.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

31 Mayıs 2009 Pazar

Çokuncu Baskı

Küme düşen Konyaspor, Kocaelispor ve de Hacettepe'nin bir ortak noktası var.
Konyaspor, ligin 3. haftasında 4 puanla 10. sırada. Kaybettiği maç Beşiktaş deplasmanı. Hop, Raşit Çetiner alınan başarısız sonuçlardan dolayı kovulmuş. Yerine kim gelmiş? Giray Bulak. Kendisi 12 gün önce Konyaspor'u başarıdan başarıya koşturduktan sonra zirvede bıraktı tenik direktörlüğü.
Kocaelispor, ligin 4. haftasında 1 puanla sonuncu sırada. O zamana kadar oynadığı takımlardan Gençlerbirliği ile berabere kalmış; Sivasspor'a, Kayserispor'a ve Galatasaray'a yenilmiş. Normal değil mi? Kimine göre değil. Engin İpekoğlu bu sonuçlardan sonra kovulmuş. Yerine kim gelmiş? Yılmaz Vural. Kendisi Kocaelispor'daki görevinden devre arasında istifa ettiğinde takım 9 puanla sonuncu sırada.
Hacettepe, ligin 9. haftasında 8 puanla 15. sıradayken Osman Özdemir kovuluyor. Yerine kim geçiyor? Erdoğan Arıca. Kendisi 22. haftada görevini bıraktığında Osman Özdemir'in Hacettepe'sine 13 haftada tamı tamına 6 puan kazandırmış. (1 galibiyet, 3 beraberlik) Aldığı tek galibiyet ise Ankara Şaibe Ligi'nde Ankaraspor'a karşı.
Bu adamlar hala daha Çetiner, İpekoğlu, Özdemir gibi adamları; CV'lerindeki tüm rezilliklere karşın yiyebiliyorlarsa, buna çanak tutan yönetimlerin düşmesine zerre şaşırmamak gerekir. Allah müstehakını vermiş deyip geçersin. Bu hatalardan ders çıkarmak yöneticiler yerine bana kalıyorsa da çok acayip bir yanlışlık var bu işte der insan.
Joga bonito? Yersen.

4 Yorum:

T. Egemen Gul dedi ki...

Shelbyl.. Etiketlere bakana kadar, yani "Shelbyl" ismini iki kez görene kadar Jessie yazmis sandim bu postu :)

Oyle bir provakatif olmus ki anlatamam.

Bu provokatif degil, hatta bence az bile. Dun Antalyaspor'un golune oyle bir zipladim ki disarida telefonla konusmakta olan arkadas "Uc mu oldu?" diye girdi iceri.

Let's kick "konsomatris teknik direktorler kulubu" out of football.

Not: Daha da provokatif shelbyl yazilari icin "komunaliskembe.blogspot.com" adresini ziyaret ediniz.

Rory Breaker dedi ki...

Gerçekten vizyonsuz, herhangi bir taktik anlayışı, sistemi benimseyememiş adamların elinde çürüyor futbolumuz. Aceto'nun bir çözümü vardı, İtalya menşeili sanırım sistem, bir teknik direktör yılda sadece tek bir takım çalıştırabilsin diyordu hatırladığım kadarıyla. Olur mu? Bence fazlasıyla olur...

One Shot dedi ki...

Şu an inanılmaz mutsuzum. 9 aydır tüm rakip takımlarla ulan kavgamın artık bittiğini görüyorum. Tüm fb li gsli arkadaşlarım yakınlarım artık bana takılmıyorlar. Ne sivası destekliyorlar nede Kartalıma sataşmıyorlar. Bir boşluga düştüm sanki.
Ayriyeten 2 ay nasıl görmeden dayanacagız Beşiktaş'ı. Lisanslı ürün alma dışında hiç bir katkıda bulunmayacagım bir döneme girmek beni geriyor üzüyor. Acayip oldumm.
Burdanda pazara mesai koyan patronuma Allah belanı versin diyorm. Baska dai hiç bir şey demiyorum. Beni inönüden ayırdın batarsın inş.

Yorum Gönder

Ara