.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Mayıs 2009 Cumartesi

Batuhan Karadeniz

Batuhan bu sefer de alkollü araç kullanırken polis çevirmesine takılmış, kaçmış ama yeterince kaçamamış yakalanmış. Göz altında olduğu için de Trabzonspor maçında oynayamayacakmış. Nobre gitsin, Batuhan gelsincileri oldum olası anlayamamıştım. Bu fikrin ne tür bir mantıklı strateji ürünü olabildiğini bilemiyorum. Nobre'nin maaşı şudur. Nobre o parayı etmez. Sonuç? Gönderelim gitsin. Peki gitsin, Batuhan mı gelsin? Kim gelsin? Mehmet Yıldız mı gelsin 5 milyon euro bonservisle? Bu mudur kulüp bütçesini gözeten transfer anlayışı? Batuhan'ın futbolcu olma ihtimali çok düşük. Beşiktaş gibi bir kulüp, planlamasının içinde Batuhan'a ne kadar yer verecek, temel mesele bu. Şahsi fikrim Batuhan'ın Beşiktaş kadrosunda yokmuş gibi ele alınması. Kesinlikle kendisine güvenip, onun üzerine veya onun da bir parçası olduğu bir strateji güdülmemeli. Çünkü Batuhan, sizi her an yarı yolda bırakabilecek bir potansiyele sahip. Biz Beşiktaş'lıyız. Amaç, Batuhan'dan alınacak verimi maksimize etmektir. Batuhan'ın yokluğu Beşiktaş için problem olmamalı. Bu nedenle Batuhan seneye gelecekse - Ben olsam kulübün kapısından içeri sokmam - en fazla 3. santrafor olarak konumlandırılmalı. Batuhan'ın durumu buyken, Nobre'nin maaşını konuşmak bana o yüzden anlamsız geliyor. Ha, Batuhan neden bu durumda derseniz, o işte bambaşka bir tartışmanın konusu... Batuhan'ın şu sorunları aslında kendisinden sorumlu altyapı hocalarının, bu yapılandırmada payı olan kişilerin istifalarıyla sona eren bir süreç olmalı ama hadi neyse...

16 Yorum:

delgado dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
delgado dedi ki...

"Batuhan'a iftira atılıyor!"

Eskişehirspor'un genç golcüsü Batuhan hakkında bugün bir gazetede yer alan "Batuhan tutuklandı" iddiasına Eskişehirspor'dan çok sert yanıt geldi !..
Gazetedeki iddiayı Ligtv.com.tr'ye taşıdıktan sonra cevap ve düzeltme hakkı için aradığımız Eskişehirspor Menajeri Kerem Atılmaz, iddianın tamamen uydurma olduğunu belirtti.

Atılmaz, "Batuhan gece arkadaşlarıyla gezerken kırmızı ışıkta geçmişler. Polis de bunları durdurmuş. Batuhan'ın ehliyeti ve kimliği yanında olmadığından polisler bir süre yol kenarında bunları bekletti. Batuhan'ın kimlik fotokopisi karakola fakslandıkdan sonra Batuhan evine gitti. Arada geçen süre en fazla 15 dakikaydı. Kimlik örneğinin gönderilmesi amacıyla cadde kenarında 15 dakika bekletilmelerinden nerelere varmışlar. İddiaların gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur" dedi.

Batuhan hakkında ortaya atılan iddia şöyleydi:
"Emniyet mensuplarının yaptığı trafik kontrolü sırasında 'dur' ihtarına uymayarak geçmeye çalışan Batuhan’ın sonradan zorla durdurulduğu bildirildi. Yapılan alkol muayenesinde yüksek oranda alkol aldığı belirtilen Batuhan’ın polislere direnmesi üzerine kelepçelenerek hapse atıldığı kaydedildi."

alkollü yakalandığı haberini yapan da fanatik gazetesiydi sanırım.

23 Mayıs 2009 Cumartesi 11:42

Adsız dedi ki...

[komplo teorisyeni mode on]
bunlar tamamen yarınki maçla alakalı bence.yarınki maçtan dikkati buraya toplamak.ayrıca batuhan da bitirilmeye çalışılıyor bence.tamam kendisi çok ta müspet, sessiz bir arkadaş değil.ama bunlara gelmemek lazım.
[komplo teorisyeni mode off]

batuhan'ı bu duruma sokanlar utansın.altyapı hocaları olsun, teknik direktörler olsun genç oyuncu yetiştirmeyi bilmiyor.

murat

kırlangıç dedi ki...

batuhan seneye kadroda mutlaka olmalı.
artık nobre'yi mi keser bobo'yu mu kendi performansı belirleyecek.

batuhan'dan futbolcu olmaz demek çok kolay. çocuk bu sefer bişey de yapmamış basın sallamış.

ben her zaman altyapı'dan çıkacak futbolcuların destekçisiyim. eğer batuhan'ı kazanırsak çok büyük bir forvet kazanmış olacağız. ama haklısın batuhan'a güvenip yola çıkılmaz. o yüzden nobre'nin kalması da doğru.

Alper dedi ki...

taaa ilk fener maçındaki olaylardan sonra bir yazı yazmıştım: http://alperr.blogsome.com/2009/04/07/batuhan/

erenbjk dedi ki...

eskişehir yönetimi haberi yalanladı
tamamen kolpa basının işleri bunlar

Adsız dedi ki...

Basının gazıyla anca buraya kadar çocuğu karalama kampanyasına devam
Batuhan atacak Beşiktaş kazanacak

ilgisiz dedi ki...

haber doğrudur yanlıştır, doğru olduğuna 1 an bile inanabilmemiz bie Batuhandaki mental problemleri ortaya koyuyor da bundan gaz alıp futbolculuğuna, potansiyeline, yeteneğine sallamalar olmuş sözlükte. gsnin paf yıldızları 2.ligde sürünüyor 3-4 yıldır, fenerin orada bile yok. bugün Batuhanla sözleşmemiz olmasa sercana 5 milyon veren fener batuhana 7-8 verip saldırmıştı :)

neyse izleyelim :)

molosztash dedi ki...

Olayın basının gazı olduğu bir gerçek. Bir insan ya hapistedir, ya da değildir. Bir kulüp, oyuncusunun hapse atıldığı haberini yalanlıyorsa, haberin doğruluğunun kanıtlanması durumunda kurumsal olarak düşeceği durumu göğüslüyor demektir. Dolayısıyla ortada bir yalancı varsa Fanatik'tir o da.

Ayrıca haberin sunumunda yer alan kızlarla olan fotoğraflarının konuyla alakası nedir ya?? Ne biçim bir habercilik anlayışı bu?

Batuhan'a gelince, Biz bu adamın 16-18 yaş arası hallerini biliyoruz şu an. Birçok oyuncu bu yaşlarda bu kadar ilerlemiş olmuyor, 22-23 yaşına gelince bu konuma geliyor ve gece hayatına o zaman başlıyor. Belki de erken yaşayacak ve 20 yaşına geldiğinde kendini tamamen futbola verecek. Kim bilebilir ki?? Bence yapılması gereken, şu anda Süper Lig'de oynayabilecek kapasitede olsa da, 3. Lig ya da amatör küme takımlarından birine kiralık gönderilerek bir sezonu orada geçirmesidir. En hayırlısı budur....

Alper dedi ki...

Batucan'ın üçüncü lige falan gönderilmesi dürüst olayım bana saçma geldi. Zira bu çocuk kaliteli, sabaha kadar barda içse bile beş kişilik defansın arasından golünü çakıyor.(bkz: fener maçı)

E aynısını Sergen de yapıyordu, o yapınca nasıl da keyif alınıyordu alkış tutuluyordu değil mi?

Batuhan'in çok yetenekli bir genç oldugu kesin, fakat onun bu kadarda uzerine gidilmesi yanlis. Ayni zamanda onun uzerinde duran spot isiklarindan faydalanip, diger genclerimizi elden kaciriyoruz. En son ornegide, -ne kadar dogru bilemem- bugunku habere gore 16 yasindaki Besiktas altyapisindan yetismekte olan, 17 yas alti milli oyuncumuz, hasan turk'un bolton wanderers ile 500 bin pound'a anlasmasidir. yani koskoca premier lig ekibi bir isik goruyorda, bizimkiler hala tek bir isimde saplanip duruyorlar... bunada bir dikkat cekilmesi lazim...

Alper dedi ki...

Hasan Türk'ü ben de duydum doğru sanırım Bolton kaptı valla...

Sinan Yılmaz dedi ki...

Nobre: En büyük avantajı hava hakimiyeti
Batuhan: 2 çarpı Nobre hava hakimiyeti.
Nobre: Saha içi çalışkanlık...
Batuhan Nobre bölü iki (ama çok genç)

Nobre: kazandığı maaş ve sattığınızda alacağınız bonservis 2 çarpı Batuhan. ( Fayda fiyat maximizasyonuna sokalım. Bobo ve Holosko'da varken... O bir üçüncü adam için bu kadar para eder mi? Ve gelişmeye kapalı yapısıyla elde tutmak neye yarar? Halbuki Batuhan Türk futbolunun en büyük potansiyeli)

Son vuruş: Batuhan üstün.
Nerede duracağını bilmek Batuhan üstün.
Soğukkanlılık 18 yaşındaki Batuhan çok daha üstün.
--------------------------------

Geçtim bunları... 2 sene önce yedek olduğunda son dakikalarda Ertuğrul Sağlam tarafından oyuna alınmak istenmiş ama girmeyi reddetmişti Nobre...

Yani yedek olduğunda sorunlu bir adam...

Hadi hepsini geçtim ee Pascal?

SİYAH ULAN! dedi ki...

kolpa basın kolpa haberlerine devam ediyor.. "düşene bir de ben vurayım" hesabı en ufak bir fırsatı kaçırmadan bu çocuğu bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama bitiremeyecekler!

nobre konusuna gelince; hiç bir futbolcu vazgeçilmez değildir, olayın ekonomik boyutu her açıdan değerlendirilir ve ona göre bir karar alınır. şahsen ben nobre'nin takımda kalmasından yanayım ama takım içi dengeleri bozacak bir paraya da sözleşme yapılmasına çok sıcak bakmıyorum (delgadoya da verilen yıllık 2.1 milyon euro ayrı bir mevzu), ama o çakal figer olduğu sürece çok da umutlu değilim bu konuda, bekleyip göreceğiz.

son olarak da yazıda batuhan'ın sorunlarının baş sebebi olarak gösterilen ve istifaya davet edilen altyapı sorumlularına haksızlık etmiyor muyuz biraz? minikler, a-b genç, u-14, paf.. birçok kategoride ülkenin tartışmasız en başarılı özkaynak takımlarının mimarlarını sırf bir oyuncunun sorumsuz hareketleri yüzünden istifaya davet edeceksek vay halimize..

basın her türlü manüplasyona devam ediyor. bunun yanı sıra unutulmamalı ki: ALTYAPIMIZ BİZİM HEM GELENEĞİMİZ HEMDE GELECEĞİMİZ!!! Batuhan yada başka bir isim farketmez, biraz sabır ve emek lütfen!!!

Nobre'nin maaşı her türlü konuşulur. Hiçbir başka sebep bunu ortadan kaldıramaz.

Evet Batuhan rahat durmuyor ve evet yetenekli. Onun etrafında S.E gibi adamlar olursa çok faydalı olamayacak ne yazık ki. Önümüzdeki seneden itibaren düzenli olarak Beşiktaş'ta görmek isterim Batu'yu, kendine çeki düzen vermiş, doğru adamları örnek alarak.

Ege

Yorum Gönder

Ara