.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Nisan 2009 Cumartesi

TSL. 26. Hafta Beşiktaş 1-0 Kayserispor

Stat: BJK İnönüHakem: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Volkan Narinç, Taner Gizlenci (4.) Beşiktaş: Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan (Dk.62 Holosko), Cisse, Fabian Ernst, Yusuf Şimşek (Dk.79 Uğur İnceman), Bobo (Dk.72 Tello), Nobre Yedekler: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Tello, Holosko, Zapotocny. Teknik Direktör: Mustafa Denizli Kayserispor: Souleymanou, Ali Turan, Aydın, Eren, Bilal Aziz, Aghahowa (Dk. 37 Durmuş), Abdullah (Dk.83 Umut), Saidou, Mehmet Topuz, Cangele, Turgay (Dk.64 Furkan) Yedekler: Yusuf, Durmuş, Proviç, Umut, Olembe, Bayram, Furkan Teknik Direktör: Tolunay Kafkas Gol: Yusuf Şimşek (Dk.27) Sarı Kartlar: İbrahim Toraman (Dk.3), Serdar Özkan (Dk.15), Rüştü Reçber (Dk.87)Cangele (Dk.79), Saidou (Dk.90+1) Kayserispor Kırmızı Kart: Ali Turan (Dk.12-Dk.32 çift sarı karttan) Kayserispor

11 Yorum:

Starks dedi ki...

Sagdan bakiyorum, soldan bakiyorum, arkaya geciyorum, ters ceviriyom... nerden bakarsam bakayim mac beraberlik gozukuyor.

Maci kazanmak icin duran toptan gol bulmak sart. Ha bir de kazanma sansimiz olmasi icin ilk golu atmamiz sart, bu macta geriden gelemeyiz. Ceyrek sifirlik mac.

Bari bu maçta bobo'yu sol forvet oynamaktan vazgeçsin Denizli.Delgado'yla,Yusuf'ta yok tam 4-4-2(4-2-4)'lik maç.Bir de tello'nun sağ holosko'nun sol kanatta oynaması nedir onu halen çözemedim.Tello'yla,Holosko'nun milli maçlarda yorgun döndüğünü düşünürsek,Serdar Özkan'ı da izleyebiliriz yarın.Tüm olumsuzluklara rağmen takımdan şüphem yok.Kayseri çok saçma sapan bir taktikle oynuyor.Ortada Saidou'yla,Ragıp yok.Yerine 19 yaşında Abdullah'la,Furkan oynayacak.İstedikleri kadar gömülsünler.Gençlerbirliği maçında ernst'in attığı golde ceza sahasında 9 gb'li oyuncu vardı :).Daha önce attık yine atarız.

aslan dedi ki...

bu maç berabere biter. galatasaray antep ve fenerbahçe galibiyetleriyle tekrar çıkışa geçecek yine şampiyon olcak..

GALATASARAY ADININ OLDUĞU YERDE UMUT VARDIR.

Adsız dedi ki...

tabata :)

Kalan maclar arasinda Kocaelispor maci ile birlikte cekincemin en yuksek oldugu mac. FB ve GS maci derbidir, hersey olabilir, cok uzulmezsin; lakin su onumuzdeki iki mactan 6 puan cikaramazsak isimiz cok zorlasacak, ve Kayserispor'u gene yenememis olmanin yipraticiligi da kotu olacak.

Hayirlisi diyelim.

Adsız dedi ki...

Biz bu adamlara sanırım Tolunay geldiğinden beri gol atamıyoruz,atamadığımız gibi pek pozisyona da giremiyoruz..Umarım bu maç durumlar farklı olur..Delgado yok,Yusuf belki,Tello belirsiz..Delgado'nun olmayışı her ne kadar bizim için avantaj olsa da Tello eğer oynamazsa işimiz zorlaşır..Öndeki üçlü de belki Bobo-Nobre-Holosko üçlüsünü görebiliriz..Ne olursa olsun çeyrek sıfır,0.1-0 hiç farketmez yenelim yeter..Ayrıca şu üst sıralardaki takımları yenememe muhabbeti de son bulsun..

za dedi ki...

liderlik haftaya kaldi. denizlinin bariz golunu ofsaytla kestikten sonra 2-0 oldu sivas..

Digiturk Webtv denen seyin Allah belasini versin, adamlarin aptal server'i yuzunden 20 dakikasini izleyemedim macin. Golu canli gorduk bereket sagdan soldan link ararken.

45 dakika sonra cok rahatlamis olma umuduyla.. Tabii bu kadar rehavete kapilmislikla kacirdigimiz gollere kufr icinde de kalabiliriz.

Gökhan dedi ki...

maça fena başlamadık ama 15-20.dakikalar arası pek iyi değildik.o bölümün sonrasında gol ve kırmızı kart geldi.devre bitene kadar iyi oynadık ama pozisyonları değerlendiremeyince rahatlayamadık.2.yarı taraftar şova kaçınca sanki futbolcuların da konsantrasyonu bozuldu ve maçın sonlarında pozisyo vermesek de skoru korumaya çalışma düşüncesi yüzünden çok rahat geçmedi.serdar özkan belki de geçen sezonun başından beri en verimli maçını oynadı.çok istekliydi ve mücadele etmeyi bırakmadı.yusuf bu şekilde oynarsa delgado yedek kalır heralde.toraman ın cezalı olması da kötü oldu.ama illa ki bir maçta görecekti zaten.çıkışa geçse de kocaeli maçı diğer maçlara oranla daha kolay olabilir.rüştü de çok gereksiz bir sarı kart gördü,biraz daha itiraza devam etse 3 değişikliği yaptıktan sonra 2.sarıdan atılabilirdi.ligde üst sıralarda yer alan takımları yenememe serisi bitti ama kayseri nşin düşüşte olduğunu düşünürsek basın için heralde bu galibiyet yeterli olmaz ilk 6 sıra diye devam ederler bu istatistiğe.

Starks dedi ki...

Skora onemli degil, kacan sayisiz gole bakmiyorum. Bugun takim sampiyon gibi oynadi.

Macin en onemli ani benim icin Yusuf'un golden sonra Serdar Ozkan'a kosmasi.

O Yusuf ki, Inonu'de son derece kritik bir gol atmis, kapaliya kosup kendini kabul ettirmeye ve on plana cikarmasi beklenir. Hemen her oyuncu bunu yapardi. O ne yapti? Macin basindaki olumsuz hareketleri ile isliklanmaya baslayan Serdar Ozkan'a kosarak taraftara cok onemli bir mesaj verdi ayni zamanda baski altinda yaprak gibi sallanan acemi takim arkadasina destek oldu.

Sadece bunun icin bile buyuk oldun Yusuf. Oyunundan bahsetmiyorum bile. Bu takimda arapasi atan atabilen, kanatlardan bindirenlerin onune olcup bicim pas atabilen adam gormeyeli cok uzun zaman olmustu. Sakatlanmadan sezonu bitirebilirse derbilerde cok is yapar.

Bir de unutmadan... Dakika 65'te takim henuz 1-0 ondeyken dale olmaz.

Dakika 81'de, kartal gol gol cekilmez.

Nasil takima hatalarini soyluyorsak, biraz daha dikkat. Sampiyonluk her dislinin kusursuz calismasi gelir.

Starks dedi ki...

BIr onceki mesajimda cok cumle dusuklugu ve imla hatasi olmus, ozur dilerim. Ayiptir soylemesi kafam biraz iyi, bu saatte ancak bu kadar oluyor.

Haftaya Turkiye'nin en iyi defans oyuncusunun cezali olmasi kotu oldu. Yine de gereksiz kartina ragmen bugun yine buyuk oynadin, aferin Toraman.

Bir de unutmadan... Ben her zaman icin "Cisse gizli kahraman" diyenlerden degilim. Fakat bugun dikkatli izledim, gercekten defansif anlamda cok olumlu seyler yapti.

Yorum Gönder

Ara