.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

31 Mayıs 2009 Pazar

Şampiyon Beşiktaş

25 Yorum:

Okan dedi ki...

zor oldu ama çok güzel oldu.
yer siyah gök beyaz
şampiyon beşiktaş!

ery dedi ki...

sampiyon olduk iste besiktasim bu sene, koyduk iste cimbomboma fenere, biz bu sene bi son verdik dertlere..

simplextablosu dedi ki...

çok fena çok. gözlerimden nihayet yaşlar aktı. bütün sezon onca maç, yağmur soğuk inönü, atılan goller, edilen küfürler, sevinçler, sıkıntılar, dolmabahaçeden stada yürürken yapılan puan averaj hesapları, demirören, ertuğrul, denizli, ernst, toraman, yusuf, nobre, bobo, siyah, beyaz, totem, ekşibeşiktaş... sonunda semtten döndüm, oturduğum yerde bir müddet durdum. sonra resmen ağladım. bu beşiktaş, benim ömrümü yedi, helali hoş olsun.
duysun yedi düvel, cümle alem.. "ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ"
ötesi yok!

scugnizzi dedi ki...

jessie gidecektin denizli'ye, beşiktaş'tan fotoğraf çekmekle olmuyor bu işler :)

okka dedi ki...

oh çok şükür.

Sampiyonuz iste be!!! seve seve hemde.... :)

kujoon dedi ki...

şampiyon olmak çok güzel tabi ama beşiktaş, tamamı karakterli,sahada canını dişine takan, elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan oyunculardan kurulu tam bir takım olmuş..bu görüntünün çok uzun seneler devam etmesini diliyorum tüm kalbimle..

en özel teşekkür edilmesi gereken insanlardan biri de süleyman seba nın yeğeni,3-4 lük fb maçında atılan son gole deliler gibi sevinen gerçek beşiktaşlı tayfur havutçu.

Alper dedi ki...

şimdi sırada süper kupa var

smyrnian dedi ki...

2 alana bi bedava olcak heralde bu sene uygulama:)

Şampiyon Beşiktaşşşş..

Rahat uyu Şeref Bey, Baba Hakkı, Optik Başkan ve nicesi.

Tek büyük Başkan Süleyman Seba sende mutlusundur şimdi. Şampiyonuz, tertemiz.

Ege

AQ-47 dedi ki...

Sezon başında Ertuğrul Sağlam'ın gol yememeye dayalı futbolu başarılı izlenimi veriyordu fakat yönetim bu işin iyi bitmeyeceğini erken olmasa da anladı...Denizli'nin sezon başlamadan gelmesini dilerdim, belki o zaman sistemi daha erken oturturdu da şu ilk yarıdaki anlamsız kayıplar yaşanmazdı. Beşiktaş taraftarı için çok heyecanlı ve sancılı bir sezon olsa da her zamanki gibi hakkımızla kupaları aldık, yine de, Galatasaray'ı ligde ve Feneri de kupada yenmeseydik şampiyonluk "yavan" kaçardı...

arkadaslar, bugunku solenleri internette hangi kanallardan, izleyebiliriz acaba? bileniniz varmi? sagolun simdiden...

Lig TV verecek sanirim.

AQ-47 dedi ki...

BJK TV şu an yayında, ne acıdır ki çekimler çok amatörce...

devre arasında biz 6.yken shelbyl'le mesajlaşmıştık sözlükten. o zaman şampiyon olacağız demiştim. haklı çıkmak ne güzel be!

Natura, hakli cikmak hep guzel, ama boyle zevkli bir got olus herkese nasip olmaz :)

Lig TV'den izliyorum toreni de, Sanli Kaptan bayagi kizmis, icinde bayagi biriktirmis. Yayin basindan beri "Sampiyonluk sansla geldi, FB ile GS kotu o yuzden geldi, Besiktas 3. buyuk degil artik" diyenlere "Hadi canim sende" seklinde kisa ve net cevap verdi bir kac defa.

Omer Guvenc bir kez daha sefa ve cefa kelimelerini ayni cumle icinde kullanirsa, tribunde bulunan arkadaslardan rica ediyorum, kafasina bir saplak gecirsinler.

T. Egemen Gul dedi ki...

Süper Kupa'nin prosedürünü bilen var mi? Ne olacak bu sezon çifte kupa Besiktas'imin oldu. Yine Fener takimiyla mi karsilasicaz, kupa finalisti diye? Yoksa lig ikincisiyle mi?

Travis dedi ki...

ne güzel bi takımsın sen yahu:)

aamet jr. dedi ki...

Egemen aynı soruyu ben de kupayı alınca sormuştum burada. Cevabı vereni ama kupa ikincisi Fenerle oynayacakmışız prosedüre göre.

Turkiye Kupasi'ni tekrar et, adina da Super Kupa de. Nesi super bunun yahu?

Ayni sikinti Ispanya'da da var bildigim kadariyla Barcelona'nin duble yapmasi uzerine.

Aslinda en ideali Almanya'daki Ligapokal. Mis gibi turnuva olur lig oncesi, Besiktas, Sivasspor, Trabzonspor, Fenerbahce, Galatasaray ve Manisaspor.

Ya da en azindan adindaki "super"i atalim. Ingilizler gibi Charity Shield falan diyelim. Cumhurbaskanligi Kupasi guzel isimdi aslinda dusununce.

asist time dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
asist time dedi ki...

Beşiktaşlıyız Beşiktas lay-la-lay-la-lay-la-la-la-lay
Anlayamaz kimse bu askı lay-la-lay-la-lay-la-la-la-lay :)

Herşey harika idi inanılmaz bir hafta sonu yaşadık. Bu şampiyonluğu ileride unutacağımı sanmıyorum. Toraman golu ile başlayan sevinç dun gece kupa toreni ile sona erdi.

O kadar "coşkulu" taraftarız var ki havalimanında o saatte sanırım 2.30 civarında cobançeşme ye gelmeden havalimanı girişine dogru full trafik vardı bu trafik anca normal sabah trafiğinde olurdu.

O kadar "duygusal" taraftarız ki takım istanbul a indiginde orada bulunan taraftarların en az yarısının gozleri doldu.

O kadar "hoşgorulu", "sadakatli" bir takımız ki toraman golunden sonra sevinirken yanlışlıkla dirseğim bir adamın burnuna değdi. Adamın burnu şelale gibi kanamaya basladı. Abi diyorum hadi hemen seni acil e gotureyim adam yok ya nolcak sıkca kanar zaten senin canın saolsun birazdan durur diyor :)


Iste boyle bir hafta sonu yaşattırdı bize takım.

Kondisyoner Steffano'nun Erkan Zengin'den daha iyi Turkce konustugunu da :) ogrenmiş olduk.

Takım da tam bir kolej havası var;

Cisse-Ernst ikilisi ile Zapo-Sivok-Holosko uclusunun sevincleri gercekten inanılmazdı. Ozellikle Cisse'nin cok farklı bir Besiktas sevgisi var. Hangi yabancı oyuncu bizim ufakken sınıf maclarında soylediğimiz "ses gelmiyor biz gelelim mi" tezahuratı yapar ya o anda dumura ugradım resmen tek kelime ile harikulade seni seviyoruz cisse. Eger ki 1 milyon a Fink e verilecekse 1.5 milyona Cisse'nin kalmasından yanayım.

Ayrılması gundemde olan Zapotocny'nin coşkusunu da gözardı etmemek lazım. Nedendir bilmiyorum ama bu hafta sonundan sonra 6+2 gibi sacma bir kural dusunuldugunde +2 nin savunmada yedek yabancısı olarak kalması kimseyi rahatsız edeceğini sanmam. Yollanması gerekn bir yabancı varsa açıkcası Zapo veya Ernst ile beraber iyi bir ikili olusturan Cisse'ye gelene kadar Delgado'ya iyi bir takım bulunmalı.

Gerci bunu daha once de belirtmiştim. 2 acıdan Delgado'yu degerlendirmek gerek. Hangi takım Delgado'ya 2 milyon verir. Direk yollamaya kalksanda 3 yıllık sozlesme imzaladı toplam alacagı zaten 6.6 milyon eder. Bir de tazminatı da eklersek bu fatura 9 milyon civarını buluyor. Bu nedenle tek yol Delgado'ya Katar dan takım bulmak gibi duruyor.

Middlesbrough dan sonra Betis'de kume dusmus bu transfer doneminde Demiroren'den bir surpriz beklemiyor da degilim hani.

Gökhan dedi ki...

hayatımın en mutlu günlerini yaşattığı için teknih heyetimiz ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum.
demiştik ya, ''siz isteyin türkiye'yi yakarız.''

Yorum Gönder

Ara