.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Hele Şükür Cumartesi

Lig programı açıklanmış: 29.05.2009 20.00 Gaziantepspor - : - Eskişehirspor Hacettepe - : - Kocaelispor 30.05.2009 20.00 Denizlispor - : - Beşiktaş Galatasaray - : - Sivasspor Gençlerbirliği - : - Kayserispor Antalyaspor - : - Ankaragücü Konyaspor - : - Ankaraspor Trabzonspor - : - Fenerbahçe İstanbul BŞB - : - Bursaspor

18 Yorum:

tai dedi ki...

maç biletleri satışa ne zaman çıkar bilen veya destekli sallayabilecek var mıdır? bilet bulabilirsem (6 tane) her türlü denizlideyim.

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Denizli'ye adam gibi uçak yok, olan da hayvan gibi pahalı olacaktır. Otobüs opsiyonu ne alemde bilen varmı? Ulusoy'un fethiye arabası Denizli'den geçiyor diye hatırlıyorum.

taksim dedi ki...

Rezalet rezalet rezalet..
Çok Kötü oldu benim için.

Bu Cumartesi pazara açıköğretim sınavı yerleştiren beyinlere yerleştireyim ! :(

Müthiş yorulacağım bu haftasonu için, bilet bulacak arkadaşlara izmire gitme önerisi olarak;
30 Mayıs 12:00 AtlasJet İzmir uçağına 84TL'ye bilet alıp, izmir üzerinden 2-3 saatlik bir yol ile denizliye geçilebilir.

Bu arada pek de güvenilir bir kaynak olmasa da Pazar günü, yönetimin şampiyonluk kutlaması yapmayı planladığını duydum stadda, bu da pazar gününe organizasyon koymamak demek oluyor.
Bir otel çalışanı için ne kadar zor hepsine yetişmek, ama deneyeceğiz..

MyT dedi ki...

Üşenmedim araştırdım, buyrun :

Kamil Koç -- Esenler-Denizli -- 30 Mayıs -- 05.00 -- 45 TL
THY -- Atatürk Hvl.-Denizli -- 30 Mayıs -- 06.45 --149 TL (vergiler hariç ve tek yön)
Varan -- Ataşehir-Denizli -- 30 Mayıs -- 09.30 -- 47 TL

Bunların dışında Pamukkale ve Metro da gidiyor ancak mesafenin yaklaşık 650km olduğunu ve 9-11 saat arası süreceğini hesaba katarsak, sadece ekspres giden Varan ile maça yetişilebileceği ortaya çıkıyor.

Ayrıca Onur Air, Atlas Jet, Pegasus ve Anadolu Jet'in direk Denizli seferi yok. Yani ya İstanbul'dan öğleden önce kalkan herhangi bir uçak seferi ile İzmir'e ulaşıp oradan karayoluyla Denizli'ye geçilecek (İzmir-Denizli:230 km ve yaklaşık 3.30 saat ve 20 TL)ya da İstanbul-Denizli arasında karayolu kullanılarak küçük çaplı bir eziyet çekilecek. Ekonomik açıdan bakanlar elbette olacaktır, haklısınız ben de öyle bakıyorum. Yani gidiş-dönüş uçak bileti + gidiş-dönüş yol masrafı bu kriz ortamında epey zorlar. Hem de 2 fener maçı, eskişehir ve ankaragücü deplasmanları ve 90 liralık gs maçından sonra...

Ha unutmadan, yollar bakımda olduğundan Denizli'ye tren de işlememekte. Genelde deplasmanlara, özellikle doğuya giderken çok rağbet ettiğimiz bir araç tren. Fakat geceden İstanbul-İzmir trenine binip sabah Denizli'ye geçerim diyenlere sözümüz yok.

Neticede birden fazla seçenek var. Biraz daha araştırayım Ankara ve Eskişehir'den gidecekler için de bilgi veririm.

MyT dedi ki...

Bu arada;

Denizli Otogarı - Denizli Atatürk Stadyumu : 2.5-3.0 km

Denizli Çardak Havalimanı - Denizli Atatürk Stadyumu : 50-55 km

Bunları da hesaba katmakta fayda var diye düşündüm.

denizliye gitmek isteyip "hacı ben 10 saatlik otobüs yolculuğuna dayanamam" diyen arkadaşlara benden bir tavsiye. "para sorun değil" diyorsanız direk uçakla gidin denizliye. ama "para bi nebze sorun" diyorsanız istanbuldan izmire 60-70tl lik bi uçak bileti bulmaya çalışın ordan da otobüsle denizliye 3 saatte. aslında bu da saçma bi yöntem. havaalanında beklemesiydi ordan otogara gitmesiydi derken en az 6-7 saati bulur. ama en azından otobüste daha az kıçınız ağrır.

turgay dedi ki...

ıstanbuldan gelecek arkadaslara ucuz bılet ama az konfor tercıh edenlere denızlı seyahat veya anadolu seyahatı tavsıye ederım.. 35 ytl bılet parası..sehır ıcı otobusler ucuzdur merak etmeyın.. yemek konusunda bısey dıyemem ama stad cevresı bıldıgınız gıbı olur koftecıler falan..

denızlı stadında herkes bıletınde yazan yere oturur onuda eklıyım sonradan sasırmayın (:

bıletlerın fıyatıda eger besıktas trıbununden almayacaksanız sanırım 10,20 veya 30 mılyon cıvarı olur..tabıı denızlı yonetımı ısın suyunu cıkarmazsa..

MyT dedi ki...

Her şekilde epey masraflı bir deplasman olacak gibi görünüyor yani. Bir o kadar da çileli...

Ama 13 senede 2 kez şampiyon olmuş bir takımın taraftarıysak eğer iki elimiz kanda bile olsa gitmeliyiz...

Stadın yarısını bize ayırmaları istenecekmiş Denizlispor Yönetimi'nden. Ama sanırım buna pek sıcak bakmıyorlar. Denizli seyircisi, çekirdekçiliğiyle ünlü olduğundan ev sahibi takım tarafından alsak da çok büyük sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. Gerçi mucizevi olaylar yaşanmazsa şampiyonluğumuz garanti, o yüzden pazar günü kutlamalara katılsak da olur bana göre.

taksim dedi ki...

AtlasJet KK28 İstanbul - İzmir Uçağı
12:00

Başka bu uçakla gidecek var ise, haberleşebiliriz :)

T. Egemen Gul dedi ki...

Denizli yönetimi açıkladı. 850 bilet ayıracaklar Beşiktaş'a. Ben Izmir'den gidiyorum. Izmir'liyim zaten. Otobus, araba bir sekilde gidicem. Bilet bulamazsam Denizli tribününden alıcam, iki atkıyla oturucam. O kadar gozumu kararttim.

tai dedi ki...

o 850 bilet de anladığım kadarıyla stadyum gişelerinden falan satılacakmış. biletix yemiyor mu bu maçta nedir?

T. Egemen Gul dedi ki...

Arkadaslar, Denizli'den olup da Besiktas'in gelisiyle ilgili duyumu olan var mi? Tribünde ibnelik cikar mi? Cikmazsa nerde cikmaz? Hangi tribün daha güvenlidir. Kız arkadasimla beraber gitmeyi dusunuyorum su an itibariyle.

taksim dedi ki...

Kaynak sağlamlığı konusunda bir bilgi veremeyeceğim ama,
Beşiktaş tarafı biletleri için gelecek arkadaşlar 75-100TL bir para ayırsınlar şimdiden..
Dünyanın en büyük kahpeliğini göreceğiz sanıyorum

T. Egemen Gul dedi ki...

75-100 olsun, problem değil. Yeter ki bilet bulabileyim Beşiktaş tarafından. Yoksa garanti Denizli tarafındayım. Gidecem bu maça. Kaçıramam.

zubi dedi ki...

biz 2 kişi istanbuldan arabayla gidicez. Bursadan +1 alıcaz, burdan da gelmek isteyen olur belki, burdan veya maç postundan haber verebilirsiniz.

ankaradan maça gidecek herhangi bir aracın benzinine ortak olurum. lütfen giden varsa haber versin. yalnız maç bileti nasıl bulacağız, bilemedim.

taksim dedi ki...

Kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayayım ama, elimden geldiğince aktarmaya çalışıyorum.
Bilet fiyatları %90 İhtimalle
35 TL Açık Tribün
50 TL Maraton
100 TL Kapalı
Olarak çıkacak. Bilmeyenler vardır, deplasman taraftarına ayrılan tribün, kapalı tribün içerisinde yer alıyor.. Dolayısı ile Beşiktaş taraftarı 100TL vererek kendine ayrılan bölüme girebilecek. Şimdilik 850 kişiden bahsediliyor ama belki daha fazla da yer açılabilir.

100TL vermek herkesin belini büker, bilet almak isteyenler, Yurt Tarafındaki Kale arkasından biletlerini alabilirler. Şahsen biz öyle yapacağız.
Kale arkası tribünün bir ismi yok ancak, kapalı tribünün sağ tarafında kalan/ Yurt Tarafındaki kale arkası olarak geçiyor..

Hepimize iyi yolculuklar..

zubi dedi ki...

forza'da bikaç arkadaş ciddi ciddi uğraşıyolar sanırım bu konu hakkında. telefonlarını vermişler bilet bulmak isteyen bizi arasın diye, gelen kimse dışarda kalmaz demişler ve öncelikle açık trbünlere yüklenin demişler. Denizli taraftarı normal sezonda bile 5-10 ytl lik maçlarda stadı boş bırakırmış, bu maça da gelmezlermiş. ben de böyle bilgi aktarmış olayım.

Yorum Gönder

Ara