.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Nisan 2009 Pazar

Anket

25 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ernst-ernst seçeneğini de koyacaktım ama onu önümüzdeki sezonun planlaması için konuşuruz :)

neden her secenekte ernst var,belki ben serdar ugur orta sahasi istiyorum!

Gürcan Ulusoy dedi ki...

sana rico delgado ortasahası vericem ben

rico delgado yusuf serdarozkan orta dortlusu is yapar bence

Gürcan Ulusoy dedi ki...

tüh ben de ernst delgadoyu işaretlemiştim senin için

bu arada ben sivok-ernst secenegini isaretledim, sirf senin hatirin icin jessicim

avatarini gorunca aklima geldi, kuntz-munch-ersnt...ustun alman teknolojisi...ama bi de aumann,hengen,schaffer vardi onlar da ustun olmayan alman teknolojisi...

zaponi dedi ki...

Peki cisse seneye de kalmalı mıdır?Alın size başka bir anket konusu.

tai, dedi ki...

üst düzey kanser için ernst - sivok - uğur derim. fm'de iş yapıyor =)

tathar dedi ki...

bende sivok - ernst cilerdenim ama cisse de kalsa olur.

ynwa dedi ki...

ben sivok'tan defansta yararlanılmaya devam edilmesi gerektiğini dusunuyorum. evet orta alanda da başarılı ama savunmada takıma ekstra bir boyut katıyor bana göre.

tigana zamanındaki bir serdar kurtuluş olsa gözüm kapalı o şıkkı işaretlerdim ancak şu an itibariyle ernst cisse en makulu gibi, yabancı sıkıntısı olduğu vakit ise ernst - uğur iyi bir alternatiftir.

bu arada rico delgado yusuf s.özkan ortasahası denince aklıma geçen seneki kayseri deplasmanı geldi, tey tey.

gökhan dedi ki...

şu sivok orta sahada oynasın diyenleri anlamıyorum vallahi. kırk yılda bi kere ayağı düzgün, topla oynayabien bir stoper bulmuşuz onu da orta sahaya çekelim diyorsunuz. hadi orta saha kıtlığımız olsa anlarım da 4 tane alternatif varken çok anlamsız. hatta daha da ileri gidip toraman orta saha oynasın ama sivok oynamasın diyebilirim.

neyse 1. seçenek (eğer kontenjan konusunda sıkıntı yoksa) ernst-cisse olmalı

ati99 dedi ki...

delgado'nun takımdan kesilmeyecegini dusunerek, ernst-cisse secenegi sectim. ama ernst-cisse olursa delgado olmayacaksa, ernst-delgado derim.

Sir Jhon dedi ki...

Hakan
Ekrem Toraman Sivok Üzülmez
Kurtuluş Ernst
Yusuf Tello Bobo
Nobre

İkinci Yarı
S.Özkan veya Cisse
Delgado
Holoşko değişiklikleri ile
Alternatif olarak
İnceman Zapo
Rüştü

krasotkin dedi ki...

rico - delgado ortasahası kesmez. ricoyu sola, delgadoyu da sağ kanada koyman lazım. rakip takımın bir kanadında gökdeniz, bir kanadında da yattara varsa taktik dehan iyice ortaya çıkar.

ilahi tigana, severdim ederdim de kendisini, o 3-2 biten trabzon maçında çıkardığı takım neydi ya. umarım yönetim baskısıdır. hani dünyaca ünlü berezilyalı bir "sol kanat" oyuncusu aldılar ya. al kullan delgadoyla birlikte demişlerdir.

ağzı var dili yok diyarbekir kalesi =)

scugnizzi dedi ki...

cisse bitmiş, bir an önce beşiktaş'tan ayrılması lazım.

@krasotkin

O mac yonetim, medya, taraftar; her sey baskisiydi. Tigana "Bir musibet bin nasihatten iyidir" dercesine cikardi sahaya. Tabii tartismalar bitmedi ama olsun.

Gokdeniz'in kanattan yaldirislari hala gozumun onunde bak, teey tey. Bobo ile Ricardinho da pesinde.
-----------------------
Konuya donersek, ben bir iki asagiya yorum yaptiydim, ne bileyim konusu oldugunu.

Sivok ortasaha oynamali diyorum, lakin ortasaha oynadigi cogu macta iki stoper arasina sikisip kalmasini, ucuncu stoper gibi oynamasini hatirliyorum sonra. Taktik mi, ayak aliskanligi mi bilemem. Omurgada Sivok'un rolu iyi simdilik, seneye dusunuruz.

Ben ortasahaya Ugur Inceman demisimdir her zaman, o cocugun Denizli ile Manisa yillarindan kalma bir husumeti oldugunu da paranoya derecesinde dusunuyorum.

krasotkin dedi ki...

@shelbyl

ama yine de nasıl tigana gibi bir adam buna ikna oldu şaşarım hep. hadi fenerbahçede olsan orada büyük başkan var. anlarım bi yere kadar =)

konuya gelirsek, ben ortasahada ernst, geride sivok derim. ernstin partneri hakkında bir fikrim yok, daha doğrusu mevcut seçenekler arasında çok fark yapmaz. ama bir tigana dönemi serdarını orada görmeyi deli gibi isterim.

sivoku neden defansa layık gördüğüme gelince, hücumu zaman zaman bir kişi fazla yapabildiğin için. çünkü sivok ve hatta yanında oynadığında zapo hücuma yönelik gözü kara yardırışlar yapabiliyor. takımın önceki senelere nazaran en büyük artılarından biri de bu zaten.

Starks dedi ki...

O Trabzon macindan en cok etkilenen kisiyi soylemeyi unutmussunuz: Baki Mercimek.

Evet Tigana kesinlikle o macta "Brezilya milli takiminin sol kanat oyuncusu" Ricardinho'yu yonetimin gozune sokmaya calisti ama arkasina Baki'yi koyarak 55. dakikaya kadar butun Inonu'ye Baki'yi yuhalatip sonra yerine Uzulmez'i aldi. O gunden sonra Baki de belini dogrultamadi.

Gökhan dedi ki...

ilk yarıda denizli geldikten sonra sivok un 3lü savunmada gözüküp ileri çıkışlarındaki katkısını ve kadıkoy de oynadıgı oyunu görünce sivok ortasahda oynasın diyordum ama 2.yarıda ernst in yanında cisse oldugu zaman hem ernst hem de genel olrak takım daha iyi oynuyor.sivok da savunmada da oldukca iyi zaten.tigana dönemindeki serdar kurtuluş olsa cisse nın yerıne onu tercih ederdim hem de başka bir yere yabancı koyma hakkımız olurdu ama şu an çok kötü(yani en son 2 ay önce falan oynadı o zaman kötüydü), ugur da oynadıgımaclarda pek birşey yapamıyor,sezon sonuna kadar ernst-cisse en uygunu bence

delgado dedi ki...

uğur gibi bi adamın sezon başından beri takımda önemli bi rol alması gerektiğini savundum, ama bir şeyler eksiktir tabi. çalışsa biraz ertuğrul'un en azından denizli'nin gözüne girerdi. oyunun iki yönünü de oynayan türk ortasahamız var, ama kullanamıyoruz işte...

sivok da garip adam. dc-mc arası free role takılmalı diyorum ben hücumda :)

michael fink deniyor sağda solda
yalan haberdir muhtemelen ama yine de merak ettim şu fink i
nedir ne değildir bilen var mı?

Ernst-Murat Ceylan süper olur.Ne olur gelecek sene alalım şu adamı.

T. Egemen Gul dedi ki...

Su blog'da su kadar adam (96) bile ernst-cisse diyor ama denizli baska bisey biliyor yada bizi denyo sanıyor.

Pesimist Kadri dedi ki...

İyi de şu blog'da Ernst-Sivok diyen kadar da hala Ernst -Delgado diyen var.

Hala Delgado diyen bu kadar taraftar olduktan sonra Denizli'ye boşuna laf söylemeyin.

Delgado sevgisi Beşiktaş sevgisinin önüne geçmiş bu kadar taraftarımız varken bunlar bize müstehak. Çok mu zor yanılmışım Delgado fiyaskoymuş diyebilmek.

Yorum Gönder

Ara