.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Nisan 2009 Cuma

Erman Kılıç Beşiktaş'ta

Şampiyonluğa giden Beşiktaş'ımızda gelecek sezonun çalışmalarına şimdeden başlamış bulunmaktayım. Erman Kılıç ligimizdeki en iyi sol açıklardan biridir. Topsuz koşu olayının erbabıdır. Koşacak bir alan bulduğu zaman hızının da avantajıyla tek yapmanız gereken topu önüne bırakmaktır. Enteresan bir şekilde bir kanat oyuncusunun nasıl oynaması gerektiğinden örnekler verir; topu alacağı, vereceği, kaçacağı yeri ezberlemiştir ve onu uygular. 1983 doğumlu bu sol açık, 2 sezon önce Elazığspor forması giymekte idi. Lig A'da ligin en iyi ortasaha oyuncusu seçilen futbolcu aynı zamanda takımının en çok gol atan oyuncusuydu. Bazı bloglarda; şuradan Erman'la Beşiktaş arasındaki ilişkinin flörtten çıkıp evliliğe doğru gittiği yazılıyor. Güzel haberler bunlar... Şimdi Erman'ı seyretmemiş olanlara kestirmeden nasıl anlatırım diye düşünüyorum da; Ekrem Dağ'ın sol kanattaki versiyonu diyebiliriz... Ne güzel işte, Beşiktaş futbolcularındaki şu "Anadolu çocuğu" tavrı çok hoşuma gidiyor... Umarım haberlerin aslı vardır, sezon sonunda Erman'ı biz kaparız. Ersun hocayı biraz biliyorsam Murat ve İsmail'den sonra Erman'a da musallat olmaya başlamıştır. Gerçi gelecek sezon orada olacak mı o da muallak ya neyse...

12 Yorum:

sen topuz ve özer hurmacıyı a ekle ... sen yaslan arkana bak keyfine ...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

abicim, holosko dursun, bobo kral, batuhan gelsin, tello 10 numara topçu diyorsunuz.

sonra özer, topuz hayalleri... nasıl olacak bu iş? kaç kişi çıkacak sahaya? barcelona mıyız biz holosko çıksın da topuz girsin, o çıksın özer girsin...

yalnız blogda şöyle bir hava oldu sanki,"bu sene şampiyonuz, gelecek takımın transferlerine bakalım." oysa benim tüm konsantrem hala bu senede. bu sene çok önemli çok.

Tello,Arda tarzı 10 numaradan devşirme, ağır kanat oyuncularının aksine çok hızlı, 0'a inip forvetin kafasına topu atan,10 numaraların kanatlara konmadığı 90lı yıllardaki kanat oyuncularını andıran bir oyun yapısı var.Gelirse takıma mutlaka katkı sağlar.Özer'den de çok daha iyidir lakin tello ve aydın varken çok da gerekli görmüyorum.Bu takıma ilk transfer yapılacak bölge sol bek ve kaleci mevkilerdir.
Gerçekten bizimkiler seneye de rüştü'yle devam etmiyordur inşallah.Hiç kaleci isimleri duymuyorum medyada.

asist time dedi ki...

Erman'ı transfer ediceklerini sanmıyorum. Aydın-Tello kadroda iken birde I.Uzulmez ile de 1 sene daha anlaşıcaklarını duyurduktan sonra sol kanada yeni bir transfer daha yapmazlar. M.Denizli zaten son acıklamalarında gelecek sezon takımın basında olursam cok az transfer yapacaklarını belirtmişti. Cisse yerine zaten Sapara ile anlaşıldıgı soyleniyor. Sapara'yı tanımıyorum. Denizli kısıtlı rotasyonla oynadıgını da dusunursek yerli olarak da 1 veya 2 transfer ile yaz donemini kapatacağımızı dusunuyorum.

Çok transfere yok zaten.3 transfer bile yeterldir kanımca.Solbek-Ön libero-Kaleci.İsmail-Murat-Kameni mesela.
Kameni'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.Fener'in RC'u getirttiği gibi yıllık ücrette parayı bastırtıp getirtebiliriz.
Cisse'de sezon sonunda gider;batuhan döner.Yalnız Emre Özkan,Adem,Mehmet Sedef çok şaşırttı beni.

asist time dedi ki...

Kaleci bence en son tercih yani kaleci transferi ihtimali yok. Sol Bek icinde buyuk bir ihtmal Gurbetci bir sol bek getirirler ki zaten bunun cınlamasını M.Denizli sezon ortasında yaptı. Genc Gurbetci bir sol bek oyuncusu yeni sezonda takımımıza katmaya uğrasıyoruz demişti. Takımda Ugur Inceman varken Murat Ceylan transferine de gerek yok. Açıkcası Sapara - Gurbetci Sol bek bir de sağ açığa bir transfer yapıcaklarını dusunuyorum.

Gökhan dedi ki...

cok fazla göze batmayan,medyanın takibinde olmayan bir oyuncu oldugu için cok yuksek bir bonservis bedelı de olmaz heralde erman kılıc ın.
ayrıca sag bek de şart bence takıma

delgado dedi ki...

dün ligtv'de haberlerde denizli'nin tecrübeli, arada sırada milli takıma çağırılan ve bu sezonun sonunda sözleşmesi bitecek bir alman futbolcuyla anlaşıldığını söylediği "öğrenilmiş".

gelirse sağ bek oynar heralde.

asist time dedi ki...

6+2 yi de dusunecek olursak bence sağ bek için yabancı tercihi yapılmamalı cunku 1 yabancı oyuncumuz haric diger yabancıların sozlesmeleri devam ediyor. Illa bir sağ bek dusunulurse ben her ne kadar Fenerbahce forması da giyse Onder Turacı nın transfer edilmesi taraftarıyım. Sezon sonu sozlesmesi de bitiyor. Hem stoperde de oynayabilen bir oyuncu en buyuk şansızlıgı onunde Gokhan Gonul olmasıdır. Onder bizde cok verimli olabilir.

Adsız dedi ki...

Önder Turacı stoperden bozma bir sağ bek. Şayet İbrahim Kaş gönderilmemiş olsa, kullanılabilirdi ama böyle bir transfere gerek yok. Orhan Şam idealdir Tsl için, yerli olarak.

turan tunç kipi dedi ki...

aydın var, gereksiz, gelmesin.

bizim sezer badur ve murat ceylan gibi hakikaten de oyunun iki yanını oynayabilen adamlara, abdurrahman gibi çağdaş beklere ihtiyacımız var.

erman, iyi-hoş; lakin çok gereksiz. o yüzden bize gelmesin. sivas'a gidebilir.

Yorum Gönder

Ara