.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Mayıs 2009 Cuma

"Bunlar Engerekler ve Çiyanlardır..."

Haberin asıl kaynağı Sözcü gazetesinden Mehmet Şehirli diye bir yazar. Vatan kendine açılan ortayı affetmemiş, hemen sitesinde yayınlamış. Söylenildiğine göre Akmerkez'in elit restoranlarından Papermoon'da (Ertuğrul Özkök'ün Türk milletine hediyesi, yani bir kısmına) Denizlispor Başkanı Ali İpek ve Beşiktaş yöneticilerinden Kenan Öner bir araya gelmişler. http://haber.gazetevatan.com/Ilginc_bulusma/240837/5/Spor Pek bir erdemli yazar, iki takım yöneticilerinin bir araya gelmesiyle insanın aklına "ister istemez" bir takım şaibe ve kuşkuların geldiğini dile getirmiş. Hatta ailesiyle beraber aynı mekana akşam yemeği için gelen Harry Kewell'ın da bu duruma anlam verememiş olduğundan emin. Bu Kewell noktasında yaratıcılık konusunda tüm marifetini göstermiş sevgili yazar. Ancak bu yaratıcılık özelliği şizofrenik sanrılardan uzak, ve ucundan da olsa ahlaki kaydelerden nasibini almış olsaydı belki bu kadar komik duruma düşmezdi. Mehmet Şehirli'nin bu yazıyı tamamen art niyetle yazdığını, yine yazısında bir cümleyle belirttiği, ama devamında üzerinde durmaya gerek görmediği bir isimden gayet net anlaşılıyor. Beşiktaşlı ve Denizlisporlu yöneticilerin bulunduğu masada Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de var. Evet, pek erdemli gazete yazarı, Futbol Federasyonu Başkanı huzurunda iki kulüp yöneticilerinin şaibe kokan bir buluşma gerçekleştirdiklerini iddia edebilecek kadar mesnetsiz bir davranışı sergileyebiliyor. "Lig, futbol kurallarının ve spor ahlakının egemen olduğu bir süreçle tamamlanmalıdır." buyurmuş Mehmet Şehirli. Kendi mesleğinin ahlakından bihaber olan bir insan nasıl olur da spor ahlakından bahis açar o da ayrı muamma. Ama tüm bunlara ne gerek var şimdi, önemli olan yazının girişinde "Müşterileri; sanat, spor, sosyete, medya ve iş dünyasından" olan Papermoon'da yemek yediğini belirtmişsin ya, önemli olan o. Devamında ne söylediğin mühim değil. Seni kutluyorum Mehmet Şehirli. Medyanın Beşiktaş'a karşı olan niyetini şu yazıdan daha net kimse gösteremezdi.

3 Yorum:

postwar dedi ki...

klasik vatan gazetesi haberleri. alıştık artık...

Alper dedi ki...

ne olursa olsun yemeğin zamanlaması yanlıştır bunu bilir bunu söylerim...

Lig maci oncesinde de Aziz Yildirim ile Yildirim Demiroren Papermoon'da bir araya gelmisti. (Ki gene Mahmut Ozgener oradaydi) Millet "Tamam iste, kupayi Fener alacak, ligi de Besiktas'a birakacak, bohuhuhu" demisti.

N'oldu? B.k atanlar attigiyla kaldi.

Bu yemekte konusulmasi muhtemel konular:

1. Besiktas taraftarina ayrilacak bilet sayisi.

2. Besiktas'in sampiyon olmasi halinde torenin duzenlemesi, kutlamalarin ayarlanmasi.

3. Besiktas'in Denizli'deki kalis organizasyonu ile ilgili detaylar.

Yahu Federasyon Baskani orada be?! Hangi zamanlama, hangi etik? Noter huzurunda mi bulusulsaydi? O zaman da "noterin orada isi ne?" denirdi.

Agiz torba buzmek kelimeleriyle uygun bir cumle kurunuz iste, ben yoruldum.

Yorum Gönder

Ara