.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Nisan 2009 Pazartesi

NTV Spor'da Taraftarın Sesi: "Yenilsen de Yensen de"

Bugün itibariyle NTV Spor'da 18.30'da yeni bir program start alıyor. Yenilsen de Yensen de... Beş taraftar, Bağış Erten ve Banu Yelkovan yönetiminde takımlarının durumunu, taraftarın ruh halini, stadyumlarda konuşup, bloglarında yazdıklarını artık NTV Spor ekranında tartışmaya başlıyorlar. Programda ben de dahil olmak üzere, yedi kişilik Beşiktaş kadrosu olarak ilk beş çıkmak üzere hazır kıta bekliyoruz... Bugün Fenerbahçe, yarın Galatasaray ve Çarşamba günü de Beşiktaş programları sahne alıyor... Yedi kişilik kadromuzda, sözlükten Jessie, Raul Gonzalez ve ben; blog camiasından Papa Bouba Diop'tan Bianconeri, Şairler Parkı'ndan Marmara, Gol Atan Kaleye'den Mustafa ve Eurosport'tan Onur var... Not: Fotoğraf kenardan izlediğimiz Galatasaray programından... Yoksa Beşiktaş kadrosunda sarı-kırmızı giyinenler yok :)

23 Yorum:

Bellamy. dedi ki...

kaydettirip youtube'e fln eklerseniz de hoş olur, evimde kablolu tv var izleyemiyorum eskişehir'de :/

yuki the zorba dedi ki...

Tamamdır...

Eskişehir demişken, totemin kralını bekliyoruz üstad, bağla şu Eskişehir'i :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bellamy senden 3-4 bilet isteyebilirm eskişehir maçına. gelme durumum var.

Tekrarı olacak mı ?
Çarşamba bende okuldan çıkıp direk maça gidecem.Beşiktaş gününü de niye maç gününe koyarlar ki

krasotkin dedi ki...

şahanesiniz beyler. futbol kültürünüze de, beşiktaş aşkınıza da inanıyorum, alnınızın akıyla yapacaksınız bu işi.

eskişehir maçı için iki tane bilet almak istiyorum ancak eskişehirden tüm tanıdıklar okulu bitirip döndüler baba ocağına . cumartesi gecesi atlayıp gelicem . yardım eden var mıdır ?

yuki the zorba dedi ki...

@rogerio da silva bobo
Tekrarı sanırım sabaha karşı saat 4.00 gibi olacak :) Ertesi gün 23 Nisan olduğundan muhtemelen programa çıkan arkadaşlarımız izleyebilecek...

Önümüzdeki hafta ve sonrasında belki Salı veya Pazartesi'ye alınabilir...

yuki the zorba dedi ki...

@krasotkin

Teşekkür ederiz, önden üç deneme çekimi yaptık. Biri dışında epey iyi tempo yaptık, güzel programlar oldu. Umarım siz de beğenirsiniz...

ziggytheking dedi ki...

Bir Eskişehirsporlu olarak demin başka bir arkadaşa da yazdım. Burada tekrarında fayda var. Medayımızın tipik büyük kayırıcı hareketleri bunlar. Radikal Spor'dan sevdiğimiz Bağış Erten'in ve Banu Yelkovan'ın sunması da bir o kadar garip. Futbola taraftar gözüyle bakarsın da ahı gitmiş vahı kalmış FB'nin taraftarıyla neyin gündemini tartışıyorsun allasen? Garip

raul gonzalez dedi ki...

umut ediyorum ki iyi bir program olacak.sadece bir deneme çekimine katıldım ancak orda da bir hayli eğlendim, özellikle jessie ve yuki tam ekran yıldızı olacak adamlar hadi bakalım:)

ayrıca g.saray ekibinde caner eler, arvo ve ich gibi çok sağlam isimler var, izlemenizi tavsiye ederim.

fabe dedi ki...

@yuki the zorba

programın konsepti her hafta 3 büyüklerden 4-5 taraftar ağırlayp, genel olarak takımları hakkında sohbet etmek üzerine mi kurulu?

bu 4-5 taraftar statik mi olacak yoksa her hafta sizleri mi izleyeceğiz.

bir de haftada sadece üç gün mü yayınlanacak?

teşekkür ederim.

raul gonzalez dedi ki...

haftada 3 gün olacak, pazartesi salı ve çarşamba günleri 18.30.

şimdilik haftaya diziliş bu şekil, ama derbilerde, ya da puan durumu ile alaklı özel durumlarda takımların günü değişebilecek:)örneğin bjk-fb maçı ertesi pazartesi beraber bir program düşünülmekte.

katılımcılar statik olacak, en azından şimdilik böyle, ilerde ne olur ne biter program devam eder mi etmez mi, çok mu sevilir yoksa haftaya bizi kıstırıp döverler mi göreceğiz:)

fabe dedi ki...

statik olması çok iyi olmuş.
teşekkürler raul.

yuki the zorba dedi ki...

@fabe
raul söylenecekleri söylemiş... Artık "ulan delgado'ya böyle böyle dedi" diye tribünde dayak yeme riskimiz yüksek :)

arif dedi ki...

program güzel ama 3 büyüklerle sınırlı kalması da medyamızın ne kadar yanlı olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor..nerede a.gücü bursa eskişehir taraftarı?

ziggytheking dedi ki...

@arif,

O medya yanlı olmazsa nasreddin'in dediği küçük kıyamet zaten! Eğer canın taraftarın yer aldığı programı o kadar yapmak istiyorsa 3güne 6şardan her takımdan birer taraftar alarak haftanın daha geniş analizini yaparsın. Adı spor kanalı işte :) Sivasspor ve Trabzonspor Beşiktaş'la birlikte şampiyonluğa koşuyor, FB taraftarı da çıkıp haftayı değerlendiriyor. "Asaş Stadı çok uzaktı, esprikli tezahürat yaptık Aziz Başkan güldü" falan filan. Komedya!

bilal dedi ki...

hadi bakalim birde tv deki performansinizi gorelim :)

berthelemy dedi ki...

eskişehir bahsi açılmışken bende yardımcı olabilirim her konuda zira eskde oturuyorum.

Adsız dedi ki...

Döktür bakalım jessie :)

Kolay gelsin arkadaşlar...

Unknown dedi ki...

muhtemelen iş yoğunluğundan izleyemeyeceğim. kayıt altına alınırsa sevinirim. kimse bankacı olmasın :) hadi çocuklar dilinize kuvvet.. ortağım raul , tigananın da ayağını kaydırdık ama geçemedik başa :)

Bellamy. dedi ki...

bizim ünibjk'den arkadaşlar tanıdık var dediler biletler için sonra fos çıktı, bilet bulmak çok büyük şans şu anda. eskişehir taraftarı ayrı bi bileniyor maça, olay çıkmaz inşallah.

marpione dedi ki...

yok mudur bu programın bir kaydı?

omer26 dedi ki...

Anadolu'dan büyük camiaların katılmadığı bir taraftar programı her zaman eksik olacaktır.

Yorum Gönder

Ara