.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Mayıs 2009 Pazar

Altı maçın zayıf halkası....

Kadıköy'deyiz, kıvrak bilekli çocuk harika paslar atıyor, olmuyor... Dönüyor, nedense orta sahaya rakip hakim; kaybediyoruz... İnönü'deyiz... Kıvrak bilekli çocuk nedense sahada yok... Onun üzerine üzerine koşulan her atakta pozisyon yiyoruz... Kaybediyoruz... Ben futbol konusunda ahkam kesmekten vazgeçtim... Malum, futboldan para kazananlar top kaybetme makinası bir pırpırı Ernst'e tercih edebiliyorlar... Ben taraftar olarak söyleyeceğimi söyleyeyim o zaman... Şapkadan çıkarılan tavşanlardan, hiç edilen ilk 45 dakikalardan, kaybetmekten benim sıkıldığım Fenerbahçe maçlarından sonra; ben nasıl huzur içinde geleyim İnönü'ye? "Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyor" out... "Söylesene bize hoca, neden adam gibi takım sahaya çıkmıyor" in... 25 dakikalık doğru takımdan ancak bu kadar... Bu benim 20 senedir İnönü'de koltuk eskiten basit bir taraftar olarak gördüğüm... Yoksa ne haddime ahkam kesmek... Yazacak çok şey var ama yazılmıyor, sakin olmak, akil düşünmek lazım... Bu mudur derbileri kazanacak Beşiktaş?

4 Yorum:

Adsız dedi ki...

herşey iyi hoş da ben şunu anlamıyorum. beşiktaş, 2009 senesinde çıktığı çoğu maçta baskılı oynadı ve sahadan galip ayrıldı. maçlara bakarsanız, hep beğenilen bir futbol oynadı beşiktaş.

bugünkü maça gelirsek hangi oyuncu iyiydi de birini kötü diye çıkartıp ortaya koyabiliriz merak ediyorum. bazı beşiktaş taraftarlarında malesef ki mustafa denizli antipatisi var. soruyorum, denizli gitse beşiktaş şampiyon mu olacak? bu tez, daha önce tigana ve ertuğrul sağlam'da denenmedi mi?

bugünkü stresten eli, ayağı birbirine karışan takımdan bir doğru takım çıkacağını hiç zannetmiyorum!

Starks dedi ki...

Agir konusmak lazim, cok agir seyler yazmak lazim. AKSI TAKDIRDE KIVRAK BILEKLI DAHA COK BUNLARI YASATACAK.

Denizli mac sonu bir sey soyledi. "Futbol bir elektrik isidir, bazen kotu oynayan birkac oyuncu bunu tum takima sirayet ettirebilir" dedi.

Yillardir her ortamda yazdigim bu seyi anlamis oldugunu gormem guzel. Nobre'yi elestirenlere hep bunu soyleyerek savunmustum. Onun hirsi, presi, isyankar oyunu tum takima sirayet ediyor diye anlatmistim. Bunu anlamak guzel, ama o zaman bu ne perhiz ne lahana tursusu derler.

KORKAK, KIRILGAN, LIDERLIK KARAKTERI SIFIR olan, isler sarpa sardiginda hemen SAKLANAN ve SINEN adami takimin en onemli oyuncusu gibi gorup sorumluluk ve kaptanlik verirsen, onun bu ozellikleri tum takima sirayet edince sasirmayacaksin.

Cunku ilk sezonunun Aralik ayindan beri ayni seyi soyleyen ve her ortamda bunu dile getiren ben sasirmiyorum.

Kazanmak icin winner oyuncun olacak. Loser'lari lider yaparsan daha cok kaybedersin.

casillas dedi ki...

açıkçası bir besiktaslı olarak besiktasi son 2 yıldır hep ozetlerden takip ettim..zaten pek basarılı bir gözlemci de degilimdir..yani su anda besiktasin oyununu taktiksel olarak yorumlayacak yetkinlikte biri degilim..fakat sezon basinda biz iki tane stoper aldik cunku gecmis yıllarda defansin gobegindeki oyuncularimizin ozellikle buyuk maclardaki bireysel hataları bizlere cok pahalıya malolmustu..yoksa nedenini yanlış mı biliyorum?gecen senelerde inönü de oynanan maclarda da hep boyle bireysel hatalardan gelen basit gollerle yenilmemişmiydik..simdi, maclarin ozetlerini izliyoruz ama iyi giden bir cisse-ernst ikilisinin oldugunu da biliyoruz.e arada bir rıdvan ı falan izleyip bloglarda yazılanları da okuyoruz.ben bu macta haftalardır iyi giden bir ortasaha ikilisinin kesilip sezon basinda gokhan zan in bu tip maclarda oynamamasini saglamak amacıyla aldıgımız stoperlerin oynatilmamasini ve maca yine gecen senelerdeki hata yapmaya cok musait bir tandemle baslanmasini algilayamiyorum..algilamakta istemiyorum..zaten bursa maçında da bu sebeple puan kaybettik..bence sezon sonu denizliyle yollari ayirip yeni bir yapılanmaya gitmeliyiz..87 de dogdum 99 dan beri besiktasi takip ediyorum besiktas her sene belli hadiselerden ders almakla mesgul..hata yapiyor bir seyleri kaybediyor,ders aldık diyor fakat sonraki senelerde mütemadiyen ayni hatalari tekrarliyor.yeter..
bloglara pek yorum yapmadim simdiye kadar.fazlasiyla sacmalamis olabilirim ama boyleyse bile hoş goreceginize inaniyorum..
saygilar...

T. Egemen Gul dedi ki...

Son soruna kısa bir cevap. Bu degil.

Yorum Gönder

Ara