.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Mayıs 2009 Pazar

Şampiyonluk benim neyime?

Beşiktaş, en iyi zamanında en kötü Fenerbahçe'yi yenemiyorsa şampiyonluk benim neyime? Aragones maçı hediye etmek için elinden geleni yaparken benim teknik direktörüm orta sahada adeta tek başına oynayan savaşçıyı çıkarıp yerine terzi çırağı Serdar Özkan'ı oyuna alıyorsa şampiyonluk benim neyime? Israrla ve inatla klasik 4-4-2'den başka bir şey oynayamaz dediğimiz bu takımdan hisseli harikalar kumpanyası yaratılmaya çalışılıyorsa şampiyonluk benim neyime? Ezeli rakibin ikisinin de yerlerde süründüğü bir sezonda Beşiktaş üst klasmandaki 8 takımı da içeride ve dışarıda yenemiyorsa şampiyonluk benim neyime? Yok arkadaş, ben şampiyonluk istemiyorum. Böyle şampiyonluk olmaz olsun. Bundan sonraki maçlarının hepsini alsan Sivas hepsini kaybetse ne fayda. Gazozun gazını kaçırdılar. Tadımız kalmadı artık. Sabahtan akşama kadar kıçını yırtan, her hafta sonu umutla ve inatla takımının maçını bekleyen bu taraftara yazık. Yüz kere yazık bin kere yazık...

6 Yorum:

theotheo dedi ki...

suçluların biletini keseceksin o zaman. kimdir bu maçın suçlusu?

mustafa denizli.

bu kadar açık ve net. takıma geldiğinden beri oynatmaya çalıştığı top, doldur boşalt.bu kadar. şampiyon olsan ne yazar?

ertugrulu göndermeseydin bu takım nerdeydi? iki tane baba transfer yapıldı. e mustafa denizli allah ne belan varsa versin diyorum, sen bu maçı fenerbahçeye sattın, allah senin iki yakanı bir araya getirmesin.

bilog dedi ki...

Bazı sezonlarda kötünün iyisi olan takım şampiyon olur. Bu sene de öyle olacak.

Adsız dedi ki...

ha biz de onu diyoz abi. şampiyonluk neyinize.)) üstüste kaçıncı galibiyet bu.

Adsız dedi ki...

ben hala bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum. 2-3 sene önce koca sezon yatıp fener maçına kasan bi beşiktaş hatırlıyorum, bu sene bakıyorum aynısı fb olmuş. hiç umrumda deil, 5 tane yeseydik de olmayacaktı, 4 hafta sonra 2 kupa müzemizde olacak ve bu maçı ancak ezikler hatırlayacak.

üşendim giriş yapmaya.

bellamy.

T. Egemen Gul dedi ki...

Yahu sampiyonluk gelir gider de her mac yedigim tırnaklar bir gun cikmayacak ondan korkuyorum.

repLanigre dedi ki...

gerçekten tadi kaçti işin, kimseyi yenemeyen, yenmeyi geçtim büyük takimlarla başabaş bile oynamayan bi takimla aradan siyrilip şampiyon olmak bence de hiç keyifli degil.

antep'le fm oynuyo olsam tamam, butun buyukler birbirini kirsin ben aradan siyrilip sampiyon olayim da, her derbide ben darlanarak maça oturuyor, maç boyunca boş hayaller kuruyorsam istemem kupa mupa, demiroreni elinde kupa görmek daha kötü

Yorum Gönder

Ara