1-3 ... ceyhun , serdar özkan , bobo ,tello ... kırmızı kart barbaros ...

15 Mayıs 2009 Cuma 12:25

Bu yukarıdaki Ankaragücü maç sonucu tahminimdi ..

2-1 ... bobo , holosko , baros ...

Bu yukarıdaki ise Galatasaray maçı sonuç tahminim ...

yuki the zorba dedi ki...

Organizasyon? Jessie napalım? İçerde mi otursak bu sefer? Fener maçından daha iyi olur gibi?

Adsız dedi ki...

bitti bu iş rahat olun....

Gürcan Ulusoy dedi ki...

yapalım yapalım. freak - spirit'le konuştum haberler iyi. içerde oturalım bu sefer. orası burası farketmez. yapalım bir yere rez. gitsin.

zaten sezonun son buluşması olacak, belki son haftaya kalırsa denizli'ye gideriz :) ama şu organizasyon meselesini çabuk halledelim, okuyuculardan tepki geliyor hep sizin organizasyonlarınızı mı okuyacaz diye.

EnisteKolaKoy dedi ki...

trabzon son dakikada gol atmasaydı daha iyi olacaktı. şimdi şampiyonluğu bu maç ilan etmek için iki takımın da puan kaybetmesini beklicez.

freak,spirit,yuki,jessie eder 4. başka gelecek arkadaşlar da hemen not etsinler, yarın ayıralım yerimizi, sonra küçük masaya kalmayalım yine.bu sefer toplanıyoruz falan yazmadım zira, bu sezon 3 kere yaptık bunu, hep hüsran oldu maç skorları:)

yuki the zorba dedi ki...

Totemlerin şahına ihtiyacımız var bu maçta... Valla ben Jessie ile maç öncesi üç kere görüştüm, üçünü de kazanamadık. Sivas'tı sanırım, 1-1; Bursa 0-0; Fener 1-2. Bu ne arkadaş, bu buluşmaları da toteme mi kurban edeceğiz?

Ben fena heyecanlıyım bu arada, benim kadar kendini kaptıran var mı acaba?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

yuki, ben de bu durumun farkındayım ama söylemeye dilim varmıyor gerçekten :) çünkü maç öncesi geçirdiğimiz vakitler en az maç kadar yaşamaya değer bence.

bu arada babalık'te rezervasyon yapabiliriz. 10 kişilik bir kontenjanla.

Ben zaten gelemiyorum, totem adina bulusmayin, rica ederim. Haftaya Denizli macindan once bulusursunuz, bayilana kadar icersiniz.

yok abi bu sefer buluşma yok, sadece maç öncesi meraba-meraba.o kadar:)

taksim dedi ki...

Gizli kaynaktan gelen bilgiye göre, Açık Tribün fiyatı 80 TL veya civarında olacak.
Bloglarda yeni postlara sebep olacak bu fiyat politikasının yaratacağı şoka şimdiden alışsak iyi olur..

Baris dedi ki...

Biletler ne zaman satisa cikacak bilen var mi?

T. Egemen Gul dedi ki...

Biletler sanırım Çarşamba satışa çıkacakmış. Başka bir duyumu olan varsa yazıversin.. Bir de bence 50 YTL civarı açık, 150 YTL civarı Kapalılar normaldir de, fazlasina da birşey diyemeyiz artık.

Gökhan dedi ki...

selam,ben de gelmeyi düşünüyorum maç öncesi buluşmasına
fb maçı 70 ti galiba acık tribunler bu maç da en az o kadar olur heralde.

Dün ankaragücü saflarından izlerken maçı, karşımda o harika taraftarını izledim bir yandan. ankara'dan beşiktaş'ı yaşamaya "uzaktan sevmek" derdikte ankara'dayken beşiktaş, onu uzaktan seyretmek hiç aklıma gelmezdi. yaşatanlara saygılar!

pazar günü 3 te sınavım var.4'te adapazarı'ndan çıksam sanırım 7 gibi stadda olurum. bu saate sınav koyanlara da saygılar olsun! maçtan önce beraber olmak isterdim sizlerle ama maça yetişebilme olasılığım bile sıkıntılı. oralardan o saatlerde geçecek bir beşiktaşlı kardeşimiz beni de alsa öylesine hoş olurdu ki..duyurulur.

Buraksem dedi ki...

şu biletler ne zaman satışa çıkacak bir bilseydik ya..biz de adapazarından gelmeyi düşünüyoruz da..bir arkdaşımla geliyorum ki, kendisi gs'lidir ama benden çok bjk maçına gitmiş bir insandır, bu maçta da bizi tutacak :))) beşiktaş sevgisi kıskanılır yani...

Adsız dedi ki...

Ya bizim trabzonla ikili avarajımız nasıldı.1-1 lik maç içerdemiydi dışarda mı

bu yıl ikili averajda içerde, dışarda atılan goller fark etmiyor. eğer iki maç da berabere bitmişse ikili averajda eşit oluyorsun. dolayısıyla trabzonla bizim ikili averajımız eşit. genel averajda da öndeyiz.

Fakat is uclu averaja kalirsa Sivasspor sampiyon, biz ikinci Trabzon ucuncu olur. Ki gecen sene Sivasspor'un averajla kaybedisinden sonra burnuma bir poetic justice kokusu geldi, aman uzak dursun.

ağzını hayra aç. olmayacak öyle bir şey.

tai dedi ki...

nedense bu maçta berabere bile kalsak şampiyon olacağımıza dair bir inanış var. evet ben de bu şekilde düşünüyorum. ama bu durumda galatasarayı da yenememiş olucaz. şampiyonluk hikayemiz bu minvalde şekillenicek. "kimseyi yenemediler ama şampiyon oldular". ondan sonra lig denen nanenin herkesin herkesle maç yaptığı bir olay olduğunu açıklamaya mı çalışıcaz bir ömür? yoksa hadi arkadaşım bak keyfine mi diycez? sırf bu saçmalıklara yer vermemek için de kazanılması gerekiyor bu maçın.

diğer tarafta sivas büyük ihtimalle puan kaybedicek bu hafta. belediye maçından önce de çok kişiyle iddiaya girmiştim şimdi de girdim. totem buysa şampiyonluk geliyor benden söylemesi.

son olarak da adını, herhangi bir oyuncusunu bilmediğim takıma, sırf oranı için oynadığım iddaa'nın cezasını çekiyorum. fram denen takım ne yer ne içer? justinde izlediğim kadarıyla bu blog'tan çıkacak 11 kişi bu fram'ı yenemezse ben de bir şey bilmiyorum.

T. Egemen Gul dedi ki...

Kupa Finalinden sonra ve son 5 haftaya soyle hizlica bakinca millettin agzinda "ulen köfteler, kimseyi yenemediniz ama şempeyon oldunuz" tarzı cümlecikler olacagini dusunmuyorum. Galatasaray'dan 3 yiyip hiç atamadigimiz zaman sıkıntıya gireriz ama ben bu maçı çatır çatır alacagimiza eminim.

theotheo dedi ki...

bu maç şampiyonluk gelir beyler, kesinlikle.

çirkef köpek bülent korkmaz'ın akıl almaz taktikleri de işimize yarıyacaktır, bayraklar çıksın.

T. Egemen Gul dedi ki...

Theo, Shelbyl bazı sorular sormustu sana ama cevap gelmedi. Herseye cevap veriririm diyodun?

Bugün gazetede "fenerbahçe maçından 1.5 milyon gişe hasılatı elde eden yönetimin,gs maçında 2 milyon gelir beklediği belirtildi" gibisinden birşey yazıyordu.O zaman bir orantı kurarsak fener maçında 70 tl olan en düşük fiyatlı açık biletlerinin bu maçta en az 90 tl olması gerekir ve yönetim gerçekten böyle birşey yaparsa saçmalamış olur.Resmen futbolculara dağıttığı rekor primlerin fiyatını,bu rekor fiyatlı biletlerden çıkarmaya çalışıyorlar.

Ayrıca 19 Mayıs'la ilgili bırakın bir başlık açmayı üstten bir yazı bile geçmemişsiniz.Bunu da kınadğımı söyleyeyim.

asist time dedi ki...

bilet fiyatlarını 70-90-150 ne kadar isterlerse haklılar bence. Sonucta şampiyonluk macı bırakın da bir macta da 2 milyon hasılat yapsınlar.

taksim dedi ki...

yok böyle bi mantık ya..
:)

Buraksem dedi ki...

fenerbahçe zihniyetine HAYIRR!!!

Fenerbahçe zihniyeti olsa yine iyi diyecem.Fenerbahçe yönetimi daha şimdiden gelecek seneki tüm bilet fiyatlarında indirime gideceğeni açıkladı.Geçen maçtaki 70 tl Türkiye rekoruydu zaten.Bu maçta rekorumuzu biraz daha geliştireceğiz herhalde
Bir de başkan çıkıp fenerium gelirlerinden bahsedip bizden şikayet ediyor. 2009 itibariyle kartal yuvası gelirlerinin fenerium'u geçtiğini bilmediğimizi mi sanmıyor acaba.O kadar dandik imalatlara rağmen türlü fedakarlık yapıp ürün alıyoruz.Paramızın zapotocny gibi adamlara gitmeyeceğini bilsek hiç gocunmayacağım da madem fenerleşiyoruz seneye bir tevezi,ronaldinho'yu getir de görelim başkanım.

T. Egemen Gul dedi ki...

Paramızın zapotocny gibi adamlara gitmeyeceğini bilsek hiç gocunmayacağım da madem fenerleşiyoruz seneye bir tevezi,ronaldinho'yu getir de görelim başkanım.

-
Tevez'i ve Ronaldinho'u alan takımlar Kartal Yuvasının yıllık geliriyle kendi takımlarına yedek oyuncu aliyorlar. Ne Tevez'i ne Ronaldinho'su birader.

Sen takımın galip gelirse o tribunu normal bir mac gibi saniyesinde terk etmeye calisacak misin?
Hayır.

O maç sonucunda galip gelirsen şampiyonluk %70-80 sınırına mı dayanacak? Evet.

Sen bu maçtan çıktıktan sonra "Ben o maçta tribundeydim" diyecek misin? Evet.

Daha once de yazdım 50 Açık - 150 Kapalı civarı olsa normaldir. 75 Açık - 200 Kapalıysa anormaldir.

Ama maç sonucunda alacagın haz, Turkiye Kupası'nı kazandığın maçtan daha fazla olacaksa anormal olan bu rakam gozumde kuculuyor. Ki adam sana şans vermiş. Al demiş kombineyi, bu fiyatlarla ugrasma. Sen de demişsin ki, kardeşim bu takıma mı kombine alıcam. Almamışsın.

Yada şöyle bakalım. Seneden 1 bilemedin 2 maça gidiyorsun. E normal o zaman sana bu rakam. Niye uzuluyorsun?

Olmadı Lig TV var. Yada stad dışında bekle. Beşiktaş'a git, oralar da ayrı bi acaip. Hem maçtan sonra sıçana kadar eğlenirsin...

@egemen

ronaldinho'nun fiyatını milan 11 m euro olarak açıkladı.Yani bu sene bizim sivok ve zapo'ya verdiğimiz toplam bonservis miktarıyla aynı paraya denk geliyor.Ronaldiho'nun gelmesiyle forma gelirimiz ve sponsor firmalardan gelecek parayla bu açığın çoğunu kapatabiliriz.Burdaki sorun r10'un alacağı yıllık ücretin takım içi dengeleri bozması ve en önemlisi ronaldinho'yu istanbul'da oynamaya ikna etmek olur yani mali bir sorun söz konusu olmaz.
Ben fenerbahçe gibi her sene bir yıldız alalım.Yürüyerek şampiyon olalım demiyorum bu zaten takımın karakterine ters ama bu takıma carew'den beri tam anlamıyla yıldız diyebeleceğimiz hiçbir oyuncu gelmedi ve bu sene liverpool hezimetinden sonra ilk kez şampiyonlar liginde mücadele edeceğiz.Şampiyonlar ligindeki rakip oyuncuların beşiktaş diyince aklına ilk 8-0 gelmesi yerine ronaldinho'nun gelmesi psikolojik anlamda çok önemlidir.Geçen sene fenerbahçe'nin başarısında r.carlos'un formasının bile büyük rolü olduğunu düşünüyorum.
Bilet konusunda gelirsek,bilet fiyatlarını abartılı bulsam da (Zaten 70tl'nin Türkiye rekoru olduğunu demin söylemiştim.)asıl fiyatlardan değil bu gelirlerin kötü kullanılmasından yakınıyorum.Türkiye'de forma ana sponsporu geliri sıralmasında birinciyiz.Lisanslı ürünler satışında birinciyiz.Türkiye kupası ve olası lig şampiyonluğunda sponsorlar,federasyon vb..'dan alacağımız parayla da diğer rakiplerimize fark atmış durumdayız.Ben de haklı olarak bu sene takımımımda en azından bir yıldız görmek istiyorum.Yaptığımız fedakarlıklar hiç önemli değil ama bizim de yaptığımız fedakarlıklar karşılığını bulsun şampiyonlar ligine katılmayı bir alışkanlık haline getirelim;3 yıl içinde en az bir çeyrek final görelim;artık 2.sınıf adamlara milyon dolarları dökmeyelim istiyorum.Yönetim gerçekten bunları başarcağı güveninini bana versin;gidip kombinemi de alırım ağzımı da bir daha açmam.

T. Egemen Gul dedi ki...

@Bobo

"Beşiktaş , İtalya 'nın Udinese kulübünden transfer ettiği Çek futbolcular Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok 'un bonservislerine toplam 9.2 milyon Avro (17 milyon 480 bin YTL ) ödeyecek.

Zapotocny için 3 yıl içinde eşit taksitlerle 4.5 milyon Avro , Sivok içinse 30 Haziran 2011 tarihine kadar 4 taksitte toplam 4.7 milyon Avro bonservis bedeli verilecek."

----------------

"Tomas SIVOK : 4 artı 1 yıllık sözleşme . 4 sezon için 800 bin Avro garanti para. Opsiyonlu yıl olan 2012-2013 sezonu için 1 milyon 200 bin garanti para. Bonservis bedeli 4.7 milyon Avro (2008'de 300 bin Avro , 2009 ve 2010'da 1 milyon 450'şer bin Avro , 2011'de 1 milyon 500 bin Avro ). Toplam maliyeti 9 milyon 100 bin Avro (17 milyon 290 bin YTL ) (İlk 11'de 10 resmi maç oynarsa 50, 20 resmi maç oynarsa ayrıca 50 bin Avro alacağı toplam maliyete katılmamıştır.)

Tomas ZAPOTOCNY : 3 artı 1 yıllık sözleşme . Yıllık 750 bin Avro garanti para. Bonservisi 4.5 milyon Avro (3 eşit taksitte). Toplam maliyeti 7.5 milyon Avro (14 milyon 250 bin YTL ).

-----------

Bi de suna rastladim.

Anthony SERİC: 2 artı 1 yıllık sözleşme. 2008-2009 sezonu için 200 bin Avro imza parası ve 750 bin Avro garanti para. 2009-2010 sezonu için 700 bin Avro garanti para, 2010-2011 sezonu için de 600 bin Avro garanti para. Toplam maliyeti 2 milyon 250 bin Avro (4 milyon 275 bin YTL).

------------------


Evet biraz pahalılarmış. Soylediklerinde de haklısın.

Yine de gelirler dünya seviyesine göre düşük ama ben bu yil bu kadar kasaya para girdigini ve bu kadar hunharca harcandığını düşünmemiştim.

Şampiyonluk gelmezse o tüpçüye güzel sorular hazırladım.

taksim dedi ki...

Haydi bakalım, 90TL..
Görelim pamuk elleri..

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Vee, olan oldu, açık tribünün 90, kapalı alt tribünün 250tl'lik fiyatları açıklanınca infial oldu, sözlük karıştı :) sözlükte de yazdım, bilet fiyatları bana kalırsa normal, bu maç için değecek türden.. maçla ilgili olarak da vice versa, bu maç bu fiyatlara değmeli. başka da diyeceğim yoktur sayın yargıç.

kale arkasından maçı izleyecek olan arkadaşlar dakika başına 1 tl ödeyecek. diğerlerini saymıyorum bile. esenlikler dilerim yıldırımcığıma...

taksim dedi ki...

Uefa finali için de en ucuz biletin 45€ olduğunu unutmadan belirtelim :)

asist time dedi ki...

Bu olay Fenerlilesme degil. Mac sampiyonluk maçı ise macın onemine degerine gore cok normal fiyatlar. Herkes geri donus den bahsetmiş de; Genel olarak klubun kişilere borcu olsa da bankalara da borcu hala duruyor. Kongre uyeleri cok daha iyi bilecektir ki bazı bankalara kredi borcu bulunmaktaydı ve bu bankalardan biri de tribunden yuzdelik bir pay almakta idi. Fener ve Gs macları bu borcları biraz olsun daha kısa surede bitirmek icin cok iyi bir fırsat. Bazıları sadece duz mantık la iliştirsede gozle gorunur bir gerceği de unutmamak gerek.

"@ bobo " Cok guzel bir ayrıntı da bulunmus yıldız oyuncu bulundurması ile ozellikle r.carlos ve 8-0 konusunda cok haklı. Ama şahsen oyle aman aman isim yapmış bir oyuncu alacagımızı dusunmuyorum.

T. Egemen Gul dedi ki...

Şimdi diyorsun ki gereksiz küfürleri siliyoruz. E hani Bitiful Frik? 1,5 saat oldu kimse gormedi mi yav?

ramon dedi ki...

uefa finali kale arkası 25-30'a alınıyor şu an elinde kalmış i.nelerin.

T. Egemen Gul dedi ki...

Maç kaçta? Bir de LigTV'nin Ticari kanalında mı yoksa başka kanalda mı yayınlanacak? Belli mi bunlar?

aamet jr. dedi ki...

Liderin maçını Lig tv veriyor. Bizim maç 77'de olur.

repLanigre dedi ki...

fantastik bilet fiyatlariyla almiş yürümüş mübarek, ben de ne zaman önemli maç olsa istanbul'da olamama gelenegimi surduruyorum. 17.30da ucaga biniyorum, 19.00da yesilkoyde olsak omer guvenc roportajlarina anca 2cimbomlu kuzenin yesilkoydeki evinde yetisiriz.

kupa finalini sagimda solumda 2 fenerliyle yine tv basinda izledikten sonra, totem kampanyamiza rakip takimin 2 taraftari arasinda maçi izleme totemimle katkida bulunucam

Pamukk dedi ki...

hakem mustafa kamil abitoğlu, ilk derbisiymiş.....

taksim dedi ki...

İki tane açık tribün biletine ihtiyacım var. Kendilerine bıraktık alamadılar, iş bizim maharetimize kaldı.. Fazlası olan, satan tanıdığı çıkan mailden ulaşırsa çok sevinirim.
pancudaniel@gmail.com

gelecek elemanlar Werder'li iki alman arkadaş.
tanışma hikayemiz için http://askapuska.blogspot.com/2009/05/uefa-final-2009-anlar.html
tıklanabilir.

yardımı olacak kişiye saygılarla

bilet fiyatlarını savunanları çözebilmiş değilim. efendim, şampiyonluk maçıymış da, şuymuş da buymuş... kimse kusura bakmasın ama zihniyet 30 tl'ye maraton kombinesi satıp, bjk-gs-fb maçlarında 45 tl kale arkası fiyat çeken ilhan cavcav zihniyetidir. bjk yönetimi küçük kulüp tavrı takınamaz, takınmamalı!

Alper dedi ki...

Lucescu Kazandı Ama Kaybeden Kim, başlıklı yazım için:

http://alperr.blogsome.com/2009/05/21/kazanan-lucescu-ama-kaybeden-kim/

Buraksem dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
taksim dedi ki...

tamam dostum, tekrardan konuşacağım. bulamadılarsa mail ile iletişime geçerim,
teşekkürler

EnisteKolaKoy dedi ki...

@taksim

şu an biletixte eski açık satışı var, hem de 2 ayrı bloktan.

theotheo dedi ki...

pahalı gelen gitmesin arkadaşlar, oturursun kahvede izlersin maçını bu kadar.

herkesin her istediği oluyomu? ben kahvede izliyorum. gayet de güzel. seviniyoruz eğleniyoruz, 1 paket sigara+2 çay+maç ücreti 15 liraya çıkıyorum.

15 lira da yoksa, radyodan dinlersin, o da ayrı bi keyiftir.

ERSİN dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
taksim dedi ki...

Yürü be ersin, ben 200 bile veririm
:))

T. Egemen Gul dedi ki...

@Taksim
senin problemin değil aslında, hatta seninki masumane bir istek ama ben bu garip guraba adamlarin gelip buraya karaborsa yapmalarina uyuz oluyorum..

Bir okuyucu olarak rica ediyorum şu tarz mesajlari engelleyin.. Denetim yapmadiginiz icin lütfen silin.. Çok acaip sinir oluyorum.. Çok!

----

@Theotheo
Sen hangi kahvede izliyosan ben o kahvede olmayayım.!

90 dakikada 1 paket sigara içilir mi yav? Yazık o cigerlere.. 2 çay da çok az.. Her devrede birer tane içiyosun. Ayıptır ya.. Ben en az 3 çay, 1 soda içiyorum kahvede.. Adam da kazansın.. Yazık günah.. Ne cimri adammışsın arkadaş..

Digiturk Webtv'ye bel baglayip, ayda 25 dolara izleyemeyenler de var, sizin haliniz gene iyi.

theotheo dedi ki...

@egemen

1 paket tam bitmesede derbi maçlarda 14.15 gider.

çayı ayıp olmasın diye içiyorum, pezevengler kimbilir nası yıkıyo bardakları.

T. Egemen Gul dedi ki...

@Theo

Sen bu kadar stres, bu kadar takıntıyla fazla yasamazsin abi.. Sal biraz..

Ayrıca yazılarında dinci egilimi goruyorum "pezeveng" gibi, aman dikkat :)

theotheo dedi ki...

@egemen

budistim.

stres var tabi. kira olayı başlı başına bi stres. günde 2 paket sigara içiyorum minimum.

theotheo dedi ki...

yalnız yaşayıp yaşamama konusunda senden daha şanslıyım.

su testisi su yolunda kırılır demişler. bugün mafyacılığı savunursun, yarın mafyacı olursun.

purplepurple dedi ki...

ulan iyice yabancılaşmışız şampiyonluğa. ikimiz de yazdıktan sora güldük halimize..
(janes addiction benim)

Jane's Addiction:
bi de pazar maçı beşiktaşta izlesene

Jane's Addiction:
koyarsak maçtan sora beşiktaşta kutlama muhabbeti olur

D.Corleone:
neden lan. ibne sen stadtasın benden sanane

D.Corleone:
heee, anladımm

D.Corleone:
yaa kanka ne bilim gece yarıları oralarda.. ertesi gün de iş var.

(şu son cümleleri aynı anda yazdık maalesef)

D.Corleone:
ama zaten bi kere olan bişey bu.

Jane's Addiction:
lan kaç kere şampiyon olcaz


burdan beşiktaşlı fitbolcu kardeşlerime, abilerime sesleniyorum.. üzmeyin lan bizi.

taksim dedi ki...

@egemen
yazdığın yorumu anlayamadım valla, benim öküzlüğüm sanırım .. Anladığım kadarı ile o bilet satıyorum diyen dallamaya yazdığım yazıyı ciddiye almışsın, ben 200 verrim derken makara yapıyordum.
Ama yanılıyorsam tekrar kusura bakma :)

T. Egemen Gul dedi ki...

@taksim

yok yahu ciddiye almadim. kullanmayin istiyorum bu ortami boyle bilet aramak icin falan.. 90'lık bileti 150'ye satmak isteyenler cikinca deliriyorum. o aradaki 60 milyon ne için a.k. anlamıyorum.. yoksa sana degil takıntım :)

T. Egemen Gul dedi ki...

yeni ALPET reklamını izleyin, izletin.. özlemişim ibneyi...

taksim dedi ki...

ehehe eyvallah :)

berthelemy dedi ki...

maç için kamp swissotele alınmış. takım maça otobüsle değil yürüyerek gelicek buna göre.

o deilde,galatasaray-fener maçı el sikko ise(ki bencede el sikkodur)bu maça ne isim vermek lazım bilemedim.kanımca herbiri birbirinden kolpa istanbul derbilerinin en kolpası.

Adsız dedi ki...

kolpa kelimesini kullanan insanlar çok itici geliyor. kahve kültürünün bile altında kalmış ergen kelamı. illa kolpa kelimesi kullanılacaksa sensin kolpa.

Alper dedi ki...

futbol aristokrat bir spor değildir ki adsız insan.

fildişi kulende takılıyorsun herhalde,yoksa "kolpa" kelimesinin tribünde sıklıkla kullanılan bir ifade olduğunu bilirdin,hepimiz ergeniz,he mi?stadta maç izledinmi hayatında?yoksa sende "kolpa" taraftarmısın.incileri dökülmüş "kolpa" kelimesini kullandım diye bana cevap verme gereği duymuş,enteresan.derdin "kolpa" kelimesiyle veya üsluplamı,yoksa istanbul derbilerinin kolpalıklarını yazmammı dokundu,ha kolpadsız?

sezgin dedi ki...

Selamlar.

Bundan önce maçlara gittim, ama bu maçı Kapalı Alt'tan izleyeceğim. Yanımda çok samimi olmadığım öyle bağırmayı-çağırmayı çok sevmeyen tip bir arkadaşım olacak, Beşiktaşlı o da.

Kapalı altın ortamı nasıldır? Kenarlara mı çekilelim, yoksa ortalarda durup olaya akalım mı?

Adsız dedi ki...

@ sezgin
bağırmayacaksanız locadan alsaydınız keşke çünkü şampiyon olacağız 7'den 70'e kopacağız bugün :)

T. Egemen Gul dedi ki...

Bugun Izmir yanar gibi geliyor..

Goztepe'nin maçı da saat 20.00'de.. Tepecik'le oynuyorlar.. Şampiyonluk garanti.. 8.000 taraftar olacak stadta, satılmış bilet sayısı bu. Iki maç da aynı saatte bitiyor.. Cok acaip organizasyon yapildi bu maç için.

Ama mahalleme olan sevgim Beşiktaş sevgimin gerisinde kaldı. Maçı izlemek için Lig TV'den satın aldım. Balkona sofra kurma çalışmalarına başlayacagim birazdan.. Bir yanda Göztepe yazan Sarı-Kırmızı bayrak var, kucuk, nacizane. Yaninda dev de bir Besiktas bayragi, ortasindaki Turk bayragiyla armasi tam ortasinda duruyor takımımın..

Sahilden geçen olursa o ev benim evim işte.. Muhtemelen Lig TV'de maçı anlatanın sesi yankılanacak 4-5 apartman boyunca.. Bu gece sevincim garanti. Ama Beşiktaş'ım yenemezse buruk olacak, belki "du bakalim bir hafta daha var" diyerek kalkacagim masadan, belki de arabanın anahtarlarına saldırıp kendimi dışarı atmaya çalışarak...

Geçen yıl Galatasaray'in sampiyonlugundan sonra kız arkadaşımın isteklerini kıramamış, tur atmaya çıkmıştık üstümde Beşiktaş formamla. Tek bir laf atan bile çıkmadı. Bu yıl daha bir mutluyum. 4 yıldır yaşadığım şehirde şampiyonluk turu hiç atmadım ama kupa turunu 2 defa yaşadım. Yakışıyor Izmir'ime Beşiktaş'in renkleri. Aynı Beşiktaş semtine siyah ve beyazin yakıştığı gibi..

Adsız dedi ki...

Bağırmayacaksanız, protokole alsak sizi :) Haydi Beşiktaş güldür yüzümüzü.

tai dedi ki...

bu da beşiktaş'ımın galatasaray'ı 2-1 yendiği gün olarak tarihe geçsin.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
aslan dedi ki...

tek büyük galatasaray

Alper dedi ki...

http://alperr.blogsome.com/2009/05/24/p343/

aslan bu blog'un totemidir. adam ne derse tersi cikiyor, canim cigerim benim.

aslan dedi ki...

gerçek bu shelbyl.. ne fener ne beşktaş ne trabzon. sivassporun şampiyonluğunu tebrik ederim bu arada..

Adsız dedi ki...

aslancık senden denizli yorumu alalım :) hadi aslanım yap bi güzellik.

aslan dedi ki...

denizli 1 bjk 0
sivas 1 gs 2.

trabzonm 3 fener 1

sivas 69
bjk ve trabzon 68. ikili averajsa trabzon ş.ligine yoksa siz..

aslan dedi ki...

pardon düzeltiyorum. özür

denizli 1 bjk 0
GALATASARAY 1 sivas 2.

trabzonm 3 fener 1

sivas 69
bjk ve trabzon 68. ikili averajsa trabzon ş.ligine yoksa siz..

gökhan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

daha iyi oynadık,oyuna yazık oldu ama çokta üzülmedim.istemiyorum sivası neticede,haftaya samiyende yenince umarım tsde kazanmış olurda şlyede gidemezler.

sezon geneline bakınca bence hakeden şampiyon oldu,o yüzden tebrikler...

aslan'in hesabi yanlis, ikili averajda trabzonspor bizi gecemiyor, deplasman golu kurali islemiyor cunku. bizim 4 farkli yenilmemiz, trabzonspor'un 5 farkli kazanmasi lazim. bosuna icinize kurt dusurmeyin okuyucular.

aslan dedi ki...

tamam sivas olsun o zaman şampiyon.
biz zaten uefayı garantiledik.
neyse efenim. 8-10 senede bir şampiyon oluyorsunuz zaten.

seneye görüşeceğiz. herkesle her takımla tek tek..

GALATASARAY ADININ OLDUĞU YERDE UMUT VADIR.

kveldsmork dedi ki...

sana bir hafta daha tırmalama vaktin var kuyruklu hayvan.gerçi sen buranın maskotu olmaya hak kazandın.oynatıcaz seni haftaya inşallah.

aslan bu arada maclar senin verdigin skorlarla biterse ve bursa kazanirsa; gs, fb ve bursa uclu averaja kaliyor ve bursa sizi geciyor. kendi ipini cekiyor olabilirsin, dikkatli ol derim.

aslan dedi ki...

terbiyesizlik yapmayalım tamam mı ? gagalı hayvan :)

aslan dedi ki...

bjk şampiyon olamasın biz uefaya gitmeyelim razıyım shelbyl. futbolun adaleti adına. bak bu lafı fa ettim. madem sivas şampiyon olcak kabu uefaya gitmeyelim.

bursa kimmiş yav. yenemez onlar haftaya

aslan dedi ki...

ben de sana shelbyl..

seneye görüşeceğiz. unutma :))

aynı zamanda f5 ile de

theotheo dedi ki...

dediğimiz gibi koyduk, ama mustafa denizli gitmelidir.

bu taktiklerle cl de madara oluruz.

bu şampiyonlukta payı geçen herkese teşekkürler, başta sayın başkan demirören olmak üzere katkıda bulunan bulunmayan beşiktaşlılara teşekkürler.

maçın heyecanı, içilen 1 paket sigara, leş gibi çay, insanın içini ekşitsede, takımın geleceği hakkında bir iki kelam edelim.

galatasarayın ve fenerbahçenin bize karşı iyi görünmesinin sebebi denizli'nin topa hakim olmak istemeyen taktiksel anlayışı, chelsea bu tarz oynuyor gördüğüm kadarıyla, bu kadar olmasada oyunu izleyen bir tarzı var.

bu bir anlayıştır, ama takım savunmamızın bu anlayışı yeterli derecede uyum sağlayacağını düşünmek doğru değil gibi.

herkesin şampiyonluğu hayırlı olsun.

kveldsmork dedi ki...

zoruna mı gitti?burada sana sadece KATLANIYORUZ.Ama artık sıkmaya başladın.sen de biliyorsun ya...neyse

jose dedi ki...

güzel oynayan bizdik kanımca ama mağlubiyetede cok uzuldugum soylenemez..sıvas sampıyon olacagına besıktas olsun derım.

tebrıkler.

taksim dedi ki...

100.yorum benden..

Öncesiyle An'ıyla Sonrasıyla..
Güzeldi

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

maçla ilgili sözlüğe yazdım.. kısaca: beklediğimiz an bu an :)

Yorum Gönder

Ara