.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Nisan 2009 Pazartesi

Fabio Bilica

Bilica öyle gözüküyor ki, Sivasspor kırılma yaşamazsa yılın futbolcusu ödülünü alacak. Geçtiğimiz sezon Cluj takımında oynayan Bilica burada yılın futbolcusu seçilmiş. Bilica'nın öyküsü hakkında pek haber yapılmadı. Benim de pek bir bilgim yok. Ancak araştırdığım zaman oldukça ilginç bir kariyere sahip olduğunu farkettim. Neredeyse 2 sene üst üste oynadığı takım yok. Hiç üst düzey bir futbol takımında barınamadığı gibi hiç de seviye atlayamamış. Peki şimdi o Bilica nasıl oluyor da 2 senede müthiş bir aşama kaydedebiliyor? Burası muamma. Adam bu sezon uçanı kaçanı, havadan yerden, kenardan... Top sektirmedi. Yılın savunma performansı ödülünde Papa Gueye'yle çekişir, o derece... Sizce de bu kariyer biraz enteresan değil mi? Bilica Sivasspor'la sözleşme yeniledi. İşte bu kariyerin üzerine o daha enteresan...

5 Yorum:

Gökhan dedi ki...

bana garip gelen bir şey de geçen sene cluj büyük bir sürpriz yapıp romanya da şampiyon olurken takımının ve ligin en degerli oyuncusunu neden bıraktı,hadi önceki takımlarında belki pek basarılı degıldı o yuzden takım değiştiriyordu ama cluj un bu adamı hem de sivas a satması enteresan geliyor.daha büyük bir tkıma gitse elinde tutamadı cluj diyecegım o da değil,cluj yabancı sınırına takıldı desem adamlar niye en iyi yabancısnı bıraksın baska bir yabancıyı yollardı.sezonun ortasından beribenim de hep kafama takılıyordu bunlar.

T. Egemen Gul dedi ki...

Acaba Bilica uzaylı mı? :)

Sivas'ın scout ekibi çok iyi çalışıyor.Sezer,bilica,kamanan fiyat/performas oranına bakılınca bu senenin en mükemmel transferleri.

Sol Açık dedi ki...

http://www.cezasahasi.net/2009/06/poltrona-36.html

Bilica hafiften yuvarlak sanırsam...

Gökhan dedi ki...

ahaha
dün bi brezilyalı bana bunu omegle dan söyemişti de inanmamıştım,gerçekmiş :)

Yorum Gönder

Ara