.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Nisan 2009 Pazar

Yeryüzünde Bir Adet A Milli Futbol Takımından Kesitler

Kalesinde, canlı yayında kendine uzatılan mikrofona "beni nereleriyle dinliyorlar bilmiyorum...", "ben haddimi bilirim rahat olsun" şeklinde laubali ve terbiye sınırlarının çok ötesinde konuşabilen bir topçu, Sağ bekinde, hakeme çok sert bir şekilde itiraz eden rakip takım oyuncusunu yatıştırmaya giden kalecisini "karışma konuşsun da hakem atsın" hinliğiyle o bölgeden sürüye sürüye götüren bir topçu, Stoperinde, futbol hayatında ilk defa bu akşam süt dökmüş kediye dönen, ama esasında bütün olayı "deli deliyi görünce çomağını saklarmış" olan bir topçu, Ortasahasında, kendine yapılan her faulden sonra ekseriyetle boğazındaki damarları şişirerek rakibin üstüne tehditkar şekilde yürüyen, "kol börekçisinde çırak" olacakken kaderin garip bir cilvesiyle milli takım kaptanlığına kadar yükselen bir topçu, Yine ortasahasında, centilmenlik gereği kendinden topu rakibe bırakması beklenirken, topu rakip sahanın kaleye yakın bir bölgesinde taca atan ve tüm arkadaşlarını rakip sahada pres yapmaları yönünde yönlendiren bir topçu, (bu akşamki derbide bu ritüeli göremesek de...) Kanadında, teknik olarak bir dünya yıldızının bütün vasıflarını bünyesinde taşıyan ama kafasının arkasının çok düz ve uzun olması nedeniyle İngiltere'ye transferi gerçekleşmeyen, kendini yere bırakma konusundaki ustalığıyla Arif Erdem'in mirasını başarıyla taşıyan bir topçu (ayrıca sempatik ve kızlar kendisini çok seviyor. Rakibin ağzını burnunu kanatmayacak seri yumruklarından sonra eminim daha fazla hoşlarına gitmiştir) ... dan müteşekkil, kalitesizliğin diz boyu olduğu bir takımdan söz ediyorum. Dünya Kupanız da, Kainat Kupanız da sizin olsun. Beşiktaşımdan da uzak olsun...

5 Yorum:

Bellamy. dedi ki...

ah Pascal'ım vah Pascal'ım. Şu topçuların yanında Ergün Penbe gibi adamdın.

Malvinas dedi ki...

Dostum ellerine ve de kollarına sağlık, muhteşem bir yazı olmuş. içimden hocaları ne ki topçuları ne olsun diyesim geliyor. dediklerine tamamen katılıyorum. uzak dursunlar bizden şurda 7 haftamız kaldı, efendi efendi bitirelim şu ligi kazasız belasız.

Bu arada Zago'ya 3 maç tahammül edemeyenlerin, Pascal'ı bugün kaleci bozuntusnun yaptığı hareketlerden sebeple sınır dışı edenlerin yüzleri kızarır mı acaba? Yok, hiç sanmıyorum. Bu millet adam olmaz.

Bakın Adnan bey ne demiş; Fenerbahçe ve Galatasaray'ı devredışı bırakmak istiyorlarmış... Bak bak bak, 2 olmayan penaltı, bir rezil kırmızı kart bir de faulden gol attığında nerdeydin Adnan efendi? hani bir zamanlar kanlı bıçaklı olduğunuz fener'le ne oldu da şimdi kader birliği pozlarına giriyorsun? hadi anam geç bunları, 33. hafta bekleriz..

uzun ettim dolmuşum yazıyı görünce dayanamadım..

stalker dedi ki...

"beşiktaş fair play liginde sonuncu" diyerek kafa ütüleyen adamlara gelsin bu yazı..

aamet jr. dedi ki...

"deli deliyi görünce çomağını saklarmış"

hahahaha cuk oturmuş.

Hepsi taraftara oynadı futbolcuların. Kendi taraftarınca kafadan sabıkalı Sabri maç boyu direk Emre'nin üstüne oynadı zaten taraftarına yaranmak için. Maçın berabere biteceği artık belli olunca da "Chucky"nin attığı güzel pası iyi değerlendirdiler futbollarını unutturmak için.

krasotkin dedi ki...

işin daha üzücü tarafı, bu çingene dövüşüne taraftarların da dahil olması.

ne kavganız kavga, ne efelenmeniz efelenme. olayın kahramanlarının maç sonrası verdikleri röportajdaki jestlerini, mimiklerini gördükçe ben utandım. bazen televizyonda saçmalayan insanlar olur hani, adam durumunun farkında değildir ama siz onun adına yerin dibine geçersiniz, koltuğunuza büzülürsünüz. esra ceyhanın programında yerde yuvarlanan adam bile bunlar kadar düşmedi.

kimlere kaldı şu dağ gibi kabadayılık müessessi, vay be.

Yorum Gönder

Ara