.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Nisan 2009 Pazartesi

Anlayan Varsa Beri Gelsin!

Nadir Avcan - Konyaspor Basın Sözcüsü Giray Bulak - Konyaspor Teknik Direktörü Nadir Avcan: ''Mutlak puan ya da puanlar almamız gereken bir maçtı. Alınan sonuçta futbolcularımızın da hatası var. Ancak iyi oynadığımız maçta Teknik Direktör Giray Bulak'ın yanlış oyuncu değişikliği nedeniyle maçı kaybettik. 59. dakikada gol yedik, ancak teknik direktörümüz 61. dakikada, gol yollarındaki etkin ismimiz olan Serhat Akın'ı çıkartıp İsmail Güldüren'i aldı. İsmail Güldüren'siz maçımız geçmiyor, bunun nedenini bilmiyoruz. Maçtan sonra bir yönetici arkadaşımız Giray Bulak Hoca ile bu konuda görüştü, bugün akşam da yönetim kurulu toplantısında bu konuyu görüşeceğiz. Aynı hataların tekrarlanmaması için gerekli önlemleri alacağız. Benzer hatalar yapmaması konusunda teknik direktörümüzü uyaracağız.'' diye konuştu. Link

4 Yorum:

beyin cımcıklaması diyoruz bu tür vakalara . aynısını bu hafta izin çıkmayınca bursanın ufak tefek yöneticilerinden bekliyorum .

CaPaCuLLe dedi ki...

"İsmail Güldüren'siz maçımız geçmiyor." nasıl bir ifadedir. Hakkaten güldürmüş Nadir Avcan, sağolsun .

stfud dedi ki...

yapılabilecek en paranoyak yorum, ismail güldüren'in maç başı para aldığı ve bunun bir kısmını gireb bulak'a verdiğidir herhalde..

o bu değil de ismail ve ismail tarzı oyuncular çok adam götürdü şu ligde..

krasotkin dedi ki...

giray hoca ismail güldüreni sivas maçında yine aldı. ama bu sefer 61'de değil, 63'te aldı. yönetimin ayarı etkili olmuş iki dakikayla =))

Yorum Gönder

Ara