.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Nisan 2009 Pazar

TSL. 28.Hafta Besiktas 0-0 Bursaspor

Hakem: Deniz Çoban, Mustafa Emre Eyisoy, Asım Yusuf Öz, Mürvet Sezer (4.)
Stat: BJK İnönü
Beşiktaş: Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Sivok, Fabian Ernst, Holosko (Dk.74 Serdar Özkan), Delgado (Dk. Yusuf Şimşek), Tello (Dk.46 Cisse), Bobo.
Yedekler: Hakan Arıkan, Zapotocny, Yusuf Şimşek, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Cisse, Uğur İnceman.
Teknik Direktör: Mustafa Denizli
Bursaspor: Ivankov, Volkan, Romaschenko (Dk.10 Yenal/ Dk.64 Gökhan Güleç), Shin Young, Veli (Dk.84 Halil), Krita, Tuna, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, Mustafa Keçeli, Mustafa Sarp.
Yedekler: Yavuz, İbrahim,; Gökhan, Halil, Yenal, Bekir, Kemal.
Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam
Sarı Kart: Bobo (Dk.42)
Kırmızı Kart: İbrahim Toraman

56 Yorum:

sercan ile tadeu yok . volkan şen ibrahim üzülmez kapışması zevkli olacak . pırpıra karşı kaptan mağara adamı . (bu arada lig tv sitesine girin bizim maçın önü arkası var . orada deli nasıl seviniyor penaltıya görün) . ben delgado oynamadığı zaman bu takımın sorumluluk duygusunun oldupğuna inananlar derneğindeyim . holoskoya bir güzellik yapılır son iki hafta uğruna . yedek kalacak yabancı tahmin etme ihtimali bile ne denli bir yere geldiğimizin güzel bir kanıtı . ben 3-1 diyorum , 3 'ün yanına -in- , 1 'in yanına -i- ekini ekleyip Bursaspor taraftarına armağan eidyorum .

forza tello

Starks dedi ki...

Deniz Coban hakem olmus. Bence iyi niyetli, isini dogru yapmaya calisan, kafada fazla kurt olmayan bir hakem.

Yalniz cok duzgun yonetmeye calistigi Sivas-Ankara macinda Bulent Uygunsuz hareketlerle ustune yurumustu.

Simdi Sivas'in bu hafta yaptigi komik aciklamalardan sonra bu maca atanmasi ile baski altinda kalacaktir. Umarim oyle bir oyun oynariz ki, bence iyi niyetli olan bu adami da zor kararlar vermek durumunda birakmadan maci koparip aliriz.

Toraman'in bir haftalik aradan sonra nasil donecegi cok onemli. Kocaeli macini birkac defa izledim. 60 dakika ciddi baski kuramamamizdaki faktorlerden biri de maalesef Zapo.

Hucum oyuncusuna cok uzak duruyor ve adami DONDURUYOR. Hamle zamanlamasinda da sikinti yasiyor. Adam donunce rakip cikiyor, biz de geri donmek zorunda kaliyoruz. Toraman'in en iyi ozelligi rakip donemeden basmasi ve rakip cikamadan topu tekrar kapmamizda onemli rol oynamasi.
Umarim formda doner.

Bobo'nun sezon basindan beri sadece 1 (bir) kafa golu olmasi bence kabul edilemez bir durum. Ayni sekilde her sene duran toplardan birkac gol yazan Toraman'in da bu sezon sifir golu olmasi normal degil. Dileyelim bu mac bunlar degissin.

Rustu cok sakat isler yapiyor haftalardir fakat orta saha ve savunmanin vasat ustu olmasi ile atlatiyoruz. Yan toplarda ozellikle bosa cikmalari felaket.

Ugur Kocaeli macinda mac eksikliginden cok etkilenmis gozuktu. En kolay isleri yapamadi. Cisse'nin sari kart sinirinda oldugu dusunulurse bu adam son 7 macta mutlaka kritik bir yerlerde oynayacak, form tutmasi sart.

Nobre sanirim bu mac oynayacaktir. Fiziksel durumu bakalim nasil olacak. Kayseri maci gibi yine ilk golu atan taraf biz olmak zorundayiz.

Haftanin son macini oynayacak olmamiz da, rakiplerin durumu itibari ile rahatlik veya stres yapabilir.

kerim dedi ki...

bursanın 5.cilik hatta 4. cülük şansı var. fb-gs 48 bursa 44 puan. zaten öbür ikisi cezalardan dolayı artık belini doğrultamaz. bursanın önü açıldı. kolay olmayacak yani..

gene kanserojen bir 90 dakka olur.

bilal dedi ki...

bu macta ilk 11'deki surpriz isim kim olur??

Starks dedi ki...

Dogru. Zaten son 11 macta tek yenilgi almislar, kendi kalesine 2 gol attigi Gs macinda. Yine ceyrek sifira dunden raziyim.

Bu arada soyle bir baktim da, maclarin ilk yarilarinda toplam 19 gol atip 14 gol yemisiz.

Maclarin ikinci yarilarinda ise 27 gol atip 10 gol yemisiz. Cok ciddi fark var.

Karsilastirma icin Fener ilk yarilarda 26 atmis 12 yemis. Ikinci yarilarda 23 atmis 14 yemis.

Gs ilk yarilarda 25 atmis 15 yemis. Ikinci yarilarda 24 atmis 17 yemis.

Baya bir kontrast var renklilerle aramizda.

kerim dedi ki...

erkan zengin olmasın da kim olursa olsun. belki delgado olur :) hey gidi koca 10 numara ne hale geldin. freak çınlasın kulakların

asist time dedi ki...

Buyuk bir ihtimal Mustafa Hoca Sivok'u onde oynatacaktır;

**************Rustu*****************

**Ekrem***I.Toraman**Zapo**I.Uzulmez

**************Sivok******************

******Ernst************Yusuf*********

**Holosko********************Tello***

**************Bobo*******************

bilal dedi ki...

:). sonradan giricek heralde yine ama gs maci icin ben de freak gibi dusunuyorum. delgado atti sampiyonluk geldi!

kerim dedi ki...

atsın . yeter ki atsın. bizim sevgimiz isimlere değil renklere. yalnız tabata kadar takımına faydalı olamayan biri nasıl gs yi yenecek golü atar ben bilmiyorum.. neyse cimbomu delgado yani..

yuki the zorba dedi ki...

Hepimizin içindeki bitmez tükenmez Delgado sevgisi adam hakikatli bir doksan dakika çıkarı(rsa)nca patlamaya dönüşüp, İnönü'yü yıkar yemin ediyorum... Ama sağdan soldan çaprazdan gol hala kesmez bizi... Maçı alıcak, getirip önümüze koyacak, öyle bir futbol...

Geçen hafta Kapalı'nın üstündeki locada 100 tane forma imzaladı, bıkıp usanmadan. Bir tanedir Delgado... İmza atma makinası olarak pahalıdır, o ayrı...

bilal dedi ki...

atar kerimcim atar. frikikten veya soldan korner organizasyonundan tello'yla ikiye bir yaptiktan sonra uzak koseye. yapmadigi seyler degil sonucta :)

kerim dedi ki...

3 senedir burda 2 tane maçını hatırlıyorum.. biri 2006 da süper kupa finali. bir de 2007 zürih öneleme.. süper kupayı alsak ta olur almasakta. zürihi yenmek için de delgado yada başka birinin süper oynaması gerekmiyor.. yani bize verdiği bir derbi yada avrupa maçı yok..

oynasın taraftar zaten onu kral yapar.. hadi hadi diye diye 3 seneyi bitirdi..

kerim dedi ki...

yuki sen fikret demirer'i hatırlıyor musun ? futbolculuğunu yani ?

yuki the zorba dedi ki...

Fikret'e yetişemedim Kerim... 6 yaşındaydık Beşiktaş'tan gittiğinde... 87'ye denk gelir... Ama çok anlatırlar, amcam eski topçudur bir Fikret bir de Yusuf der dururdu.. Tabii Yusuf bizimki değil Yusuf Tunaoğlu... Sonra Sergen'i on sene bekledik falan der....

Ama anlatır anlatır da, Fikret gidince takım sanki bağımsızlığını ilan etmiş gibi... Tipini düşününce Fikret'in çelimsiz hali falan, sanki pek derde deva gelmedi bana...

Baris dedi ki...

Nobre antremana cikmamis bel agrisindan.

Bu bel agrilari da tam sozlesme imzalama donemine rastgeldi. Oldukca killandim. Ama dun aksam diger oyunculara yemek falan da vermis. Neyse benim icin fesat herhalde.

Nobre yoksa Holosko ilk 11 kapabilir, nedense Holosko 11 basladigi maclarda sanki hicbirsey yapamiyor gibi geliyor.

kerim dedi ki...

ben de 10 yaşındaydım sarıyere gittiğinde evet 87 yılı.. aynı sergen gibiydi. benim en sevdiğim bjk li odur. bir kere altyapıdandır. o zaman ortasaha rıza-ziya-fikretti üçü de mehmet üstünkaya- serpil hamdi tüzün zamanından.. gelme. fikretin oyunu da sonu da aynı sergen. nasıl sergen hiç uğruna istanbula gitti. o dönem istanbulspor şöhretleri alıyordu. bu sarıyerde o dönem fenerden erdoğan arıca cem pamiroğlu selçuk yula gs den erdal mustafa yücedağ falan hep aldı. bizden de fikreti. sonra birşeey yapamadılar tabi toplama takımla :)
yalnız üçbüyükleri çok yeniyorlardı.
neyse fikret çok iyi oyuncuydu da eskilerden aynı yusuf gibi kendini yedi..

Adsız dedi ki...

inanılmaz kırılgandı fıkret. canı cok kıymetlıydı.

Gökhan dedi ki...

ertugrul saglam sıkıcı ve kontrollu bir oyun oynatıyor bursa ya da.sercan da olmadıgına göre tehlikeli diyebilecegımız tek adamları volkan şen kalıyor.o da zayıf,ufak tefek bir adam üzülmez bir şekilde durdurur onu.bursa macından sonra eskişehir deplasmanının fb macından daha zor olacagını düşündüğüm için sınırdaki oyuncular bu maç mı kart görse daha kötü olur eskişehir de mı kararsız kalıyorum.nobre heralde yine sakat,bobo da ömer erdogan ın karsısında hava toplarında muhtemelen çok başarılı olamayacaktır.tello kocaeli maçındaki formsuzluğunu üzerinden atmışsa zaten formda olan bir yusuf la beraber kilidin açılmasını sağlayacaktır.daha sonra da holosko nun etkili olacağı zamanlar gelecek.
bursa ile kapışan fb-gs ye bir kıyak yaparız bu hafta.

yuki the zorba dedi ki...

Benim canımı en çok sıkan şey de bu altyapı hikayesi zaten... Beşiktaş'ın altyapısı Kuruçeşme'deki Gece kulüplerine müşteri yetiştirmeye dönük çalışmaya başladığından beri dert büyük... Şu takımda sadece Serdar Özkan var Beşiktaş altyapısından çıkan... Çıkmaz olsun demiyor musunuz Allahaşkına...

Bir de neyi anlamıyorum bak... Galatasaray'a da bak bize de bak. Altyapıdan kim çıkmış ve piyasasını oluşturmuş? Nihat, Emre, Okan, Serdar Özkan, ARda, Uğur Uçar, Sabri... Bunların hepsinin ortak bir yanı yok mu? Bücür bunların hepsi. Bir Batuhan çıkardık, onun da ne olacağı belli değil... Onun dışınd akim çıkmışsa, ufak tefek, güçsüz. Bu adamları seçip mi alıyorlar, bunlar mı böyle ufak tefek kalıyor. Anlamıyorum hakikatten...

Ben semt semt deyip duruyorum ama semt dediğim şeyin en önemli parçası özkaynak aslında... Özkaynaksız Beşiktaş hiçtir... Burada vurdumduymazlıkla, konteynırlarda kalan çocuklarla 20 sene kaybettik... 10 sene daha kaybedeceğiz... Bir 10 sene daha kaybettirmeyelim, gön görmeden bitmesin ömrümüz...

Bi de 10-0 öncesi bir sarıyer maçı hatırladım. Ne koymuştu o maç be, çocukluğumun kabusuydu Sarıyer, ama onlara da ayrı bir sevgimiz mevcut her zaman...

Adsız dedi ki...

Merhabalar. Oncelikle, daha iyi bir iletisim yontemi bulamadigimdan, bu yorum araciligiyla sorularimi soracagim; kusura bakmayin. Ben Besiktasli degilim fakat bu maca gitmek istiyorum. Daha dogrusu birkac arkadas gitmek niyetindeyiz. Grubumuz deyim yerindeyse tam olarak 'anali bacili' bir grup oldugundan, stadyumun en 'cekirdekci', en vukuatsiz taraftar ortaminda bulunmak istiyoruz. Bununla ilgili sormak istedigim iki sey var: Birincisi, yeni acik alt kattan bilet alip stadyumun icinde yeni acik'in ust katlarina cikabiliyor muyuz? (Bu, hem mac hem bogaz manzarasi izlemek isteyen bir arkadasin meraki.) Bu olamiyorsa, cekirdekcilik ve 'aile var beyler hoop' kriterleri acisindan, yeni acik alt kattan mi bilet alalim, eski aciktan mi? Yardimci olursaniz cok makbule gecer. Bu postun yorumlarini takip edecegim cevap icin ama eksi sozlukten 'okan' nickli yazara mesaj atarsaniz da bana gelir. Tesekkur ediyorum simdiden.

bilal dedi ki...

aciktan istedigin yere al adsiz kardesim. ust alt yok, yalniz sana tavsiyem yeni acigin sol tarafidir. zaten orasi sessiz oldugundan mezarlik diye bilinir..

taksim dedi ki...

Açıklar genel olarak üşütür.. Eski açık deniz tarafında olmasından mütevellit, biraz daha esintilidir, daha soğuk gelir.. Eski açık iki tanedir ama sağ sol diye ayrılmaz bilet satışında..
Vukuatsız maç seyredimi için ben de yeni açığın sol tarafını önerebilirim.. Erken giderseniz, koridor çıkışlarından birinin hemen üstündeki koltukları kapın, önünüzde birilerinin ayakta durup seyri engellemesini engellemiş olursunuz :)
Oldukça uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen yeni açığa gitmeyeli, hala bu dediklerimin işe yarayabilitesi var sanıyorum,
saygılar adsız :)

yuki the zorba dedi ki...

taksim gerekeni yazmış zaten... çok huylanıyorsan sağındakindan solundakinden, stadı maçtan önce bir kolaçan et ki, erken saatte gir... açığın ruh hali bir acaiptir, ben tee 97'de bir maça saat 10.30'da gelip, 18.30'da içeri girebilmiştim :) Tabii bunlar artık olmaz ama, takım şampiyonluğa koşuyor, tribün erkenden dolabilir... İlla çok rahat edicem dersen 3. kata çıkarsın... Orası hep daha rahattır, kimisi sever...

yukinin son cümlesi olayı en iyi özetliyor sanırım. benim yeni açık kombinem var ve daha çok tepinmeyi sevdiğim için yeni açık sağ taraftan izlerim maçları. ama sakince maç izlemek isteyenler için, yeni açık 3. kattan ideali olamaz. sahayı tepeden nefis bir şekilde görürsün. hiç kör nokta yoktur neredeyse. karşında boğaz manzarası vardır. şiddetle tavsiye ederim. iyi seyirler...

berthelemy dedi ki...

bu maç neden 7'de değil de 8'de başlıyor ya? inanamıyorum. zaten gündüz maçı oynanmıyor bu maçları da hava karardıktan sonra başlatıyorlar. ulan o statta bir bahar akşamı güneş yavaş yavaş batarken maç izlemek kadar güzel birşey var mıdır be? şu zevkimizin de içine ediyosunuz ya ağzına sıçayım senin federasyon.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bugün bir arkadaşım için biletix e gittim bilet almaya. yeni açık bitmiş. az sayıda eski açık ve kapalı üst kalmış.

bugün cuma, maç pazar. güzel gelişmeler bunlar. ama keşke zor zamanlarda da gelseLer...

zubi dedi ki...

ben bu son adsızdan kıllandım abi=) ne bileyim stadın en çekirdekçi yerini soruyo falan. içim fesat ama ondandır belki=)

Baris dedi ki...

Trabzon yendi. 2. golu ofsaytti ama hakem sayesinde yendiler diyemeyiz. Genler anormal beceriksizdi kale onunde.

Eger kendi macimizi alirsak bu avantaj yaratabilir cunku Ts havaya girdi ve onumuzdeki hafta Sivas'i cok hirpalayacak ve buyuk ihtimalle celmeleyecektir.

Tabii macimizi almak zorundayiz. Lig cok garip koptu denen Ts ile aramizda 2 puan kaldi.

can dedi ki...

yarin fenerbahce ankaraspor maci ne olur sayin mevzubahis yetkililerinden aciklama bekliyorum. ankaraspor iyi bir firsat gibi duruyor.

Baris dedi ki...

Fener 2-0 alir. Yalniz yanlis topige atmissiniz. Bu topige fazla ilgisiz mesaj atmamakta fayda var.

Adsız dedi ki...

zubi, son adsiz'in (yani benim) bursaspor'lu oldugundan mi killaniyorsun? :) besiktasli olmadigimi bastan soylemistim ama bursali da degilim. ankara'da yasayan bir galatasarayliyim. sahsen inonu'de bir mac izlemeyi oteden beri istiyordum; buna bir de bir kere stadyuma gidip mac izlemek isteyen kiz arkadas faktoru eklenince cekirdekci yeri aramak farz oldu. tek basima olsam onu ozellikle sorusturmazdim. mesele bu.
bu arada yanit veren herkese tesekkur ediyorum. maalesef jessie'nin de dedigi gibi yeni acik bittiginden eski acik'tan bilet almak zorunda kaldim. umarim guzel mac olur. yardimci olanlarin hatirlari icin de umarim besiktas kazanir.

taksim dedi ki...

Böyle hikayeler çok geliyor kulağa.. Rakip takım taraftarlarının içerde maç izleme isteği, bir yandan gurur da okşuyor ister istemez..
Eski açıksa mevzuat, şöyle bir tavsiyede daha bulunayım..
Üzerinize camdan dışarı baktığınızda hissettiğiniz havaya göre iki kat daha fazla kıyafet alın öncelikle.. Fena eser, 1 hafta yataktan kaldırmaz sonra..
Numaralı tribün tarafındaki eski açığın 2. katının setinde bizim kardeşler/abiler var iki sezondur.. Tam sonbarikat pankartının üzerinde.. Sohbetleri hoştur, komiktir.. Gerginlik olması da muhtemel ama o ihtimal heryerde var..
Son olarak, Uni-bjk bazlı bir büyük pankart/bayrak organizasyonu izlememiz olası gözüküyor, onlar eski açığın kapalı tarafında bulunuyorlar.. Karşıdan izlemesi güzel olur.. Kapalı tribünü 90 dakika seyretme ihtimalini zaten belirtmeme gerek yok.. :)
Ayrıca, Yeni Açık en üst kattan sonra, mabedin en güzel görüntüsü Eski Açık numaralı yanının üst katındandır..
Umarım uğurlu gelirsiniz sayın Adsız,
Saygılar,

taksim

zubi dedi ki...

valla evet hehe ilk okuyunca son olaylardan sonra aklıma ilk o geldi ne yalan söliyim=) benim hiçbi bursalıyla alıp veremediğim yok ayrıca hehe gelsinler insan gibi izliceklerse başımızın üstünde yerleri var keşke öyle bi ihtimal olsa maçtan önce masamıza buyur etsek maçı beraber izlesek.

iyi eğlenceler sana da adsız=) gel gel de tribün gör=)

Yarın lideriz ))
Forza Konya

Umarim oyuncular lider olma psikolojisine hazirlardir; aklima tarih-tekerrur falan gelmekte. Bakalim.

Uzun süre Bursa şehrinde deplasman çekmiş,Altay'dan dolayı Bursaspor'dan nefret eden bir İzmir'li olarak diyorum ki,bu maçı 6-1 alıp plakayı tersten yazın.Ne eğlenirim be bizim bursalılarla...

Starks dedi ki...

Bu mac da zaten kritikti, sSivas beraberliginden sonra macin onemi bence ikiye katlandi.

Lider olacagimiz konusu bir tarafa, Sivas'a psikolojik darbe indirmek ve "iyi isler yaptik ama galiba buraya kadarmis" duygusunu hissettirmeye baslamak icin yenmek zorundayiz.

Bugunku sonuc onumuzdeki hafta Sivas-TS macina ciddi sekilde etki edecek. Yenersek Sivas o maca olum kalim maci olarak cikacak, kaybedersek degil sampiyonluk CL bile gidebilir duygusunu yasayacak. Maca iyi baslayacak bir TS karsisinda her dakika baski altinda ezilecektir. Bugunku puan kaybimiz o maca goreceli olarak rahat cikmalarini saglar. Liderlik havasina girmis Besiktas camiasinda yaratacagi hayalkirikligini ve moral bozuklugunu soylemiyorum bile.

Ceyrek sifir istiyorum daha fazlasini degil.

Bir de Cisse'yi cok kolay atan Bunyamin'e bir cift sozum var. Ilk yarida 5 metre onunde Sivas'li rakibin kaval kemigini kirmak icin cift daldi, dunyanin her yerinde kirmizi olan pozisyona kart bile gostermedin. Senin hakemligin bu kadar. Murat Erdogan'in arkadan tirpanina kart gostermemenini falan geciyorum.

Konya bu kararlar yuzunden kume duserse hesabini kim verecek sorusunun cevabini da Odyakmaz'la Uygun versin.

Geliyoruz.
Maçta lütfen herkes yanındakinden sorumlu olsun zaten ceza sınırındayız.Sahaya atılcak bir cips kağıdından bile sahamızı kapatma yetkileri var.Umarm Teksaslılar da kapalıya girmek gibi bir aptallık yapmazlar.Eski veya yeni açıkta girsinler ki polis ailelerin çoğunlukta olduğu bu tribünlerden bir facia olmadan bursalıları kurtarabilsin.

Maça gelince nobre'nin eksikliğini gene derinden hissedeceğiz.Oyunu tek kaleye çevirmekte zorlanabiliriz.Bursa'nın forvette o yeni aldığı koreli forveti ve gökhan Güleç'le başladığını dşünürsek bizim de kesinlikle şu 4'lüyü oynatmamız gerekir.Gerisinin teferruat olucağını düşünüyorum.

-----Sivok-----Ernst-------
-----GökhanZ.---Toraman----

delgado dedi ki...

bursa'nın koreli forveti inanılmaz fırsatçı. gökhan zan'ın bulunduğu bi defans kurgusunda kalecinin çeldiği her top gol olabilir. malum gökhan ne seken topları, ne havada süzülen topları takip eden biri. sivok-toraman'ı bozmamalı.

Bellamy. dedi ki...

3-0 olur bizim olur. kilidi erken açarsak rahat rahat oynarız.

Ilk 11:
Rustu
Ekrem-Toraman-Zan-Uzulmez
Ernst-Sivok
Holosko-Delgado-Tello
Bobo

Bu macin kaderini Sivok belirleyecek. Yusuf da en sonunda esas misyonuna dondu sonradan girip kilit acici olarak; bu da iyi bir avantaj. Bakalim.

ynwa dedi ki...

haftalardır oynamayan zan'ın şu kritik maçta pat diye sahaya çıkması ne kadar doğru, maç sonunda göreceğiz. umarım aklımıza gelen başımıza gelmez...

Topla oynanabilen ender zamanlarda bir kirmizi kart gormeyi basardik, ne diyeyim.

Yedeklerde Yusuf haricinde hucum silahimizin olmamasi, Bobo ve Delgado'nun olagan performansi.. Gene de 45 dakika daha var, umut da var.

ynwa dedi ki...

ben olsam delgado'nun yerine direk cisse'yi alırım, sivok'u da geriye çekerim. biz bu bursa'ya 10 kişi de gol atarız yeterki yemeyelim. içerdeki ankara maçı gibi kontrolu kaybedip ailece saldırmayalım yeter.

marpione dedi ki...

o son dakikadaki bobo kafası girseydi bu iş kopardı. bence hala kopacak ama o gol çok anlamlı olurdu. hay köküne kibrit suyu.

bu futbolla, bu mücadele ile olur bu iş!

tathar dedi ki...

yine de şampiyonuz, zan çok çok iyiydi.

Su an ligde en iyi futbol oynayan takimiz. Hayir sunu soyleyebiliyorum ya yillar sonra, o yeter ne diyeyim..

delgado dedi ki...

üzerine geldiği için 1.derecede zor bi pozisyon gibi gözükmeyebilir, ama inanılmaz bi toptu ivankov'un çıkardığı son dakikada.

sivok da stoperde olmalı. bugün bunu anladık.

ASLAN dedi ki...

ŞAMPİYONLUK YARINLARA KALDI

TursuBidonu dedi ki...

aslanım sen mi şampiyon olacaksın?

Adsız dedi ki...

hee aslan heee. uzay üstü kadronla çok yaşa paşaaaaa.

theotheo dedi ki...

aslan çarşafının kanlanmasına az kaldı. bekleyin çirkef adnan polat ve bülent korkmaz'un köpekleri.

aamet jr. dedi ki...

Sağlam'ın gittiğine üzülmüştüm, ümidim vardı başaracağına dair. Bugün ikinci yarı karar verdim ki, iyi ki gitmiş.

Zan'ı -ben de- el bombası olarak değerlendiririm. Ama bugün bir daha gördüm ki bu adam hakkaten yüreğiyle oynuyor, Beşiktaş için oynuyor. He yeterli mi? Orası tartışılır.

Haftaiçi arkadaşlarıma dedim ki fener maçına 1 ya da 2 puanla lider gireriz. Hala aynı şeyi düşünüyorum.

Şampiyonluk olursak en büyük pay Denizli'nin hiç kuşkusuz. Teknik taktik olayların yanında yürüttüğü psikolojik savaş gerçekten müthiş. Maç sonu konuştu yine, 10 kişiyle bile Beşiktaş'ın yenilmeyeceğini gördük bugün falan dedi. Gayet etkileyiciydi bence. Kurt hoca deyimi cuk oturuyor sanırım bu tavırlarına.

sesim hala kısık. ama feda olsun. maçın ikinci yarısında gerçekten şampiyon gibi oynayan bir takım gördüm sahada. delgado ilk 20 dakika çok iyiydi, sonra sadece yürüdü. ayrıca herkesin aksine ben bobo'nun çok iyi oynadığını düşünüyorum. holosko çok top ezdiği gibi, daha da önemlisi ekrem'in yardımına hiç gelmedi. ekrem hep tek başına karşıladı. dolaysıyla ekrem de kötü göründü holosko yüzünden. sivok'un orta sahada oynamasına gelince, bunun takıma iki türlü yansıması oluyor: sivok gerçekten çok savaşıyor ama alışkanlıkla defansın içine giriyor ve üçüncü bir stoper gibi oynuyor. bu sorunu çzellikle koray avcı'yla çok yaşamıştık geçmişte. dolayısıyla takımı öne çıkaramıyor. ama defansa geçtiğinde, normalde toraman ve gökhan zan'la top çıkaramayan savunmamız, sivok'la topu oyuna sokabiliyor. dolayısıyla ne olursa olsun, sivok stoperde olmalı. ernst'in yanında cisse mi oynar, uğur mu oynar, ya da ne bileyim tigana zamanındaki gibi serdar kurtuluş mu oynar, onu bilemem. ama sivok orada olmuyor kesinlikle. takımı daha önce tutacak bir adam lazım oraya.

bu arada volkan şen'i çıplak gözle izlemek lazımmış gerçekten. hakikaten çok yetenekli topçu.

T. Egemen Gul dedi ki...

Zan cok olagandisi oynadi. Rustu iyiydi. Cisse ikinci yarı yardım melegi gibiydi, 10 kisiyken 11 kisi gibi davranmamizda, kendisini hic sevmememe ragmen, payı buyuktu. Ekrem, Holosko cok iceri kayınca sağ kanatta tek başına kaldı, kötü değildi ama kötü gözüktü.

İbo, biraz gergindi. Tello yuzunden ilk yarı berbat gozuktu. Ikinci yarı biraz toparladı ama yine de 1 defa adam kaçırdı. Delgado, yerini bulamadı, afedersiniz ama mahalle maçlarındaki "abi"ler gibiydi, berbat.

Bobo, bu adamın vucudu Istanbul'dayken aklı Rio sahillerinde sanki a.k.!

Serdar Özkan, oyuna girdikten sonra beklenen hiçbir şeyi yapmadığı gibi gerekli enerjiyi de vermedi. Koşmadı bile.

Sivok, stoper oynamalı.

Maçın sonunda söylenecek tek şey var. Ertugrul'un neden kovuldugunu bir kez daha gormus olduk bence. Onun hakkı boyle Bursa gibi hicbir zaman sampiyonluk hedefliyemeyecek takımları yonetmek. Zira bu kadar korkarsanız, 10 kisi kalmis bir takima karsi 4 defansı sabitlerseniz, size korkak demeleri de canınızı acıtmasın, kovulmaniz da acitmasin.

arif dedi ki...

theotheo ayıp louyor ama gs 90larda hasan kabzelerle vurduğunda nerene bakacaksın cok merak ediyorum

Yorum Gönder

Ara