.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Mayıs 2009 Çarşamba

FTK Finali Beşiktaş 4-2 Fenerbahçe

http://www.youtube.com/watch?v=tp9wfyKksp0 Stat: İzmir Atatürk Hakem: Bünyamin Gezer, Tarık Ongun, Asım Yusuf Öz, Mustafa Kamil Abitoğlu (4.) Beşiktaş: Hakan Arıkan, İbrahim Toraman (DK.46 İbrahim Üzülmez), Gökhan Zan, Tomas Sivok, Ekrem Dağ, Edouard Cisse, Fabian Ernst, Yusuf Şimşek (Dk.75 Uğur İnceman), Rodrigo Tello, Filip Holosko, Bobo (Dk.83 Nobre) Yedekler: Rüştü Reçber, Serdar Özkan, Mert Nobre, Erkan Zengin, Uğur İnceman, İbrahim Üzülmez, Zapotocny. Teknik Direktör: Mustafa Denizli Fenerbahçe: Volkan Babacan, Ali Bilgin, Gökhan, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre (Dk.67 Deniz), Uğur (Dk.52 Semih), Alex, Güiza. Yedekler: Volkan Demirel, Önder, Vederson, Kazım, Maldonado, Semih, Deniz Barış. Teknik Direktör: Luis Aragones Goller: Yusuf Şimşek (Dk.6), Bobo (Dk.56 - Dk. 74), Holosko (Dk.80) Güiza (Dk. 27), Alex (Dk. 90+1) Fenerbahçe Sarı Kartlar: İbrahim Toraman (Dk.20), Sivok (Dk.33)Lugano (Dk.13), Semih (Dk.85) Fenerbahçe

77 Yorum:

EnisteKolaKoy dedi ki...

ankaragücü maçı bundan daha önemli der çekilirim.

Baris dedi ki...

Açıktan biletimi aldım. Güzel bir ortam olacak.

Gökhan dedi ki...

lig şampiyonluğunun yanında kupa finalde fenerle oynasak bile çok değersiz bence.
o kadar ki sivok acaba oyunda kalsa da macın sonunda 2.sarıyı görüp lig macında oynasa mı diye bile düşündüm.macı kaybetmekten degıl ama kaybedersek bunun lige de yansıma ihtimalinden korkuyorum sadece

tai dedi ki...

sırf geçen günkü pisliğin temizlemek adına çıkıp kazanılması gereken bir karşılaşma. aldım biletimi beklemedeyim.

T. Egemen Gul dedi ki...

Yahu arkadasin biri 7 yasindaki oglunu da gecirmek istiyor. Biletsiz sokabilir miyiz acaba?

theotheo dedi ki...

sokarsın egemen. ama arkadaşın 7 yaşındaki oğlunu bence getirmesin derim.

bu maç pisliğin temizlenmesi açısından lig şampiyonluğundan bile önemli, bu pisliği kim yaptıysa onlar temizleyecek.

alex de souza dedi ki...

bu maçın ve her derbinin favorisi fenerbahçedir. bunu anlamanız için sizi ve gs yi daha kaç ke züstüste yenecez..

2-1 den sıkıldık 3-0 alırız. 2 guiza 1 semih.. tamam hadi şampiyonluk sizin :)

ulan alex dumbugu, sen daha heralde elmada vitamindin, sizi evire cevire, 6 sene ustuste yendigimizde... haaa cok aciyor be abi dersen anlarim, 3-4 luk hatiralarini... haddini bil, terbiyesizlesme...

alex de souza dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

alex de souza, Anneler Gunu'nde hic oluyor mu boyle laflar? Yazik.

Surayi youtube videosu altindaki Turk-Kurt olaylarina cevirmeyin de, baska nerede ne derdiniz varsa hesaplasin oyle gelin.

delgado dedi ki...

şu futbolda her şeyi anlarım da, maçtan önce favori olan takımın favoriliğiyle bu kadar böbürlenmesini anlamam... veya maçtan önce favori sayılma isteğini...

theotheo dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
delgado dedi ki...

kim olduğunu bilmiyorum ama demirören olmadığını biliyorum.

yuki the zorba dedi ki...

Egemen,

Tabii ki getirsin 7 yaşındaki oğlunu... Bizi de öyle maça sokup, Beşiktaşlı ettiler... Hatta 9 yaşındayken maça gittiğimde, çocuğa niye bilet aldınız diye sormuşlardı; o derece yani :)

2006'daki roller tamamen değişmiş görünüyor... O zaman karşıda, Maraton'da izlemiştik maçı; Fenerbahçeliler koştukları şampiyonluğun da coşkusuyla tribün olarak bizden daha hazır görünüyorlardı... Sonra işler değişmişti tabii, takım da iyi gidince... Bu sefer biz baskın başlar baskın bitiririz umarım...

2006'da Maraton'daydık, tadı çok başkaydı; bu sefer Kapalı'dan aldık yine güzel olsun İnşallah...

2006'daki maçta mersinli tarafındaki kale arkasındaydım ve maçtan sonra ankara dönüşü 3 gün konuşamamıştım. bu sefer iş sebebiyle gidemiyorum maalesef. orada olmayı çok isterdim, zira rahat kazanacağımızı düşünüyorum. yine rasyonel bir açıklamam yok bunun için ama içimden öyle geçiyor. skor da vereyim hatta: 3-0 :)

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Fenerbahçe'de Alex'in de oynayacağını varsayarsak, Ernst ve Cisse'nin kesinlikle yan yana oynaması gereken maç. İlk maçtaki gibi herkes asker olmayacak bu sefer fener'de, alex var diye. Bu avantaj. Tabii, alex'in varlığı ve Beşiktaş'a karşı şapkadan tavşan çıkarma güdüsü de dezavantaj. Tek ihtiyacımız olan biraz erk..

sivok dedi ki...

o değil de şu sağa toraman ile tello'nun fotoğraflarını da koyun. ya da delgado'yu çıkarın. çok ayıp oluyor!!!

yuki the zorba dedi ki...

Fenerbahçe tarafının biletleri bitti... Bizimkiler üç tribünde de duruyor... Kimse gelmiyor mu maça yahu? O değil, biletlere fenerliler sulanacak, sonra tribünden ses çıkmayacak; delirme bakalım dayanabilirsen...

Malvinas dedi ki...

Fener tarafının biletleri dünden bitmişti.. Başlamışlar zaten bizim taraftan almaya...

Adsız dedi ki...

delgado sakatlığından ötürü oynamayacakmış. şansımız %75. hadi gökhan zan!

okka dedi ki...

EnisteKolaKoy'a katılıyorum.Hatta yedeklerle çıkalım gerçi bizim takımda yedek kavramı yok herkes heran oynayabiliyor.

gregor samsa dedi ki...

delgado sakatlanmış.maçta oynamama ihtimali var.
fenerbahçe'de deniz barış kadrodışı.
ikisi de çok iyi haber.

EnisteKolaKoy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gökhan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gökhan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
krasotkin dedi ki...

fenerbahçede deniz kadro dışı, selçuk şahin'in maça yetişmesi zor. bizde de delgado sakatmış. alex'in ve nobre'nin de sakatlıktan çıktıklarını göz önünde bulundurduğumuzda fenere nazaran çıkaracağımız daha mücadeleci bir kadroyla maçı rahat alacağımızı düşünüyorum.

EnisteKolaKoy dedi ki...

ufak bi hata dolayisi ile bir daha yaziyorum, pardon :)

hakan

ibrahim toraman - gökhan zan - zapo - deli ibo

ugur inceman - serdar kurtulus

serdar ozkan(10 numara adam) - aydın karabulut

batuhan(kiralık olmasa giderdi bu maca) - holosko

takimda soyle dogru duzgun genc yedek yok ki koyalim kendini denesin.

sivok dedi ki...

beyler, blog sakinleri çıkarma yapıyormu bu maça?
maç günü bilet bulabilme durumumuz nedir?

EnisteKolaKoy dedi ki...

şu anda biletix'te bizim tarafın her tribünden bileti mevcut. maç gününe de kalır gibi duruyor bu gidişle. ama bence sen en yakın biletix'ten yarın git al biletini.

ben bütçemi ankaragücü maçından yana kullanmaya karar verdim, o maç daha heyecanlı olacak ve bu maçtan daha önemli bence.

sivok dedi ki...

çok teşekkür ettim EnisteKolaKoy..
keşke blog müdavimleri olarak maç önü bi yerde oturup, koklaşsak :(

Adsız dedi ki...

fenerbahçe tarafında ne olduğunu tribün işlerinden biraz anlayan,deplasman otobüsü tozu yutmuş olan arkadaşlarımış anlamışlardır.işin türkçesi görünen o ki biletler kapatıldı ve fenerbahçe'nin tüm ege derneklerine yönetim tarafından dağıtıldı.yani fenerbahçe taraftarının biletlere saldırması gibi bir durum söz konusu değil.hatta istanbul'dan gitmeyi planlayan birçok fenerbahçe taraftarı da bilet bulamıyor şu anda.

maça gelirsek,
alalım bu maçı.bu taraftarın kahır ve hüzün dolu yıllardan sonra güzel günlere ve zaferlere ihtiyacı var.eğer sahadaki futbolcularımız ve başımızdaki teknik direktör bir nebze dahi olsa taraftarın açlığını,özlemini,sevgisini içinde hissedebilirse onun takıma vereceği inanç sayesinde biz bu maçı alırız.
o kupa alex'in semih'in değil delgado'nun nobre'nin ellerinde kalkacak.
hadi beşiktaşım hadi karakartalım...
iki kupayı da alacağına dair inancımız sonsuz.
şu kriz zamanı cebindeki son paraları beşiktaş sevdası için harcayan beşiktaşlıları mutlu edin.şu boktan hayatlarında iki güzel anıları olsun.
istediğimiz bu fazlası değil yani.

aamet jr. dedi ki...

Çevremdeki Beşiktaşlılarda şöyle bir kanı var. Bu maç önemli değil, lige bakalım biz. Bense tam tersini düşünüyorum. Bu maç ligdeki kalan 3 maç için çok önemli. Ne yapıp edip kazanmalıyız. Hatta bir arkadaş yazmıştı, bu maç 3+1'in 1'i değil, 4'den biridir diye. Aynen öyle.

Ayrıca şu maçı alalım ve şu seri baskısı kalksın üstümüzden. Yoksa bu iş yavaş yavaş 80 sonu 90 başı bizim yaptığımız seriye benzeyecek.

İzmir'e pür neşe gidiyoruz, boynumuz bükük dönmeyelim. Bu yılın tartışmasız en güzel tezahüratını gerçekleştirmek için bir fırsat daha gelmiş, bunu kaçırmayalım.

Ayrıyetten Holosko ve Toraman'dan gol bekliyorum.

yuki the zorba dedi ki...

Maça kimler geliyor beyler? Ben milletin iş güç ayarlayamaması dolayısıyla yalnız kaldım. Saat 2'de İzmir'deyim; gidicem Balık Pişiricisi abime, açtırıcam rakımı artık maça kadar orda takılıcam :)

T. Egemen Gul dedi ki...

Aldım biletleri sonunda. Ben de gidiyorum.

Ayrıca Allah belanı versin Biletix ve diğer bilimum satış noktaları.. Hayatımda ilk defa bir bilet almak için 4 km koştugumu hatırlıyorum.

Kredi kartı çek diyorum, bağlatmadık diyor. Yahu içerden çekin parayı buraya verin diyorum. Olmaz yapamayız diyor. Normal banka kartından çekin diyorum. Para peşin diyor. Bekleyecek misiniz gidip çekeyim diyorum. Olur diyor. 2km git, 2km gel koşuyorum geliyorum "Kapalı bitti" diyor. Şaka mı yapıyorsun diyorum, çıkartıp biletleri koysaydın kenara koşup geliyorum dedim diyorum. Açık verelim diyor. Ben de diyorum kendi kendime, iyi ki birinci ligde futbol oynayan bir takım yok Izmir'de. Kim ne hakederse onu bulur.

taksim dedi ki...

Budget'den kiralık Volkswagen Caravella'da 13 kişi geliyoruz.
9+1 araca 13 kişi doluşmuş hayvanlar grubu görürseniz o biziz :D

Malvinas dedi ki...

Saat 9.10 uçağıyla izmir'e hareket edeceğim. kahvaltı edip akşama kadar kordonda içmeyi düşünüyoruz... 2006'da kordon süperdi...

krasotkin dedi ki...

beyler, mersinden geliyorum bende. adana aktarmalı =) şu iki günün geçeceği yok yoksa. maratondan mı alıyorsunuz biletleri?

bir de bir maç öncesi organizasyonuna girelim mutlaka. haydi sağlıcakla.

yuki the zorba dedi ki...

Hah krasotkin hele şükür birisi şu lafı etti :) Satıldık en kadim tribün dostlarımız tarafından iş güç uğruna... Ya Fenerli dostlarla içicez, şu kutsal maçı kirleticez :) ya da tek tabanca yüklenicez rakımıza...

Krasotkin ben bi kaç mekan biliyorum birader. He dersen yarın 14.00'de Adnan Menderes'e iniyorum, bi sofra kurarız; gelmek isteyenler gelsin...

T. Egemen Gul dedi ki...

Yuki size birkaç önerim olabilir. Zira benim yarın 5.30'a kadar proje teslimim var. Sonra da eve gidip giyinicem, arabayı da Üçyol'a bırakıp metroyla gelicem stada. O yüzden oncesinde organizasyon olsa seve seve gelirdim.

Şunu söyliyeyim Kordon'da kalırsanız çok daha iyi olur. Yarın saat 6'dan sonra Izmir'de çift taraflı trafik başlayacağı için herhangi başka bir yerde sıkışıp kalır, stada yetişebilecek miyiz stresinden deli olursunuz. Çünkü trafik sıkıştığı zaman her noktada trafik ışığı olduğundan açılması en az 1,5 saat sürüyor.

Kordon'da fiyatlari uygun her telden şey olan mekanları biliyorsunuzdur zaten ama size onerim Sunset'in hemen yanındaki Manje. Olmadı 1,5 km ötedeki La Sera'ya gidip daha sessiz sakin bir ortamda kafa dinleyip rakılanabilirsiniz. Eğer ben efendi gibi rakı-balık yapıcam diyorsanız Kordon Balık Pişiricisi var. Sanırım sen de oradan bahsetmiştin. Hem fiyatları oyle acaip değildir, hem de fazla kalabalık olmaz.

krasotkin dedi ki...

@yuki, şimdi dışarı çıkıp şu bilet işini halledeyim önce. izair ın 13:15 te izmir varış bir seferi var. senin saatine de uygun. bildiğin mekanlar varsa çok iyi çünkü ben izmir merkezi bilmiyorum hiç.

maç biletini nasıl yapacaz bir fikir verebilir misin? burada biletix satış noktası yok. telefonla bişeyle ayırtabiliyor muyuz?

T. Egemen Gul dedi ki...

Havaalanından sakın taksi tutmayin. Yeni otobusler var şehir içine ulaşımı sağlayan. Klimalı falanlar. Şehir Merkezi yazıyor ve sanırım Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne kadar getiriyor. Orada inerseniz, denize dogru yurudugunuzde Kordon'a gelmiş oluyorsunuz zaten.

krasotkin dedi ki...

egemen sağol tüyolar için. şu geliş işini bir halledeyim izmir ve organizasyon konusunda daha detaylı konuşalım. ben şimdi çıkıyorum. belki katılım olayı ben geri gelene kadar artar.

yuki the zorba dedi ki...

krasotkin,

ben kapalı'dan aldım. Maraton bitmiş, açık da var. Hemen ararsan 0216 5569800'dan, alabilirsin. Yalnız yarın stadda teslim alman gerekir, zor olur biraz ama alırsın neticede...

T. Egemen Gul dedi ki...

Kapalı bitti diyerek vermediler bana bu sabah 11'de. Maraton zaten dün gece bitmişti galiba. Dogru duzgun Biletix gişesi olmadığı için D&R'dan aldım ben biletleri ve internetten alanların hepsi de sırada bileti bastırmak için bekliyordu.

yuki the zorba dedi ki...

@Egemen

Sağolasın, ben de Havaş veya otobüs düşünüyordum. İş icabı taksi kullandığımızdan ne kadar tuzlu olduğuna dair fikrim var :)

Ben şimdi internetten baktım Kapalı kalmış sadece.

yuki the zorba dedi ki...

@Egemen

Az evvel krasotkin'e de aldık Kapalı'dan bilet... Nasıl vermediler anlamadım. Şu anda internette bir tek o var satışta...

T. Egemen Gul dedi ki...

Sen mesajı attıktan hemen sonra maça beraber gidecegim arkadaslarimdan birini de aradım. Sıradayım şu an BJK tarafı Kapalı kalmış sadece dedi o da. Elimde şu an 3 tane açık biletiyle salak gibi duruyorum. Denyo gişe görevlisi Fener tarafı mı sandı yoksa sırf yaşadığımız tartışma yüzünden mi vermedi diye düşünüp duruyorum ama çok sinirliyim!!!

T. Egemen Gul dedi ki...

Şimdi D&R'ı aradım, bilet var mı, kuyruk var mı diye sordum. Sadece BJK Kapalı kaldı dedi. Çok moralim bozuk. Keyfim tamamen kaçtı. Salak gibi biletlere bakıp duruyuorum.

O kadar heves, "kapalı kalmamış açık biletleri aldık hadi neyse gidicez izliycez sonuçta" telkinlerim bile işe yaramıyor şu an...

T. Egemen Gul dedi ki...

Karaborsaya çıksam biletleri kesin satarım 60'ar milyona zaten o kadara aldım ama 90'ar milyona kapalı bileti bulabilir miyim bilmiyorum? En az 100 çekerler. Oofff.. Patliycam şimdi sıkıntıdan..

krasotkin dedi ki...

yuki tekrar teşekkür ederim. şimdi uçak olayını da hallettim. 13:15 itibariyle izmirde olacam. sen ikide geleceksen beklerim, şehre beraber ineriz.

egemen, görevli kasti olarak kalmadı dediyse çok büyük terbiyesizlik etmiş. ama yanlış anladıysa şanssızlık olmuş senin için. sanırım şu durumda yapacağın en doğru şey biletlere bakmamak olacak.

T. Egemen Gul dedi ki...

Keyfimi duzelten tek şey okuldan bir grup (50-60 kişi) BJK'li arkadaşın da açıktan bilet almış olmalari ve kendi çaplarında bir organizasyonlarinin olmasi..

Kimsenin gunahını almak istemem ama eğer gişedeki arkadaş(!) yanlış anladıysa yada ben BJK tarafı demediysem neden şu an elimdeki biletler "Maraton Açık BJK Tarafı". Maçtan sonra ki skora ve maçı izlediğim yere göre bi operasyon yapmak farz olabilir..

yuki the zorba dedi ki...

@krasotkin
Tamamdir o zaman. Yarin gorusuruz, ben muhtemelen siyah formamla gelicem.

@egemen
Ofistrn ciktim. Cikmamis olsam sana da alirdik Kapali bileti. Aksama kalir mi bilmiyorum. 7.30a kadar programda olacagiz maalesef.

Tecrube oluyo bunlar, zamanla imece usulu hallederiz islerimizi. Hem sizin ufaklik vardi maca gelecek olan; carsiya yakin olur acikta daha cok bagirirsiniz :)

Starks dedi ki...

Ilk golu atan isin 75%'ini bitirir. Maci almak icin ozellikle bizim acimizdan ilk golu atmamiz sart.

Denizli bu macin onemini biliyor. Bir gariplik yapacagini dusunmemekle birlikte yapsa bile oyun oynamak icin degil gercekten inandigi icin yapacagini dusunuyorum. Kaybedilmesi durumunda taraftar ile olan baginin kopma noktasina geleceginden haberi var. Bakalim bunu futbolculara anlatabildi mi ve Fener'i yenmek icin dogru stratejiyi belirleyebildi mi?

Eger Nobre oynamayacaksa (ki oynasa da bu kadar aradan sonra yararli olup olmayacagi cok supheli), o zaman Cisse ve Ernts'in yaninda Ugur veya durumu iyiyse Kurtulus ile baslar ve Yusuf ila Tello'dan birini 2. yariya saklarsa elestirmem. Bu mac uzatmaya gidebilir ve o saklanan adam uzatmada maci alabilir.

Herseyden onemlisi pisirik, rakibi bekleyen, sinmis, edilgen bir takim gormek istemiyorum. Ilk dakikadan itibaren bu kupayi alacagim diyen bir takim gormek umidiyle.

Lige yuzde yuz etki edecegini dusundugum bu mac Besiktas tarihinde onemli bir kirilma noktasi olacak ve ilerleyen yillarda pozitif veya negatif olarak anilacak.

Hadi rastgele...

berthelemy dedi ki...

delgado istanbulda şu anda. şöyle bir kadro çıkacak büyük ihtimalle.

rüştü

ekrem toraman sivok üzülmez

tello ernst cisse yusuf

holosko bobo

bu kadro lig maçındaki gibi fazla pas yaptırmaz, oyunu tutar, az pozisyon verir ama hücumda bizi yine illet eder. her pas durarak yapılır, kaleye gidene kadar mevsim değişir. aksi olması için hepsinin gününde olması ve çok fazla koşmaları lazım. öyle olmasa bile kötü oynayarak da kupayı alabilecek bir kadrodur bu. uzatmada ya da penaltılarla.

Jokond dedi ki...

tam saha baskıyla maça başlamazsak işimiz zor. fenerbahçeye pas yaptırmamamız lazım. delgado'nun olmayışını avantaj olarak görüyorum. serdar özkan öyle veya böyle o sahaya hiç giremez inşallah.

Starks dedi ki...

Berthelemy, bugun Aragones yaninda takim kaptani Alex ile basin toplantisina katilmis. Ardindan Denizli'nin yaninda basin toplantisina Uzulmez kaptan olarak katilmis. Denizli de soru soranlara "evet Besiktas'in kaptani Uzulmez'dir bir yanlislik yok" mealinde yanit vermis.

Bu bende Zan, Nobre ve Tello'nun ilk 11 baslamayacagi ve bu sebeple Uzulmez'in kaptan olacagi hissini uyandirdi. Dusununce Delgado, Zan, Nobre ve Tello'suz bir kadroda Toraman ve Uzulmez'den baska kaptan olma ihtimali olan adam yok zaten.

Tabii Denizli'nin "Uzulmez kaptandir" sozu acaba Uzulmez yarin kaptan cikacak anlaminda mi, yoksa kaptanlik pazubandi kolunda olmasa bile Uzulmez kidemli olusu ile pazubandi olmaksizin kaptandir anlaminda mi onu bilmiyorum. Ama basin toplantisina Uzulmez'in gelmesi ve Delgado'nun kesin, Nobre ve Zan'in da cok yuksek ihtimalle ilk 11 olmayacak olmasi bana sanki Tello da yedek baslayacak da Uzulmez kaptan cikacak hissini uyandirdi.

Bakalim yarin ne olacak.

İlk 60 dakika kesinlikle saldırmayalım.Gol yememek için oynayalım.Karşımızda ligin en kötü kondisyona sahip takımlarından biri olduğu ortada.60.dk'dan sonra oyunun kontrolü istemsiz olsa bile bize geçecektir.Fener zaten alt takımı.Geride zan oynamazsa zor gol yeriz.Bunun için maça şu kadroyla başlasak ii ollur.

------------Holosko---------
-----Tello--Yusuf---Ekrem--
----------Cissernst-------
İbo----Sivok-Toraman-Serdar K.
------------Hakan-------------

T. Egemen Gul dedi ki...

@Yuki
Bilet olayını sabah itibariyle sindirdim. Biraz uyumam gerek simdi, malum proje teslimi, sunum vs..

Arkadas ikilemde kaldı ama ben bi sekilde goturtucem. Almazlarsa, cocugu orada nereye birakirim falan diye dusunuyor. Erken gidersek saat 6 gibi ki bu benim erken çıkışıma bağlı belki geri donup tekrar maça girme şansımız olur.

Saat su an 6, bende sıfır uyku. Tam zamanında proje teslimi.... Ertesi gune 2 sınav. Bilmiyorum nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyorum maç varken. Yapacak pek fazla birşey yok..

Size de onerim Kordon'da kalacaksanız 6.30'da mekandan çıkmış olun. Normalde 10 dakikalık yol ama sıkışırsa 1.5 saat sürer.

yuki the zorba dedi ki...

@egemen

Cocugun problem olmamasi lazim. Anca kapida cok antika biri olursa sikinti yaratabilir. O vaziyette bile yanindakiler falan aldirir iceri merak etme.

Hayirlisi artik bir saat sonra falan yola cikiyoruz. Kupayi alip oyle gelecegiz.

tai dedi ki...

artık ne derece okunur bilemiycem ama kordonda takılıp maça geleceklere bir izmirli tavsiyesi, stadyuma otobüsle gelmemeye çalışın. stadyumla alsancak arası taş çatlasa 5 dakika sürer normalde ama bu tarz organizasyonlarda suyu çıkıyor olayın. kahramanlara yürüyün 10 15 dakika. hilal durağından metroya binin stadyumda inin. bir 5 dk da orada yürürsünüz ama sinir stres olmaz. kafanız rahat olur.

bezendra dedi ki...

şu maç için önemli diil dienleri anlamak mümkün diil...nasi sindirilio o "1-2" lik maç da nasi asitlendiriosnz o kolayi? adamlarin elinde bi tek kupa kozu kalmiş başka hiç bi amaçlari yokken "werelim gitsin"cileri hele hiç anliamiorm... bi tercih yapicak olsam gerekirse siwas şampion olsn ama biz bu kupayı eze eze alalim dicek kadar da döndü gözüm şimdi...

bende mi bi gariplik war yoksa hakkaten çounluk siktiretti mi bu maçi?

T. Egemen Gul dedi ki...

Izmir'de hava bambaşka. Herkesin üstünde forma. Çok güzel lan! Özlemişim...

Pamukk dedi ki...

höfff stres mideme vurdu

şansınız bol olsun Kartallar.

Bünyamin akıllı ol.

berthelemy dedi ki...

@Starks
benim bildiğim paf takımla çıksak dahi üzülmez ve toramanın kaptan olma şansları yok. takımın eskisi olduğu için yanında çıkarmıştır kaptan olacağı için değil. maça tello yada serdar özkan kaptan çıkar. artık hangisi oynarsa.

Bulent dedi ki...

Kesin kadro aciklandi. Uzulmez'in oynamasini istemeyen bircok kisinin istedigi kadroydu. Bakalim nasil oynayacak bu kadro. Ben umutluyum.

------------------------Rustu-------------------


--Tor-----------Zan-------Sivok---------Ekrem-------

-----------------------Cisse---------------------

------------------Enrst-------------Yusuf----------

-----------Holosko-------Bobo------------Tello----

aslan dedi ki...

fenerbahçe rahat kazanır. 2 hafta sonra da biz.. size kupa yok bu sene de.

aslan senin gibi bir galatasaraylı'nın olması utanç verici resmen.. hayatımda hiçbir cimbomlu'nun bu derece beşiktaş kompleksli olduğunu hatırlamıyorum, hele ki fenerbahçe'yi destekleme pahasına.. sami yen'e geldiğinde de söyle istersen bu müthiş görüşlerini, staddan tek parça çıkabiliyor musun.. beşiktaş bizim en fazla rakibimizdir, saygı duyarız, hele aşağılama hakkımız asla yoktur.. fenerbahçe adlı ezik camia ise rekabet alanının dışındadır, bu kadar sempati duyuyorsan alalım seni de o tarafa.

marpione dedi ki...

oh be. oh be! oh!

nasil da kabus bir donemdi. bitti gecti. oh!

boboooooo.. nerdesiniz jessie ve blog ahalisi, daha ne kadar sallıcaksınız şu adama.. adam sırtında taşıdı be sizi, hem de yıllardır yenemediğiniz fener'e karşı.. hadi daha delgado'yla kıyaslayın şu adamı, burdan çok komik görünüyor da..

aslan,

sen nerdesin lan, fener yalakası.. ismine koyayım ben senin.. böyle dayarlar işte fener'e, futbol cahili seni..

Özlemden dedi ki...

ah bu ibo öldürecek beni ya gülmekten:))) topa vurmayı ne zaman öğreneceksin bu kardeşim?ah böyle rahat rahat maç izlemek gibisi vra mı???

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Zaten ibo o golü atsa, ben Turgut'ta aldığım onca alkolün esamesini okumaz, şu an çift görerek yazmaz idim. Öyle bir ayılırdım ki, akıllara zarar.. bereket atamadı da, hala kafam kıyak, yarın 2'ye rapor bekliyor müdür. Köyiçi ve Sinanpaşa meydanı muhteşemdi, fotoları yükleyecek kadar ayılabilirsem gönderirim.

T. Egemen Gul dedi ki...

Çok güzel maç oldu yav. Hava futbol oynamaya cok musaitti. :)

EnisteKolaKoy dedi ki...

maçın iki kırılma noktası vardı:

1. ilk golümüzden sonra bobonun boş kaleye dokunamadığı pozisyon.

2. skoru 2-1 yaptıktan sonra semih'in kaçırdığı pozisyon. ondan sonra zaten tamamen biz hakimdik oyuna.

kesinlikle hakettiğimiz bir kupa oldu, skor 4-1 olarak kalacakken, 4-2 oldu malesef. napalım sağlık olsun.

umarım bu konsantrasyon ankaragücü maçında da devam eder.

bu maça gitmediğim için feci pişmanım an itibariyle, maça giden arkadaştan koleksiyona eklemek amacıyla bilet ayarladım ancak "neyleyim gitmediğim maçın biletini" diyesi geliyor insanın.

son olarak, iki fener maçından önce hangi beşiktaşlıya sorsan "lig maçını alalım, kupa olmasa da olur" cevabını alacakken, tam tersinin gerçekleşmesi ve ikisinde de karlı çıkan taraf olmamız ayrıca enteresan ve feci derecede keyif verici :)

kveldsmork dedi ki...

aaassllaaaaaann
nerdesin kuyruklu hayvan?
bunları okuyup okuyup nası kızdırdım ama hee?kih kih gülüyorsundur..yüzündeki ekşimeyigörür gibiyim.kaldır ön ayaklarını boboyu vericem.acıkmışsındır.canın da çekmiştir dün akşamdan sonra

Fotoda herkes ya elini kaldirmis ya da zafer isareti yaparken Gokhan Zan'in yaptigi isarete dikkat cekiyorum. O ne lan?

Toraman'imin da cektigi aci yuzunden belli sanki.

kveldsmork dedi ki...

bambamın bi elinde tabak,bi elinde cep telefonu ile garip bi açıda...

Yorum Gönder

Ara