.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Mayıs 2009 Perşembe

Beşiktaş'a 1 Maç Seyircisiz Oynama Cezası Verildi

Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Kötü tezahürat nedeniyle,
Kötü tezahüratın ve stadyumdaki gerilimin başlangıç noktası; Sabri'nin Holosko'ya olan darbesi.
Sabri'ye ceza yok,
Çünkü TV'den yayınlanmadı
Sabri'nin hareketlerini durdurmak için sahaya dalan 4. hakem kim? Deniz Çoban
Sahaya girmesine neden olacak hareket üzerine sarı kart cezası vermeyen kim? Deniz Çoban'dan olayı dinleyen bir orta hakem
Beşiktaş'ın Denizli'de oynanacak şampiyonluk maçının hakemi kim?
yine Deniz Çoban.
Görüntü, Tv'de yayınlanmış olsa, hakeme kart göstermesi konusunda bilgilendirmeyen 4. hakem bu hafta görev alabilir miydi?
Peki Beşiktaş taraftarı hangi nedenle kötü tezahürat yapmış?
Karar sizin sayın hakim...

14 Yorum:

T. Egemen Gul dedi ki...

Jessie, istedigin kadar yaz bebegim. Bi bok degismez a.k.! Nasil olsa Besiktas ve Besiktaslilar vur ensesine al onunden ekmegini.. Off!

Ne olur seneye şu stadı yıkmayın.Takımın eline böyle bir tarihi fırsat geçmiş,cl'ye 3. torbadan giriyor,Mehmet Topuz alınıyor,3 yılda 3.yıldıza gidecek bir jenerasyon yakalanmış lütfen bir çuval inciri berbat etmeyin takımı urfalarda,vanlarda helak etmeyin.
Hayır bir de 32.000 kapasiteli bir stadı yıkıp 38.000 kişilik bir stad yapmak nasıl bir mantığın ürünüdür o da ayrı bir şey.Newcastle stadını parça parça yapıyor fıstık gibi de stadı oldu.Fener de aynı şekilde stadını yeniledi.Biz niye böyle birşey denemiyoruz anlamıyorum.
Sanırım hedef çarşıyı kale arkasına atıp stadın orta bölümlerini loca doldurmak buna bile saygı duyarım ama lütfen bu sene değil başka bir sene yapın şu projenizi.

marpione dedi ki...

bu sabri-holosko olayının bir görüntüsü çıkmadı mı gerçekten hiç bir yerden? o kadar insan görmüş bir tane mi görüntü olmaz?

Alper dedi ki...

Federasyon'un oyununun bir parçasıdır... Kabul edelim, federasyon beşiktaş'ı istemiyor; sivas ve trabzonu istiyor...

Adsız dedi ki...

Zaten ceza gelecekti sınırdaydı Bjk.Fb maçında yapılan küfürler fln.Gs yense 5 maç kapanırdı saha.Bunda da mı federasyon.Vay be ne federasyonmuş bjk aleyhine ne penaltı vereceksin ne saha kapatacaksın ne oyuncusuna sarı kart vereceksin yoksa federasyon da federasyon derler.Bu yıl kaç maçta lehlerine hata oldu hala federasyon diyorlar.

Adsız dedi ki...

Deniz Çoban bir daha adam gibi maç yönetmesin kızıyor Bjkliler.Sabri holoskoya yapmış o yüzden kapanmamalı falan mı diyeceksiniz.İlk yarıda Gs 4-2 Bjk maçında.Toraman-Cisse-G.zanın tekmelerinde Gs seyircisi delirdi mi delirmedi.Holoskodan topu alacak tabi ki.Bu arada sabrinin ilk gördüğü karttan önce yan hakemin gözü önünde sabriye yapılan faul vardı.

SelimK dedi ki...

İlk maçtaki şeref yoksunu hakemin gs lehine verdiği faullü golü, haksız kırmızıyı, ucuz penaltıları Bjk lehine verseler savaş çıkardı bu bir. adam olsan adsız yorum yazmazsın bu iki.

Brokoli'nin komplo teorisini mantikli bulmuyorum. Gelecek seneyi etkileyecek bir saha kapatma cezasinin (ki ceza sinirindaydik muhtemelen) Sivas ve Trabzon'la alakasini cozebilmis degilim.

Adsiz'in soruyu anlamamis olmasina veriyorum bu makineli tufek cikisini. "GS yense 5 mac kapanirdi saha" ne demek anlamis degilim. Tribunlerin cokme tehlikesi yasadigi FB - GS macindan sonra kac mac kapandi saha Adsiz? Bizde sahaya 90 dakika su atacak organizasyon yetenegi yok, stad koltugu sokecek hiddete de sahip degiliz ne yazik ki.

Sabri Holosko'ya tokat atti deniyor. Bunu maca giden herkes diyor, lakin goruntuler ortada yok. Eger Besiktas tezahurat sebebiyle ceza aliyorsa, Sabri de yaptigi sebebiyle ceza almalidir. Burada "Besiktas ceza almasin" diyen yok. "Taraftarin neden kotu tezahurata basladigini bir dusunun bakalim" diyen var.

Ayrica nedir bu adsiz yorum yapma meraki anlamis degilim. Herkesin su sanal alemde bir adi var. Kimsiniz, yazin rumuzunuzu ogrenelim, ona gore tartisalim. Niyedir bu kacaklik tutkusu?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bakın arkadaşlar hatalı yorum yapmayın.

burada temel sıkıntı pozisyonun ekrana yansımamış olması.

bakın şöyle bir senaryo düşünün. deniz çoban hakeme pozisyonu iletti. sabri atıldı diyelim. deniz çoban bugün beşiktaş'a verilebilir miydi? verilemezdi. üzerine spekülasyon yapılacaktı.

senaryo 2; olay kameraya yansıdı. deniz çoban gerçekte olduğu gibi kartlık bir fiil olmadığını iletti ve maç yine biteceği gibi bitti. deniz çoban bu hafta maç alır mıydı? yaptığı eyyam nedeniyle eleştirilir ve alamazdı.

burada temel problem federasyona göre deniz çoban'ın fahiş hatasının ekrana yansımaması hafifletici sebep olmasıdır.

yani hakem hataları, hakemin televizyonda nasıl göründüğüyle ilgili bir durum. fahiş bir hata da yapmış olsa televizyona yansımadıysa problem yok anlayışı.

o gün, stadyumda federasyon görevlileri yok muydu vardı. pozisyonu görmediler mi gördüler herkes gibi. ama televizyonda görünmedi ya, problem yok.

işte türk futbolunun durumu budur.

Adsız dedi ki...

SelimK tipik Beşiktaşı yorumu :D Ucuz penaltılarmış :D Dün Gs tv o maçı yeniden verdi.Beşiktaşın ilk golünden önce sizin sahada Gökhan zanın faulüyle başlayan atak delgadonun golüyle sonuçlanmıştı.Hatta o maçta zapotoocny 2 kez kırmızı kart görmeliydi.Kendi sahanızda bile eziliyorsunuz büyüklere karşı ama gidipte deplasmanda Gsye yenecektin sanki.O maçta Lıncoln ve Ardanın şov yaptığını herkes görmüştür.O maçtan önce çoğu Bjkli fark yemesek diyordu çünkü 3-5-1-1 oynuyordunuz.Sizin en kötü döneminizdi.Galatasaray ise takır takır keyif veren futbol oynuyordu.O maçta bile hakem diyorsunuz ya.

Bu cezanın geleceği belli bir şey zaten.Bunu en fanatik Beşiktaşlısıda bilir ama hemen yine yok federasyon yok şu yok bu.Ya bu cezanın geleceği belli mi.1 değil 2 değil 3 değil.Zaten sınırdasınız.
Galatasaray maçı kazansa saha 3 den aşağı kapanmazdı.Bunu herkes biliyor.Fenerbahçe maçında maç 0-2 devam etse sürekli küfürler olacaktı ama 1 gol gelince destek verdiler ama sonunda hakem zor çıktı sahadan.
Sabri holoskodan top almışta seyirci delirmiş o yüzden ceza gelmemeliymiş.Böyle mantık mı olur.Taraftar neden delirmiş ki.1.gol kimin hediyesi hakemin.Galatasaray adam gibi topunu oynuyor,kavgaya karışan bilerek sert giren var mı e yok.Seyirci sinirlenecek tabi inönüde her maçta pas yapan takımlara karşı ezilmek seyirciyi çileden çıkartıyor.Gs ve Fb yi ayrı tutuyorum hadi onların kadro kalitesi Bjkden 2 kat üstün.Ama ibb ve ankara takımları bile top aldırmadı Bjkye

ati99 dedi ki...

Adsız tipik Galatasarayı yorumu :D Dün özetlerini izledim maçın bir daha.1.golde güzel kesmiş hakem topu bobo'ya.Tezgah var bu işte.

what makes you think i'm not a superhero dedi ki...

Sevgili Melis (artık senin nick'in bu sayın adsız)

Cımbızla pozisyon çıkartmıyoruz. Gökhan Zan'ın faulü varmış da pozisyon ordan doğmuş gibi angut yorumlara burada prim vermiyoruz. Böyle salak mantıkla ben de sana İnönü'deki maçta Baros-Sabri'nin Rüştü'yle karşı karşıya kalıp atamadığı pozisyonda hakemin avantaj kuralının nasıl içine ettiğini ve avantajın neredeyse gol olarak beşiktaş'a dezavantaja dönüştüğünü yazarım istersen. Hatta öyle bir pozisyon bulurum ki, Kewell'in attığı gol öncesi "o olmasa Kewell o golü atamazdı" derim.

Haa.. hakem dediğimiz maçta, o GS maçında, Arda'nın pozisyonu var, penaltıysa, İnönü stadında babası var. Delgado'nun bir kırmızı kartı var, ki millet götüyle güler, hakemin sıçıp batırdığı. Bir yediğimiz gol var, İBB maçında attığımız ama sayılmayanın aynısı (hani çok atıp tutuyorsun ya, İBB top göstermemiş ya bize)

Halamın bilmemnesi olsaydı amcam olurdu gibi pek efektif bir düşünceyle ancak bu kadar sığ düşünebilirsin sevgili armut. YenSEymiş neler olurmuş, e FB maçında niye olmadı, e orda gol olmuşmuş, olmaSAymış hakem zor çıkarmış. Fena halde uydurmalardan bir demet. Hakem yürüye yürüye çıktı staddan, hiç de zorlanmadı. Hakeme gelene kadar Beşiktaşlıların hepsi zaten kendi takımlarını eleştiriyorlardı. FB maçının hakemle ne alakası var? FB'yi yenebilirdik, şimdiye şampiyonluk şarkıları söyleyebilirdik. Nereden biliyoruz, İzmir'deki finalden biliyoruz. Hani eziliyormuşuz ya büyüklere karşı. Pek ilginç. (kendi evimizde eziliyormuşuz, breh breh, lan İnönü'de sokan biz değiliz sanki. GS ezdi de yenildi. Acılı ezme GS)

Galatasaray maçı kapanSA 3'ten aşağı kapanmazmış. Nereden biliyorsun? FB kazanınca kapandı mı? Biz kuduz köpek görmüş gibi değiliz ki GS veya FB maçlarında, sahaya su şişeleri yağdıralım, koltuklar fırlatalım.

Sabri topu elinden almış. Bok almış. Sabri'nin Holosko'ya olan ve fakat gösterilmeyen tokatını konuşuyoruz burda, sırf polemik yaratmaya gelince tavşan gibi zıplıyorsunuz, her boku okuyorsunuz, ama hala diyorsunuz ki elinden top almış. Elinden top aldığı için "numaralı" seyircisi delirdi, elinden top aldığı için Deniz Çoban sahaya girdi. Vay vay vay..

Başka yerde de yazdım. Bu maçta olanlar GS lehine olsaydı (penaltılar, kartlar) ortalığı velveleyi verir, bizden daha fazla ağlardınız belki.

Gerçi gene ağlıyorsunuz. Ağlama melis.. pardon

Adsız dedi ki...

Beşiktaşımızın yine hakkını yiyorlar :(

Ama Ligtv'yi de, federasyonu da, hakemleri de yenerek şampiyon oluyoruz!!

cha dedi ki...

büyük beşiktaş taraftarı da bu cezanın geleceğini biliyordu. beşiktaş'ımız seneye anadolu'nun ücra köşelerinde maç oynayacağı için sanıyorum taraftarında pek umrunda değildi bu durum.

Yorum Gönder

Ara